![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Max factor Masterpiece MAX
Ja kupiłam Masterpiece tego pierwszego na all i jestem zadowolona - pieknie rozdziela, pogrubia i do tego ta głęboka czerń...ale kończy mi się powoli...
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Te fotki są robione na szybko z marną rozdzielczością, ale spróbuję zrobić nowe i jak będą lepsze, to je wrzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
No właśnie.. Dankad to normalny masterpiece? Bo daje bardzo naturalny efekt
![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
To jest Masterpiece MAX
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie po zwykłym Masterpiece, ale wolę taki efekt niż posklejane po innym tuszu. Zresztą sama wiesz najlepiej, jakie masz rzęsy bez tuszu a jakie z nim. Fajnie, że jesteś zadowolona, ja dopiero kupiłam zwykły Masterpiece i jak go skończę (ale raczej czytaj: jak się wysuszy) to wypróbuję MAX'a. P.S. Tak a propos tuszy to Chanel Inimitable, też z taką szczoteczką, jest najlepszy. A YSL to taki badziew że hej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chanel rzeczywiście dawał, z tych gumowych szczoteczek, najlepszy efekt. Tyle, że nic nie jest w stanie dać mi takiego efektu jak Lancome Hypnose- po nim to cieni na powiekach nie było widać- bo rzęsiska zasłaniały ![]() Taaak, z YSL to tylko może być pożytek z tej szczotki- do mycia kibelka... albo uszu, czu też innych dziurek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS.tak sobie właśnie przeglądam nowe trendy w makijażu i się zastanawiam,co by tu jeszcze sobie sprawić,tym razem z okazji nadejścia wiosny( jakiś powód musi być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że Hypnose nie ma jakiś super opinii na KWC, ale ja go przetestowałam na wakacjach w upale 40C i dla mnie ten tusz jest bezkonkurencyjny- trzyma się caaaaaaały dzień, nie rozpływa się pod wpływem jednej łezki itp. rzeczy, nie kruszy, a moje rzęsy są taaaaaaaakie łaaaadne ![]() Siostra powiedziała, że je widać z odległości 10 metrów ![]() To jest jedyny tusz który potrafi sprawić, że mam rzęs 2x więcej. A opakowanie starcza jak te wszystkie inne- na 2,5 do 3 miesięcy, oczywiście gdy kupimy świeży. P.S. Ja się nie dziwię, że Hypnose ma takie słabe recenzje bo na allegro za 20zł sprzedają się podróby Hypnose jak świeże bułeczki. No i wiadomo, że recenzentka nie napisze, że kupiła go za 20 zeta, tylko napisze że jest do bani.... A za 20zł to nawet tuszu Rimmel nie dostanie, a spryciara chce całego Hypnose za tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę na Salon Piękności,może coś nowego pokażą do malowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
No nie, ale Was kopnę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam od siebie, ze coś mnie podkusiło i dwa razy kupiłam na allegro tusz (od różnych sprzedawców). Więcej tego nie zrobię. Co z tego, że oryginalne, nieotwierane itp skoro oba były już nieźle przeschnięte. Posłużyły 2 x krócej niż egzemplarz zazwyczaj kupowany w sklepie i tak się skończyły moje wątpliwe oszczędności |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Ja powiem szczerze ze ten caly Max mnie troche rozczarowal;]Bardzo ladnie rozdziela rzesy,nieskleja nawet przy kilku warstwach,ladnie zageszcza rzesy ale na moich efekt byl zbyt naturalny.Troszke wydluzych.Niebylam zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hm....ech....najpierw masterpice max....teraz Hypnose....
przyznam się, że ja nigdy nie kupowałam jeszcze tuszy z "górnej półki" - wzyciu żadnego YSL, Diora, Chanel czy innych nie miałam....nie wiem jakich efektów mam się po nich spodziewac, skoro i tak starczy mi na góra 3 miesiące a kosztuje dużo więcej.... ale przynam,że zainteresowałyście mnie tym Hypnose...nie wiem teraz co zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sobie natomiast postanowiłam,że nigdy więcej z górnej półki,nie dlatego,że złe,ale dlatego,że wolę inwestować w inne rzeczy,a tusz mogę mieć równie dobry za 50 złotych,czy nawet za 20 jak Volume Express Maybeline.A tutaj o Hypnose mowa i dłuuuugich rzęsach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczynki, to też zależy jakie kto ma rzęsy z natury
![]() ![]() Ja na moje na szczęście nie narzekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na Hypnosa patrzyłam 1 time na własnych rzęsach, będąc u mojej ciotki (która była w posiadaniu takowego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
O kurka wodna, ale się napaliłyście na ten Hypnose
![]() Ja wiem, że zawsze po testach najróżniejszych tuszy wracam skruszona do Hypnose. Jednak zauważyłam, że swieższe tusze kupi się na allegro albo za granicą, niż w polskiej Sephorze (a przy Hypnose jest to bardzo ważne by tusz był świeży). Oczywiście oryginał na aukcji nie kosztuje 20zł ale mniej więcej 70zł- uważam, że taka cena jest bardzo okazyjna. Wiadomo też, że co jednemu pasuje to drugiemu już nie ![]() Ja mam dosyć gęste, długie rzęsy i mocno wywinięte i głównie czego szukam u tuszy to pogrubienia- Hypnose mi to zapewnia aż nadto- jak zrobię sobie jakiś fajny makijaż oczu to te rzęsiska wszystko zasłaniają ![]() P.S. Acha i jeszcze jedno- świeży Hypnose wysycha tak samo szybko jak tusze MF czy L'oreala... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
O prosze ..
![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już chyba zrezygnuję z Masterpiece... ten mój zmienił już troszkę konsystencję.... więc tym bardziej mnie zniechęca do MAX'a, kupiłam go za 45zł to dopłacę 30zł i mam Hypnose z allegro, bo za granicę na razie nie jadę. Ale tuszu w Sephorze już nigdy nie kupię- mają tam po prostu stare. Moja mama też tak uważa i nawet swego czasu reklamowała jakiegoś Clinique 3 razy!!! Aż w końcu oddali jej pieniądze. Tyle, że moja mama to potrafi wszystko załatwić ![]() P.S. Jednak nie chcę dostać batów jak Wam się dziewuszki Hypnose nie spodoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że tak będzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ja sie nie narzucam, ale jęsli nie masz co z nim zrobić, to mogę go przygarnąć
![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
SiSleyS a nie wkleiłabyś fotki rzęs ubranych w Hypnose'ika prrrrrrooooszem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Milk, o boże... masz cuuudowny avatar!
![]() ![]() Ja już zaczęłam myślęć o Hypnose ![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja z tuszy od masterpieca,choc jest miły, wole deborah i moj nowy nabytek max factor dramatic look ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też bym prosiła o fotki z Hypnose ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
.. a ja już szukam ciekawych ofert na allegro z Hypnose
![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Cholerka, chyba już nie będę się tu pokazywać
![]() Najchętniej dałabym wam zdjęcia do porównania z Hypnose i Masterpiece na rzęsach. Jest tylko jeden problem- nie mam na stanie świeżego Hypnose ![]() Tylko jakiś starawy mam w szafce i efekt nim zrobiony jest o wiele gorszy- dlatego zwracam wam uwagę, że nowo kupiony musi być świeży- wtedy na pewno na 3 miesiące starczy ![]() Jutro jak będę sobie robić make-upa to sprawdzę ten Hypnose i jak będzie jako- tako do użycia to szczelę foty ![]() P.S. Ponawiam swój apel- jak Wam nie będzie pasować to proszę do mnie nie szczelać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Spoczko
![]() To ja w ramach pomocy innym napalonym na Hypnose'a dziewczynom ![]() ![]() ![]() Tudzież wątki : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=hypnose wizażanki Gothic Daisy i Anahstacii http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=hypnose Mam nadzieję, że pomoże, bo ja się chwilowo uspokoiłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.