![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
to moje ślubne -myślalam o podbnych dla Ciebie
coś mi net zamula i wywala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
no właśnie podobne widziałam teraz takie najmodniejsze...noga wygląda sexi...
![]() a tak apropos to śliczniutkie....a sukienka już kupiona?? oj jak ja ci zazdroszczę ... ps.mnie też czasami wywala...
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
sukienka się szyje-zamówiona w salonie w lutym, w Polsce będzie ok 10 sierpnia i wtedy będzie pierwsza przymiarka potem tuż przed samym ślubem 2 przymiarka i odbiór.
![]() zobaczysz niedługo sama będziesz planować z Księciem ![]() a buciki są super wygodne. nie chciałam biaych typowo ślubnych do szpica bo nie podobały mi się żadne a te potem wykorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
dokładnie takie włożysz...jeszcze na jakaś imprezkę
![]() to niedługo wieczór panieński ![]() ja byłam w sobotę u mojej przyjaciółki..była masakra impreza na całego...wybawiłam sie strasznie ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Przyajciółki coś mi szykują także sama się boję co te wariatki wymyślą
![]() madlen kładę sięspać bo za 6 godzin muszę wstać. sklikamy się jutrobędę w ciagu dnia i na pewno wieczorem dobrej nocki Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
dobrej nocki
![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
no dziewczynki widzę ze póki co cisza
![]() ja po zakupach zakupiłam buciki i dodatki..będę laska ![]() ![]() wpadłam na chwile..bo uciekam ubierać sale... ![]() jak wrócę to sie pokaże ... życzę miłego dzionka ![]() ps.Lil Star dzięki za dodanie mnie do przyjaciół chcę przyjąć ale wydaje mi sie że nie idzie??dziwne ![]()
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() chcę dodać jeszcze Naszą Sławkę i też mi nie wychodzi ![]() koniecznie się pokaż. do wieczorka bo mam urawanie głowy w pracy. buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! jestem, jestem tylko mi strasznie wizaż nawala i pisanie to istna masakra - nie wiem czy to mój komputer czy wizaż ale zapowiada sie mój komp
![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to do wieczorka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
no witam dziewczyny..jestem dopiero wróciłam...jestem padnięta...chyba dziś nic mądrego wam nie powiem....
postaram sie coś napisać jutro ...i pewnie w niedziele...zdam wam relacje z weseliska ![]() ![]() ![]() Całuje Was mocno ![]() życzę dobrej nocki ... jakieś kąpanko..i lulku ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
ok madlen
![]() wyśpij się dobrze bo jutro musisz wyglądać cudnie. miłych snów. ściskam Ciebie też sławka ![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
No witam moje dziewczynki
![]() wróciłam właśnie z weseliska było super wybawiłam sie bardzo nóg nie czuje...ale powiem wam ze nowe buciki nawet mnie nie obtarły ![]() ![]() ![]() ale księcia nie znalazłam może następnym razem ![]() ściskam was mocno ![]() ![]() ps.co wy wogóle nic nie piszecie myślałam ze zajrzę tu będzie cos do czytania a tu nic??? no no dziewczynki..zajęte pewnie ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mnie komputer trochę nawalił ale TŻ sie nim zajął i już jest ok ![]() ![]() Buciki super - bardzo mi sie podobają - są nietuzinkowe mimo że bardzo proste ![]() madlen super, że sie weselicho udało i jesteś zadowolona a księcia znajdziesz - najwyraźniej to jeszcze nie czas - czekamy na jakieś fotki ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ja padam na mordkę-kiepsko się czuję bo dopadł mnie okres. masakra kładę się bo mi zarraz brzuch eksploduje ściskam mocno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Może ciut mniej boli ale jednak... medować sie dziewczyny - weekend minął trzeba skrobnąć co i jak słychać ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
no witam
![]() ![]() jak tam dziewczyny po weekendzie ![]() ja odpoczywam bo był dość..intensywny..wczoraj poprawiny powiem wam ze była świetna impreza.... ![]() ![]() piszcie szybciutko co tam u WAS ![]() ps.masakra jest z tymi naszymi kobiecymi dolegliwościami a zwłaszcza jak boli to nie jest fajnie-biedne kobiety
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
to ja zaczynam
![]() w sobotę pokłóciłam sięz mamą-wszystko przez ten okres.masakra.było ostro.ale tak mnie zdenerwowała że szok.na szczęście przeprosiłyśmy sie i jest ok.ale zaczynam myśleć że im bliżej ślubu to tym gorzej.coraz łatwiej sprowokować mnie i byle pierdo.ła wyprowadza mnie z równowagi.mam nadziejęże mi przejdzie-już teraz w myślach licze do 10 żeby z czymś nie wyskoczyć:/ wieczorem przyjechały do mnie koleżankami ireszta wieczorku fajnie minęła, ale ja cały czas myślałam o tej kłótni. w niedzielę tak padało że siedziałyśmy w domu-dopiero po południu pojechałyśmy na lody ![]() i wczoraj jeszcze Polska przegrała to już całkiem dół- niby jestem realistką ale jakąś nadzieję miałam. nie lubię poniedziałków-znów w pracy. mam nadzieję Dziewczynki że u Was wszystko ok. i miałyście udane weekend.buziaki.do wieczorka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
oj nie przejmuj sie tak
![]() ![]() ale Wam dobrze pracujecie sobie ..powiem Wam ze tez bym sobie poszła...już od tego siedzenia w domu dostaje nerwicy..szukam szukam i nic.co za kraj...mam nadzieje ze znajdę w końcu.. a co do meczu no niestety..ale chłopaki sie starali...ale za to Kubica pierwszy ![]() ![]() jak bedziecie miały chwile czasu to piszcie ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
I znowu u nas cisza
![]() Ja sie melduję ![]() Synek śpi, mąż kibicuje a ja mam chwilkę na net ![]() madlen pisałaś, że nie pracujesz - ja też nie ![]() chciałabym jeszcze studia skończyć - długa to historia - tak w skrócie to zaczęłam drugi kierunek dwa lata temu w październiku, w grudniu zmarła moja mama i zostałam z tatą i TŻ. otem się okazało, że tato ma nowotwór płuc ![]() Zmarł we wrześniu ubiegłego roku w między czasie okazało sie, że jestem w ciąży w grudniu urodziłam synka no i teraz siedzę z nim w domu ![]() Może uda mi sie od października jakoś wieczorowo zrealizować marzenie ![]()
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
jestem Dziewczynki
![]() ja miałam przejścia w swojej pierwszej pracy-trafiłam na takiego debila szefa że pogotowie mnie zabrało z pracy, potem nie wróciłam tylko byłam na l4 pół roku, potem dostałam zasiłek dla nbzrobotnych, zbiegło się to z chorobą i śmiercią mojej babci.niestety. pracuję od tamtych wakacji i teraz jest ok. chociaż tęsknię za słodkim nic nierobieniem. jednak pieniądze szczęścia nie dają ale życie ułatwiają ![]() ![]() a co u Was Kochane? madlen gdzie zdjęcia? sławka jestem pewna że uda Ci się ze studiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nam ciągle brakuje - jak sie ma dziecko to niestety pieniążki znikają w zastraszającym tempie ![]() Studiowałam matmę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
slawka Ty jesteś wielka-ja z matmy to kompletna noga jestem. skończyłam pedagogikę opiekuńczę i pracę socjalną i teraz marzy mi się podyplomówka z psychologii klinicznej-psychoterapii.
mój TŻ śmieje sie że ja teraz robie zapasy ciuchowo-butowo-torebkowo-biżuteryjne ![]() chcesz pracować w szkole? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i pewno rób ![]() ![]() W szkole nie chce pracować stąd drugi ten drugi kierunek ![]() A jak tam brzuszek? lepiej troszkę? Zarzywasz sobie coś na niego? oglądałam Twoje zdjęcia - śliczna dziewczyna z Ciebie ![]() Piękne czarne loki - ja mogę tylko pomarzyć ![]() Synek śpi nakarmiony ja też zmykam - jutro pewno będzie pobudka o 5 rano więc wolę sie wyspać ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Kochana za zaproszenie do Przyjaciół i za kmplement-kiedyś te loki to bylo moje przekleństwo-teraz polubiłam je
![]() Twój Synuś jest prześliczny więc wnioskuje że ma to po Mamusi ![]() Życzę samych dobrych snów, dobranoc i do jutra-mam nadzieję że będziesz. i nasza madlen też. pewnie odsypia balety a brzusio dostał dawke nospy i narazie nie odzywa się ![]() ściskam mocno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
witam moje kochane dziewczęta
![]() ja właśnie wróciłam z poprawin poprawin...powiem wam ze było super...na weselu miałam kolesia z urzędu....ale na poprawinach trafił sie jeden gościu..trochę młodszy taki Alvaro ![]() ![]() a co do pracy moje kochane...to po studiach wyjechałam za granicę..i 4 lata tam byłam...wróciłam bo miało być lepiej..i już 6 miesiąc szukam pracy.....to jest jakiś koszmar...nie mam doświadczenia i to mnie skreśla..ciężko jest ..czasami kasa się kończy a żyć trzeba..póki co mieszkam z rodzicami....i to mnie ratuje....a jestem po ekonomi...już tak bym chciała pracować wyjść do ludzi.... ale nic kochane moje.....będzie dobrze ![]() Sławka kasa niestety odwieczny problem..wiem że czasami jest ciężko ...ale damy rade do przodu trzeba..masz pięknego synusia i to jest najważniejsze ![]() ale się opisałam ...masakra mam nadzieję że was nie znudziłam... buziaczki Kochane moje ![]() ps.zdjęc póki co nie mam ale jak będą na pewno je zobaczycie ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
ps .LilStar normalnie prze laska z <ciebie...śliczna kobietka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczynki moje kochane
![]() poprawiny poprawin?hm...to wesele musiało być udane ![]() madlen-chociaż pies na baby-nie trafił na pustą laskę tylko na fajną madrą Kobietkę więc niech się ma na baczności- sama wyczujesz po kilku tefonach i smskach jakie ma zamiary, a już jak dojdzie do spotkania to szybko Go ustawisz ![]() zanim spotkałam mojego TŻ tez trafiałam na samych dupków-aż żal wspominać jaka głupia byłam ale co tam. może gdybym nie przeszła tego dziś nie byłabym tą samą osobą? madlen dziękuję za komplement ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak tam sławka?
![]() widzę że Wy to ścisłe umysły-ja odwrotnie, humanista w pełnym wydaniu-a czwórka na świadectwie to dlatego że mój matematyk mieszkał obok mnie i uczył jeszcze moją mamę-chyba sentyment. zaraz pędzę do pracy, a ostatnio mam takiego lenia że siłą trzeba mnie z łóżka wyciągać. po pracy idę na babskie ploty i jakies zakupy madlen popatrz na brak pracy z 2 strony- masz czas na przemyślenie, wybranie najbardziej interesującej propozycji-na pewno znajdziesz taką z której bedziesz zadowolona-tego Ci życzę. i tak te 4 lata za granicą nie leniuchowałaś-należy Ci się odpoczynek.teraz w wakacje naładujesz akumulatorki ![]() uciekam narazie.potem się pojawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
madlen ja też spotkałam kilku takich nie szczególnych i racze wolę o tym nie wspominać
![]() ![]() ![]() No i wesele widzę było udane - poprawiny poprawin brzmią interesująco ![]() czekamy na jakieś zdjątka ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.