![]() |
#92 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
Sprawdziłaś krem HR eye sculptor pod oczy? Ja dodam jeszcze błyszczyk LRP brązowy ( nowy) za Gentle Light. Strasznie kusi mnie ten puder http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167308 Hej Madlaine Co nowego w sprawie naszej wymiany, nie wiem czy mam czekać ![]() Edytowane przez racoon2 Czas edycji: 2007-02-05 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejne porządki kosmetyczne :) zapraszam !!!
Cytat:
kaczina nic nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Cześć, przepraszam, komputer mi wolno chodził i nie dało sie wysyłać... naskrobałam ci PW, ze za pare minut zostanę szczęśliwa posiadaczką 100 Hypnotica. Niestety tak wolno chodził, ze mimo, ze licytowałam 3 min przed czasem nie załapał ceny zał byłam jak osa, bo dawałm wiecej ...eh wyobrażasz sobie jak byłam rozczarowana, bo smaka na niego mam od roku a poszedł za 150zł... EHHHHH!!!
Więc tak: ![]() - chciałabym odlewkę Midnight i resztę Hypnotica (niech chociaż odrobiną otrę łzy... ![]() - szampon Dory -no i sprawcę zamieszania czyli eyeliner... - i w zależnosci od możliwości odlania Loli- cos tam moze z tego co napisałam do włosów, jezeli uważasz oczywiscie, że ci sie opłaca TY chciałabyś: -paletke cieni Revlon - pianke Loreal -Kerastase -mascarę Clinique -lakier do frencha Daj znać , jak to widzisz i WRACAJ DO ZDROWIA!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
opolanko, napisałam PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Niesmialo zapytam... chcesz moze moj watek za clinique gentle light glow 2 ?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170841 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Witam, może zainteresuje cie podkład Bourjois, En Toute Legerete ok.70%, do cery lekko opalonej wzamian za którys z twoich podkładów lub pudrów:
najnowszy podkład Shiseido Dual Balancing Foundation SPF 15 odcień I20, pojemność 30 ml zuzyte ok. 30 %, uzywany ok. 2 miesięcy. może byc otwarty 24 miesiące puder sypki Givenchy Prisme Libre kartonik i puszek w komplecie, odcień Delicate Beige 02 - niestety po kilkakrotnym uzycie doszłam do wniosku, że za ciemny, chętnie wymienię na inny jasny puder górnopółkowy, mogą być tez pryzmy sypkie 01 Shiseido korektor na cienie pod oczami, 5 ml, ubytek max 10%, odcień sredniego bezu puder Clinique Gentle Light Powder, kartonik, nieuzywany pędzelek, odcień 02 glow, waga 27 g, ubytek max. 10 % puder brazujący Lancome - Star Bronzer Magic Bronzing Duo Two-tone Powder Compact - waga 10 g, ubytek minimalny http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11951 podkład NIVEA Beauté Beauty Protect Make-up średni beż, niestety dla mnie za ciemny, odcień Ivory beige, pojemność 30 ml, ubytek ok.1/6, podkład zawiera kompleks witaminowy, wygładza, liftinguje i chroni skórę podkład rozświetlający HR Illumination w jasnym odcieniu bezu, może lekko wpadającym w róz, ale minimalnie, została niecała 1/3 z 30 ml, opakowanie z pompką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?
mam na wymianę: WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -odżywka bez spłukiwania Professional Care (duza butla 3/4 z 500ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (na wypróbowanie 1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (nie jestem pewna co do jego oryginalności, ale zapach jest bardzo intensywny-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) mnie interesuje: cienie The Body Shop Eye Colour 07 - 1,8 g - kawa z mlekiem Eye Shimmer 08 - 1,4 g - nadaje zielonkawy opalizujący połysk GOSH sypki, opalizujący w odcieniu Paradise - szaro-zielono-złoty - zostało trochę więcej niż połowa SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, uzyty kilka razy, ubytek niewielki Aveda brilliant finishing gloss with rice bran oil - 75 ml, ubytek 5 ml, szampon Kerastase kapiel wzmacniajaca z vita-ciment, 250 ml,została ok połowa peeling do ciała Sephora z serii Brown - 200 ml, ubytek ok. 1/4 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
abar własnie odpisywałam, ale w sumie moge i tutaj
![]() jestem chora, dzisiaj byłam jedynie w banku podpisac dokumenty i u lekarza po antybiotyki, przez najbliższy tydzień zapewne będę siedzieć w domu, więc sprawdzić mi się nie uda, ale zadzwonię i się dopytam, żeby przynajmniej wiedziec, czy jest sens czekać, a krem bardzo fajny, tyle tylko, że nie mam cery naczynkowej, więc mi się nie przyda, a mój małżonek ma już swoje ulubione toya niestety nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej Madlaine
Co nowego w sprawie naszej wymiany, nie wiem czy mam czekać -------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=94 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Pozdrawiam! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172133
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Wprawdzie nie mam nic z Twojej wish listy i mój kramik też już nieco przebrany, ale zapytam, czy może nie wpadnie Ci coś w oko za sypkie pryzmy
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171798 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
puder sypki Givenchy Prisme Libre kartonik i puszek w komplecie, odcień Delicate Beige 02 - niestety po kilkakrotnym uzycie doszłam do wniosku, że za ciemny, chętnie wymienię na inny jasny puder górnopółkowy, mogą być tez pryzmy sypkie 01
Mam pryzmy prasowane odcień 03 elegant beige ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.