![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nastolatki i seks-afery
byc moze oklamala rodzicow, np. powiedziala ze idzie nocowac do kolezanki... to tez jest mozliwe.
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie ma nic przeciwko temu zeby 14 latka wychodziła na imprezy. Tylko w tym wieku imprezy moim zdaniem powinny wyglądać całkiem inaczej niż ta na której była ta dziewczynka...
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedys w tv pokazywali ile dziewczyn jest w ciazy w danym miescie, w danej szkole (pomysl giertycha). We Wroclawiu-dziewczyna z podstawowki.. wiec.. ![]() Cytat:
Sama nic takiego nie slyszalam. A tego, ze jest z nia z wiadomo jakich powodow, jestem pewna na 99% ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co Mnie bardziej wkurza, artykuł czy niektóre Wasze wypowiedzi.
Prawda jest taka, że każdy jak jest młody i głupi z czasem z czymś przecholuje, przesadzi (juz nie udawajcie takich świętych) ![]() Mnie ciekawi gdzie były osoby z którymi na tą impreze przyszła? Czemu ją zostawili? Przyjaciele są od tego,żeby w takich przypadkach wziąść za fraki i do domu!Poprostu dziewczyna nie miała szczęścia, trafiła na jakiegoś pedofila i nikt się nie zainteresował czy ma wogóle świadomość tego co robi.Nie sztuka wykorzystać pijane dziecko i zrobić puźniej z niej k**** a z niego super gościa, który zaliczył coś na imprezie.Paranoja jakaś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytaj dokladniej wypowiedzi dziewczyn! Czy ktoraz z nas pisala, ze jest swieta i ze nigdy nie robila glupich rzeczy? Wrecz przeciwnie.. ![]() O przyjaciolach i tym gosciu takze juz bylo Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Czytam dokładnie. Napisałam "niektóre wypowiedzi", wiec moze to Ty czytaj dokładniej ??
![]() Bulwersuje Mnie to,ze takich historii jest coraz więcej (a przynamniej teraz jest o nich głośno) i jak tutaj mieć dziecko i puścić je do "przyjaciół"? Aż strach się bać co pare lat będzie się działo z 14 latkami w roli głównej. Poza tym ciekawi Mnie to co sobie myśli dorosły "facet" uprawiajacy sex z dzieckiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak co innego mysli miec a co innego w czyn je wprowadzać. A nawet jak czegos człowiek z głupoty spróbuje to i tak jeszcze nie jest źle. Ze mną było tak, ze na imprezy chodziłam. Tez do 22.00 ![]() ![]() Ale inna sprawa to środowisko. I tutaj tez zasady z domu wyniesione się przydają. Bo człowiek mądrze przez rodziców na ludzi wyprowadzony do "dziwnego" bądz "głupiego" towarzystwa się nie przyklei. Towarzystwo trzeba wybierac odpowiednie. I kierować się tym co rodzice nam wpoili. Bo ja moze i głupia w młodosci byłam. Ale jednak nie chlałam i teraz mimo dorosłosci nie chlam do nieprzytomnosci. Nie chodze do łózka z byle kim. Itd. I towarzystwo zwykle wybieram nie najgorsze. Nie chodzi o to, zeby rodzice ciągle pilnowali, bo do późnej starości dziecka pilnowac nie moga. Muszą sie starać dziecku troche oleju do głowy wlać, nie tylko zeby głupstw samo nie robiło ale i towarzystwo wybierało sobie takie żeby do "złego" nie namawiało. ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Czasami zastanawiam się, co siedzi w głowach takich nastolatek/nastolatków...gdy miałam 15/16 lat piłam z koleżankami tanie piwo, wino, nie raz byłam pijana, ale nigdy nie do utraty przytomności, zawsze bałam się utraty kontroli nad sobą. Więc zastanawiam się co te dzieciaki mają w głowach? Coraz częściej wydaje mi się, że to wina rodziców...nie poświęcają się, nie staraja sie rozwijąc indywidulanych cech dzieci...posadzą przed tv, włączą MTV...i jaki one mają miec światopogląd
Mam 14-letnią kuzynkę, należy do tych "spokojnych", ale wiem,że imponują jej te "silne", krnąbrne, wypacykowane laleczki, które nie zawsze mają cos mądrego do powiedzenia...i dlaczego? Wybaczcie brak ładu w poście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.