![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szkoły jazdy - WARSZAWA - opinie, porady.
Oliiiikkkkk!!
![]() ![]() I wolałabym jakąś mniejszą szkółkę - z tego , co wyczytałam w takich szkołach nie ma problemu z terminami, a ludzie zapamiętują Twoje imię ![]() Poczekam jeszcze na wypowiedzi innych dziewczyn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja też robiłam kurs w Jarze... I różnie to bywało, z jednego instruktora byłam zadowolona a z drugiego nie...
Jest taka szkoła gdzieś przy Świętokrzyskiej - nazywa się bodajże Auto Kadet. Tam podobno jest rewelacyjny instruktor... Rok temu miałam konkretne namiary na niego, a teraz gdzieś je zgubiłam. ![]() Ale moje koleżanki były z niego bardzo zadowolone... Pamietam ze jak moja przyjaciolka sie tam zapisywala, to pani sekretarka od razu dala jej numer do niego na komórkę... Nie wiem czy on tam nie był jakimś właścicielem.
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o mniejszą szkółkę to moja koleżanka robiła w takiej na Ursynowie, mogę popytać co i jak jeśli chcesz?
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
oki, zapytałam się. Koleżanka robiła kurs w Driver na Nugat, jest bardzo zadowolona. dam Ci info na PW
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie
![]() Właśnie mam zamiar zapisać się do jakiejś szkoły jazdy - ważne jest dla mnie, aby instruktor był sympatyczny i dobrze nauczył Jeżeli miałybyście jakieś namiary na dobrych instruktorów, bardzo proszę o wiadomość Pozdrawiam i dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ja mam pytanko:
Czy słyszałyście coś o Szkole Nauki Jazdy "Alfa", ewentualnie jaka polecacie na Okęciu? ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Witam cieplutko
![]() Mam na uwadze szkółkę jazdy na Bemowie o nazwie EGIDA (róg Radiowej i Powstańców Śląskich). Czy ktoś może zdawał w tej szkole lub zna opinie na jej temat ? Byłabym wdzięczna za informację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() A i słyszałam, że ponoć teraz w Wawie są dwa ośrodki egzaminacyjne, to prawda? Który wg Was lepszy? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Odlewnicza - Powstańców Śląskich - Okęcie - nowy ośrodek i podobno najwyższa zdawalność ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie miałam pojęcia że są aż trzy.. słyszałam, że ostatnio otworzyli nowy, ale nie myślałam, że aż dwa nowe.. a mam takie pytanko słyszała któraś z Was o szkółkach Elita i Crossword na Pradze Południe (okolice Wspólnej Drogi)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden nowy otworzyli:P na Odlewniczej i na Powstańców WORDY są już długo ![]() tylko Okęcie jest nowe ![]() szkoda, ze mało kto tu zaglada bo ja tez pytanie zadalam i cisza na razie ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
moja koleżanka ostatnio zdawała na okęciu ale oblała. Ze stresu zrobiła jakiś głupi błąd. :P
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a na Twoje pytanie apropo Alfy nie umiem odpowiedzieć, bo zielona póki co jestem w tym temacie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem tylko gdzie sa WORDy a poza tym nic ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Czesc, ja równiez zamierzam przystąpić do kursu jakiegoś i szukam szkoły w warszawie. Z tego co czytam to chyba zapisze się do BARTKA.
Mam pytanie - czy ktoś z Was robił kurs w Wawie a egzamin w jakimś innym mieście? POchodze z Krosna i się zastanawiam, że jak dotrę do momenty zdawania egzaminu to czy nie lepiej mi by było pojechać na egzamin do Krosna właśnie. Miasto znam jak własną kieszeń i znaki i inne takie.. Jak myslicie? Poza tym mam problem bo chce zrobić prawo jazdy ale kurna już sie denerwuje na myśl, że będę jeździć po Warszawie.. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Wypowiem się jak zdam egzamin
![]() Edytowane przez whiteeye Czas edycji: 2008-06-26 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Na Pradze Południe polecam szkołę Linia na Gocławiu, przystępna cena kursu świetni instruktorzy.
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Jestem już po
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli ktoś chce namiary - podam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, potrzebuję pilnie namiary na dobrego instruktora/instruktorkę z Imoli dla mojej siostry. Ja sama tez robiłam kurs w tej szkole i byłam bardzo zadowolona, ale mój instruktor porzucił Warszawę na rzecz Śląska i raczej nie wróci, żeby nauczyć moją siostrę
![]() Będę bardzo wdzięczna za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ja znam 2 dobrych instruktorow z Imoli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Hej, przyszła pora na Ptysia
![]() proszę o opinie i/lub namiary dot. Babskiej Auto Szkoły lub Imoli (Odlewnicze i inne dalekie osrodki na jelonkach nie wchodzą logistycznie w grę...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
![]()
Tydzień temu zdałam egzamin - za pierwszym podejściem! Wszystko dzięki mojemu fenomenalnemu instruktorowi, który był: cierpliwy, opanowany i tolerancyjny (znosił różne dziwne akcje na drodze), profesjonalny, a przy tym zna wiele "patentów" niesamowicie ułatwiających wykonywanie manewrów autem. Na imię ma Mateusz i uczy w "Bartku" na Odlewniczej. Szczerze polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest jakas szansa, ze odkopiesz jakos te wiesci o genialnym instruktorze z Auto Kadeta? Lokalizacja jest dla mnie idealna, ale nie chcialabym trafic na kogos nieprofesjonalnego... Bede wdzieczna za pomoc ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Hej, ja wlaśnie zapisałam sie ABC TRANS na Odlewniczej i bede wdzieczna jesli ktos podzieli sie wrażeniami, jacy sa instruktorzy, atmosfera zdawalność itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czesc ![]() będę wdzięczna za namiary na tego instruktora - muszę szybko zrobić prawko i nie bardzo wiem od czego zacząć ![]() Z góry - wielkie dzięki aaaa i gratuluje ! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ines (albo inne dziewczyny, które chodziły do AutoKadeta), proszę o namiary na tego genialnego instruktora ![]() Chcę zapisać się na jazdy "przypominające". Mam już prawko, ale nie jeździłam od kilku lat ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
![]()
Kochane, mam ogromną prośbę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
JA BEDE WDZIECZNA NA NAMIARY edyta_50@vp.pl i z jakiej dzielniczy i osk jest ta kobieta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
ja przetestowałam już kilka szkół (wszystkie na bemowie bo tam zdawałam) i jeśli miałabym polecić jakąś to zdecydowanie sarbo.
jeździłam tam z 3ma instruktorami i każdy miał profesjonalne podejście i nauczył mnie o wiele więcej niż na kursie w innej szkole. jeździłam jeszcze w "spoko", "auto jeździe"- tragiczne podejście do klienta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.