![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Dostałam zgłoszenie złego postu ale nie widzę nic zdrożnego w tamtej wypowiedzi - wyraziła swoją opinię do której miała prawo, nie obrażając przy tym poszczególnych osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
witam!!!jestem po skonczonej 3 miesiecznej (kuracji)zelixa 15,nie dlatego ze chcialam bardzo schudnac.Przepisal mi ja ginekolog bo mialam nieduza nadwage i nie moglam zajsc w ciaze.W pierwszym tygodniu stosowania zelixy bylam strasznie nadpobudliwa,nerwowa,mial am problemy ze snem,przez pierwsze 3 dni organizm odrzucal posilki wiec nic nie moglam jesc.Jestem bardzo zadowolona z zelixy poniewaz schudlam az 14kg w ciagu 3 miesiecy i nadodatek dzisiaj dowiedzialam sie ze bede mama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cześć!!! Stosowałaś dodatkowo jakąś dietę? Ja biorę Z 10mg od 4 dni, ale mam wrażenie jakby na mnie nie bardzo działała, przy czym nie mam też skutków ubocznych. A jak po tej 15mg odczuwałaś jakieś niedogodności? Z jakiej wagi i przy jakim wzroście zjechałaś?I jeszcze ostatnie pytanie: nie tyjesz po zakończeniu?jak utrzymujesz wagę??? Z góry dzięki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie stosowalam dodatkowej diety,biorac Z15 nie myslalam o jedzeniu,nie czulam glodu wrecz jadlam bo wiedzialam,ze musze!!!jadlam normalnie na co mialam ochote tylko w mniejszych ilosciach."Z" powoduje skurczenie sie zoladka i jedzac jedna kanapke na 8godz fizycznej pracy starczalo mi bez watpienia.Jesli chodzi o niedogodnosci nie odczuwalam zadnych,jak wczesniej napisalam tylko w pierwszych 3 dniach stosowania pani"Z"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
dziewczyny mam do was kilka ważnych pytań dotyczących zelixy. Jak często coś jadłyście i o jakiej porze dnia zażywałyscie zelixe? ja biore ja okolo poludnia. rano jem lekkie sniadanie np banan i jedna kromke ciemnego chleba z maslem i jakims warzywem. po takim posilku nie jem juz nic. duzo pije a zelixe stosuje 3 dzien. co prawda moja waga zeszla z 65,9 do 63,4 ale zle sie czuje. jestem slaba i kreci mi sie w glowie. mój lekarz ma urlop i nie moge sie z nim skonsultowac. czy wy tez mialyscie takie lub podobne dolegliwosci? troche mnie to martwi, ale nie chce przestac stosowac zelixy. prosze o szybka odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
![]()
WItam wszystkich bardzo serdecznie!!!!jestem nowa
![]() ![]() Mam dużo kilo do zrzucenia,także mam nadzieje że ten lek pomorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
witam Cię bletsi!!!ja co prawda stosuje zelixe dopiero 4dzień i niemam dużego doswiadczenia,ale czuje się doskonale!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny. ja biorę jedna tabletkę dziennie i teraz jem malutkie sniadanie ok 8 potem lekki i w miarę zdrowy obiad ok 14. staram sie pic tez soki wyciskane z owocow. pierwsze 3 dni byly straszne bo praktycznie nic nie moglam jesc, nic nie przechodzilo mi przez gardlo. teraz jest lepiej i moge jesc ale tylko na sile. jestem zadowolona wszystkie dolegliwosci juz minely. i czuje sie nawet lepiej niz przed zazywaniem. mam sile, energie, wczesniej czesto bylam spiaca i zmeczona dzis jest zupelnie inaczej przeszlo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Uważajcie na jojo po odstawieniu. Bardzo szybko wracaaaaaaaaaaaaają utracone kilogramy. Lepiej zmienić jednak dietę niż brać takie prochy. I to jest opinia osób które kiedyś się tak samo zachwycały zelixą. Ja dalej na zdrowej diecie. I dalej dobrze się czuję. Wiem że mi pikawa nie wysiądzie i nerki też będą ok. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() ![]() Fakt, mam problem żeby zasnąć i ciągle chce mi się pić, ale tak to nic mi nie jest. Jestem tylko ciekawa jak to będzie z miesiączką tj czy tabletki będą miały na nią wpływ i będzie poźniej/wczesniej czy cos. Jem to co jadłam, w mniejszych ilościach fakt. Tak jak pisały poprzedniczki często jest tak, że jem bo wiem, że musze coś zjeć a nie dlatego że jestem głodna; a jak już jestem głodna i zaczynam jeść to po kilku kęsach już jestem najedzona. Jeżeli chodzi o efekty to w kg nie wiem jakie sa bo sie dawno nie ważyłam ale za to w cm są różnice...obwód ud i bioder zmniejszył mi sie o 2 cm - niby nic a jednak, ogolnie jak lekarz zapisywal mi na recepte te tabletki to stwierdził że mam przygotowac sie na bardzo male efekty bo nie mam nic do spalenia, jednak w miejscu gdzie cos bylo(uda/biodra) jest juz troszke mniej. Pozdrawiam ![]()
Lubię poranki. Są tym lepsze im później się zaczynają. ![]() ------------------------------------------------------ Zapuszczam włosy i paznokcie. ![]() Zmieniam styl. ![]() Uczę się akceptować siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jestem nowa od urodzenia mojej córeczki walczę z kilogramami. W ciąży przytyłam 30 kg. trochę dużo jak na 160 cm wzrostu.
Zelixe 10 przepisała mi moja pani doktor ginekolog. Biorę ją 3 dzień i niby nic jem ile jadłam, nie czuje żadnych skutków ubocznych, co o tym myślicie |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
siwka moze za mala dawka
na mnie tez 10 nie dzialala, musialam brac 15
#105 |
Przyczajenie
|
Hej biore Zelixe 15 juz 4 dzien, czuje sie normalnie, ale waga sie nie ruszyla....jem rano o 7 tak przed szkola 2 skibki chleba z serkiem i pozniej o 18 cos wiekszego. Mam do zrzucenia 60 kg....pewnie sie to nie uda ale zeby chociaz cos to juz by bylo dobrze
pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-03-25 o 09:29 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!!ja 13 dzień na Z 15 cvzuje się dobrze,na wage nie stawałam bo się boje dopiero po cztrrech tygodniach stane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Witam siwka 85
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie dziewczyny.Padłam kolejna ofiarą Zelixy15
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja dzisiaj wzięłam chyba 8 tabletkę. Czuję sie super nie mam żadnych dolegliwości. Zważyłam się dzisiaj bo nie mogłam już wytrzymać i waga pokazuje 77,4 a było 79,5 to ponad 2 kg w 8 dni super.
![]() Pora wziąć sie za siebie nikt tego nie zrobi za nas ![]() pozdrawiam i piszcie BackBlack wiem co czujesz ja też w krótkim czasie tyle przytyłam. Mam taką samą wagę jak ty i tyle samo wzrostu więc trzymam kciuki za ciebie i za wszystkich pozdrawiam Dzisiaj następna tabletka idzie wszystko gładko nie mam żadnych dolegliwości. Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2008-04-01 o 17:34 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania! |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej hej. Dziś dopiero druga tabletka.Troche boli głowa, oczy mam jak pięciozłotówki i krótko spię ale nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie w codzienności.Ale i tak czuje to zakichane ssanie w żołądku..
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Witam, mam 34 lata , 163 cm i ważę ok. 73 kg od 6 lat próbuję zrzucić tą nadwyżkę , raz z lepszym raz z gorszym skutkiem, ( np dieta kopenhadzka - niestety dopada mnie po niej efekt jo-jo) od wczoraj jestem na Zelixie - 15 mg , czuję się dobrze aczkolwiek dzisiaj podczas ćwiczeń zaczęła mnie pobolewać głowa , i co jakiś czas miewam dreszcze, myślę że to efekt tej termogenezy o której piszą w ulotce. Ja nie załatwiłam sobie recepty przepisała mi ją lekarka , po zrobieniu wszystkich potrzebnych badań i EKG. Liczę na Wasze wsparcie i pomoc w trudnych chwilach, przyznam ,że już sobie nie radzę z nadmieram tłuszczu , dna sięgnęłam tydzień temu gdzie o 23,30 zjadłam całe opakowanie lodów 1000 ml Algida.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Cześć wam wszystkim zaczynam sobie wkrecac ,że przytyłam moja waga zapewne stanela teraz w miejscu i odrazu moja psychika ruszyla a boze przytylam jak ja wygladam.Zawsze to samo po paru tygodniach przychodzi ten moment ,że wydaje mi sie ze zamiast chudnac to ja tyje.Przechodzilam przez rozne diety w swym zyciu kopenhaska, kwasniewskiego ,1000kcl i nic zawsze przychodzil ten moment teraz tez nadszedl jest i ciężko bo nie widze takich rezultatów jak po pierwszym miesiacu stosowania zelixy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Witam, kamus33 mnie osobiscie wydaje się ,że poprostu przyzwyczaiłas sie do widoku siebie w nowej wadze . Po jednym opakowaniu i tak schudłas bardzo dużo, wydaje mi się ,że teraz bedzie wolniej ale na pewno będzie spadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny u mnie następna tableteczka i waga parę deko mniej ale jeszcze się nie cieszę . Ja też przeżyłam kopenhaską ledwo.
Ale teraz jak sobie pomyślę to mnie ciarki przechodzą. W tej chwili zastanawiam się nad dietą plaż południa, podobno super. Zeli na pewno by mi w tym pomogła, boję sie że jak nie będę miała zasad po odstawieniu zeli to wróci to wszystko. Co o tym sądzicie ??? kamus23 jak waga stoi to zjedz dużo białka powinno się tuszyć viola 33 jak się czujesz, ból głowy to raczej normalne pozdrawiam i trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Siwka85 dzięki, dzisiaj znacznie lepiej, dreszcze jeszcze miewam, ale nie jest to takie uciązliwe. Ja postanowiłam jeść mniej ale wszystko na co mam ochotę , nie mam już siły na diety, mam nadzieję że "Zeli"
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Masz race ja też chyba zostanę na tym co teraz jem, waga schodzi pomalutku i oto chodzi. A z tymi bólami głowy to ja miałam dosyć mocne takie migrenowe, ale teraz już przeszło to kwestia paru dni. W tej chwili nic mnie nie boli i całe szczęście.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny macie racje jesc trzeba normalnie ,bo jak przejdziesz siwka na diete to jak skonczysz brac zelixe i skonczysz diete to efekt jojo moze byc nawet podwojny ( tak mi sie wydaje)jej ciesze sie ze znalazlam to forum bo w "kupie" razniej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.