![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czego twój TŻ nie rozróżnia:)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
narazie odkryłam ze nie odroznia spodnicy od sukienki.Twierdzi ze sukienka jest dluga a spodnica krotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
-rozroznianie kolorow innych niz podstawowe (rozowy to fioletowy, tia.)
-spodnica-sukienka, ale to juz ma wyszkolone i zaczal rozrozniac ![]() -szampon, zel pod prysznic, mydlo w plynie, plyn do kapieli, zel do higieny intymnej (!!) to jedno i to samo. -depilator, golarka, maszynka do golenia - 'wszystko sluzy do tego samego wiec jest GOLARKA!' ![]() -kolorowke dzieli na podkategorie - do oczu, do twarzy, do ust. ale juz rozroznienie tuszu od linera przekracza jego mozliwosci ![]() -szczotka-grzebien, lokowka-suszarka-prostownica. poprosic go zeby przyniosl ktores to na 90% przyniesie to drugie. -majtki; rozroznia tylko stringi i gacie(szorty, biodrowki, figi etc) za to z pozostalymi czesciami garderoby nie ma problemu (procz nieszczesnej spodnico-sukienki) ![]() ale musze pochwalic Go bo zawsze zauwaza nowa fryzure, ciuch, inny makijaz niz codzienny, rozroznia wiekszosc kwiatow (cietych, z doniczkowymi oboje mamy problemy). takze nie jest najgorzej ![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Wiadomość z ostatniej chwili
![]() Biegam po kuchni szukając składników na peeling domowej roboty (płatki owsiane). Mój tata dziwnie się mi przygląda i mówi: tata: jak to zalejesz wodą to zrobi się gęste, taka papka ![]() ja: tatoo, nie wymądrzaj się ![]() tata: no jasne, że wiem! To właśnie to, co zaraz będziesz robić ja i mama: (śmiech) tata: no takie własnie gęste coś...zalepia się tym pory...jest dobre na pryszcze...zaskórniki...: rolleyes: ja i mama: ZŁUSZCZANIE NASKÓRKA!!! tata: no ale jak złuszczasz ten naskórek to i przy okazji jakiegoś pryszcza zetrzesz, nie? ja patrzę głęboko... mama: no żebyś czasem nie wpadł
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż raz założył moje czarne majtki, ktore przez pomyłkę znalazły się w jego szufladzie. Wieczorem powiedział, że jakieś ciasne są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.