Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-20, 12:24   #91
anikka
Raczkowanie

Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

przepraszam : Doktor Renata Hejmo
anikka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-28, 14:44   #92
Martyna882
Raczkowanie

Bardzo Was proszę o pomoc
Mógłby mi ktoś polecić dobrą klinikę i dobrego lekarza w Krakowie, który usuwa pieprzyki laserowo. Naszukałam się po forum, internecie i nie wiem, jedni mówią tak inni tak.

Macie jakieś doświadczenia? Błagam, już naprawdę nie mam sily...
Martyna882 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-10, 00:53   #93
borys09876
Przyczajenie

co do usuwania pieprzykow laser medica szczecin
borys09876 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 19:30   #94
airish
Raczkowanie

GG do airish

Kochani poszukuje dobrego chirurga do moich cycuszkow,najlepiej w Warszawie. rok temu zrobilam powiekszenie w Monachium i tak mi opadly ze szok, chyba mnie tylko na kase naciagnal bo mialy byc pod miesniem ale jakos w to nie wierze chcialabym cos z tym zrobic,poprawic czy ktos zna jakiegos dobrego specjaliste?
airish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 19:49   #95
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

www.drszczyt.pl
w warszawie, pewniak
~refleksyjna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-15, 22:11   #96
airish
Raczkowanie

GG do airish

dzieki refleksyjna a jak myslisz on bedzie nowe wstawial i skore wycinal czy podciagnie je na tych nitkach czy jak to sie tam nazywa
airish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 13:33   #97
Martha84
Przyczajenie

Medycyna estetyczna w Krakowie? Brodawki usuwałam w Aksamitnej i jestem zadowolona.
Martha84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 16:15   #98
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

Cytat:
Napisane przez airish Pokaż wiadomość
dzieki refleksyjna a jak myslisz on bedzie nowe wstawial i skore wycinal czy podciagnie je na tych nitkach czy jak to sie tam nazywa
prosze bardzo a nie mam zielonego pojęcia co do pytania, on jest we wszystkim super, on rekonstruuje/ował twarze i nerwy oraz uszy od zera w szpitalu matki i dziecka (chyba) po pooparzeniach, a piersi i nosy to u niego z tego co wiem chleb powszedni, musisz sie umówic na konsultacje i on ci wszytsko powie, konsultacja 100 zł ja pioerdi nie robilam tylko nos, ten co jest w avatarze byc 2 razy wiekszy i do tego garbaty i krzywy
Stary 2008-06-17, 17:32   #99
Kasicka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ~refleksyjna Pokaż wiadomość
ja pioerdi nie robilam tylko nos, ten co jest w avatarze byc 2 razy wiekszy i do tego garbaty i krzywy
~refleksyjna ile płaciłaś za operację nosa? i jak to wszystko wygląda? tzn. cała ta operacja..jak to jest jak podają narkozę?
Kasicka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-17, 17:46   #100
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

6 tys. kosztowalo, ale mozna zrobic sobie od 4,5 tysiaca u innych lekarzy w skrocie to wyglada tak: poszlam na konsultacje i od razu sie umowilam na operacje, zmierzyl mi nos i sie umowilismy na za kilka miesiecy; przyjechalam, byla rozmowa z anestezjologiem i podpisywanie zgody na narkoze, pozniej poproszono mnie do pokoju abym sie przebrala w koszule i przeszla do sali operacyjnej no i polozyyla sie na stole podloczono mi welfron i te plasterki z kabelkami na piers ( bardzo mila pielegniarka, plus bardzo mila systentka i pani doktor)i i powoli czekalam az odplyne, nie bylo zadnej maseczki, bylo powolutku ale trwalo to jakies 5 minut, w trakcie mnie zagdywaly, ból minimalny, tylko przy wkłuwaniu; potem budze sie jakby minela sekunda od tej rozmowy (a minely ponad 2 godziny) i slysze "budzimy sie pani Aniu, juz koniec, juz po wszytskim"glaszcza mnie po glowie itp itd. bardzo sympatycznie, odwoza mnie do mojej sali (tam gdzie robilam sa pojeduncze sale no i po 2,3 pacjentow na raz lezy w klinice, pusto na korytarzu, piekna klinika, rzezby w łazience, no bylam w szoku ze taki exclusive i prawie wcale mnie nie bolalo, tak jak powiedzial lekarz, to nie jest typowy bol, to jest uczucie dyskomfortu, nic strasznego,poprostu masz zatkany nos i musisz oddychc ustami, dla niektorych jest to problem dlatego slyszy sie takie historie ze sie "dusisz po operacji", ja nie mialam zadnego problemu, bardzo o mnie dbali, jak mialam po operacji spuchniete wargi to co chwile nawizala je to pielegniarka mokra łyzeczka; na drugi dzien trzeba sie stawic na zdjecie setonow, czyli dlugich bardzo wacikow wlozonych do nosa (bardzo gleboko ) i to jest chyba jedyne prawdziwie nieprzyjemne uczucie z calej operacji, wrazenie jakby ci cos z mozgu wyjmowali, ale lekarz jest mily jak miod, zagaduje i szybciutko wyjmuje, trwa to kilka minut .

jak masz jeszcze jakies pytania to pytaj smialo, chyba malo tak naprawde wie sie na temat operacji nosa, to nic strasznego ani bolesnego, z mojego punktu widzenia
Stary 2008-06-17, 17:57   #101
Kasicka85
Raczkowanie

~refleksyjna dzięki za taką długą odpowiedź właśnie takiej szczerej opinii mi brakowało
a powiedz jeszcze jak długo później chodzi sie z opatrunkiem..no bo wiesz jak się pracuje to raczej głupio by było chodzić tydzień czy dwa z takim "pampersem" na nosie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 18:00   #102
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

prosze bardzo nie pamietam dokladnie okolo 3 tygodni przy totalnej korekcji nosa jak u mnie, ale u mnei 4 razy musieli łamac nos, no ale nie mniej napewno niz 2 tygodnie,mysle ze okolo 3 tygodni
Stary 2008-06-17, 18:09   #103
Kasicka85
Raczkowanie

wow! to strasznie długo..

Edytowane przez Kasicka85
Czas edycji: 2009-01-11 o 10:29
Stary 2008-06-17, 18:11   #104
~refleksyjna
BAN stały

GG do ~refleksyjna

no wiesz, oni zgruchotali mi i przycieli caly nos, on sie musial zrosnac, a to nie tkanka miekka ale chrzastka...musi byc tak dlugo

edit: zapomnialam dodac ze po operacji z narkoza lezy sie dobę w klinice...potem idzie sie do domu/hotelu/znajomych/ na jeden dzien i przychodzi sie na zdjecie tych setonow z nosa, tak to dokladnie wyglada

edit2 : ja o cene pytałam sie droga mailową, mysle ze mozesz sie spytac ile bedziesz musiala nosic gips lub opatrunek, bo jak nie beda musieli Ci lamac nosa to robia to przy narkozie miejscowej i tylko przycinaja ci i nakladaja na to opatrunek, tego nie muszisz juz nosic tak dlugo, zalezy co chcesz zrobic

Edytowane przez ~refleksyjna
Czas edycji: 2008-06-17 o 18:38
Stary 2008-07-11, 11:40   #105
nathanek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez louix Pokaż wiadomość
witaj, powiedz proszę coś więcej - jakiś namiar, szukam w necie ale oprócz ogólnych info nt podyplomowej szkoły medycyny estetycznej - nic nie znalazłam...

Witaj,

ja znalazlam i sie dowiedzialam co nie co mialam zamiar sie tam zapisac ale nie zapisalam sie.
Wiec tak dr Igniaciuk przyjmuje w warszawie chyba tylko we wtorki lub czwartki w gabinecie bella derm jest strona www. ciezko sie tam dodzwonic.Na zabieg trzeba udac sie z gotowka poniewaz bella derm rozlicza sie z Panem dr gotowkowo hmmmm
nathanek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-16, 23:22   #106
truskaweczka313133
Przyczajenie

Warszawa, dobry stomatolog
Heja,słuchajcie widze, że spore grono osób ma problem z wyborem dobrego stomatologa,ja od dwóch lat lęczę sie w świetnym gabinecie K&Kdent na kabatach,kabinet fantastyczny, rodzinna atmosfera i przede wszystkim fachowa obsługa, 3 wspaniałe panie dr pomoga zawsze w każdej sytuacji awaryjnej. Ja bałąm sie panicznie stomatologa, odkąd uzcęszzcam tam nie pamietam już o tym panicznym strachu.A i ważne jeśli chodzi o ceny,zabiegi najtańsze w mieście
www.kkdent.pl chyba taki adres strony
truskaweczka313133 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 18:15   #107
agacineczka
Raczkowanie

Ja serdecznie polecam panią dermatolog Joannę Magdziarz-Orlitz. Przyjmuje prywatnie w Klinice Dermatologii Estetycznej i Laserowej SOLMED (www.solmed.pl) w CZĘSTOCHOWIE. Nie jestem pewna, ale chyba w jakimś dniu w tygodniu przyjmuje też gdzieś w Chorzowie, ale nie wiem gdzie. Sama porada kosztuje 70zł. Polecam panią doktor jeśli chodzi o sprawy trądzikowe, jest naprawdę rewelacyjna. Innych zabiegów nie wykonywałam, tylko oczyszczania i kwasy. Jak wiadomo, trzeba się liczyć z kosztami, ale uważam, że warto

pozdrawiam
agacineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-15, 21:36   #108
Malvincia
Przyczajenie

Powiedzcie mi prosze gdzie w Gdansku bądź Trójmieście wybrać się na powiększanie ust restylanem/surgilipsem? i czy na ten zabieg też tak długo się czeka, a może któraś z Was robiła tutaj i wie nieco więcej..?/cena, czas oczekiwania, rezultaty, jaki preparat/

pozdrawiam
Malvincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 10:37   #109
nnajnna
Raczkowanie

hej dziewczyny,czy któraś z Was korzystala z uslug salona Medispa na Zajączka?
jesli tak-prosze o opinie
nnajnna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 17:30   #110
dominika09
Przyczajenie

Ja mogę polecić NZOZ Medycyna Urody w Warszawie i panią dr Urszulę Brumer. Ja chodzę do nej na zabiegi mezoterapii (super srawa) a dwie moje kolezanki powiększały u niej usta. Bardzo ładnie - bez efektu kaczusi
dominika09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 11:08   #111
sturnia
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

z łodzkich gabinetów to z czystym sumieniem polecam gabinet aesthetic na piotrkowskiej (www.aesthetic.com.pl) i doktora krzysztofa ziemlewskiego, bardzo dobry specjalista - robiłam u niego botox i mezoterapię igłową, jestem bardzo zadowolona z efektów, w najbliższym czasie wybieram się do niego za powiększanie ust
sturnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-04, 11:17   #112
Kasicka85
Raczkowanie

...

www.pustamiska.pl POMÓŻMY ZWIERZAKOM -KLIKAJMY....

Edytowane przez Kasicka85
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:44
Stary 2008-09-04, 14:53   #113
hanorah
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kasicka85 Pokaż wiadomość
robiłam tam sobie bikini IPL-em i muszę przyznać, że są ok i ceny mają przystępne
dołączam się do pozytywnych opinii o gabinecie aesthetic z łodzi. robiłam tam botox i jest ok
hanorah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 15:21   #114
DivineB
BAN stały

Polecany lekarz medycyny estet. Warszawa

Witam,

Ja robiłam sobie Botox (2 partie w okolicach oczu) u P. Dr. Sparażyńskiej. Jestem bardzo zadowolona z efektu i ją polecam. Po wykonaniu zabiegu byłam jeszcze na spotkaniu kontrolnym i wszystko jest OK. Ostatnio słyszałam jakąś negatywną opinię na jej temat, ale okazało się, że ta osoba była na zabiegu 3 lata temu a wiem, że to były początki Pani Doktór.
Zarówno ja jak i moja koleżanka - robiłyśmy sobie zabieg w tym roku - Pani Dr. Beata Sparażyńska od lata przyjmuje w nowym Centrum Med-Estetica (na tyłach Żytniej- www.centrum.med-estetica.pl)..
Polecam ją wszystkim zainteresowanym
DivineB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 16:04   #115
DivineB
BAN stały

Polecany lekarz medycyny estet. Warszawa

Witam,

Ja robiłam sobie Botox (2 partie w okolicach oczu) u P. Dr. Sparażyńskiej. Jestem bardzo zadowolona z efektu i ją polecam. Po wykonaniu zabiegu byłam jeszcze na spotkaniu kontrolnym i wszystko jest OK. Ostatnio słyszałam jakąś negatywną opinię na jej temat, ale okazało się, że ta osoba była na zabiegu 3 lata temu a wiem, że to były początki Pani Doktór.
Zarówno ja jak i moja koleżanka - robiłyśmy sobie zabieg w tym roku - Pani Dr. Beata Sparażyńska od lata przyjmuje w nowym Centrum Med-Estetica (na tyłach Żytniej- www.centrum.med-estetica.pl)..
DivineB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-02, 17:04   #116
pydzia
Przyczajenie

powitanko mam do was pytanko czy ktos robil sobie zabieg TCA czyli peeling kwasem trichlorooctowym w poznaniu?bo ja wlasnie chce isc na ten zabieg ale nie wiem do jakiego doktora najlepiej niech mi ktos pomoze PROSZEEEEEEEEEE
pydzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-03, 08:27   #117
pydzia
Przyczajenie

Smile Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???

a mam jeszcze jedno pyt czy ktos robil pow ust u dr szczyta i moze mi napisac jaki efekt po zabiegu?
pydzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 21:50   #118
anabellee
Raczkowanie

dr szczyt to podobno świetny specjalista, zresztą poczytaj o nim na forum, bardzo duzo pozytywnych opinii.

Edytowane przez anabellee
Czas edycji: 2010-12-20 o 17:54
anabellee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-28, 22:52   #119
Karoljina
Przyczajenie

Witam ja robię pis po raz pierwszy, dlatego wybaczcie, jeśli coś sknocę, ale przeglądam różne fora i zdecydowałam się wreszcie poromawiać z Wami. Ja też znam lekarza, który robi fajen rzeczy, ja np. miałam znaczne blizny po ospie i po trądziku i znacznie pomógł mi używając fraxel re:pair do tego typu zabiegów.
Warszawa Miejska Farma Piękności www.mfp24.pl ul. Widok 16
Karoljina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 13:45   #120
magnolia1234
Przyczajenie

Dot.: Polecany lekarz medycyny estet. Warszawa

Cytat:
Napisane przez DivineB Pokaż wiadomość
Witam,

Jestem po zabiegach botox, wypełnienie bruzd nosowo wargowych i mezoterapii również u dr Sparażyńskiej, ale wykonywałam je przy Puławskiej 233. Wyglądam super i jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam. Wykonują tam również bardzo dużo fajnych zabiegów kosmetycznych. Miejsce nazywa się Studio Medycyny Estetycznej.
magnolia1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości