![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Medycyna estetyczna, kogo polecamy, ceny usług ???
przepraszam : Doktor Renata Hejmo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Bardzo Was proszę o pomoc
![]() Mógłby mi ktoś polecić dobrą klinikę i dobrego lekarza w Krakowie, który usuwa pieprzyki laserowo. Naszukałam się po forum, internecie i nie wiem, jedni mówią tak inni tak. Macie jakieś doświadczenia? Błagam, już naprawdę nie mam sily... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
co do usuwania pieprzykow laser medica szczecin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Kochani poszukuje dobrego chirurga do moich cycuszkow,najlepiej w Warszawie. rok temu zrobilam powiekszenie w Monachium i tak mi opadly ze szok, chyba mnie tylko na kase naciagnal bo mialy byc pod miesniem ale jakos w to nie wierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
www.drszczyt.pl
w warszawie, pewniak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
dzieki refleksyjna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
6 tys. kosztowalo, ale mozna zrobic sobie od 4,5 tysiaca u innych lekarzy w skrocie to wyglada tak: poszlam na konsultacje i od razu sie umowilam na operacje, zmierzyl mi nos i sie umowilismy na za kilka miesiecy; przyjechalam, byla rozmowa z anestezjologiem i podpisywanie zgody na narkoze, pozniej poproszono mnie do pokoju abym sie przebrala w koszule i przeszla do sali operacyjnej no i polozyyla sie na stole
![]() ![]() ![]() jak masz jeszcze jakies pytania to pytaj smialo, chyba malo tak naprawde wie sie na temat operacji nosa, to nic strasznego ani bolesnego, z mojego punktu widzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
~refleksyjna dzięki za taką długą odpowiedź
![]() a powiedz jeszcze jak długo później chodzi sie z opatrunkiem..no bo wiesz jak się pracuje to raczej głupio by było chodzić tydzień czy dwa z takim "pampersem" na nosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
prosze bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
wow! to strasznie długo..
Edytowane przez Kasicka85 Czas edycji: 2009-01-11 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
no wiesz, oni zgruchotali mi i przycieli caly nos, on sie musial zrosnac, a to nie tkanka miekka ale chrzastka...musi byc tak dlugo
edit: zapomnialam dodac ze po operacji z narkoza lezy sie dobę w klinice...potem idzie sie do domu/hotelu/znajomych/ na jeden dzien i przychodzi sie na zdjecie tych setonow z nosa, tak to dokladnie wyglada edit2 : ja o cene pytałam sie droga mailową, mysle ze mozesz sie spytac ile bedziesz musiala nosic gips lub opatrunek, bo jak nie beda musieli Ci lamac nosa to robia to przy narkozie miejscowej i tylko przycinaja ci i nakladaja na to opatrunek, tego nie muszisz juz nosic tak dlugo, zalezy co chcesz zrobic ![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-06-17 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj, ja znalazlam i sie dowiedzialam co nie co ![]() Wiec tak dr Igniaciuk przyjmuje w warszawie chyba tylko we wtorki lub czwartki w gabinecie bella derm jest strona www. ciezko sie tam dodzwonic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Warszawa, dobry stomatolog
![]() Heja,słuchajcie widze, że spore grono osób ma problem z wyborem dobrego stomatologa,ja od dwóch lat lęczę sie w świetnym gabinecie K&Kdent na kabatach,kabinet fantastyczny, rodzinna atmosfera i przede wszystkim fachowa obsługa, 3 wspaniałe panie dr pomoga zawsze w każdej sytuacji awaryjnej. Ja bałąm sie panicznie stomatologa, odkąd uzcęszzcam tam nie pamietam już o tym panicznym strachu.A i ważne jeśli chodzi o ceny,zabiegi najtańsze w mieście ![]() www.kkdent.pl chyba taki adres strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Ja serdecznie polecam panią dermatolog Joannę Magdziarz-Orlitz. Przyjmuje prywatnie w Klinice Dermatologii Estetycznej i Laserowej SOLMED (www.solmed.pl) w CZĘSTOCHOWIE. Nie jestem pewna, ale chyba w jakimś dniu w tygodniu przyjmuje też gdzieś w Chorzowie, ale nie wiem gdzie. Sama porada kosztuje 70zł. Polecam panią doktor jeśli chodzi o sprawy trądzikowe, jest naprawdę rewelacyjna. Innych zabiegów nie wykonywałam, tylko oczyszczania i kwasy. Jak wiadomo, trzeba się liczyć z kosztami, ale uważam, że warto
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi prosze gdzie w Gdansku bądź Trójmieście wybrać się na powiększanie ust restylanem/surgilipsem? i czy na ten zabieg też tak długo się czeka, a może któraś z Was robiła tutaj i wie nieco więcej..?/cena, czas oczekiwania, rezultaty, jaki preparat/
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,czy któraś z Was korzystala z uslug salona Medispa na Zajączka?
jesli tak-prosze o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić NZOZ Medycyna Urody w Warszawie i panią dr Urszulę Brumer. Ja chodzę do nej na zabiegi mezoterapii (super srawa) a dwie moje kolezanki powiększały u niej usta. Bardzo ładnie - bez efektu kaczusi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
![]()
z łodzkich gabinetów to z czystym sumieniem polecam gabinet aesthetic na piotrkowskiej (www.aesthetic.com.pl) i doktora krzysztofa ziemlewskiego, bardzo dobry specjalista - robiłam u niego botox i mezoterapię igłową, jestem bardzo zadowolona z efektów, w najbliższym czasie wybieram się do niego za powiększanie ust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
...
"W życiu piękne są tylko chwile" ![]() www.pustamiska.pl POMÓŻMY ZWIERZAKOM -KLIKAJMY.... Edytowane przez Kasicka85 Czas edycji: 2009-01-16 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Polecany lekarz medycyny estet. Warszawa
Witam,
Ja robiłam sobie Botox (2 partie w okolicach oczu) u P. Dr. Sparażyńskiej. Jestem bardzo zadowolona z efektu i ją polecam. Po wykonaniu zabiegu byłam jeszcze na spotkaniu kontrolnym i wszystko jest OK. Ostatnio słyszałam jakąś negatywną opinię na jej temat, ale okazało się, że ta osoba była na zabiegu 3 lata temu a wiem, że to były początki Pani Doktór. Zarówno ja jak i moja koleżanka - robiłyśmy sobie zabieg w tym roku - Pani Dr. Beata Sparażyńska od lata przyjmuje w nowym Centrum Med-Estetica (na tyłach Żytniej- www.centrum.med-estetica.pl).. Polecam ją wszystkim zainteresowanym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
Polecany lekarz medycyny estet. Warszawa
Witam,
Ja robiłam sobie Botox (2 partie w okolicach oczu) u P. Dr. Sparażyńskiej. Jestem bardzo zadowolona z efektu i ją polecam. Po wykonaniu zabiegu byłam jeszcze na spotkaniu kontrolnym i wszystko jest OK. Ostatnio słyszałam jakąś negatywną opinię na jej temat, ale okazało się, że ta osoba była na zabiegu 3 lata temu a wiem, że to były początki Pani Doktór. Zarówno ja jak i moja koleżanka - robiłyśmy sobie zabieg w tym roku - Pani Dr. Beata Sparażyńska od lata przyjmuje w nowym Centrum Med-Estetica (na tyłach Żytniej- www.centrum.med-estetica.pl).. Polecam ją wszystkim zainteresowanym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
powitanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
![]()
a mam jeszcze jedno pyt czy ktos robil pow ust u dr szczyta i moze mi napisac jaki efekt po zabiegu?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
![]()
dr szczyt to podobno świetny specjalista, zresztą poczytaj o nim na forum, bardzo duzo pozytywnych opinii.
Edytowane przez anabellee Czas edycji: 2010-12-20 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Witam ja robię pis po raz pierwszy, dlatego wybaczcie, jeśli coś sknocę, ale przeglądam różne fora i zdecydowałam się wreszcie poromawiać z Wami. Ja też znam lekarza, który robi fajen rzeczy, ja np. miałam znaczne blizny po ospie i po trądziku i znacznie pomógł mi używając fraxel re:pair do tego typu zabiegów.
Warszawa Miejska Farma Piękności www.mfp24.pl ul. Widok 16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Polecany lekarz medycyny estet. Warszawa
Cytat:
Jestem po zabiegach botox, wypełnienie bruzd nosowo wargowych i mezoterapii również u dr Sparażyńskiej, ale wykonywałam je przy Puławskiej 233. Wyglądam super i jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam. Wykonują tam również bardzo dużo fajnych zabiegów kosmetycznych. Miejsce nazywa się Studio Medycyny Estetycznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.