uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-24, 20:48   #91
asia_z
Zakorzenienie

Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl

mnie się nowa wersja KWC bardzo podoba zmiana na duży PLUS aż się zaskoczyłam (pozytywnie oczywiście ), jak spojrzałam przed chwilką i zobaczyłam nowe KWC nie to, żeby to "stare" było złe, ale to mi się bardziej podoba
Stary 2007-02-24, 20:55   #92
wszełka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meesha Pokaż wiadomość
mi sie podoba jest tak... "czysto" tak przejrzyscie, wyraznie- moim zdaniem zmiana na plus
Zgadzam się lecz mam zastrzeżenie jedynie to wielkości czcionek np nazw kategorii na stronie głównej KWC oraz już na stronie z recenzją kosmetyku napisów opcje produktu i recenzje produktu. Wg mnie są one za duże.

I to tyle ogólnie zmiana na plus

Blogowo

"Happiness hit her like a bullet in the head..."
wszełka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 21:02   #93
pink69
Zakorzenienie

Zaskoczyła mnie zmiana.Ciężko powiedzieć,czy mi się podoba,czy nie,bo musze się przyzwyczaić.Ale uwag estetycznych nie mam

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 21:46   #94
ka_ma
Zakorzenienie

nowa wersja mi sie nie podoba, poczatkowo myslalam ze jest cos nie tak bo przewijam i przewijam a tu ciagle bialo, zeby przejrzec ostatnia setke trzeba sie niezle namachac rolka od myszki :/ jedyny plus to to ze czcionka jest na tyle duza ze nie rzeba wytezac wzroku jak mialo miejsce to wczesniej
pewnie z czasem sie przyzwyczaje ale poprzednia wersja bardziej mi przypadla do gustu
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 21:57   #95
confused
Zadomowienie

Dla mnie bomba! Tak wiosennie się nam zrobiło...
confused jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 22:18   #96
201803290936
Konto usunięte

Konkretne uwagi na temat pewnych - moim zdaniem - niedociągnięć (głównie chodzi o niepotrzebne puste "przestrzenie" i za dużą czcionkę) zamieściłam na dołączonych screenach strony. I moja propozycja małej zmiany w układzie strony głównej KWC - screen4.

Najbardziej chodzi mi o to, że strona w niektórych miejscach jest zbita (bo informacji do zamieszczenia jest sporo) - patrz screen3, a w innych nagle robi się rozwlekła, miejsce jest marnowane, są spore miejsca bez niczego. Tworzy to bardzo niefajny efekt - rozwlekłość połączona ze zbitymi miejscami. Najgorsza jest ta rozwlekłość. Miałam już do czynienia z czymś takim (rozwleczenie, puste miejsca), gdy zmieniono stronę firmy, z którą współpracowałam. I klienci byli bardzo niezadowoleni. Uznali, że strona jest kompletnie nieczytelna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png screen1.PNG (9,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: png screen2.PNG (42,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: png screen3.PNG (22,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: png screen4.PNG (26,2 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2007-02-24 o 22:45
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 22:51   #97
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Konkretne uwagi na temat pewnych - moim zdaniem - niedociągnięć (głównie chodzi o niepotrzebne puste "przestrzenie" i za dużą czcionkę) zamieściłam na dołączonych screenach strony.

Najbardziej chodzi mi o to, że strona w niektórych miejscach jest zbita (bo informacji do zamieszczenia jest sporo) - patrz screen3, a w innych nagle robi się rozwlekła, miejsce jest marnowane, są spore miejsca bez niczego. Tworzy to bardzo niefajny efekt - rozwlekłość połączona ze zbitymi miejscami. Najgorsza jest ta rozwlekłość. Miałam już do czynienia z czymś takim (rozwleczenie, puste miejsca), gdy zmieniono stronę firmy, z którą współpracowałam. I klienci byli bardzo niezadowoleni. Uznali, że strona jest kompletnie nieczytelna.
Doris-przeglądając załączone screeny mam wrażenie,że chodzi Ci o to,żebyśmy z lupą przy monitorze siedziały .

Według mnie rozmiary czcionek są dobrane odpowiednio-wszystko wyraźnie widać i wzrok się nie męczy od maciupkich literek,które były zmorą w poprzedniej wersji.

Przecież przesuwanie strony w górę i dół nie wymaga ani wiele czasu,ani wysiłku-a zyskujemy komfort w przeglądaniu i czytaniu .

A to jest według mnie o wiele ważniejsze-niż zmieszczenie (a właściwie skompresowanie)zawartości strony w ten sposób,żeby nie trzeba było zjeżdżać w dół i podjeżdżać do góry.

Dlatego obecny wygląd jest bardziej przyjazny użytkowniczkom .
Tak bym to określiła.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-24, 22:51   #98
wskazówka
Zakorzenienie

Doris najlepij ujęła to, co powinno być zmienione bezapelacyjnie. Te giganty muszą być zmienione bo źle się czyta takie coś.

Fresa a mnie nie tylko męczy się wzrok od małych literek ale od dużych też! Zobacz jakimi wołami jest napisana nazwa produktu a jakimi recenzja Do jednych trzeba się odsuwać od monitora a do drugich lupę trzeba przystawić...
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 23:16   #99
bieta
Zadomowienie

Skoro można pomarudzić, to również się dołączę z uwagami; moje dotyczą głównie wielkości czcionek - nazwa produktu jego opis i nagłówki "opcje" i "recenzje" zbyt duże w stosunku do reszty, zwłaszcza treści recenzji, które są najważniejsze.
Ja postulowałabym nieco zwiększyć czcionkę treści (właśnie to, że jest zbyt mała, przeszkadzało mi w poprzedniej wersji KWC, oczy się męczą). Również zbyt małą czcionką zapisany jest nick osoby oceniającej; niezbyt czytelne są też cyfry dotyczące rozkładu ocen i kupi/nie kupi - wszystko zlewa się ze sobą.
Pole recenzji jest zbyt małe w stosunku do pól po prawej i lewej, gwiazdki i tytuły recenzji zlewają się z tłem. Podobnie się dzieje z poszczególnymi recenzjami - moze można byłoby oddzielić je nieco grubszą kreską?
bieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 23:23   #100
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Doris-przeglądając załączone screeny mam wrażenie,że chodzi Ci o to,żebyśmy z lupą przy monitorze siedziały .

Według mnie rozmiary czcionek są dobrane odpowiednio-wszystko wyraźnie widać i wzrok się nie męczy od maciupkich literek,które były zmorą w poprzedniej wersji.

Przecież przesuwanie strony w górę i dół nie wymaga ani wiele czasu,ani wysiłku-a zyskujemy komfort w przeglądaniu i czytaniu .

A to jest według mnie o wiele ważniejsze-niż zmieszczenie (a właściwie skompresowanie)zawartości strony w ten sposób,żeby nie trzeba było zjeżdżać w dół i podjeżdżać do góry.

Dlatego obecny wygląd jest bardziej przyjazny użytkowniczkom .
Tak bym to określiła.
Zgadzam się

Ja wcale nie chcę mniejszych czcionek.
Poprzednie KWC było mocno skompresowane - szczególnie kategorie - co sprawiało, że zdarzało mi się w nie wczytywać zdecydowanie za długo, żeby znaleźć jakąś konkretną.
Co jest złego w przewijaniu strony?

Jedyne, bo bym ewentualnie - choć niekoniecznie - zmieniła: powiększyłabym trochę czcionkę recenzji. I tyle
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-24, 23:39   #101
rzyrafka
Zakorzenienie

Może to i głupie pytanie ale dlaczego ja mam aż tyle tego pustego zielonego po prawej stronie? Denerwuje mnie to (że zacytuję ) "marnotrawstwo"..

Konkretnie to chodzi mi o to, by ogarniać na raz wzrokiem jak najwięcej tekstu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwca.jpg (61,0 KB, 59 załadowań)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-24, 23:48   #102
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość

Fresa a mnie nie tylko męczy się wzrok od małych literek ale od dużych też! Zobacz jakimi wołami jest napisana nazwa produktu a jakimi recenzja Do jednych trzeba się odsuwać od monitora a do drugich lupę trzeba przystawić...
Ja nie mam żadnego problemu z przystosowaniem wzroku do różnych rozmiarów czcionek .
Ani się odsuwam-ani przysuwam .

Ale zgodzę się z Lexie -czcionka recenzji mogłaby być o jeden rozmiar większa.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Może to i głupie pytanie ale dlaczego ja mam aż tyle tego pustego zielonego po prawej stronie? Denerwuje mnie to (że zacytuję ) "marnotrawstwo"..
Chyba strona Ci się rozjechała -bo u mnie nie ma czegoś takiego-nie mam pustego miejsca po prawej stronie.

Stary 2007-02-24, 23:56   #103
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam żadnego problemu z przystosowaniem wzroku do różnych rozmiarów czcionek .
Ani się odsuwam-ani przysuwam .
(...)
Ale malutka czcionka ci przeszkadzała
Jeśli nie masz problemu z przystosowaniem wzroku do różnych rozmiarów to te ciut mniejsze od tych wielkich nie będą ci przeszkadzały

Wg mnie są one naprawdę za duże (ale to nie tylko mi przeszkadza).
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 00:02   #104
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enigma1985 Pokaż wiadomość
nowy wygląd mi się podba. jeśli chodzi o miejsce to przyzwyczaję się, ze coś jest po prawej a nie po lewej i nie będzie z tym problemu (człowiek podobno mże się do wszystkiego przystosować ). Ale mam kilka uwag
1. Na stronie głównej KWC lista kategorii jest nieczytelna, jak dla mnie jest za duża czcionka, a przez to sama lista jest długa i dużo trzeba przewijać aby dojechać do końcowych kategorii
2. Przy recenzjach
- za duży opis produktu (zajmuje dużo miejsca, za duza czcionka)
- za małe literki recenzji
- za dużo miejsca zostawione na funkcję "czy kupisz ponownie ten produkt" i na opis recenzenta i jego ocenę. Lepiej te dwia miejsca pomniejszyć a dać więcej miejsca i większe czcionki na same recenzje
- nieczytelna llista kategorii z opisami ( za mała różnica w wielkości czcionki przy nazwie kategorii i przy opisie).
Zgadzam się z tym wszystkim

Cytat:
Napisane przez awia Pokaż wiadomość
dla mnie nawazniejsza jest zmiana strony głownej, gdyz głowna chyba byla nie zmieniana od lat
i wyglada..przedpotopowo
Oj, prawda. Trzeba zmienić i to szybko
Choć czytałam, że to akurat nastąpi na końcu...

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Czy nie dałoby się nieco powiększyć czcionki recenzji i na głównej stronie KWC nazwy/nicku Recenzentki? BO trochę mało czytelnie jest.
Mi też to przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Czcionka w wymienionych przez Ciebie polach jest identyczna z czcionką ze starego KWC...
Aż dziw bierze, bo i mi wydaje się malutka. Nie widać jej po prostu.

Cytat:
Naprawdę? A wydaję mi się taka mała.

U Was też tak widać?
Niestety też.

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
Ogólnie OK,ale i tu nie będę oryginalna nie podoba mi się czcionka Zdecydowanie za duża czcionka w opisie produktu w stosunku do czcionki zastosowanej w recenzjach użytkowniczek. Nie można zastosować równego stylu i wielkości czcionki w przypadku opisu i recenzji?
Cytat:
Napisane przez khy Pokaż wiadomość
Recenzje danego produktu na KWC tez sa jakies rozmyte, niewyraznie oddzielone jedna od drugiej - moze by przynajmniej pogrubic linie je oddzielajace? Bo u mnie to wszystko wyglada jak jedna masa - a w tamtym KWC wyraznie poszczegolne recenzje danego produktu byly od siebie oddzielone.
(moze przydaloby sie opcje "inne recenzje osoby X" umiescic zaraz pod nickiem, a nie tak na srodku - wtedy to wszystko by wygladalo bardziej przejrzyscie niz jak tak jak teraz w polowie kolumny jest jeszcze jeden napis?)
Albo wlasnie tak, jak proponowala k-n.
Cytat:
Doris najlepij ujęła to, co powinno być zmienione bezapelacyjnie. Te giganty muszą być zmienione bo źle się czyta takie coś.

Zgadzam się ze wszystkim postulatami

Cytat:
Chyba strona Ci się rozjechała -bo u mnie nie ma czegoś takiego-nie mam pustego miejsca po prawej stronie.
To chyba zależy od monitora, bo jak siedze na 17' to jest ok, a jak na 19' to też mam rozjechane KWC, z pustka po prawej.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 00:17   #105
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale malutka czcionka ci przeszkadzała
Jeśli nie masz problemu z przystosowaniem wzroku do różnych rozmiarów to te ciut mniejsze od tych wielkich nie będą ci przeszkadzały

Wg mnie są one naprawdę za duże (ale to nie tylko mi przeszkadza).
Wskazówko- o malutkiej czcionce z poprzedniej wersji i dlaczego mi przszkadzała-pisałam już obszernie ,więc nie będę robić plagiatu moich własnych postów -wystarczy je przeczytać.

Oczywiście,że jeżeli rozmiar czcionki w nazwie produktu zostanie zmniejszony,to świat mi się nie zawali z tego tytułu.

Jednak obstaję przy swoim-teraz jest bardziej czytelnie.

Wiadomo,gdzie jest tytuł,opis i recenzje.

Tak jak w książce-tytuł główny ,jak i tytuły rozdziałów zawsze są pisane zdecydowanie większą czcionką-żeby "coś" zaakcentować .
W przypadku KWC tym "czymś" jest nazwa produktu i opis.

Tytuł ksiązki lub nazwa produktu ,to magnes,który ma przyciągać i nie wyobrażam sobie szuakć go z lupą .

Stary 2007-02-25, 06:32   #106
Sabbath
Wiedźma

Przyznaję, że jak nigdy - zgadzam się z większością wypowiedzi. Tych krytycznych

Pal licho estetykę. Pal licho nadzwyczaj... interesujące zestawienie zieleni z fioletem.

Przejrzystość katalogu jednak ma dla mnie znaczenie. Ani rozjechany w dół wykaz kategorii, ani, tym bardziej, naciągnięte jak stare gacie recenzje kosmetyków nie wydają mi się zmianą na lepsze.
Opis produktu wygląda jak fragment wypracowania albo pracy semestralnej.
Same recenzje zaś robią wrażenie, jak gdyby było w nich mniej treści, niż jest. Są niemiłosiernie rozciągnięte wzdłuż i na jednym screenie mieści się ich ledwie parę. Większośc ekranu zajmują opcje towarzyszące recenzji - jakieś wieeelkie pole na nick, mało przejrzyste (blade) gwiazdki.

Aby po tym nawigować trzeba się sporo nawędrować w górę i w dół. To zniechęca.

Do nowego rozkładu strony i przemieszczenia poszczególnych kolumn spoko jestem w stanie się przyzwyczaić, ale katalog IMHO stracił na przejrzystości i do tego wygląda teraz jakoś tak... amatorsko, jest typowo po babsku rozmemłany.

edit:
Co tam ma być po prawej w "ostatniej setce"? Na cos konkretnego to miejsce czeka?

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2007-02-25 o 06:35 Powód: dopisek
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 07:06   #107
venus in furs
Rozeznanie

a ja nie mam uwag, mam za to prośbę.

Czy na nowym forum możnaby powiększyć nieco avatary? Tak do 150px...Na innych forach jest tendencja do powiekszania avów, nam też przydałoby się większe pole do popisu .
Baaardzo ładnie proszę!

