.:: Zelixa::. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-18, 16:00   #91
Ather
Zakorzenienie

Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez Agasiaczek Pokaż wiadomość
Viris, słuchaj, możesz nas nie obrażać, swój komentarz zostaw dla siebie, a tabletkę cud, też przeznacz sobie, mnie jest nie potrzebna, bo wykształcenie wyższe już mam.
Dostałam zgłoszenie złego postu ale nie widzę nic zdrożnego w tamtej wypowiedzi - wyraziła swoją opinię do której miała prawo, nie obrażając przy tym poszczególnych osób.
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 08:47   #92
hondeczka23
Przyczajenie

witam!!!jestem po skonczonej 3 miesiecznej (kuracji)zelixa 15,nie dlatego ze chcialam bardzo schudnac.Przepisal mi ja ginekolog bo mialam nieduza nadwage i nie moglam zajsc w ciaze.W pierwszym tygodniu stosowania zelixy bylam strasznie nadpobudliwa,nerwowa,mial am problemy ze snem,przez pierwsze 3 dni organizm odrzucal posilki wiec nic nie moglam jesc.Jestem bardzo zadowolona z zelixy poniewaz schudlam az 14kg w ciagu 3 miesiecy i nadodatek dzisiaj dowiedzialam sie ze bede mama))) JESLI MACIE JAKIES PYTANIA PISZCIE!!!!pozdrawiam
hondeczka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-01, 12:24   #93
truskawka23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hondeczka23 Pokaż wiadomość
witam!!!jestem po skonczonej 3 miesiecznej (kuracji)zelixa 15,nie dlatego ze chcialam bardzo schudnac.Przepisal mi ja ginekolog bo mialam nieduza nadwage i nie moglam zajsc w ciaze.W pierwszym tygodniu stosowania zelixy bylam strasznie nadpobudliwa,nerwowa,mial am problemy ze snem,przez pierwsze 3 dni organizm odrzucal posilki wiec nic nie moglam jesc.Jestem bardzo zadowolona z zelixy poniewaz schudlam az 14kg w ciagu 3 miesiecy i nadodatek dzisiaj dowiedzialam sie ze bede mama))) JESLI MACIE JAKIES PYTANIA PISZCIE!!!!pozdrawiam

Cześć!!!
Stosowałaś dodatkowo jakąś dietę? Ja biorę Z 10mg od 4 dni, ale mam wrażenie jakby na mnie nie bardzo działała, przy czym nie mam też skutków ubocznych. A jak po tej 15mg odczuwałaś jakieś niedogodności? Z jakiej wagi i przy jakim wzroście zjechałaś?I jeszcze ostatnie pytanie: nie tyjesz po zakończeniu?jak utrzymujesz wagę??? Z góry dzięki
truskawka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-04, 10:37   #94
hondeczka23
Przyczajenie

Smile Dot.: .:: Zelixa::.

Nie stosowalam dodatkowej diety,biorac Z15 nie myslalam o jedzeniu,nie czulam glodu wrecz jadlam bo wiedzialam,ze musze!!!jadlam normalnie na co mialam ochote tylko w mniejszych ilosciach."Z" powoduje skurczenie sie zoladka i jedzac jedna kanapke na 8godz fizycznej pracy starczalo mi bez watpienia.Jesli chodzi o niedogodnosci nie odczuwalam zadnych,jak wczesniej napisalam tylko w pierwszych 3 dniach stosowania pani"Z":hap py:: happy:wzrost171,waga przed zelixa73,po59. Szczerze mowiac,nie stosuje juz jej ponad 2 tygodnie nie przytylam,jem tyle ile jadlam w czasie stosowania leku i jestem bardzo zadowolona.A jesli przytyje to juz tylko z musu mojego organizmu,ale to juz nie ma dla mnie znaczenia bo to czego tak bardzo chcialam wkoncu sie doczekalam:ju pi: pozdrawiam i polecam 15 jest bardziej skuteczna
hondeczka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 08:06   #95
anulka7305
Przyczajenie

Witam wszystkichJa zaczęlam juz 4 opakowanie zelixy10.Startowalam przy wadze 85kg.przy 160cm wzrostu.Na dzien dzisiejszy waze75 kg.Oczywiscie ciesze sie z tego bardzo,ale...No wlasnie.Na poczatku nie mialam wiekszych problemow po zelixie.Ot,troche wieksze pragnienie.Czulam sie lekko pobudzona i nic wiecej.W pierwszym miesiacu schudlam 4kg.Ni to duzo,ni to malo.W sam raz,zeby skora nie obwisalapotem w kolejnych miesiacach po ok.3kg.No i ok.Ale zaczelam 4 op. i coz,jest polowa op.,a waga stoi.A nawet jest troche wieksza.No i cos sie dzieje,mam wrazenie,ze mi sie siusianie blokuje(rzadko i tylko po kropelce).Na pewno nie jadam wiecej,bo od poczatku wyszlam z zalozeniem,ze zelixa ma mi pomoc w zmniejszeniu ilosci pokarmow i to mi sie udaje znakomicie.Zwracam tez uwage,zeby nie jesc zbyt kalorycznie(bo wiadomo,ze malo nie znaczy mniej kalorii)Nie przekraczam 1500kalorii na dzien.No i powstaje pytanie co dalej?Czy odstawic i zobaczyc jak bedzie bez,czy lykac z nadzieja,ze to chwilowe.
anulka7305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 11:06   #96
bletsi
Przyczajenie

dziewczyny mam do was kilka ważnych pytań dotyczących zelixy. Jak często coś jadłyście i o jakiej porze dnia zażywałyscie zelixe? ja biore ja okolo poludnia. rano jem lekkie sniadanie np banan i jedna kromke ciemnego chleba z maslem i jakims warzywem. po takim posilku nie jem juz nic. duzo pije a zelixe stosuje 3 dzien. co prawda moja waga zeszla z 65,9 do 63,4 ale zle sie czuje. jestem slaba i kreci mi sie w glowie. mój lekarz ma urlop i nie moge sie z nim skonsultowac. czy wy tez mialyscie takie lub podobne dolegliwosci? troche mnie to martwi, ale nie chce przestac stosowac zelixy. prosze o szybka odpowiedz
bletsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 11:56   #97
ewmmaa
Przyczajenie

Cool Dot.: .:: Zelixa::.

WItam wszystkich bardzo serdecznie!!!!jestem nowabardzo dużo czytałam na temat zelixa i mam nadzieje że wszystko pujdze jak po maśle.....dziś pierwszy dzień wziełam tabletke i czuje się cłkiem dobrze troge gorąco,sucho w ustach i jakieś dziwne uczucie w brzuszku,ale pozatym super!!!!
Mam dużo kilo do zrzucenia,także mam nadzieje że ten lek pomorze.Pozdraw iam wszystkich wytrfałych!!!
ewmmaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-17, 09:43   #98
ewmmaa
Przyczajenie

witam Cię bletsi!!!ja co prawda stosuje zelixe dopiero 4dzień i niemam dużego doswiadczenia,ale czuje się doskonale!!biore jedną tabletke dziennie zawsze z rana jak wstane.Około 12 jem pierwszy posiłek jakieś 2 kromki chlebka,warzywko,drugi mój posiłek jest około 17-nastej(chociasz wogule nie jestem głona,i się zmuszam do jedzenia,aby nie wystąpił efekt jojo)jakiś kawałek mięsa gotowanego i warzywka.Te posiłki są naprawde w małych iliściach gdysz zjem troszke i juz niestem najedzona,i to mnie tak bardzo cieszy.Nie zapominaj o dużej ilości witamin bo nasze włosy i pasnokcie bendą na diecie razem z namiNie za dużo bierzesz tych tabletek dziennie????lekasz Ci tak przepisał???ja mam do zrzuceniaokoło40 kg i biore jedną dziennie,czuje się dobrze i naprawde nie chce mi się jesć.Myśle że Twoje złe samopoczucie jest ziązane z dużą dawką.Gorąco pozdrawiam i pisz jak się czujesz.
Stary 2008-03-17, 11:30   #99
anulka7305
Przyczajenie

Witam ponownieNa szczescie zatrzymanie wagi bylo rzeczywiscie chwilowe,juz mam 1 kg.mniejAle jak czytam to co piszecie to az sie boje.Czy Wy dziewczyny czytacie ulotki,zanim polkniecie jakis lek?to sie lyka 1x na dzien,niezaleznie od posilku,najlepiej rano,popijajac woda.Ten lek to nie cudowny eliksir.Bletsi,czy Ty naprawde nic wiecej nie jadasz?!Przeciez to dlatego jestes slaba.Uwierz mi,to,ze nie bedziesz jesc,moze Ci tylko zaszkodzic.Ja biore te tabletki juz dosc dlugo,wiec wiem jaki maja skutek.Organizm potrzebuje odzywiania,ale madrego!Jak bedziecie jadac nieregularnie,to po odstawieniu leku kilogramy szybko wroca!Przeciez nie o to w tym chodzi,prawda?Nie sztuka schudnac,to sie prawie zawsze udaje,ale jak potem utrzymac to co sie osiagnelo?Powiem szczerze,moja pani doktor caly czas powtarza-powoli-bo Ci worek skory zostanie i co z nim zrobisz?lepiej wolniej chudnac,zeby skora nadazyla sie obkurczac,szczegolnie jasli ma sie duzo do zrzucenia.A ja mialam 30 kg. za duzo.Wiec slucham pokornie i jest prawie 12kg mniej,ale za to nic mi nie obwislo.Jesli nie chcecie szybko odzyskac tego co stracicie radze przyzwyczaic organizm do mniejszych posilkow 4xna dzien,a nie rzadziej jesc.Waga wprawdziej wolniej spada,ale nie ma szoku po odstawieniu.A wiem ,ze po odstawieniu nie jest latwo ,bo apetyt nagle powraca,i to ze zdwojona sila.Wiec zrobicie jak uwazacie,ale moim zdaniem te tabsy sa po to,zeby wyrobic wlasciwe nawyki zywieniowe,a nie szybko schudnac,a jeszcze szybciej utyc z powrotemPozdrawiam
anulka7305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 16:52   #100
bletsi
Przyczajenie

hej dziewczyny. ja biorę jedna tabletkę dziennie i teraz jem malutkie sniadanie ok 8 potem lekki i w miarę zdrowy obiad ok 14. staram sie pic tez soki wyciskane z owocow. pierwsze 3 dni byly straszne bo praktycznie nic nie moglam jesc, nic nie przechodzilo mi przez gardlo. teraz jest lepiej i moge jesc ale tylko na sile. jestem zadowolona wszystkie dolegliwosci juz minely. i czuje sie nawet lepiej niz przed zazywaniem. mam sile, energie, wczesniej czesto bylam spiaca i zmeczona dzis jest zupelnie inaczej przeszlo a przez 6 dni zgubilam 4 kg. Nadwagi mialam co prawda nie wiele,ale wszystkimi spodobami staralm sie zrzucic zbedne kg niestety bez skutecznie wiec zelixa to moj jedyny ratunek. ja biore zelixe 10 a wy dziewczyny? buziaki
bletsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 11:05   #101
Viris
Zakorzenienie

Uważajcie na jojo po odstawieniu. Bardzo szybko wracaaaaaaaaaaaaają utracone kilogramy. Lepiej zmienić jednak dietę niż brać takie prochy. I to jest opinia osób które kiedyś się tak samo zachwycały zelixą. Ja dalej na zdrowej diecie. I dalej dobrze się czuję. Wiem że mi pikawa nie wysiądzie i nerki też będą ok. Pozdrawiam

18,8 kg mniej od 26.01.2007 . Zamiast XL - M/S
Viris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-19, 15:33   #102
19michaela
Raczkowanie

Hej! Biore od tygodnia Zelixe 15 i czytając ulotkę spodziewałam się szybkiej i bolesnej śmierci ale całe szczęście nic takiego się nie stało
Fakt, mam problem żeby zasnąć i ciągle chce mi się pić, ale tak to nic mi nie jest. Jestem tylko ciekawa jak to będzie z miesiączką tj czy tabletki będą miały na nią wpływ i będzie poźniej/wczesniej czy cos.
Jem to co jadłam, w mniejszych ilościach fakt. Tak jak pisały poprzedniczki często jest tak, że jem bo wiem, że musze coś zjeć a nie dlatego że jestem głodna; a jak już jestem głodna i zaczynam jeść to po kilku kęsach już jestem najedzona. Jeżeli chodzi o efekty to w kg nie wiem jakie sa bo sie dawno nie ważyłam ale za to w cm są różnice...obwód ud i bioder zmniejszył mi sie o 2 cm - niby nic a jednak, ogolnie jak lekarz zapisywal mi na recepte te tabletki to stwierdził że mam przygotowac sie na bardzo male efekty bo nie mam nic do spalenia, jednak w miejscu gdzie cos bylo(uda/biodra) jest juz troszke mniej.
Pozdrawiam

------------------------------------------------------
Zapuszczam włosy i paznokcie.
Zmieniam styl.
Uczę się akceptować siebie...
19michaela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:08   #103
siwka85
Raczkowanie

Cześć dziewczyny jestem nowa od urodzenia mojej córeczki walczę z kilogramami. W ciąży przytyłam 30 kg. trochę dużo jak na 160 cm wzrostu.
Zelixe 10 przepisała mi moja pani doktor ginekolog. Biorę ją 3 dzień i niby nic jem ile jadłam, nie czuje żadnych skutków ubocznych, co o tym myślicie
siwka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 18:34   #104
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

siwka moze za mala dawka
na mnie tez 10 nie dzialala, musialam brac 15
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:21   #105
Abbaaaaa
Przyczajenie

Hej biore Zelixe 15 juz 4 dzien, czuje sie normalnie, ale waga sie nie ruszyla....jem rano o 7 tak przed szkola 2 skibki chleba z serkiem i pozniej o 18 cos wiekszego. Mam do zrzucenia 60 kg....pewnie sie to nie uda ale zeby chociaz cos to juz by bylo dobrze
pozdrawiam
Abbaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 08:51   #106
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
siwka moze za mala dawka
na mnie tez 10 nie dzialala, musialam brac 15
Może faktycznie ale na razie zostanę przy tej dawce. Dzisiaj coś się ruszyło z wagą. Przez święta jadłam normalnie a i tak waga się ruszyła zobaczymy co powie lekarz. Mam do zrzucenia jakieś 20 kg. pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez Abbaaaaa Pokaż wiadomość
Hej biore Zelixe 15 juz 4 dzien, czuje sie normalnie, ale waga sie nie ruszyla....jem rano o 7 tak przed szkola 2 skibki chleba z serkiem i pozniej o 18 cos wiekszego. Mam do zrzucenia 60 kg....pewnie sie to nie uda ale zeby chociaz cos to juz by bylo dobrze
pozdrawiam
Abbaaaaa dużo wiary w siebie. Waga na pewno się ruszy. Mi waga dopiero dzisiaj uległa. Trzymam kciuki

Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2008-03-25 o 09:29 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów.
Stary 2008-03-26, 08:19   #107
ewmmaa
Przyczajenie

cześć dziewczyny!!ja 13 dzień na Z 15 cvzuje się dobrze,na wage nie stawałam bo się boje dopiero po cztrrech tygodniach stane,ale czuje za schudłam po ubraniach,spadnie z tyłka spadająno i komentarze rodzinki na świętach,,słudłaś". Przez całe święta zjadłam tylko kawałeczek suchego piernikajestem dumna z siebieale nie było łatwo tyle pyszności mnie ominełogorąco Was pozdrawiam!!
Stary 2008-03-27, 08:42   #108
kamus23
Raczkowanie

Witam wszystkich Jestem po miesięcznej kuracji zelixy 10mg rezultaty pozytywne (7kg mniej) Teraz zaczynam koleiny miesiac.Mam nadzieje ze ubedzie koleine 7 kg.Skutki uboczne owszem suchosc w ustach caly czas tak pozatym brak.Na poczatku moze lekka bezsennosc,ale teraz wszystko wrocilo do normy.Zycze wszystkim odchudzajacym wytrwania i zżucenia zbędnych(upragnionych) kilogramów
kamus23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 09:19   #109
siwka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamus23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Jestem po miesięcznej kuracji zelixy 10mg rezultaty pozytywne (7kg mniej) Teraz zaczynam koleiny miesiac.Mam nadzieje ze ubedzie koleine 7 kg.Skutki uboczne owszem suchosc w ustach caly czas tak pozatym brak.Na poczatku moze lekka bezsennosc,ale teraz wszystko wrocilo do normy.Zycze wszystkim odchudzajacym wytrwania i zżucenia zbędnych(upragnionych) kilogramów
Gratuluję tak pięknego wyniku. Napisz jak możesz z jakiej wagi zeszłaś i po jakim czasie było widać pierwsze spadki wagi. Ja biorę już 6 dzień i na razie bez rewelacji, ale zobaczymy jak będzie po miesiącu. Pozdrawiam
Stary 2008-03-30, 20:36   #110
kamus23
Raczkowanie

Witam siwka 85 Dzieki za gratulacje Jak narazie stosowalam zelixe przez miesiac(przyznaje bylo pare dni przerwy jakas imprezka alkoholowa wtedy nie bralam tabletki,bo mieszac nie radze!!)PO miesiacu czasu zrzucilam 7 kg teraz waze 88 jeszcze z 20-25kg pozostalo.Byle doprzoduJak bedziemy pisac o swoich wynikach i bedziemy trzymac wszyscy razem to damy rade
Stary 2008-03-31, 10:15   #111
BackBlack
Przyczajenie

Exclamation Dot.: .:: Zelixa::.

Witam wszystkie dziewczyny.Padłam kolejna ofiarą Zelixy15 Startuje od dziś.ten cudowny specyfik przepisał mi lekarz ginekolog.sama jestem studentką medycyny.zdaje sobie sprawę z konsekswencji takich poczynań ale desperacja kobiety nie zna granicprzez ostatni rok utyłam 22 kg.Wszystko przez tabl.antykoncepcyjne.odst awiłam je pol roku temu a waga niestety pozostała.Mam BMI 29,7 czyli stoje na krawędzi otyłości. Mam 1,62 wzrostu i ważę 78 kg...czuję się z tym strasznie.Przejść tak szybko z rozmiaru 36 w rozmiar 42 to moj osobisty dramat.Wielkie ciuchy,głupie uśmiechy ludzi,pełne wymowy spojrzenia znajomych i rodziny, okropny lęk przed odsłonięciem ciała i strach przed plażą i latem...bu! (( .Nie wspomnę że mój facet jest drobnym mężczyzna wyglądamy razem teraz karykaturalnie...(( Czas zakasać rękawy, mam 3 miesiące do tego ukochanego lata... Pozdrawiam
BackBlack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:19   #112
siwka85
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja dzisiaj wzięłam chyba 8 tabletkę. Czuję sie super nie mam żadnych dolegliwości. Zważyłam się dzisiaj bo nie mogłam już wytrzymać i waga pokazuje 77,4 a było 79,5 to ponad 2 kg w 8 dni super.Jem normalnie 5 posiłków dziennie, ale w małych ilościach i przede wszystkim to co najprostsze warzywa i owoce, wprowadziłam trochę diety niełączenia. Podchodzę do tego tak, jak by zelixa miała mi tylko pomóc a nie załatwić wszystko.

Pora wziąć sie za siebie nikt tego nie zrobi za nas

pozdrawiam i piszcie

BackBlack wiem co czujesz ja też w krótkim czasie tyle przytyłam. Mam taką samą wagę jak ty i tyle samo wzrostu więc trzymam kciuki za ciebie i za wszystkich pozdrawiam

Dzisiaj następna tabletka idzie wszystko gładko nie mam żadnych dolegliwości.

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2008-04-01 o 17:34 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz opcji multicytowania!
Stary 2008-04-01, 11:25   #113
BackBlack
Przyczajenie

Talking Dot.: .:: Zelixa::.

Hej hej. Dziś dopiero druga tabletka.Troche boli głowa, oczy mam jak pięciozłotówki i krótko spię ale nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie w codzienności.Ale i tak czuje to zakichane ssanie w żołądku.. a jadam oczywiście z rozmysłem- 5 razy dziennie małe porcje(efekt jo- jo spedza mi sen z powiek).Na wagę wejde dopiero po 7 tabletce- teraz się boję- bo niech się zawiodę i co :P)No i oczywiscie tenis-wracam do mojego ukochanego sportu- zgadzam się że tabletki za nas wszystkiego nie zalatwią.Organizm można oszukać tylko w połowie Siwka trzymaj się - jeśli czujesz ten sam ciężar co ja - to wiesz o czym mówię Pozdrawiam całą resztę towarzyszek niedoli. Będziemy piękne
BackBlack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-01, 16:44   #114
viola33
Przyczajenie

Witam, mam 34 lata , 163 cm i ważę ok. 73 kg od 6 lat próbuję zrzucić tą nadwyżkę , raz z lepszym raz z gorszym skutkiem, ( np dieta kopenhadzka - niestety dopada mnie po niej efekt jo-jo) od wczoraj jestem na Zelixie - 15 mg , czuję się dobrze aczkolwiek dzisiaj podczas ćwiczeń zaczęła mnie pobolewać głowa , i co jakiś czas miewam dreszcze, myślę że to efekt tej termogenezy o której piszą w ulotce. Ja nie załatwiłam sobie recepty przepisała mi ją lekarka , po zrobieniu wszystkich potrzebnych badań i EKG. Liczę na Wasze wsparcie i pomoc w trudnych chwilach, przyznam ,że już sobie nie radzę z nadmieram tłuszczu , dna sięgnęłam tydzień temu gdzie o 23,30 zjadłam całe opakowanie lodów 1000 ml Algida.
viola33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-02, 07:59   #115
kamus23
Raczkowanie

Cześć wam wszystkim zaczynam sobie wkrecac ,że przytyłam moja waga zapewne stanela teraz w miejscu i odrazu moja psychika ruszyla a boze przytylam jak ja wygladam.Zawsze to samo po paru tygodniach przychodzi ten moment ,że wydaje mi sie ze zamiast chudnac to ja tyje.Przechodzilam przez rozne diety w swym zyciu kopenhaska, kwasniewskiego ,1000kcl i nic zawsze przychodzil ten moment teraz tez nadszedl jest i ciężko bo nie widze takich rezultatów jak po pierwszym miesiacu stosowania zelixy Mam nadzieje że wytrwam ten czas
Stary 2008-04-02, 08:29   #116
viola33
Przyczajenie

Witam, kamus33 mnie osobiscie wydaje się ,że poprostu przyzwyczaiłas sie do widoku siebie w nowej wadze . Po jednym opakowaniu i tak schudłas bardzo dużo, wydaje mi się ,że teraz bedzie wolniej ale na pewno będzie spadać ten zastój jest chwilowy
Stary 2008-04-02, 09:37   #117
siwka85
Raczkowanie

Cześć dziewczyny u mnie następna tableteczka i waga parę deko mniej ale jeszcze się nie cieszę . Ja też przeżyłam kopenhaską ledwo.
Ale teraz jak sobie pomyślę to mnie ciarki przechodzą. W tej chwili zastanawiam się nad dietą plaż południa, podobno super. Zeli na pewno by mi w tym pomogła, boję sie że jak nie będę miała zasad po odstawieniu zeli to wróci to wszystko. Co o tym sądzicie ???

kamus23 jak waga stoi to zjedz dużo białka powinno się tuszyć
viola 33 jak się czujesz, ból głowy to raczej normalne

pozdrawiam i trzymam kciuki
Stary 2008-04-02, 09:57   #118
viola33
Przyczajenie

Siwka85 dzięki, dzisiaj znacznie lepiej, dreszcze jeszcze miewam, ale nie jest to takie uciązliwe. Ja postanowiłam jeść mniej ale wszystko na co mam ochotę , nie mam już siły na diety, mam nadzieję że "Zeli" mi w tym pomoże , a to że będę jadła normalnie tylko mniej i bez szaleństw pozwoli mi po zaprzestaniu tej 3 m-cznej kuracji na powrót do normalności już bez efektu jo-jo. Jasne że trzeba się pilnować ,ale moim skromnym zdaniem wydaje mi się że łatwiej się pilnować jak mozesz jeść wszystko tylko mniej , niż selektywnie w związku ze stosowaną dietą Ponieważ wystarczy ,że pójdziesz na imprezę , zaszalejesz i potem puszczają hamulce trudno znowu wrzucić wsteczny bieg
Stary 2008-04-02, 14:24   #119
siwka85
Raczkowanie

Masz race ja też chyba zostanę na tym co teraz jem, waga schodzi pomalutku i oto chodzi. A z tymi bólami głowy to ja miałam dosyć mocne takie migrenowe, ale teraz już przeszło to kwestia paru dni. W tej chwili nic mnie nie boli i całe szczęście.

pozdrawiam
Stary 2008-04-02, 20:12   #120
kamus23
Raczkowanie

czesc dziewczyny macie racje jesc trzeba normalnie ,bo jak przejdziesz siwka na diete to jak skonczysz brac zelixe i skonczysz diete to efekt jojo moze byc nawet podwojny ( tak mi sie wydaje)jej ciesze sie ze znalazlam to forum bo w "kupie" razniej Dzieki za wsparcie. Dziewczyny a macie swoj ulubiony balsam ujedrniajacy bo moj sie konczy powoli ,moze skorzystam z waszych rad i zakupie cos innego.Warto probowac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości