|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prison Break Sezon II
na Misku w tamtym tyg sie pokazal dopiero w srode :-( niestety ja tez czekam
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę powiedzieć, że jestem niezmiernie rozczarowana długo wyczekiwanym spotkaniem Michaela i Sary. Takie to było jakieś nijakie, bez emocji, płaskie...
Myślałam, że porwą widza samymi spojrzeniami czy przypadkowymi dotknięciami rąk, a tu lipa, nie było nic (mimo tego namiętnego pocałunku)... |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda Patoshika. To jego lubiłam najbardziej.
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
![]() Bo mój odcinek się właśnie ściąga... |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Ja może dzisiaj obejrzę... Niech się tylko transfer poprawi
. Tylko Mendosita już sporo zdradziła ...A linki można też znaleźć na Osloskopie...
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Zdradziłam, bo uznałam, że skoro wątek jest o bieżących odcinkach, to w dniu emisji kolejnego można już podjąć dyskusję na jego temat
Na przyszlość będę "zdradzać" na biało
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
eee tam... obejrzałyście to macie prawo już komentować, kto sobie nie chce psuć niespodzianki to nie wchodzi na wątek dopóki nie obejrzy... a że ja to z tych ciekawskich... to sie tu kręce
hehehe bo filmu to dopiero 70% mam grrrr
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kto bedzie chciał to przeczyta
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne ze mozecie pisac
ja narazie odpuszcze watek dopoki nie obejrze odcinka
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż mi dreszcze przeszły jak zobaczyłam tą scenę A wcześniej Sara mnie zszokowała, gdy dała się ponieść emocjom do tego stopnia (incydent z Kellermanem) Mi też go strasznie szkoda Ale pewnie jest teraz w swojej Holandii ![]() bombka666 może go gdzieś spotkasz ;-)
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
nie chce siać paniki ale na 17 odcinek trzeba czekac 2 tygodnie, wyemitują go 19 lutego :eek: skąd ta przerwa :confused:
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja coś napisze
![]() Mnie dzisiaj rozbroilo "Agent Bradley Bellick, FBI , no i nie spodziewalam sie ze Caroline to jednak nie Caroline A Michael i Sara hmm, wcale nie uwazam ze to bylo plaskie i bez emocji, szczegolnie na samym koncu, gdy powiedzial, ze tez ja kocha wprawdzie nie doslownie no ale o to chodzilo
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
chlip, niestety to prawda
dwa tygodnie czekania
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Odcinek fajny
![]() Sporo sie dzialo, akcja sie rozwija. Szkoda tylko tej eliminacji bohaterow, ciekawe kogo jeszcze usmierca do konca 2.serii. Mysle, ze przed te 6 odcinkow co zostalo, moznaby spokojnie rozwiazac wszystkie watki i zakonczyc serial. Ale najwidoczniej tworcom kasa uderzyla do glowy i z tak wspanialego serialu zrobia rozciaganego tasiemca |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
ja nie wchodze na watek poki nie obejrze, to mi daje pewnosc ze nic psujacego mi przyjemnosc ogladania nie przeczytam:P
no spowolnili troche z tempem, moze to i lepiej bo nie odczuwam tego strasznego niepokoju: no ale co sie stanie?! i moge spac spokojnie hehehe, swoja droga myslicie ze ojciec sary schowal tam cos tak cennego?mi sie wydaje ze tej kasety czy co to ma byc tam nie bedzie... no i sie kellerman dal nabrac,hahaha no nie wierze ze to taki uczuciowy chlopak... a watek z sara i michalkiem - miodzio, tylko wolala bym byc na jej miejscu w paru scenach, hahahha min. w tej jak dusi kelleramna
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Też wątek pomijam dopóki nie obejrzę odcinka
Dzięki temu nie natknę się na wasze opinie, ale to nie znaczy, że macie nie pisać Sama nabrałam się z tej Caroline Szkoda mi Patoshnika Pomimo tego, że był świrkiem to jednak moja sympatie zdobył dzięki wyprawie do Holandii No i też popłakałam się jak puścili tego murzyna z tą córeczką (wyleciała mi jego ksywka ). A uśmiałam się z Bellecka (dobrze napisałam?) ![]() Ciekawe co będzie w skrytce? Cygara?? ) Wydaje mi się, że nic nie znajdą, bo by szybko serial się skończył, a tu ma być jeszcze 3 sezon No chyba, że znajdą taśmę i ich Kelleman zdradzi?? Kto to wie...
|
|
|
#112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zycie jest pelne niespodzianek![]() Ale fakt.... lubilam tego swirka Ogolnie odcinek mi sie podobal -jak wszystkie zreszta- Fakt akcja troszke spowolniona ,ale i tak sporo sie dzialo....Bylo i cos do smiechu(Brad Bellick,agent FBI) i do wzruszenia( lezki polecialy mi gdy Sara mowila o zakochaniu i podczas akcji w barze )Cytat:
Ja moze i wiecej ,17 prawdopodobie ruszam do Holandii i jesli nie bede miala dostepu do netu-a tak sie moze zdarzyc -to obejrze zalegle odcinki dopiero w kwietniu |
|||
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, tak wyczekiwanym "kocham Cię" pomiędzy Sarą i Micheal'em jestem zachwycona, nie było tutaj żadnej egzaltacji, taki normalny życiowy spontan, chęć powiedzenia o swoich uczuciach, kiedy czujesz, że Twoje życie jest zagrożone. No mniodzio po prostu. Najbardziej mnie denerwuje T-Bag, o dżizes, czemu ten gościu w ogóle jeszcze żyje, nie rozumiem za bardzo...no cóż, pożyjemy zobaczymy, jaka śmierć go czeka. |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam
. Podobał mi się ten odcinek bardzo. Wątek Michaela i Sary oglądałam z przyjemnością. Tak jak napisała Madziunia80 bez nadmiernej egzaltacji, ale tak uroczo . Kto wie, co by sie stało, gdyby nie ta blokada . Zgadzam się też z Creaketique. Ten serial mógłby sie spokojnie zakończyć w tych ostatnich odcinkach. Myślę, że tak byłoby najlepiej, choć oczywiście tęsknota pozostałaby. Ale co oni zamierzają nakręcić w III serii? To już będzie naprawdę naciągane i wymyslane na siłę. Nie sądzę, by serial nadal był tak pasjonujący wtedy... Kellerman mnie irytuje. Jakoś nie widzę u niego bezinteresowności w działaniu T-Bag też już przegina. Po spotkaniu z kimś takim człowiekowi zostaje trauma do końca życia . Ten wątek moze się źle skończyć dla całej rodziny, którą porwał.Haywire... Za nim nie przepadałam nigdy. Zawsze wydawał mi się bardzo nieprzewidywalny i niebezpieczny dla planu ucieczki. Jego wątek po prostu był, ale musiał się tak skończyć, jak sie skończył. Zastanawiam się, czy Belick nadal będzie współpracował z Mahonem i będzie jego "kundelkiem" . Może być groźnie jeszcze...
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak poza tym tekst Sary "Nothing personal, Paul" to chyba jeden z najtrafniejszych cytatów serialu
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do 3 serii, to może w niej wsadzą do pudła LJ TŻ mi wczoraj przypomniał, że przecież od dawna niewiadomo co się z nim dzieje
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co slyszalam, a raczej czytalam
to watek skazania Lincolna ma wyjasnić sie juz w II serii. Trzecia natomiast ma dotyczyc czegoś zupelnie nowego
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
No i obejrzałam
*Sara&Michael w końcu coś zdziałali wyznania bez zbednych słów a i tak wiadomo o co chodzi *T-Bag mnie rozśmieszył jak wystawił tą swoją proteze za okno samochodu podczas skrecania *Patoshik --> w tej scenie to nawet Mahone'owi sie przykro zrobiło *Kellerman (świetna rola Adelsteina) z odcinka na odcinek mnie coraz bardziej zachwyca, jest nieprzewidywalny
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
tak, wy juz rozmawiacie o 17 odcinku, a ja jeszcze 16 nie moge obejrzec. sciagnelam juz ze 3 razy nie wiem czy trzy rozne wresje, chyba nie, ale myslalam ze tak. i ciagle wystepuje blad!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz dostane.... [cenzura]. no nie moge juz!!! skad moge sobie sciagnac tak, zeby dzialal???????
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

...

grrrr

.