|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wytwory i wytworki
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Fajne to wieszadełko na klucze,jak tez takie chcę
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Nirshya a zrobisz mi też ??
:P
|
|
#94 |
|
CraftMod
|
A co byś chciała Słonko?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
A teraz to już nie wiem :P bo myslałam o takim wieszaczku
... a mogłabym coś innego chcieć ?? hehe ![]()
|
|
#96 |
|
CraftMod
|
Mali wieszaczek to ty pewnie sama o wiele ładniejszy byś zrobiła, ja tak sobie na próbę zrobiłam, fajnie wygląda i rozwiązał sie problem walających się kluczy na lusterku
|
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Ty
ale pomysł jest super
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Nirshya kochana, ale mi wstyd. Dopiero niedwano sobie zdałam sprawe z tego, ze Ty gdzies masz wątek, a ja go nie znalazłam. Wstyd mi naprawdę, ale juz tu jestem, obejrzałam i mogę tylko napisac, ze zadziwiłas mnie pomysłowościa, pracowitością, wytrwałoscią i kunsztem. Wiele różnych rzeczy robisz i to nie byle jakich.
A propo's aniołków bardzo są ładne i myslę, ze możesz je robić Buziaki i jeszcze raz - wybacz proszę moje zaniedbanie
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#99 |
|
CraftMod
|
malipomysł jest fajny, bo można co raz zmienić temat "włkadu" i jak sie znudzi masz nowy wieszaczek. Ta sama będzie antyrama i wieszaczki, reszta może być co miesiąc inna. myślę coś jeszcze nakleić na szkło ale muszę odpowiedni klej zdobyć, aby nie zniszczyć antyramy. W sumie to na początku miałam inny koncept: jako tło miały być puzzle, ale jak na razie pomysł leży. Postaram sie wrzucić coś jeszcze innego na klucze, gdzieś mam w gazecie, może komuś się przyda.
hejasz witaj u na moim kawałku wizażu , dziękuję ślicznie za pochwały. Lepiej późno niż wcale. Wybaczam, idź i zaglądaj częściej
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
wreszcie miałam czas na przejrzenie twojego wątku, prace bardzo ciekawe, zwłaszcza te z masy solnej
|
|
|
|
|
#101 |
|
CraftMod
|
lidja bardzo dziękuję
A teraz moja pierwsza od czasów laurek podstawówkowych kartka na urodziny szwagierki. Blado wygląda przy waszych pięknościach, ale tworzenie czyni mistrzem, mam nadzieję, że będzie lepiej. 41.jpg |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
mnie się podoba, jestem na TAK
|
|
#103 |
|
CraftMod
|
Dziękuję
A teraz jeszcze nietypowe wieszadła na klucze. 1. kuweta z przykrywką od środka przyklejone koraliki, na to przyssawki i gotowe, powieszone bodajże na złotym sznureczku 2. kwiatki mydelniczkowe, czyli to niebieskie to mydelniczka przymocowane na haczyki do ściany i domalowane płatki, łodygi i listki 3. skrzynka ze sklejki na nią puzzle, ramka z listewek, wieszaczki na klucze w środku, po zamknięciu zupałnie jak obrazek Dodam, ze pomysły pochodzą z gazety "Moje mieszkanie" 03.2002 Obraz 005.jpgObraz 006.jpgObraz 007a.JPG |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
no proszę pomysłowe i fajnie wygląda
|
|
#105 |
|
CraftMod
|
Dzięki solagne
A teraz jeszcze 2 skromne karteczki zrobione na łapu capu . Wstyd je pokazywać przy waszych pięknościach, ale niech stracę, najwyżej przejdzie bez echa 1. dla mamy tż (czytaj: teściowej) 2. dla mamy mojej 42.jpg43.jpg44.jpg 45.jpg |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Witaj kochana Nirshya
Katki sa siwtne podoba mi sie ten kwiatuszek z czego jest zrobiony ? Z jakiegos zwyklego sznureczka ? JA tez tworze ostatnio karteczki i ubolewam bo nie moge ich wrzucic :/ Jak ty dodajesz swoje zdjecia ?przez : "zarzadzaj zakladkami" ? Bo ja tam wchodze i widze ten okropny limit 122,2 czy cos w tym stylu Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#107 |
|
CraftMod
|
Sznurek jest taki ze stoiska z ogrodniczymi rzeczami na rynku znaleziony.
Zdjęcia dodaje przez zarządzaj załącznikami, jak masz za duże to spróbuj w jakimś programie graficznym zmienić opcje |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę, napisałam odpowiedz i okazało się, że nabazgrałam to u Gail
![]() ale miało być tutaj: jak bez echa ? przecież jest śliczna..taka delikatna no
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
penwie, że ładne...szkoda, że marnie widać
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne kartki i wieszadła pomysłowe.
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
CraftMod
|
Ojej, strasznie, ale to bardzo strasznie mi miło, ze ktoś tu wdepnął na chwilę. Dodam, ze robiłam z tego co było aktualnie pod ręką z małym utrudnieniem, bo nie miałam linijki w domu. A zdjęcia póki co takie będą, chyba, że tż się zlituje i kupi mi aparat wymarzony
, ale póki co nie ma na co liczyć Bardzo, bardzo dziękuję za odwiedziny.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Ale, ale ja też widzę, że nie prawda co mówisz. Kartki ładne, może zdjęcia mniej wyraźne, ale co trzeba to widać.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#114 |
|
CraftMod
|
Hmm, może nie jest tak źle. Szwagierce wiem że sie podobała, a mamowe nie wiem, bo mamy tż nie myło jak zajechał, a moja wróciła z pracy dopiero dziś i też nie widziałam jej uśmiechu.
A poza tym, jakbtśmy robiły wszystkie takie piękne kartki jak np Gali to pewnie było by nudno, a tak mamy urozmaicenie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo śliczne nowe tworki
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo śliczne nowe tworki
|
|
|
|
|
#117 |
|
CraftMod
|
Talentu?
![]() Dziękuję Chyba nie jest tak źle z kartkami, bo mama moja pytała czy ją kupiłam, więc musiała wyglądać dość dobrze Dodajecie mi skrzydeł, dzięki |
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
I komu tu trzeba wlac, co ? [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Marek/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
"Chyba nie jest tak az zle" Nie jest zle jest wspaniale! |
|
|
|
|
#119 |
|
CraftMod
|
Raz na wozie, raz pod wozem |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
musisz więcej tworzyć na łapu capu bo ślicznie ci to wychodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

)

:P
ale pomysł jest super 

, dziękuję ślicznie za pochwały. Lepiej późno niż wcale. Wybaczam, idź i zaglądaj częściej

Katki sa siwtne podoba mi sie ten kwiatuszek z czego jest zrobiony ? Z jakiegos zwyklego sznureczka ? JA tez tworze ostatnio karteczki i ubolewam bo nie moge ich wrzucic :/ Jak ty dodajesz swoje zdjecia ?przez : "zarzadzaj zakladkami" ? Bo ja tam wchodze i widze ten okropny limit 122,2 czy cos w tym stylu

przecież jest śliczna..taka delikatna