Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-18, 20:39   #91
unique10
Przyczajenie

Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

część już działa bo zrobili nową stronę Imili86, mialaś piękna suknię, właśnie taką chcialabym na swój ślub,,,nie wiesz, czy można uszyć białą?? bo o i le sie nie myle Ty miałas perłową
unique10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-22, 15:08   #92
imili86
Przyczajenie

ja miałam delikatne ecru, wiesz co myślę że można uszyć biała musiałabyś zapytać ale myślę że nie byłoby problemu
imili86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 14:23   #93
skundzia
Przyczajenie

tak zrobili nową www.emmimariage.pl i już działa

Edytowane przez skundzia
Czas edycji: 2009-01-11 o 14:24
skundzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 18:31   #94
mb3
Przyczajenie

ja zastanawiam się nad tą ,co myślicie o niej?
http://www.pphmercator.com.pl/jpg/pr...68_estella.jpg
http://www.pphmercator.com.pl/jpg/pr...4_estellab.jpg
mb3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-25, 14:24   #95
gizella
Raczkowanie

GG do gizella

Ja już zamówiłam suknię w salonie we Wrocławiu. Koleżanka w zeszłym roku tam kupowała i była bardzo zadowolona. W załączeniu przesyłam sukienkę którą wybrałam ( w wersji długiej i krótkiej) kolor będzie ecru, jak Wam się podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg emmi1.jpg (28,2 KB, 179 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg emmi2.jpg (5,2 KB, 112 załadowań)
gizella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 14:14   #96
agaeire
Przyczajenie

na dzien dory gorąco Was wszystkie pozdrawiem drogie Wizażstki i....proszę o radę. Zamówiłam już Serenadę i bardzo się z tegopowodu cieszę. Uważam, że suknia jest bardzo kobieca i ponoć oddaje moją naturę (opinia mamy i bratowej ). Ja natomiast biję się z myślami, czy nie podszyć przodu gorsetu, by nie był aż tak kuszący. Z tego całego przymierzaniowego zamieszania zapomniałyśmy zrobić zdjęcia i teraz juz sama nie wiem. Spać nie mogę . Podszyć nie podszywać? Wątpliowości miałam już w salnie i dziewczyny tam pracujące doradzily mi, bym nie zlecała podszywania, a jesli będę czula sie niepewnie doszyją i gipiurowe zdobienia. Tylko ile musiałyby tego doszyc? Z 70 %? A jeszcze mojemu przyszłemu mężowi suknia się nie podoba, uwaza, ze jest zbyt wyzywająca.....moja mama i bratowa mówią, że padnie jak mnie w niej zobaczy a ja...sama nie wiem juz co mam myslec.
Jesli moglybyscie podzielic sie swoimi zdjątkami w tych sukniach to moze byloby mi łatwiej - bardzo Was o to prosze
agaeire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-02, 19:33   #97
gizella
Raczkowanie

GG do gizella

Ja zamówilam Paradise i zdecydowałam siię na podszycie sukienki. Moja przyjaciółka w zeszłym roku miała Secret i też miała podszyty gorset. Myślę że to dobrze wygląda i nie będie mnie krępować. Myślę że jeżeli nie czujesz się dobrze w tym prześwitującym gorsecie to go podszyj,poźniej przez cale wesele bedziesz czula dyskomfort. Co do kiecki ja tez sie boje ze moja nie spodoba sie mojemu przyszlemu mezowi,ale ja czuje sie w niej jak ksiezniczka będzie dobrze
Stary 2009-02-03, 23:02   #98
kosmetix
Przyczajenie

Witam.
Ja też kupowałam Dafne ( wanilia + zieleń) w Radomiu,na tej samej ulicy co poprzedniczka.Była pierwszą suknią,ktorej byłam pewna,że chcę w niej wystapić!!!
Suknie mam do dziś,ale chyba niedługo to się zmieni ;-) pozdrawiam.
kosmetix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 19:00   #99
agol54
Raczkowanie

Smile Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

A ja miałam Janessę

przez przypadek wpadłam na EmmiMariage, chciałam falbanki i w sumie w takim malutkim saloniku Pani mi pokazała Janessę, no i stało sie, zakochałam się w niej)

Chciałam wypożyczyć, ale nigdzie nie wypożyczają 40, chciałam kupić używaną ale też nie trafiłam na mój rozmiar, dlatego miałam zamawianą, ecru, piękna i nie wyobrażam sobie siebie w innej)) do tego wachlarz - bukiet i cud miód, wszyscy sie zachwycali a najbardziej mój M

wycięte przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-02-08 o 20:16 Powód: reklama
agol54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-09, 15:14   #100
kaledonia
zielony stworek

Empire bardzo przypomina mi suknię Grace Kelly od Maggie Sottero.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-28, 17:56   #101
maud1106
Raczkowanie

gizella, a czy istnieje możliwośc byś wrzuciła zdjęcia Twoje w Paradise? bądz samej sukienki chociaż jeśli wolałabyś nie tak publicznie to może być oczywiście na maila Paradise to suknia moich marzeń, już dawno sobie ją wynalazłam ale niestety nie widziałam jeszcze na żywo. Bardzo interesuje mnie, jak wygląda ona na żywo. Ślub dopiero za rok, więc trochę czasu minie nim pojade ją zobaczyć. Najgorsze, że będe musiała w tym celu jechać ponad 200 km ale co tam, dla takiego cuda warto
maud1106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-30, 16:10   #102
gizella
Raczkowanie

GG do gizella

poniżej ja w mojej kiecce Zmieniłam tylko gorset,bo dodalam zlota koronkę bez tej koronki kiecka wyglądała słabo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg przymiarka1.jpg (150,0 KB, 304 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przymiarka2.jpg (154,2 KB, 257 załadowań)
Stary 2009-05-03, 17:51   #103
maud1106
Raczkowanie

gizella-bardzo dziękuje za zdjęcia!!! Sukienka jest śliczna i bardzo Ci pasuje Cudna sukienka, włosy niczym królewna, no będziesz wyglądać olśniewająco Ps. A po ślubie, wrzuć koniecznie zdjęcia
maud1106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 17:16   #104
paulina119a
Zadomowienie

Witam serdecznie!
Właśnie zupełnie przez przypadek trafiłam na stronę internetową EM.
Normalnie nie mogę oderwać oczu od tych pięknych sukni
Powiem Wam szczerze, że jest to pierwsza kolekcja, która tak mnie zachwyciła... Do tej pory obejrzałam całą masę innych sukni lecz jeszcze żadne mnie tak nie zauroczyły
W końcu znalazłam producenta u którego podoba mi się więcej niż 1-2 suknie. Choć ślub dopiero w maju 2010 roku to już wiem, że bez wahania wybiorę się do nich do Radomia.
Mam jednak pytanie do tych z Was, które już wystąpiły w ich sukni:
Czy suknie te są warte swojej ceny??
Czy wystapiłybyście w niej po raz drugi na swoim ślubie bez wahania??
Chodzi mi o to czy są to suknie dobrej jakości, pod względem dobrych materiałów, dodatków itp.
Zastanawia mnie to gdyż w internecie wszystko wygląda idealnie a rzeczywistość okazuje się często zupełnie inna, niestety.
Dziękuję z góry za Wasze odpowiedzi.
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 19:36   #105
karolade
Raczkowanie

Paulina widzę że jesteś z Warszawy,mam dla ciebie dobrą wiadomość od września zostanie otwarty nowy bardzo duży salon Emmi Mariage w Warszawie na ul.Kijowskiej.Ja kupiłam swoją suknię w salonie w Blu City a z powodu zamknięcia tam salonu osobiście kilka dni temu odebrałam swoją suknie w siedzibie firmy w Radomiu.Suknie są przepiękne widziałam jak powstają i ile serca i precyzji wkładają w swoją pracę panie które je szyją.Ja zamówiłam model Amelia tylko bez trenu w kolorze bardzo jasnym ecri kolor możesz wybrać dowolny,gratis do sukienki dostałam bolerko i zamówiłam kwiat do włosów na grzebyku do wpięcia z takiego samego materiału jak sukienka.Z tym dojazdem do Radomia po odbiór sukienki na początku kręciłam nosem,ale właścicielka EM okazała się bardzo miłą i profesjonalną osobą wspólnie dobrałysmy biżutere do sukni którą na miejscu kupiłam,kwiatek też dostałam gratis i zwrócono mi koszt podróży do Radomia.Suknia jest piękna dużo ładniej wygląda na żywowszystko idealnie dopasowane,super wykończenie i z dobrych materiałów.Pięknie zapakowane odprasowane z dbałością o każdy szczegół.Pani która na miejscu dopasowała mi długość sukienki uważnie patrzyła czy każdy kamyczek jest na swoim miejscu.Slub już nie długo po wstawię fotki.

