|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
to moje ślubne -myślalam o podbnych dla Ciebie
coś mi net zamula i wywala
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie podobne widziałam teraz takie najmodniejsze...noga wygląda sexi...
widze ze mamy podobny gust..a tak apropos to śliczniutkie....a sukienka już kupiona?? oj jak ja ci zazdroszczę ... ps.mnie też czasami wywala...
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
sukienka się szyje-zamówiona w salonie w lutym, w Polsce będzie ok 10 sierpnia i wtedy będzie pierwsza przymiarka potem tuż przed samym ślubem 2 przymiarka i odbiór.
![]() zobaczysz niedługo sama będziesz planować z Księciem ![]() a buciki są super wygodne. nie chciałam biaych typowo ślubnych do szpica bo nie podobały mi się żadne a te potem wykorzystam
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie takie włożysz...jeszcze na jakaś imprezkę
![]() to niedługo wieczór panieński oj pewnie będzie się działo....ja byłam w sobotę u mojej przyjaciółki..była masakra impreza na całego...wybawiłam sie strasznie ![]()
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyajciółki coś mi szykują także sama się boję co te wariatki wymyślą
![]() madlen kładę sięspać bo za 6 godzin muszę wstać. sklikamy się jutrobędę w ciagu dnia i na pewno wieczorem dobrej nocki Kochana
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
dobrej nocki
![]() i do następnego...
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczynki widzę ze póki co cisza
![]() ja po zakupach zakupiłam buciki i dodatki..będę laska mogę iść szukać miłości![]() wpadłam na chwile..bo uciekam ubierać sale... ![]() jak wrócę to sie pokaże ... życzę miłego dzionka ![]() ps.Lil Star dzięki za dodanie mnie do przyjaciół chcę przyjąć ale wydaje mi sie że nie idzie??dziwne
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() chcę dodać jeszcze Naszą Sławkę i też mi nie wychodzi ![]() koniecznie się pokaż. do wieczorka bo mam urawanie głowy w pracy. buziaczki |
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! jestem, jestem tylko mi strasznie wizaż nawala i pisanie to istna masakra - nie wiem czy to mój komputer czy wizaż ale zapowiada sie mój komp
Może jak TŻ wróci z pracy i coś tu podziała to skrobnę coś jeszcze Buziaki
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to do wieczorka
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
no witam dziewczyny..jestem dopiero wróciłam...jestem padnięta...chyba dziś nic mądrego wam nie powiem....
postaram sie coś napisać jutro ...i pewnie w niedziele...zdam wam relacje z weseliska ![]() mam nadzieje że będzie fajnie![]() Całuje Was mocno i do jutra życzę dobrej nocki ... jakieś kąpanko..i lulku ![]()
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
ok madlen
![]() wyśpij się dobrze bo jutro musisz wyglądać cudnie. miłych snów. ściskam Ciebie też sławka ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
No witam moje dziewczynki
wróciłam właśnie z weseliska było super wybawiłam sie bardzo nóg nie czuje...ale powiem wam ze nowe buciki nawet mnie nie obtarły ...miałam partnera z urzędu do tańca![]() ale księcia nie znalazłam może następnym razem ściskam was mocno ![]() ps.co wy wogóle nic nie piszecie myślałam ze zajrzę tu będzie cos do czytania a tu nic??? no no dziewczynki..zajęte pewnie ![]()
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mnie komputer trochę nawalił ale TŻ sie nim zajął i już jest ok więc możemy popisać Buciki super - bardzo mi sie podobają - są nietuzinkowe mimo że bardzo proste ![]() madlen super, że sie weselicho udało i jesteś zadowolona a księcia znajdziesz - najwyraźniej to jeszcze nie czas - czekamy na jakieś fotki Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ja padam na mordkę-kiepsko się czuję bo dopadł mnie okres. masakra kładę się bo mi zarraz brzuch eksploduje ściskam mocno |
|
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno po urodzeniu miało być lepiej ale nie wiem komu bo na mnie nie zadziałało Może ciut mniej boli ale jednak... medować sie dziewczyny - weekend minął trzeba skrobnąć co i jak słychać
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
no witam
![]() jak tam dziewczyny po weekendzie ![]() ja odpoczywam bo był dość..intensywny..wczoraj poprawiny powiem wam ze była świetna impreza.... ogólnie jestem bardzo zadowolona....było super![]() piszcie szybciutko co tam u WAS ![]() ps.masakra jest z tymi naszymi kobiecymi dolegliwościami a zwłaszcza jak boli to nie jest fajnie-biedne kobiety
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja zaczynam
![]() w sobotę pokłóciłam sięz mamą-wszystko przez ten okres.masakra.było ostro.ale tak mnie zdenerwowała że szok.na szczęście przeprosiłyśmy sie i jest ok.ale zaczynam myśleć że im bliżej ślubu to tym gorzej.coraz łatwiej sprowokować mnie i byle pierdo.ła wyprowadza mnie z równowagi.mam nadziejęże mi przejdzie-już teraz w myślach licze do 10 żeby z czymś nie wyskoczyć:/ wieczorem przyjechały do mnie koleżankami ireszta wieczorku fajnie minęła, ale ja cały czas myślałam o tej kłótni. w niedzielę tak padało że siedziałyśmy w domu-dopiero po południu pojechałyśmy na lody mama do mnie przyjechała i pogadałyśmy sobie od serca.jest dobrze.normalnie chyba kupię sobie jakąś meliskę czy coś.i wczoraj jeszcze Polska przegrała to już całkiem dół- niby jestem realistką ale jakąś nadzieję miałam. nie lubię poniedziałków-znów w pracy. mam nadzieję Dziewczynki że u Was wszystko ok. i miałyście udane weekend.buziaki.do wieczorka |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
oj nie przejmuj sie tak
myślę ze normalnie reagujesz okres jeszcze i do tego stres przed ślubem....przejdzie Ci..ja ci powiem ze jak mam okres to po prostu czasami bywam bardzo nieprzyjemna..i nie wiem czemu sie tak dzieje to chyba te hormony pierońskie...ale Wam dobrze pracujecie sobie ..powiem Wam ze tez bym sobie poszła...już od tego siedzenia w domu dostaje nerwicy..szukam szukam i nic.co za kraj...mam nadzieje ze znajdę w końcu.. a co do meczu no niestety..ale chłopaki sie starali...ale za to Kubica pierwszy ![]() ![]() jak bedziecie miały chwile czasu to piszcie buziaczki i miłego dzionka
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
I znowu u nas cisza
![]() Ja sie melduję Synek śpi, mąż kibicuje a ja mam chwilkę na net ![]() madlen pisałaś, że nie pracujesz - ja też nie ![]() chciałabym jeszcze studia skończyć - długa to historia - tak w skrócie to zaczęłam drugi kierunek dwa lata temu w październiku, w grudniu zmarła moja mama i zostałam z tatą i TŻ. otem się okazało, że tato ma nowotwór płuc zrezygnowałam ze studiów żeby zająć sie tatąZmarł we wrześniu ubiegłego roku w między czasie okazało sie, że jestem w ciąży w grudniu urodziłam synka no i teraz siedzę z nim w domu ![]() Może uda mi sie od października jakoś wieczorowo zrealizować marzenie
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem Dziewczynki
melduję się. dopiero teraz bo musiałam zadbać o moje kwiatki czyliplewiłam w ogródku-boshe moje pazurki. na szczęście jakoś da się je uratować, tylko muszę pomalować, ja miałam przejścia w swojej pierwszej pracy-trafiłam na takiego debila szefa że pogotowie mnie zabrało z pracy, potem nie wróciłam tylko byłam na l4 pół roku, potem dostałam zasiłek dla nbzrobotnych, zbiegło się to z chorobą i śmiercią mojej babci.niestety. pracuję od tamtych wakacji i teraz jest ok. chociaż tęsknię za słodkim nic nierobieniem. jednak pieniądze szczęścia nie dają ale życie ułatwiają jestem niezależna od rodziców.oczywiście TŻ mnie wspomaga-kochany i zawsze mam niespodziewajkę na koncie.wiem że tam gdzie sie przeprowadze bedzie trudno z pracą dla mnie-będę musiała szukać w sąsiednich miastach ale dam radę, poza tym palnujemy Dzidzię więc spieszyć się nie będę![]() a co u Was Kochane? madlen gdzie zdjęcia? sławka jestem pewna że uda Ci się ze studiami co stdiowałaś?
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jesteś zadowolona. Nam ciągle brakuje - jak sie ma dziecko to niestety pieniążki znikają w zastraszającym tempie ![]() Studiowałam matmę najpierw na pedagogicznej akademii a potem chciałam jeszcze tak szybko przelecieć stosowaną żeby mieć lepszą pracę no ale troszkę mi nie wyszło
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
slawka Ty jesteś wielka-ja z matmy to kompletna noga jestem. skończyłam pedagogikę opiekuńczę i pracę socjalną i teraz marzy mi się podyplomówka z psychologii klinicznej-psychoterapii.
mój TŻ śmieje sie że ja teraz robie zapasy ciuchowo-butowo-torebkowo-biżuteryjne bo jak się pojawi Dzidzia to priorytety sie zmienią.wiadomo że Dziecko będzie najważniejsze.chcesz pracować w szkole? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i pewno rób ![]() W szkole nie chce pracować stąd drugi ten drugi kierunek ![]() A jak tam brzuszek? lepiej troszkę? Zarzywasz sobie coś na niego? oglądałam Twoje zdjęcia - śliczna dziewczyna z Ciebie Piękne czarne loki - ja mogę tylko pomarzyć ![]() Synek śpi nakarmiony ja też zmykam - jutro pewno będzie pobudka o 5 rano więc wolę sie wyspać ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Kochana za zaproszenie do Przyjaciół i za kmplement-kiedyś te loki to bylo moje przekleństwo-teraz polubiłam je
![]() Twój Synuś jest prześliczny więc wnioskuje że ma to po Mamusi na pewno.Życzę samych dobrych snów, dobranoc i do jutra-mam nadzieję że będziesz. i nasza madlen też. pewnie odsypia balety a brzusio dostał dawke nospy i narazie nie odzywa się byle tak dalejściskam mocno |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
witam moje kochane dziewczęta
nie było mnie...ja właśnie wróciłam z poprawin poprawin...powiem wam ze było super...na weselu miałam kolesia z urzędu....ale na poprawinach trafił sie jeden gościu..trochę młodszy taki Alvaro to widać pies..na baby jak to sie mówi.. ale co mi tam wziął telefon...i napisał dziś wiec może być fajnie choć na chwilę..powiem Wam ze mi już czasami wszystko jedno tak bym sie chciała do kogoś przytulić tylko to...ale jednak to takie trudne cholera...ryczeć mi się chce w takich momentach....bo niby jestem fajna nic mi nie brakuje a jednak trafiam na takich co nie trzeba.....::![]() a co do pracy moje kochane...to po studiach wyjechałam za granicę..i 4 lata tam byłam...wróciłam bo miało być lepiej..i już 6 miesiąc szukam pracy.....to jest jakiś koszmar...nie mam doświadczenia i to mnie skreśla..ciężko jest ..czasami kasa się kończy a żyć trzeba..póki co mieszkam z rodzicami....i to mnie ratuje....a jestem po ekonomi...już tak bym chciała pracować wyjść do ludzi.... ale nic kochane moje.....będzie dobrze LilSrtar..będzie dzidzia to praca poczeka...Sławka kasa niestety odwieczny problem..wiem że czasami jest ciężko ...ale damy rade do przodu trzeba..masz pięknego synusia i to jest najważniejsze ![]() ale się opisałam ...masakra mam nadzieję że was nie znudziłam... buziaczki Kochane moje ps.zdjęc póki co nie mam ale jak będą na pewno je zobaczycie ![]()
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
ps .LilStar normalnie prze laska z <ciebie...śliczna kobietka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczynki moje kochane
![]() poprawiny poprawin?hm...to wesele musiało być udane super.madlen-chociaż pies na baby-nie trafił na pustą laskę tylko na fajną madrą Kobietkę więc niech się ma na baczności- sama wyczujesz po kilku tefonach i smskach jakie ma zamiary, a już jak dojdzie do spotkania to szybko Go ustawisz ![]() zanim spotkałam mojego TŻ tez trafiałam na samych dupków-aż żal wspominać jaka głupia byłam ale co tam. może gdybym nie przeszła tego dziś nie byłabym tą samą osobą? madlen dziękuję za komplement widzę ze jesteś-buziaczki
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak tam sławka?
![]() widzę że Wy to ścisłe umysły-ja odwrotnie, humanista w pełnym wydaniu-a czwórka na świadectwie to dlatego że mój matematyk mieszkał obok mnie i uczył jeszcze moją mamę-chyba sentyment. zaraz pędzę do pracy, a ostatnio mam takiego lenia że siłą trzeba mnie z łóżka wyciągać. po pracy idę na babskie ploty i jakies zakupy madlen popatrz na brak pracy z 2 strony- masz czas na przemyślenie, wybranie najbardziej interesującej propozycji-na pewno znajdziesz taką z której bedziesz zadowolona-tego Ci życzę. i tak te 4 lata za granicą nie leniuchowałaś-należy Ci się odpoczynek.teraz w wakacje naładujesz akumulatorki ![]() uciekam narazie.potem się pojawię czekam na Wasze wypowiedzi.buziaki
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
madlen ja też spotkałam kilku takich nie szczególnych i racze wolę o tym nie wspominać
A właśnie jak napisała LilStar wszystko co sie nam przytrafia wzbogaca nas o kolejne doświadczenie ![]() No i wesele widzę było udane - poprawiny poprawin brzmią interesująco ![]() czekamy na jakieś zdjątka Miłego dnia dziewczynki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

widze ze mamy podobny gust..

Podobno po urodzeniu miało być lepiej ale nie wiem komu bo na mnie nie zadziałało
ogólnie jestem bardzo zadowolona....było super