![]() |
#91 | ||
BAN stały
|
Dot.: gdzie pracujecie?
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
BAN stały
|
Cytat:
oczywiscie ona moze mnie atakowac/zaczepiac slownie etc... (widze ze sa tu rowni i rowniejsi)i wszystko gra!ciekawe czy ta panna dostala jakikolwiek punkt karny! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
A Ty znowu swoje "mądrości" życiowe głosisz.... Nie ma na Ciebie mocnych, jak widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Daj sobie spokój, marnie prowokujesz i zawyżasz (niesłusznie rzecz jasna) swoje mniemanie o sobie. Sęk w tym, że nie jesteś tutaj dla nikogo obiektem podziwu, zazdrości tymbardziej, wręcz przeciwnie. Wyciągnij jakieś wnioski może, bo wbrew pozorom, internetowa anonimowośc nie chroni przed (samo)ośmieszeniem.
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
ja w domu, łapie zlecenia
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
no i dowiedzielismy sie jak sissy29 dorobila sie "fortuny"
![]()
![]() |
#98 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedys ktos mi powiedzial ,ze jak ktos tak wzgardza innymi uczciwie zarabiajacymi pieniadze na nizszych szczeblach to oznacza ,ze sam leczy swoje kompleksy i pracuje na tej samej pozycji co wzgardzone osoby i jak mysli ,ze jak bedzie tak gadac to ludzie zobacza w nim/niej osobe tzw sukcesu. Ktos kto na prawo i lewo chwali sie co to nie onto napewno tego nie ma bo ten co ma to sie nie chwali. Posadzasz kogos o dyskryminacje a sama dyskryminujesz ludzi o odmiennym kolorze skory.Zal... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
(nie klocic sie :P, nie wazne jak kto zarabia, wazne, ze jest co jesc
![]() A ja was "zabije" :P jestem w UK od 4 miesiecy, dokladnie w Yorku (piekne miasteczko ^^) i od pierwszego dnia pracuje we Wloskiej restauracji, na poczatku sprzatalam, potem bylam kelnerka, teraz pracuje w kuchni robiac startery i salatki i od niedawna, uwaga, robie pizze :P Moj narzeczony jest zachwycony jak przynosze do domu wlasnorecznie robiona prawdziwa pizze ^^, praca jest lekka, lzejsza niz praca na sali, wiecej zarabiam, ocywiscie duzo polakow ze mna pracuje, wlascicielem jest wloch wiec utrwalam tez moj wloski ![]() ![]() Pozdrawiam Drogie Emigrantki, Wesolych Świąt!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Ja pracuje w fabryce, jak wiekszosc zaczynalam od najnizszego szczebla, a teraz mam wlasne biurko i ponad 20 ludzi, ktorym staram sie zorganizowac wlasciwie prace. Mam mnostwo pracy, ale to jest to co lubie, byc zajeta, mam mozliwosc robienia kursow, no i zaczynam bankowosc w styczniu, bo moze prace dosyc lubie to marzy mi sie cos innego. lepiej platnego, w przeciwienstwie do sissy to wole byc niezalezna i nie prosic sie TZ o nic. Zreszta uwazam, ze zaprzeczyla sama sobie mowiac o tym dziadowaniu i proszeniu sie, bo sama to wlasciwie robi, prosi sie TZ.
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
A jeszcze jedno to wlasnie przyklad bycia polaczkiem cwaniaczkiem jak to ladnie udalo jej sie ujac
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ja teraz chce wyjechać tylko na wakacje do pracy, ale w sumie tak trochę się obawiam jechać w ciemno... Bo na dłużej to nie da rady, bo mam prace tutaj, a to są ostatnie wakacje kiedy będę mogła sobie an to pozwolić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
annfas na wakacje to najgorszy czas wyjezdzac bo miejscowi studenci szukaja sezonowki i cala masa nowych przyjezdza:/ wic radze zlatwic cos wczesniej i wyjechac przedczerwcem. a gdzie chcesz jechac? w ciemno czy do kogos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
mam kolezanke w Londynie i moze uda mi się coś załatwić przez nią, a jak nie to w ciemno raczej nie pojade... A przed czerwcem nie wyjade o tutaj pracuje w szkole wiec dopiero koniec czerwca mam wolne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
po tych wszystkich klutniach ja wam cos powiem ( napisze).pracuje tu gdzie pracuje, robie to co robie, jestem kim jestem... chyba tak naprawde to nikog to nie interesuje co robimy? no bo co my mozemy robic, przeciez mamy takie same prace jak inni ludzie na calym swiecie, jedni je maja w Polsce a inni na emigracji, jedni sa emigrantami z wyboru a inni bo ich losy sie tak potoczyly.
mamy prace, nie jestesmy utrzymankami, jestesmy wolne i szczesliwe.... to chyba najwazniejsze ![]() pozdrawiam ja ide jutro na popoludnie do pracy, i wiecie co? ciesze sie bo kocham moja prace, czasmi jestem zmeczona, czasmi znudzona ale to najlepsza praca jaka moglam miec. Pozdrawiam Wszystkich nawet mojego GM'a. A. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie
![]() Jestem w Anglii od ponad dwóch lat i od początku pracuję w fabryce Avonu ( coś takiego jak mamy w Garwolinie w Polsce ). Lubię ta pracę, bardzo się przyzwyczaiłam, że nie chce mi się szukać niczego innego. Za parę miesięcy idę na urlop macierzyński, potem na wychowawczy. Na urlopie przemyślę sprawę i być może po - poszukam innej pracy. Ale co będzie to będzie w następnym roku więc jak na razie żadnych mian nie wprowadzam w życie ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Drogie Kobietki
![]() Zostalo mi jeszcze 10 dni i wracam do kraju , do Polski, do mojej Rodziny i mojego Kochania ![]() Nie wiem czy kiedys wroce do Hiszpani ale powiem szczerze teraz sie ciesze jak dziecko ze wracam. Pieniadze roli dla mnie nie graja najwazniejsza jest rodzina i dom.
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ja jestem w anglii juz 2 lata pracuje w malej fabryce...zaczynalam jako szary pracownik teraz jestem ATL,Assistan Of Team Leader, angileski znam dobrze,bardzo dobrze,nie wiem,to prawei jak moj drugi jezyk,posluguje sie nim dzien w dzien przez 8 godzin to sie przyzwyczailam ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Hej, Ja zaczynalam od najnizszej pozycji w banku od customer assistatnt a po 2 latach przeszlam przez personal banker, sales manager, mortgage advisor i obecnie jestem financial advisor, uwielbiam sawoja prace i mysle ze w koncu znalazlam swoj zawod. Chociaz nie byly poczatki latwe, ale warto bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
super karolcianew
grunt to być szczęśliwym gartuluję
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie niedlugo d was dolacze....pracowalam juz w anglii w wakacje w takiej super firmie-internetowym kasynie mam licencje krupierki
![]() jak myslicie czy uda mi sie znalezc cos w miare dobrego??? dodam ze jade do Birmingahm wiec to spore miasto. Czy agencja moze mi zaproponowac w miare dobra prace na w miare dobrym stanowisku za dobre pieniadze? czy godzic sie na pierwsza lepsza prace ktora mi zaproponuja czy czekac cos lepszego. Myslalm o jakies pracy w biurze wlasnie przy jakims segregowniu dokumnetow albo przepisywaniu papierow dodam ze skonczylam turystyke na licencjacie w polsce doswiadczenie mam tylko w polsce w hotelu i restauracji. Prosze o jakakolwiek porade i z gory dziekuje.
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Jestem w Anglii od 1,5 roku, od prawie roku pracuje w biurze transportu znanej firmy, a organizujemy dostawy do sieci sklepow w calej Wielkiej Brytanii. Znajmosc jezyka napewno pomogla mi w rozmowie kwalifikacyjnej i w "zadomowieniu" sie w firmie, ale coraz bardziej praca ta mnie nudzi, a szczegolnie to ze kazdy dzien jest taki sam, ale w sumie przeciez wiekszosc prac biurowych wlasnie taka jest. Na szczescie za pare miesiecy pojde na urlop macierznski a pozniej wychowawczy wiec sobie odpoczne od pracy.
Pozdrawiam wszystkie emigrantki ![]() A tak na marginesie to nie wyobrazam sobie zebym siedziala na utrzymaniu mojego faceta. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 6 dni i bede w domu
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich pracujacy w Hiszpani i zycze szczescia ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
eeewelinaaa jak nie masz pracy i jedziesz w ciemno to ja bym szukala pracy ktora mnie interesuje za dobra kase a na poczatek wzielabym jakakolwiek. z agencjami jest roznie - ja szukalam miesiac temu pracy biurowej i srednio dawali 6-6.50£ za sekretarke czy recepcjonistke czyli nie za duzo. na szczescie znalazlam prace bezposrednio i pracuje w firmie transportowej jako projects administrator. na razie jest fajnie chociaz troche nudno.
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
iwONKA595 a jak u Ciebie z jezykiem wszystko rozumiesz co kaza Ci robic? i czy w ogole sa wyrozumiali jak czego nie wiesz???....no i jak jak znalazlas ta prace poprostu chodzilas po biurach i skladalas oferty??? i ile placa w takim razie skoro to nie jest przez agencje??? dziekuje za odp
![]()
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakbym nie znalazla tej pracy to oczywiscie skladalabym papiery w agencjach - jest mnostwo pracy na sekretarki i recepcjonistki. z tym ze ja szukalam w branzy budowlanej , bo w takiej mam doswiadczenie. zdecydowanie co ja bym zrobila to przyjechala, polazila po agencjach, poskladala papiery, zalapala sie gdziekowliek i zaczela szukac czego innego.
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
iwoONKA595 rozumiem, ze mialas doswadczenie jako sekretarka lub recepcjonistka?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.