Edytowane przez karolade
Czas edycji: 2009-07-26 o 19:48
karolade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 08:37   #106
paulina119a
Zadomowienie

Karolade
wybrałaś piękną suknię jest wręcz bajeczna...
Twoja wiadomość o nowym salonie na Kijowskiej bardzo mnie ucieszyła będę miała do nich rzut beretem, gdyż zasmuciła mnie informacja o zlikwidowanym salonie w Blue City.
Mam nadzieję, że będzie to salon firmowy a nie jedynie współpracujący bo z tego co pisały inne wizażanki w tych drugich jest dużo mniejszy wybór.
Nawet jeśli będę musiała jechać do Radomia to pojadę bo czuję, że znajdę tam suknię moich marzeń.
Czytając Twoje zadowolenie z zakupu i obsługi tylko się upewniam w swojej decyzji.
Czekam na fotki ze ślubu... A propos trzymam kciuki aby wszystko był tak jak sobie zaplanowaliście.
Czy mogłabym zapytać o cenę Twojej sukni? Chcę się zorientować z jakiego przedziału mają ceny, gdyż na pewno się orientujesz w tym temacie
Pozdrawiam
Stary 2009-07-27, 10:02   #107
Black Horse
Przyczajenie

Czesc dziewczyny
Tu Agaeire, tylko niestety nie moge sie zalogowac na starym koncie, stąd nowe nick. Od 2 tygodni jestm juz mezatką . Na slubie wystapilam w sukni Serenada Emmi Mariage i wbrew wczesniejszym obawom - moj M. byl zachwycony. Suknia rzeczywiscie jest piekna i chyba faktycznie zdjecia nie oddaja jej uroku. Ostatecznie nie podszywalam gorsetu materialem, tylko panie w pracowni doszyly mi wiecej koronkowych aplikacji i dalo to niezy efekt. Nie zaluje, bo suknia zachowala swoj charakterek . Na pewno wybralabym ja po raz drugi. bo jest kobieca, szykowna, ale ma tez zaczepne zacięcie- jest sexi. Jedyna rade jaka moge dac to pozbycie sie kola. Na poczatku nie przeszkadza zupelnie, suknia jest tak lekka, ze szczerze mowiac kolo zauwazylam w dniu slubu - wczesniej mi zupelnie nie przeszkadzalo. Ale w tancu wygodniej byloby bez kola. Sprawdzilam jak wyglada bez kola, poniewaz wyciagnelam je na sesje ( z kolem byloby mi bardzo niewygodnie ) i bylo ok .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020214.jpg (155,4 KB, 276 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020230.jpg (162,1 KB, 197 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020200.jpg (153,5 KB, 190 załadowań)
Black Horse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 13:45   #108
karolade
Raczkowanie

Agaeire pięknie wyglądałaś, sukienka cudowna i ten welon wszystko tak ładnie dopasowane.
Paulina o nowym firmowym salonie na ul.Kijowskiej opowiadała mi właścicielka Emmi Mariage,byłam u nich w pracowni sukien a nie w salonach sprzedaży.Nowy salon w Warszawie ma mieć 170m i będą tam też suknie wieczorowe.Jejku jak tam weszłam to nie mogłam się napatrzeć jakie te sukienki są śliczne Nie długo pewnie będzie nowa kolekcja.
Z moją suknią było tak że weszłam do salonu pooglądać zapytałam o cenę kilku sukienek i padały ceny 2700,2900 3100zł ja mówię że trochę drogo że chciałabym kupić do 2500zł,pani zapytała kiedy ślub i czy w tej cenie już z wszystkim z welonem i bolerkiem ja mówię że z bolerkiem bo welonu nie planuję mieć.I pani mówi że ok że za cenę 2500zł razem z bolerkiem wybierzemy sukienkę jaka mi się spodoba.Więc umówiłam się za kilka dni na przymiarkę.Przymierzyłam 3 sukienki wybrałam Amelię choć na zdjeciach średnio mi się podobała z tym trenem ale pani zaproponowała że zrobią mi beż trenuWięc wpłaciłam 1000zł zaliczki a resztę jak odbierałam sukienkę.Sądzę że to dobra cena za całość i mam nadzieję że sprzedam ją potem z wszystkimi dodatkami za połowę ceny.Suknia jest bardzo ładna i wygląda dużo lepiej niż na przymiarce.
Stary 2009-07-27, 13:55   #109
kobzalka
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ja również będę mieć suknię firmy emmi mariage, model Ophelie ich suknie są zachwycające, kiedy ubrałam w salonie swoją to nie chciałam jej ściągnąć o to moja suknia, mimo swojej objętości jest taka leciutka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10411.jpg (144,5 KB, 306 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (40,5 KB, 192 załadowań)

Edytowane przez kobzalka
Czas edycji: 2009-07-27 o 14:07
kobzalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 09:53   #110
paulina119a
Zadomowienie

Black Horse (pozwól że tak teraz będę się do ciebie zwracać) wyglądałaś cudownie. Pięknie się prezentowałaś w sukni. Nie można od Ciebie oderwać oczu
Karolade dziękuję Ci za te informacje. A możesz mi zdradzić tą tajemnicę, gdzie się mieści ich pracownia sukien??? Napisałam maila do nich i poinformowali mnie, że KOLEKCJA 2010 pojawi się w listopadzie
Poza tym nowy salon w Warszawie to również będzie SALON FIRMOWY.
Przyznam szczerze, że faktycznie ceny ich nie są wygórowane... Mnie niestety nie stać na suknię za 6 tyś + wszystkie dodatki... A też chcę wyglądać olśniewająco
Kobzalka piękna suknia. Aż się wierzyć nie chce, że jest taka leciutka z tyloma aplikacjami...

Dziewczyny co tu dużo gadać ich suknie wszystkie są wyjątkowe i piękne Już się nie mogę doczekać kiedy sama wpadnę w ten wir.
A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz:
Ile czekałyście na uszycie sukni?
Rozumiem, że każda suknia jest szyta na miarę, indywidualnie dla każdej klientki, prawda?
Aha, zapomniałabym zapytać:
czy każdy model mam do wyboru w różnych kolorach? Jak to jest?

Edytowane przez paulina119a
Czas edycji: 2009-07-29 o 09:57
Stary 2009-07-29, 11:35   #111
Black Horse
Przyczajenie

dzięki, dzięki.
Ja swoją suknię kupowałam w warszawskim salonie Angel. Czekałam na nią pół roku - ale to na własne zyczenie. Zrezygnowałam z 1szej przymiarki. Suknię odbieralam 10 dni przed ślubem, panie tego samego dnia dopasowały ją do mnie, dodały tez na moja prosbe koronkowe aplikacje z przodu. Takze polecam serdecznie ten salon ze względu na miła i profesjonalną obsługę. Niestety nie wiem, czy mają wszystkie suknie z kolekcji Emmi Mariage i czy ceny są takie same jak w salonach firmowych. Wydaje mi się, ze kolor sukni można wybrac sobie samemu - bo ja w styczniu mierzyam serenade w kolorze toffi i ze złotą koronką, a dle siebie zamówiłam białą. Suknia szyta jest na wymiar, chociaz w przypadku sukni ze sznurowanym tyłem mozna ja o rozmiar dopasowac.
A moja suknia czeka teraz na nowa właścicielkę tzn. będzie czekac, jakos nie moge sie zmobilizowac do wystawienia ogłoszenia.
Pozdrawiam wszystkie Panny Młode i zazdroszcze Wam, ze ten wyjątkowy, czarujący i pełen wzruszeń dzień jeszcze przed Wami

Edytowane przez Black Horse
Czas edycji: 2009-07-29 o 11:39
Black Horse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 18:42   #112
karolade
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Karolade dziękuję Ci za te informacje. A możesz mi zdradzić tą tajemnicę, gdzie się mieści ich pracownia sukien??? Napisałam maila do nich i poinformowali mnie, że KOLEKCJA 2010 pojawi się w listopadzie
Poza tym nowy salon w Warszawie to również będzie SALON FIRMOWY.
Przyznam szczerze, że faktycznie ceny ich nie są wygórowane... Mnie niestety nie stać na suknię za 6 tyś + wszystkie dodatki... A też chcę wyglądać olśniewająco

Dziewczyny co tu dużo gadać ich suknie wszystkie są wyjątkowe i piękne Już się nie mogę doczekać kiedy sama wpadnę w ten wir.
A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz:
Ile czekałyście na uszycie sukni?
Rozumiem, że każda suknia jest szyta na miarę, indywidualnie dla każdej klientki, prawda?
Aha, zapomniałabym zapytać:
czy każdy model mam do wyboru w różnych kolorach? Jak to jest?
Witam
Pracownia Emmi Mariage mieści się w Radomiu na ul.Słowackiego 55
Ja też chciałam mieć piękną suknie w rozsądnej cenie i wybór okazał się trafny.Ja swoją suknie zamawiałam w połowie czerwca a odebrałam w tamtym tygodniu.Co do kolorów to myślę że nie ma problemu i można proponować swoje pomysły.
Pozdrawiam
Stary 2009-07-30, 07:21   #113
paulina119a
Zadomowienie

Talking Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Dziewczyny lejecie miód na me serce tymi pochwałami...
Ja już normalnie się nie mogę doczekać kiedy będę mogła przymierzać, wybierać, decydować...
Wybrałam już swoją faworytkę... To model Venus z kolekcji 2009. Wiem, że szyją ją w bieli i ecrui... Kolor wybiorę jak zobaczę w którym się lepiej czuję
Choć może się okazać, że w salonie okaże się że to jednak suknia nie dla mnie lub w innej się zakocham.
Ahhhh już się nie mogę doczekać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg venus!!.jpg (43,9 KB, 126 załadowań)
Stary 2009-07-30, 20:27   #114
karolade
Raczkowanie

Moimi faworytkami wybrałam trzy sukienki była Carmen,Colette i Wenus.Carmen nie było więc zastąpiłam ją na miejscu Amelią którą wybrałam.Colette przymierzałam jako pierwszą i kolor ciemny ecri wogle do mnie nie pasował więc z niej zrezygnowałam.Wenus piękna suknia a jak podkreśla talię szok pani tak mi ją zasznurowała że ledwo oddychałamPięknie w niej wyglądałam i miałam dylemat którą wybrać,podobają mi się takie proste eleganckie suknie i na takie stawiałam.Mama i pani w salonie namówiły mnie na falbanki i Amelię z której też jestem bardzo zadowolona podobno wyglądam w niej bardzo dziewczęco i romantyczniePaulina ta suknia jest super przekonasz się jak przymierzyszPozdraw iam
Stary 2009-07-31, 10:37   #115
paulina119a
Zadomowienie

karolade
to powiem Ci, że świetnie, że Venus podkreśla talie... to jest jedyny atut mojej figury. Jestem typową gruszką o mocno zarysowanej talii. Tak jak nie cierpię swoich ud i bioder tak talię lubię... więc będę eksponować to co mam najlepsze w sobie
Poza tym tak sobie myślę, że to sznurowanie z tyłu to dobre rozwiązanie bo w każdej chwili już po uszyciu można będzie suknię związać mocniej lub słabiej - odpowiednio czy przytyję czy schudnę
A pamiętasz może mniej więcej ile kosztowała Venus? Tak w przybliżeniu.
pozdrawiam
Stary 2009-07-31, 18:05   #116
karolade
Raczkowanie

Niestety nie pamiętam ceny Wenus ale wydaje mi się że nie jest z tych bardzo drogich ze względu na brak koronek, zdobień itp.ale to tylko moje przypuszczenia.Ja umówiłam się na cenę 2500zł razem z bolerkiem spróbuj i ty się trochę dogadać co do ceny myślę że nie będzie problemu.Moja sukienka też ma sznurowanie z tyłu,a nie suwak z boku jak na zdjęciach na stronie EM od jakiegoś czasu podobno tak szyją moją Amelię ponieważ łatwiej ją dopasować do figury i można regulować nawet o jeden rozmiar.pozdrawiam

Edytowane przez karolade
Czas edycji: 2009-07-31 o 18:07
karolade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 08:57   #117
paulina119a
Zadomowienie

Zrobię tak jak mi radzisz... może coś wytarguję
Czy bez problemu będę mogła robić zdjęcia u nich w salonie???
Wiem, że niektóre salony tego sobie nie życzą, a ja bym chciała zanim podejmę decyzję obejrzeć się na spokojnie w domu na zdjęciach próbnych.

Pozdrawiam
Stary 2009-08-02, 05:59   #118
karolade
Raczkowanie

Kurcze tego akurat nie wiem bo nie robiłam zdjęć, jakoś z wrażenia o tym zapomniałam.
Stary 2009-08-02, 17:35   #119
kobzalka
Raczkowanie

Ja robiłam tam zdjęcie, zapytałam panią czy mogę i nie było żadnego problemu co prawda to było w salonie w Tarnowie, ale to chyba bez różnicy
kobzalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 07:40   #120
paulina119a
Zadomowienie

Wielkie dzięki dziewczyny.
Już mnie chyba pod każdym względem przeszkoliłyście
Teraz tylko pozostaje mi się do nich wybrać.
Jak tylko otworzą ten salon w Warszawie to się z nimi umówię.
Jeśli coś wybiorę to na pewno się Wam pochwalę.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości