|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
Pokaż wyniki sondy: Twoje autko jeździ: | |||
na benzynie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 73,17% |
na ropie |
5 | 12,20% |
na benzynie i gazie |
6 | 14,63% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażanko jake masz autko??
vw Golfik III (3),
rocznik 92, kolorek biały, 3 drzwiowy na gaz silnik 1.4 mój pierwszy samochodzik, dostałam na 18stkę ;-d od dziadziusia
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Ja posiadam (na spółe z moim tatą) Forda Transita 2.5 turbo diesel, rocznik 1997, kolor niebieski, z 8 siedzeniami + kierowca (wakacyjne szaleństwo z kumplami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
A ja mam peugeocika 106 , czerwonego , rocznik 95. Mimo że niewielki jestem z niego bardzo zadowolona, wszedzie sie zmieści , do ruchu miejskiego idealny
![]()
![]() |
#94 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Ja od 7 lat jeżdżę Fiatem Siena, rocznik 1998 (kupiony w salonie). Kolor blue heraldic metalic (czyli mój ulubiony
![]() ![]() Samochód należy do mojego taty, ale bez problemu mi go udostępnia ![]() ![]() ![]() Chciałam wrzucić fotkę, ale w tym momencie żadnej nie mogę znaleźć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
aktualnie mamy vw golfik "czwórke 1.6, srebrny metalik, rocznik 2004, gaz, wcześnie mieliśmy cinkusa, potem matiza i vw polo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() my z mężem zmienilismy autko z toyoty starlet na fiata Uno finanse nie pozwoliły na nic lepszego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Moim pierwszym autkiem,prowadzonym samodzielnie byl maluch mojego ojca-w 1995 roku.Gdy zrobilam prawko tata zamienil wysluzonego maluszka na fiata punto,czerwony metalik 1996 rocznik.Poczatkowo nie moglam sie przekonac do tego nabytku bo byl wiekszy od malucha.1,5 roku temu dolaczyla do mojej rodziny toyota corolla rocznik 2004,kolor ciemny grafit.Ciezko bylo sie przywyczaic.
Poniewaz jednak zmienilam stan cywilny przyszlo mi sie pozegnac z rodzinnymi automobilami.Maz kupil dla mnie na poczatek mitsubishi galanta w pieknym ciemnoniebieskim metaliku z 1999 roku.Bylam bardzo zadowolona,ale po dwoch latach zamarzylam sobie terenowke.Moj wybor padl na Jeepa Grand Cheerokie z 2000 roku w zlotym metaliku.Bardzo sobie chwale ten woz,ale dosc duzo pali bo ma ogromny silnik 4,2 l.Dzieki Bogu,ze paliwo jest tutaj tanie bo inaczej szkoda by mi bylo tyle kasy puszczac ze spalinami.Poza tym najwiekszym atutem jest dla mnie mega duza przestrzen bagazowa,doskonale wlasciwosci jezdne(dzieki duzej pojemnosci sprawnie sie wymija),komfort uzytkowania i amerykanska solidnosc(akurat w terenowkach sie to sprawdza) Moim marzeniem jest jednak auto made in germany i jesli bede zmieniac to z pewnoscia tylko na taki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Zaraz po odebraniu prawka śmigałam czerwonym maluszkiem, bestia nie z tej ziemi
![]() Gdy skończę 25 lat to wkońcu obniżą mi się składki OC i wtedy zmienie auto na jakieś mocniejsze, no ale to za rok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, moim pierwszym autkiem był czerwony maluszek. Jeździłam nim 5 lat (na studia i nie tylko), a teraz jeżdżę Skodą Fabią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
no to teraz moja kolej - a co? też się pochwalę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
tylko gdzie sie podziało zdjęcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
dlaczego nie moge załączyc zdjęcia? więc moze tak będę musiała zrobić. Opel Corsa C rocznik 2003. Usportowiony, niebieski. Sportowy wydech, alumfelgi 16` Allesio prestige. Przyceimniane szyby, car audio - kocham moje autko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Mam Toyotę Corollę Verso, rocznik 2002 (z końca roku) 1,8.
3 lata w moich rękach, wcześniej należała do mojej Mamy. Zaraz po zdaniu na prawo jazdy postanowili z Tatą dać mi je w spadku ![]() ![]() Czasami mam problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca parkingowego, ale można się przyzwyczaić.
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
ja z mężem mam forda focus II sedan rocznik 2005r kolor blue jeans.
Jesteśmy naszej foki bardzo zadowoleni.
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz on ma Peżocika, a ja Renault Twingo Kenzo z 1995 roku i oczywiscie to jest najwspanialszy samochod na swiecie ![]() ![]() Na zdjeciach inne żabki ale model ten sam - wyraznie widac kwiaty, kolor lakieru kiedy nie swieci slonce i felgi. Czy juz sie domysliliscie, ze uwielbiam ten samochod? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
olbrzymi czarny terenowy nissan terrano II
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
![]() |
#108 |
BAN stały
|
ja mam pasata kolor zielony metalik rocznik 1985
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
A moja wyscigówka to Citroenc3 Pluriel na lato fajny taki kabriolet kolor czarny 2005 rok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie dla mnie duże samochody więc śmigam sobie FORDEM Fiestą r. 98/99 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Gość
|
Dziewczyny jak wy sie poruszacie tak duzymi samochodami ?? Nasz samochodzik to jeep grand cherokee .... ba! raczej mojego meza, w senscie ze on sie nim porusza, bo ja nie moge sie przyzwyczaic, wydaje mi sie, ze nie mieszcze sie w pasach i ze bede zaliczala kazdy kraweznik przy skrecie w prawo
![]() Dlatego ja jezdze i czuje sie o wiele komfortowo w drugim autku (mazda6). (zarys autek w zalacznikach) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Kocham moj jeep- to moja peirwsza terenowka ale jakos nigdy sie nie balam nim poruszac
![]()
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ zaraził mnie miłością do samochodów, a szczególnie do Opelka. Obecnie posiadamy dwie Vectry: Vectra B 2.0 16V (132KM) kolorek granatowy metalic, klimatyzacja, elektryczne szyby, trakcja jazdy, ABS, wspomaganie, rocznik 1998. Druga to Vectra D rocznik 2006, 1.9 CDTI (150KM), kolor czarny metalic, ma wszystko oprocz skory. Oba sa wspaniale, kiedys mielismy Vectre A,ale ze wzgledu na jej "wiek" musielismy ja sprzedac. Nigdy nie mielismy z nimi zadnych problemow, dlatego ciagle wracamy do Opla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
ja nissanem jezdze tylko jak chlop chce sie piwa napic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
JA MAZDA 6 jezdze,rocznik 2004.super autko:duze,wygodne,sama wybralam!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
ja zadna rewelacja
![]() ![]() Fiat Panda rocznik 2006 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ja sobie wczoraj kupiłam autko. W sumie to przy tym co wy piszecie jakie macie, to ja nie mam się czym chwalić
![]() Ford Fiesta Classic 1996r. 5 drzwiowy silnik 1.1 benzyna kolor biały tylko bestia jest bez wspomagania kierownicy i żeby zaparkować to się muszę nieźle nasiłować :/ No ale na pierwsze autko to myślę, że jest idealna, szczególnie że funduszy na coś lepszego nie miałam ![]() Edytowane przez rubi11 Czas edycji: 2007-03-11 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Moje to Opel Omega B 2,5 TD kombi '95 zielen butelkowa. Straszny kolos - ale taki mi potrzebny, bo duzo mam tzw gratow do wozenia. Jednak w miescie podczas godzin szczytu zaparkowac...albo wyjechac skads jak mnie ktos zastawi... Ale lubie go mimo wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.