![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czytelnicze schizolce :D
Cytat:
![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę wielu niezapomnianych lektur ![]()
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
gazety najpierw kartkujee a potem czytam od końca
czytam kilka książek jednoczesnie mój rekord to 12 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zawsze czytam książki przy muzyce i na leżąco. I jak Ty się w nich potem wszystkich łapiesz o co chodzi w danej książce ![]() A pozatym to jeszcze lubię czytać książki, gdy jestem sama ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
- Zawsze czytam najpierw ostatnie zdanie w książce
- Zaglądam czytającym ludziom przez ramię - Lubię czytać jak jestem sama w pokoju wtedy mogę się w pełni skupić - Czasem, jak są fajne cytaty to sobie je spisuje i czasem wrzucam jako opis na GG ![]() I tak jak Zmijka czasem coś muszę przeczytać kilka razy ( tak to jest jak człowiek robi jedno, a myśli o drugim ;D )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.