![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (:papierkowa robota Kate:)
no i znowu widzę troszkę (jakby to damurek powiedziała) resztkowo, odpadkowego szaleństwa...kolejne ciekawe zaproszenia...w sumie bardzo mi sie podoba że tyle tworzysz, w razie odpływu weny spokojnie można przyjść do Kate i czerpać inspiracje...
shatje od dwóch tygodni i ja tylko z scrapy widziałam...oj chyba coś więcej już powstało...nie mogę się doczekać...
![]() |
#92 |
CraftMod
|
Powiem to samo co zwykle: bardzo ładnie. Zwróciłam uwagę na tą kartkę z sznureczkową kratką, bym ją trochę poprawiła, chyba, że jej wygląd był zamierzony.
Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
kopiuj, wklej- i wszystko jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
kamilcia_w
hehehehehe ![]() nirshya.dwbh wiem, że wygląda dziwnie...w sumie to miała być taka zawadiacka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
a kochaniutka Kate co robi po nocach?:P ja mam nadzieje,że to " wtedy się jej nie wręczy" to jest napisane z niewyspania...:P wszystkie zaproszenia są śliczne i nie myśl inaczej!
![]() ![]() kamilcia- w każdej wolnej chwili staram się coś tam zrobić, ale ja nei mam żadnych gotowych elementów ani naklejek, więc wszystko wycinam i robię sama ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() wklejam szybko poranne dzieła i zmykam do pracy (zielone) (sorka za zdjęcia -zmniejszyłam matrycę i wyszła lipa na szybko)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
CraftMod
|
Widzę, że nie próżnujesz. Bardzo ladnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Myślę,że jakbym w tym poście zebrała opinie nas wszystkich z całego wątku to i tak nie wyrażę uczucia zachwytu w jaki wpędza mnie Twoja twórczość.
Jesteś nienormalnie twórcza. OPiekne wszystko, po prostu piękne.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
o cioteczka hejasz ujęła to idealnie...brawo...
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Zaproszenia super! Najbardziej podziwaim to, że każde jest inne, masz chyba niewyczerpalne zasoby pomysłów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
... i znów piękne zaproszenia
![]() ![]()
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Czy kiedyś jakaś dziewczyna powiedziała Wam
(nirshya.dwbh, hejasz, kamilcia_w, gps06, arizoona), że Was kocha??? Jak nie to ja mówię: ![]() ![]() ...aż mi głupio słuchać tych wszystkich pochwał ![]() Ja, nienormalnie twórcza pozdrawiam WAS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
...zapomniałam dodać, że pomysły to ja może mam, ale nie wszystkie są udane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
CraftMod
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
a mnie nie kochasz?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
???co za pytanie???
wiem, że nie ujęłam wcześniej,ale to nic nie znaczy, bo shatje to przecież moje światełko w tunelu, mój wierny doradca i powiernik od zróbtosamosiowych dylematów ![]() ...a no i tylko shatje dała mi publicznie klapsa na pupę... hehehehehehe ![]() jasne, że Cię... KOCHAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Słodki kłamczuch
![]() ![]() ![]() ![]() buźki ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Witam!Dzisiaj odkryłam i obejrzałam z zainteresowaniem od 1strony.Papierkowa robota kojarzyla mi się z biurem.A tu proszę,NIESPODZIANKA!KATE-piękne prace!Zaproszenia-super.Tyle ich i każde inne.Gratuluję pomysłowości!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Kate ale się zaczerwieniłam...
![]() ![]() kaczucha mi podsunęła taką myśl...większość ludzi nie potrafi docenić rękodzieła...obawiam się że Twoje zaproszenia również mogą trafić w takie ręce i zostaną potraktowane jak śmieć...katastrofa...taka refleksja mi się nasunęła...mój dziadek zawsze wyrzucał kartki dopóki nie zaczęłam robić sama teraz wszystkie ręcznie robione wystawia w odpowiednim miejscu...miejmy nadzieję że Twoje trafia w odpowiednie ręce bo są wyjątkowe sama o tym wiesz...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
dobrze, że już finiszuję z tymi zaproszeniami, bo pomysły na podziękowania mi się kończą...w zasadzie to już dawno się skończyły, bo kocham Was wszystie od pierwszej strony mojego wątku
![]() ![]() ![]() ![]() kaczucha 47 witam serdecznie!!! ![]() ![]() pozdrawiam iz apraszam częsciej ![]() ...ale mam lenia dziewuszki...na biurku totalne
burdello bum bum, mam jeszcze trzy nowe zaproszenia do obfocenia, ale mama się kurcze położyła już na moim tle do zdjęć ![]() ![]() OK idę szukać i zamieszczam jeszcze dziś te moje ostatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
kamilcia_w
(tak jak napisałam kaczuszcze) to chyba sie ze mną zgodzisz, że nie chodzi o "ochy i achy", ale z drugiej strony skłamałabym gdybym powiedziała, że siedziąc i robiąc te zaproszenia od tygodnia, nie myślę o tym, jak zostaną one odebrane, czy wzbudzą choć cień refleksji nad nimi... Wkładam w ich realizację dużo "siebie" i przykro jest pomyśleć, że ktoś to w 3 sekundy porwie i wyrzuci do kosza (niektórzy to się zemszczą za to, że ja też nie szanuję ich pracy, bo nie chodzę lub nie chodziłam na ich wykłady hehehehe ![]() Poza tym myślę, że tak naprawdę najlepszymi odbiorcami naszych prac są nasi najbliżsi. ...acha - chyba Was rzoczaruję, ale myślę, że do końca nie będę wiedziała jak zostaną odebrane moje zaproszenia, bo raz, że ja ich osobiście nie chcę rozdawać a dwa, że nikt przy wręczaniu nie będzie mówił o tym, że te zaproszenia zrobiła studentka 4 roku -Kasia Polak ![]() ![]() ale to nieważne, ważne jest to, że trzymacie mnie na duchu i utwierdzacie w przekonaniu , że te wycinanki i naklejanki nadają się do kolportażu wśród elit instytutu politologii ![]() Nadejszła wiekopomna chwila - kate wkleja ostatnie wymęczone zaproszenia na słynny już "bal politologa" ![]() Przed państwem w rolach głównych: 1. zielone -o 1 w nocy umknie wszystkim jego beznadzieja, 2. czerwone -czyli mam jeszcze wstążkę i nie mam pomysłów ![]() 3. brązowe -miało być na wesoło, ale nikomu nie jest do śmiechu ![]() (tło jak widać odmienne - w związku, że ja jeszcze siedzę a co idzie za tym nikt nie leży na moim tapczaniku nowym tłem mianowany został właśnie on ![]() Pozdrawiam wytrwałych co czytali te brednie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
a mnie się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
już pisałam u shatje że niektóre Twoje teksty bawią mnie bardzooo...przestań być taka skromna bo ja też Ci naleje...już nudne jest mówienie za każdym razem że mi się podobają...więc powiem że z tych ostatnich ukradłabym czerwone...grrrrrrr...żar tuje oczywiście...najbardziej powinnaś być z siebie dumna że udało Ci się zrobić tak dużo zaproszeń i to każde inne...oklaski na koniec przedstawienia...gratuluj ę...
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Kate a jeszcze odnośnie bałaganu to na szczęście siedzę na krześle przy biurku bo gdybym miała wstać to już graniczy z przełajami...na podłodze mam wszytko...począwszy od fizelin, sizali, kwiatów skończywszy na kartonach i kleju do tapet...
shatje zgłodniałam po tej Twojej aluzji do sera...jecie w nocy? ps...przepraszam za post pod postem...
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
kamilcia-a co, chcesz nam zaproponować wyżerkę?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
zapraszam zapraszam...chociażby na serową ucztę...ja jak jestem głodna strasznie wiercę sie w łóżku i mam problem z zaśnięciem...a już mnie trochę ssie...
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
mnie przeważnie też ssie, bo chodze pozno spać, ale zawsze zasypiam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
shatje ja to jestem taki łakomczuch że wszytko lubię...no prawie...nie lubię pietruszki i koperka ale jak już się gdzieś znajdzie to jem...a z serów to bardzo lubię jak żółty ma wielkieeee dziury...pleśniowy uwielbiam...
ale sobie ploty u Kate urządziłyśmy...pogoni nas czy nie?
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
ee nieee....prawda Kate?
![]() ![]() ja lubie czekolaaaadeee ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamilcia_w kate nie umieć się chwalić ![]() ![]() moje burdello bum bum zniknęło, ale jak znam życie tylko do jutra ![]() Czy jemy??? Mogę mówić za siebie: JEM I TYJEM (prawie jak słynne "nie chcem, ale muszem") Jakąś godzinkę temu pożarłam paczkę draży ![]() Nie ma za co przepraszać - u mnie wszystkie chwyty dozwolone, nie jestem jakimś forumowym ortodoksem, tak więc jak ktoś chce pisac dużymi literami -proszę bardzo ![]() shatje szkoda życia na odchudzanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....dziękuję za kolejne opinie... -a tu jeszcze finiszowy bonusik-
l v |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.