Moje włosowe patenty:
Prostowanie bez prostownicy i suszarki
"Metoda kubeczkowa" udoskonalona
venus in furs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 07:18   #108
Anett_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabbath
Przejrzystość katalogu jednak ma dla mnie znaczenie. Ani rozjechany w dół wykaz kategorii, ani, tym bardziej, naciągnięte jak stare gacie recenzje kosmetyków nie wydają mi się zmianą na lepsze.
Opis produktu wygląda jak fragment wypracowania albo pracy semestralnej.
Same recenzje zaś robią wrażenie, jak gdyby było w nich mniej treści, niż jest. Są niemiłosiernie rozciągnięte wzdłuż i na jednym screenie mieści się ich ledwie parę. Większośc ekranu zajmują opcje towarzyszące recenzji - jakieś wieeelkie pole na nick, mało przejrzyste (blade) gwiazdki.

Aby po tym nawigować trzeba się sporo nawędrować w górę i w dół. To zniechęca.

Do nowego rozkładu strony i przemieszczenia poszczególnych kolumn spoko jestem w stanie się przyzwyczaić, ale katalog IMHO stracił na przejrzystości i do tego wygląda teraz jakoś tak... amatorsko, jest typowo po babsku rozmemłany.

edit:
Co tam ma być po prawej w "ostatniej setce"? Na cos konkretnego to miejsce czeka?Dzisiaj 01:17
Zgadzam się z uwagami Sabbath.
Miałam podobne skojarzenie dotyczące wyglądu opisu poszczególnych produktów, wielkość tekstu nieadekwatna do rozmiaru i formy recenzji. Te natomiast, niestety stały się mało czytelne i sprawiają wrażenie jedynie dodatku do zgłoszonego produktu, w wersji poprzedniej stanowiły istotę rzeczy
Generalnie, brakuje przejrzystości, przynajmniej przy pierwszych próbach nawigacji.

Ubolewam nad zamianą miejsc reklam i ostatnich recenzji. Wzrok, przyzwyczajoy latami do innego formatu, bezwarunkowym odruchem, wędruje po włączeniu strony w lewo, napotykając reklamy (subliminalne? ).
Ale to kwestia przyzwyczajenia Dotychczasowa wersja KW, też była kiedyś nowa i pełna tajemnic.
Anett_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 08:15   #109
spray
KWC

rany boskie, pięknie!

ale minie chyba z 1000 lat nim się przyzwyczaję.
No i wstawki The Best of.. trzeba jak najszybciej wykopać w nicość. Poza tym podpisuję się pod uwagami sabbath- w recenzjach za mało miejsca na treść, za dużo wszystkiego innego.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-25, 08:42   #110
MoniaK
Zakorzenienie

Ja miałabym jeszcze jedną prośbę.
Mianowicie brakuje mi więcej ostatnio ocenionych kosmetyków w poszczególnej kategorii. Na razie są tylko dwie sztuki a przydałoby się więcej (np. 5-6) lub rozwijana lista
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 08:56   #111
evilcia
Zadomowienie

Szukając na KWC przypomniało mi się, czego brakowało w starym. Mianowicie przy wyszukiwaniu produktu i wpisaniu samej nazwy firmy, zazwyczaj pojawia się duża liczba produktów, co rozciągnięte jest na kilka do kilkunastu stron. Brakuje mi opcji wyboru ile wyświetlać kosmetyków w KWC, bo standardowe 50, to czasami mało.. No chyba, że ja nie doinformowana i można to zmienić w innym miejscu
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 09:00   #112
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez venus in furs Pokaż wiadomość
a ja nie mam uwag, mam za to prośbę.

Czy na nowym forum możnaby powiększyć nieco avatary? Tak do 150px...Na innych forach jest tendencja do powiekszania avów, nam też przydałoby się większe pole do popisu .
Baaardzo ładnie proszę!
Hmmm, ale po co??
Stary 2007-02-25, 09:01   #113
Sathi
Zakorzenienie

ojej a ja dopiero teraz zauważyłam zmiany
Pierwsze wrażenie: co sie stało??
Drugie:
nie bardzo mi się podoba
Trzecie: musze dokładniej przejrzeć, zobaczyć, wdrożyć się, być może zmenię zdanie jak trochę pobuszuje po KWC.

Ale chyba wolałam stary wygląd KWC ...

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 09:28   #114
k-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy nie dałoby się nieco powiększyć czcionki recenzji i na głównej stronie KWC nazwy/nicku Recenzentki? BO trochę mało czytelnie jest.

Też jestem za powiększeniem nicku Recenzentki na stronie głównej KWC. Widać dobrze produkt i jego nazwę, ale ginie w tym wszystkim osoba oceniająca a ona tez jest przecież istotna.

Cytat:
Napisane przez lexie
Hmmm, ale po co??
Też się zastanawiam po co
Stary 2007-02-25, 09:37   #115
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Dot.: Nowy design Wizaż.pl :)

Echhh jakos malo widac - tzn wiecej miejsca zajmuja informacje i reklamy (nie mam ansow ) Jakos w poprzednim deisgnie informacje byly lepiej rozmieszczone - widoczne bylo wiecej wiadomosci z KWC.

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 09:43   #116
venus in furs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Hmmm, ale po co??
Hmmm, bo to lepiej wygląda?

Moje włosowe patenty:
Stary 2007-02-25, 09:48   #117
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez venus in furs Pokaż wiadomość
Hmmm, bo to lepiej wygląda?
Wcale nie wygląda lepiej. Ten post byłby rozciągnięty przez avatar.
Za to strony wolniej się ładują.
Stary 2007-02-25, 09:50   #118
venus in furs
Rozeznanie

50px to niewielka różnica. Szerokość panelu i tak jest stała, i wynosi więcej niż 150px.Nic się nie rozciągnie. Może sonda?

p.s:mówię o

m o ż l i w o ś c i

posiadania większego avatara. Nie obowiązku.

Moje włosowe patenty:
Stary 2007-02-25, 10:03   #119
hanny007
Rozeznanie

własie weszłam na kwc i sie z lekka zdziwiłam
myślałam ze stronki pomyliłam albo znów najazd troli
mi sie niestety nic a nic nie podoba
moze to kwestia ze do tamtego sie juz przyzwyczaiłam
zgadzam sie do opini ze czcionki sa na maksa kobylaste
rozumiem ze miało sie je lepiej czytac i moze sie mniej wzrok meczy ale ten rozmiar to juz chyba przesada
poza tym nie wiem czemu drażni mnie że jak wybieram jakas kategorie albo produkt mam najpierw ( nie wiem jak to określić) taka wolna przestrzen na której nic nie ma
zdjecia produktów przy rozmiarze czcionki nikna niemal
poza tym ten tekst strasznie duzo miejsca zajmuje i jak kiedys z przyjemnoscia czytałam dłuzsze wywody wizazanek na temat kosmetyków teraz bedzie to dla mnie meczace
gdzies na samym spodzie sa najnowsze recenzje a gdzie najwyzej oceniane produkty ( wczesniej bardzo mi sie podobało zerkam w lewo i juz wiem co jest najlepiej oceniane i czego recenzje należało by poczytac a jaki zakup rozwazyc

no to sie rozpisałam sorki za krytyke ale tesknie za poprzednia forma kwc
hanny007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-25, 10:22   #120
Mirianka
Zakorzenienie

tez mi sie nie podoba ze na pierwszym miejscu są najlepsze produkty-powinno to byc na koncu bo te produkty sie szybko nie zmieniaja i moze to irytowac jak chce sie przejrzec nowe recenzje (przynajmniej mnie) I tu zeby sie dostac do tych nowowsci przewijam pasek w doł,z kolei jak juz wchodze w pełną wersje odruchowo przewijam pasek w doł a tam juz nie ma tych najlepszych i przewijam nowe oceny wiecie o co mi chodzi

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości