![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki ISANA - opinie i doświadczenia
Spośród kosmetyków Isana najczesciej uzywam żeli pod prysznic, bo zdecydowanie pod wpływem ceny n oi zapachów(a zenajczęsciej natykam się na promocję w Rosie, ot nie omieszkam kupić)
![]() ![]() ![]() - używałam (już sie skońzył nareszcie balsam ![]() tutaj powiem ze cięzko się wchłania ale zapach ma ładny i delikatny. ![]() -mleczko do suchej skóry -kilka razy szampony -no i moj ostatni nabytek kem do rąk jest o wiele lepszy niż np. Cztery pory roku i zdecydowanie łądniej pachnie , ma lepszą konsystnecję elpeij się wchłania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Podnoszę wątek
![]() Jaka jest Wasza sprawdzona TOP 5 z produktów Isany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
kupiłam ostatnio spray do włosów, taki żółty
włosy po nim są cudnie miękkie, puszyste ![]() zdecydowanie mogę polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam spray do włosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Też mam właśnie tą odżywkę w spray'u do włosów suchych z rozdwajającymi się końcówkami. Kupiłam, bo potrzebowałam czegoś co pomogłoby mi rozczesać włosy po umyciu. Jestem bardzo mile zaskoczona, bo wystarczyło kilka pociągnięć grzebieniem i po problemie - wcześniej wyrywałam mnóstwo włosów
![]() mam również zmywacz do paznokci tej firmy i mydło w płynie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2265860 8]kupiłam ostatnio spray do włosów, taki żółty
włosy po nim są cudnie miękkie, puszyste ![]() zdecydowanie mogę polecić ![]() sunprice to taka jak w załaćzniku? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() powiedzcie mi gdzie one stoją w Rosie? przy szamponach gdzies? bo ja chyba nie widziałam ich ![]() ja póki co nie mam swojej 5 the best. podobaja mi sie żele pod prysznic |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Gośka, to ta
![]() Stoi w odżywkach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2268729 2]Gośka, to ta
![]() Stoi w odżywkach. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
zrobiłyście mi chcice na ten spray : )
ja używam oczywiście słynnych żeli pod prysznic. teraz mam jeszcze takiego o zapachu ananasa, brzoskwini i truskawki - UWIELBIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
DOMator
|
Moja top 5 (ale kolejność przypadkowa) to:
1. olejek do mycia isana i isana med (skład ten sam) 2. krem isana z mocznikiem 3. krem do rąk isana z mocznikiem 4. krem do rąk isana med z panthenolem 5. odżywka isana do włosów zniszczonych (beżowe opakowanie w nowej wersji) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Dla mnei ISana to jedna wielka porażka. Nigdy nie zpaomne badziewnego balsamu do ust, który był po prostu starszny. Myślę, ze byle pomadka z kiosku za 2 złote byłaby lepsza. Aczkolwiek to było sporo czasu temu, czytając Wasze opinię pokusze sie na podróż do Rossmana i zakupię jakis produkt w clu recenzji.Wracając do wyciskango balsamu z tubki - odradzam ! Nie wchłaniał sie, miał okropny zapach i smak, wylewał się i absolutni nie robił nic pozytywnego z ustami. Pieniadze wydane tylko po to by zrazic się do firmy.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Mam dwa ulubione produkty Isana, do których regularnie wracam (dziś zrobiłam zapasy bo są na promocji
![]() 1. Odżywka wygładzająca z olejkiem babassu (biała z różową zakrętką) 2. Krem do rąk z mocznikiem- najlepszy ze wszystkich kremów do rąk jakie miałam okazję uzywać!
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
A co polecicie z balsamów/mleczek do ciała? Oprócz kremu oliwkowego w wielkim słoju.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Używała któraś z Was może tego jedwabiu:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ur.html&next=1 ma dośc ciekawy skład, bo widzę że nie opiera się na silikonach jak to takie produkty mają w zwyczaju.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Z przetestowanych rzeczy miałam tylko;
- krem oliwkowy w wielkim opakowaniu - zapach całkowicie nieprzyjemny jak dla mnie, nie mogłam używać, oddalam mamie, z tego co wiem jej przypasował - ochronna pomadka klasyczna w granatowym opakowaniu - używana często zdała rezultat, chwali się że była bez konserwantów i zapachowych dodatków, może nawet ciut lepsza od Nivei - żele pod prysznic - ładne zapachy, tanie, te z olejkami nie mają tak ładnych zapachów ale pewnie też nie wysuszają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
a co sądzicie o odżywkach do włosach z tej Lini kosmetyków? ostatnio skłaniam się do zakupu, ale po tym jak miałam niemiłą przygode z jednym z lepszych kosmetyków co prawda nie do włosów, staram się sprawdzać opinie w internecie. Miał ktoś tą odzywkę? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ur.html&next=1 jak ją oceniacie?
dziś kupiłam pianke do włosów kręconych za 1 zł ;O jutro ją bd testować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
-olejek pod prysznic - isana lub isana med -cuudo, bez sls
![]() -kremy do twarzy - nawilzaja, odzywiaja, maja pozadne sklady, nie podrazniaja - nawet wrazliwej cery mojej mamy. Zachwycam sie ja, mama i jej kolazanki. kosztuja ok 7zl -antyperspirant pod pachy - nie, mialam jeden, niestety nie sprawdzil sie. -krem z mocznikiem do ciala (5% urea) -super do ciała, nawilza, w sam raz na lokcie, piety, na prawde dobrze nawilza moja bardzo sucha skore nawet na lydkach i ramionach, do przesuszonej skory rak w zimie, uzywalam go takze pod oczy (!), tu rowniez przyzwoicie sie sprawdzal, skora rano byla miekka i odzywiona (dla mnie jednak za tlusty do buzi "na stale") (koszt ok 4zl) -balsam do ciala oliwkowy w pojemniku - bardzo dobry, wydajny, gesty niemalze jak krem, pachnie przyjemnie oliwka, polecam dla tych osob, ktore nie lubia slodkich zapachow. -balsam do ciala w buteleczce (isana med - korpermilch) - bardziej lejący- typowa konsystencja balsamu, bez oleju mineralnego i konserwantow typu parabeny (!), nawilza na dlugo, w zasadzie nie ma zapachu, jakby sie mocno wwąchac to taki swiezy. (ok 5 zl) poza antyperspirantem jestem bardzo zadowolona z kazdego produktu isany. do tego sklady bardzo pozadne i niskie ceny. super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja od dłuższego czasu używam rzeczy z ISANY i jestem mile zaskoczona, bo jak na taką cenę sprawują się świetnie, próbowałam żeli pod prysznic, odzywek do włosów, antyperspirantów (z tych nie jestem do końca zadowolona) a teraz używam balsamu jakiegoś oliwkowego i nie dość, że ślicznie pachnie to jest po nim fajna skóra, taka miękka i miła w dotyku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
A ja polecam odżywkę do wygładzającą z olejem z babassu! Włosy są po niej takie lśniące i miękkie, że żadna inna odżywka takich efektów na moich włosach nie dawała (nie licząc kilku specyfików z mazidełek
![]() Ostatnio kupiłam też zmywacz do paznokci bez acetonu, ale nie polecam. Co prawda lakier ładnie zmywa, ale paznokcie i skórki są strasznie wysuszone po nim - robią się dosłownie białe (jakis biały nalot na nich się pojawia). Producent zapewnia, że zmywacz zawiera olejek i substancje natłuszczające, co niestety prawdą nie jest ![]() Używam również wody brzozowej z Isany i jestem zadowolona. Co prawda jakiegoś wielkiego przyspieszenia w poroście włosów nie widzę, ale nie podrażnia mi skalpu, nawet fajnie pachnie (mi się podoba ![]() ![]() Edytowane przez Pauleena Czas edycji: 2011-01-30 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
odradzam odzywke do wlosow isany, koszmaaaar!
skusila mnie niska cena, ale na szczescie zakupilam tez odyzwke , ktora zawsze stisuje, bo nigdy bym nie doczesala wlosow! -beznadziejna konsystencja- malo sie pieni, trudno ja rozprowadzic na wlosach - wlosy zle sie rozczesuja beznadziejna! naprawde warto dolozyc te kilka zl wiecej i miec normalna i dobra odzywke, a nie takie g**** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ja z isany bardzo sobie chwalę krem do ciała z mocznikiem, używam go do stóp i nic mi tak nie nawilża i nie wygładza pięt, jak on
![]() Do rąk uwielbiam też krem z mocznikiem, nawilża najlepiej, mi aż takie nawilżenie jest nawet niepotrzebne ![]() Miałam kilka żeli pod prysznic, kokosowy, wiśniowy, jogurt i witaminy oraz mleko i miód, przyjemne, ale dla mnie za mało się pienią, wolę jak żele pienią się mocniej ![]() Tanie i dobre są też mydła w płynie, można kupić też wkłady, ślicznie zapachy i dobrze myją ręce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
któraś z Was ma porównanie odżywki białej (babassu) do różowej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Ja się czaję na balsam z Q10
![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
ja wkońcu kupiłam Isane z mocznikiem, bo w sumie zawsze zapominałam
(była promocja 3,99 PLN, więc rzuciło mi sie w oczy tym razem ![]() mam dosłownie dopiero pare dni, ale moje ręce są takie gładkie.. ale smaruje systematycznie, przed wyjściem gdzieś, albo jak wróce i czuje ze chyba sie uzależniam, polubiłam ten zapach ![]() podoba mi sie to, że zakretka jakby jest złączona z resztą, a nie odkręcana, przynajmniej nigdzie nie poleci, jak mi sie to zdarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie mogę polecic krem do ciała z mocznikiem. jest świetny.
nie wiem jak z wydajnością gdyby używało się go faktycznie do ciała, gdyż smaruję nim stopy i dłonie. sprawuje się rewelacyjnie ![]() a jak z olejkami pod prysznic? macie jakieś hity? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASZ DZIUBEK 20.08.2014 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Używałam kremu do rąk z mocznikiem i polecam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.