|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: To i ja pokażę co nieco (druty)
Chciałabym umiec robić cokolwiek na drutach czy szydełku, czas się nauczyć.
Gratuluje talentu! |
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Biedne druty czekają z zaczętą robótką, a ja dziergam koszyczki, motyle i żonkile ![]() Tak więc- zachęcam do zrobienia pierwszego kroku! |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Dziś wklejam mój wymęczony (usztywnianiem) zielony koszyczek. Jeszcze nie jest ozdobiony i nie ma usztywnionego ucha, ale liczę na to, że dam radę przed świętami
A dla koleżanki, z którą mam się dziś spotkać, zrobiłam dwa maleńkie motylki z kordonka (pisałam, że się boję kordonka i cienkiego szydełka- to już czas przeszły Kolory motylków są taktycznie dobrane- będą (mam nadzieję) idealnie pasować do jej pokoju. Coś już z nimi pożytecznego zrobi
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwiabw bardzo ladne prace
Ja tez sie boje malego szydelka i kordonka, ale skoro mowisz ze nie taki wilk straszny, to moze i ja sie skusze Cudne
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwiabw
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Glinka, Sagap- bardzo Wam dziękuję
Sagap- co do kordonka i cieniutkiego szydełka: najpierw zrobiłam żonkila. Szło mi marnie, bo miałam lewy przepis (musiałam go zmodyfikować jak się w praniu okazało). Ale jak już zrobiłam i wyszedł do rzeczy, to wzięłam się za malutkie motylki. W rzeczywistości są dużo ładniejsze. Tak, że warto się brać za maluchy |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
sylwio piękne prace
na drutach, i z szydełkiem sobie pięknie radzisz |
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Witam! W prawdzie przegladałam gdzies pierwsze wypowiedzi i natrafiłam na staniczek
Nie wiem- ja zrobiłam sobie ostatnich wakacji staniczek na szydełku i w kontakcie z woda nie stracił funkcji zakrywajacych, więc moze warto spróbowac albo wskoczyc pod prysznic i przejzec sie w lustrze
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny koszyczek i motylki
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Sylwia piekne prace gratulacje
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Malinka, Mirka, Bewix- bardzo dziękuję.
Sagap- no pewnie , że spróbuj tigr@- masz rację, trzeba spróbować przed latem. |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Damurku, bardzo Ci dziękuję. Ja też uważam, że wszytkie motylki są piękne i radosne, ale te maleńkie są wyjątkowe.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
A to moje pierwsze obszydełkowane jajo
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwiabw
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne jajo
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne jajo!
- dubel....Ale wiesz co może zdązysz jeszcze coś dodłubac - czekam na cos nowego
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Glinka
![]() Bewix Mam jeszcze jedną taka smigustówkę, więc będzie jeszcze jedno jajo ![]() Malinka
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
To, że świetnie robisz na drutach to wiedziałam
a tu się okazuje że na szydełku też. Super prace. Czekam na kwiatuszkowy szalik w Twoim wykonaniu Albo choć jednego malutkiego kwiatuszka
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
No, mam dwa jaja. Za to koszyk nadal nie dokończony (uchwyt trzeba przymocować). Żonkile w zamysle mają byc do ozdobienia koszyczka
Aglaya, dziękuję Ci bardzo. Niedawno ja sama nie wiedziałam, że umiem robić na szydełku A szaliczek zrobię. Uparte stworzenie jestem. Niech tylko to szaleństwo świąteczne juz minie... Edytowane przez sylwiabw Czas edycji: 2007-04-05 o 22:51 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne kolorowe jaja ale żonkile bardzo mi się podobaja ...
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwiabw
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Pogody, słońca, radości,
W niedzielę dużo gości, W poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, Świąt wesołych, oraz zdrowych! |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Bewix , dziękuję za życzenia. Ja również życzę Tobie i innym wizażankom rodzinnych, zdrowych i nieco leniwych świąt
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Sylwiabw
Moje gratulacje. Piękne prace
Kramik "kupujesz - ratujesz" Kliknij Szydełkujesz, wyszywasz, tworzysz scrapki lub inne rękodzieło? Masz w domu niepotrzebne drobiazgi? Możesz je nam przekazać, a my wystawimy je do sprzedaży, z której dochód pójdzie na ratowanie życia zwierząt. Wyślijdo mnie pw lub mail. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Margo05 , bardzo Ci dziękuję za miłe słowo
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia jaja, zonkile... wszystko piekne, nigdy bym nie pomyslala ze dopiero co nauczylas sie szydelkowac
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

Biedne druty czekają z zaczętą robótką, a ja dziergam koszyczki, motyle i żonkile