![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce - fitness - co polecacie?
Ja wiem tyle że jest to najlepiej wyposażony klub w kiekcach:P dużo sprzętu i nie trzeba czekać w kolejce że się zwolni np. bieżnia
![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ja wiem tez ze jesli ktos nie ma konta w mbanku to ma drozej- tz licza sie przelewy co miesieczne - bank pobiera oplaty ! a kazdy przelew! ! ze tak powiem tzw wyzysk na nie doinformowanym kliencie: )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
hmm.. jak podpisujesz umowę to proszę cię o wpłatę jeszcze jednorazowo 15 zł za kartę magnetyczną do szafki ale jak rozwiązujesz umowę to poprostu ci tą kwote zwracają
![]() ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wczoraj na ul okrzeii widzialam biloboard ze obnizaja ceny..ale nie zdazyla nic wiecej przeczytac.--ktos wie cos na ten temat ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam 21 lat a czuje sie jak staruszka. Chce się trochę poruszać i przy okazji schudnąć trochę
![]() Może któraś chodzi do symetris na klonowej i może mi coś powiedzieć czy warto. A przy okazji może któraś byłaby chętna na poznanie i wspólne ćwiczenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce - fitness i siłownia
Hej dziewczyny!
Odchudzam się. Jest jakaś chętna z was na tao na siłownie i fitness lub jakis inny klub? ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- jak cos to moje gg 11057053 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
ja dzis bde na 19.30 na sztangi
![]() ![]()
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Wiosna nadchodzi, więc trzeba się zmobilizować
![]()
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylam sprawdziłam ! Jest swietnie! ! i klub spory. duzo miejsca, przyjemna atmosfera. : ) co do Tao to tam prowadzi chyba Milena o ile dobrze sie orientuje . Chodzilam do niej bardzo czesto na zajecia do dynamiki jak kiedys tam prowadziła ale zadna rewelacja!!! sprawdzalas Zumbe w jakis innych klubach oprocz Tao ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
nie bylam w sport factory wiec nie wiem ile tam osob jest na zajeciach i ja to tam wyglada .! ale bylam u tej samej intruktorki ktora prowadzi w innym klubie - u Agnieszki - osobiscie nie do konca przemawialo to za mna! ale nie bylo najgorzej. od dluzszego czasu zdecydowalam sie na fitmanie i tam juz wykupilam karnet , duuzo osob na zumbie ale i przyjemna atmosfera ! chcialam sie wybrac do dynamiki - sprawdzic jak tam zumba wyglada? ktos byl tam moze? duzo osob maja na zajeciach ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was chodziła do Sport Factory? Niekoniecznie na Zumbę, ale w ogóle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
denerwowalo mnie to ze jak wchodzilam na recepcje to od razu widac bylo wszystkich cwiczacych! i malo miejsca- jesli konczyly sie zajecia i klienci oddawali kluczyki to zamieszanie bylo przy recepcji kiedy ktos czekal dopiero na wejscie! ogolnie zajecia ok- nie bylo tlumu na sali na kazdych z zajec wiec spokojnie mozna bylo cwiczyc. od razu zaznaczam ze ja chodzilam jakis rok temu ! nie wiem jak jest teraz! czy cos sie zmienilo czy nie! ogolnie jesli ktos ma blisko to polecam- dla takiego satandardu nie jezdzilabym przez cale miasto np! bo jest wiele klubowo lepszym poziomie. dlatego tez odeszlam stamtad, po paru miesiacachh. ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- czy ktos z Was chodzi moze do pure? jestem zainteresowana glownie zumba i wogole . chcialam kupic tam karnet. ile osob przychodzi na zajecia? tlumy sa? nie ma gdze sie ruszyc? czy raczej spokojnie z jakies 20 osob? zeby nikt nie obijal sie o siebie ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a może któraś z Was chodziła do tego klubu na Sandomierskiej - X-Ray? ![]() Edytowane przez Agnessa* Czas edycji: 2012-03-10 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bylam tam dowiedziec sie jak wyglada klub , grafik itp poprpstu zapyta c o kilka spraw - i przy recepcji po rozmowie z chlopakiem .... swierdzilam ze nie.. zapytalam o grafik zajec chlopak mowi ze ni e ma wyddrukowanego, nie jest w stanie powiedziec mi kiedy sa zajecia - chyba codzien o 19 jedna godzina tylko ""jakis stepow"" ale nie pamietac a na stronie internetowej nie sprawdzi bo nie dziala - remont strony www akurat mieli ! takimi informacjami mnie zbil z tropu! nie skorzystalam nawet z wygranej wejsciowki ktora mialam :P podziekowalam z a ""informacje"" i wyszlam : ) moj 1 i ostatni raz tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a ja się może powtórzę:
Najlepszy kub jeśli chodzi o siłownie to FIT MANIA a najlepszy jeśli chodzi o ćwiczenia tzw. grupowe (w salach) to SYMETRIS - trenerki Ola i Kasia są bezkonkurencyjne! U mnie po miesiącu chodzenia na zajęcia było widać efekty - wyrzeźbione ciało no i lepsze samopoczucie. Niestety jakiś czas temu wyprowadziłam się z Kielc - zmusiła mnie sytuacja związana z pracą...i powiem szczerze, że tęsknię za Symetrisem ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ja powiem tyle chodziłam no i jeszcze chodzę bo ostatnie dni marca do pure i jestem zadowolona:P Sprzętu dużo zajęcia fajne:P dużo ludzi ale i klub wielki
![]()
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Osobiście polecam SYMETRIS. Super atmosfera, nie ma rewii mody i co najważniejsze profesjonalne podejście do klienta
![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak to jest dokładnie przy pojedynczym wejściu, ale wydaje mi się, że nie trzeba mieć żadnej karty :P Jeśli chodzi o karnety to jest karta klubowa -15zł (opłata jednorazowa).
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Planuję zacząć chodzić do SYMETRIS. Może znajdzie się jakaś chętna towarzyszka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.