![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze marzenia (szyte grubą nicią)
No kupe, kupę
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Aete- nic się babo nie zmieniłaś, tylko o sraniu byś gadała
![]() Carolina- jak tylko coś zacznie bardziej się kręcić na pewno dam znać. Ogólnie już jest taka powiedzmy że fundacja - www.adopcje.fretki.org.pl ale kiedy ja wzięłam ze schroniska Suerte- sama znalazłam mu dom, sama musiałam zawieźć go do nowego domku a nikt mi kasy nie zwrócił za koszt jedzenia czy też podróży, dlatego chcemy coś zrobić z koleżanką, żeby mieć kasę na tego typu wydatki.
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
-gwiezdne wrota(sekunda i jestem w Polsce,druga sekunda i jestem np w Japonii)-ile kasy i czasu mozna by zaoszczedzic
![]() -chcialabym zeby swiatem nie rzadzila forsa(tylko czym ja zastapic?) -fajnie by bylo miec mozliwosc czytania mysli wszystkich ludzi -moim najwiekszym jednak marzeniem jest to zeby nie bylo wojen i chorob... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Nie bede oryginalna no ale takie sa moje marzenia:
- chciałabym cofnąc czas, by móc podjąc inne decyzje, odwrócić sie na pięcie kiedy spotkałam niektóre osoby -zwiedzić caały świat wzdłuż i wszerz w pełni luksusu -móc sprawić by żaden pies na tym świecie nie był głodny, porzucony,samotny, katowany -mieć pieniędzy do bólu, bym nie musiała sobie niczego w życiu żałować -otworzyć własne ekskluzywne studio solarium w caaałej Polsce - no i najwazniejsze..aby miłość między dwojgiem ludzi trwała wiecznie mimo przeciwności losu !
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Mam dwa takie marzenia, wcale nie bardzo niezwykłe, ale dla mnie zupełnie nierealne:
1) nosić całe życie rozmiar 36 i jeść co się chce ![]() 2) pisać książki, i żeby się sprzedawały w dużym nakładzie i sprawiały czytelnikom dużo radości ![]()
![]() |
#97 |
BAN stały
|
a ja chce znalesc sie na wyspie z lazurowym morzem .. bez ludzi tylko z moim chlopakiem
![]() ![]() i pracowac w TVN haha jako makijazystka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Re: Wasze marzenia (szyte grubą nicią)
Ogolnie jestem zadowolona z zycia, ale jezeli chodzi o dzikie to (poza rzeczami oczywistymi, jak koniec chorob i wojen na swiecie) marze o:
-jakims wynalazku ktory moze transportowac mnie z miejsca na miejsce w ulamku sekundy (np z domu na hawaje) -posiadaniu kilka miliardow doloarow, tak abym ja (i TZ) mogla pracowac tylko dla przyjemnosci wlasnej. Chciala bym moc zalozyc organizjae charytatywne do spraw zwierzat i jeszcze kilka innych problemow spolecznych. -chce miec wplyw na polityke miedzynarodowa (co swiekszego niz moc glosowania ![]() -chce pracowac w swoim nowym zawodzie juz teraz, nie chce czekac kilka miesiecy -miec dom w west hollywood hills juz teraz -miec wiecej zwierzat: konia, klika krolikow, jeszcze jednego psa, kota, oraz osla ![]()
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
- żeby znaleziono lekarstwa na wszelkie paskudne choroby typu rak czy AIDS,
- żeby można było swobodnie przemieszczać się w czasie, zwiedzać inne epoki i obserwować jak wyglądał wtedy świat i życie ludzi, - chciałabym kiedyś napisać książkę ![]() - chciałabym ... znaleźć sobie w końcu jakiegoś normalnego i kochającego TZta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Moim marzeniem jest mieć wielką posiadłość ze stadniną koni, lasem, stawem, z ogromnym domem całym z drewna i z wielkimi oknami. Coś w stylu rancza.
Chodziłabym tam całymi dniami w kapeluszu kowbojskim i popijała whisky w przerwach miedzy zajęciami (niezbyt ciężkimi). A oprócz tego mieć posiadłość w Hollywood i tam wyskakiwać na bardziej huczne imprezki. A do tego pakiet standardowy: TŻ, rodzina, zdrowie, kasa, spokój - wszystko na najwyższym poziomie.
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
chciałabym móc stawać się niewidzialną, posiadać dar czytania w ludzkich myślach, umieć zatrzymywać czas i mieć latający dywan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Tez mam takie marzenie hehehe nieosiagalne :P a inne moje marzenia sa bardziej osiagalne
![]() Np: nauczyc sie jezdzic konno, przeleciec sie balonem (moze te marzenie spelni sie w te wakacje), nauczyc sie hiszpanskiego i zwiedzic Hiszpanie. Wogule marze by zwedzic caly swiat ale raczej to malo mozliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.