![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
część już działa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
ja miałam delikatne ecru, wiesz co myślę że można uszyć biała musiałabyś zapytać ale myślę że nie byłoby problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
tak zrobili nową www.emmimariage.pl i już działa
![]() Edytowane przez skundzia Czas edycji: 2009-01-11 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
ja zastanawiam się nad tą ,co myślicie o niej?
http://www.pphmercator.com.pl/jpg/pr...68_estella.jpg http://www.pphmercator.com.pl/jpg/pr...4_estellab.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja już zamówiłam suknię w salonie we Wrocławiu. Koleżanka w zeszłym roku tam kupowała i była bardzo zadowolona. W załączeniu przesyłam sukienkę którą wybrałam ( w wersji długiej i krótkiej) kolor będzie ecru, jak Wam się podoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli moglybyscie podzielic sie swoimi zdjątkami w tych sukniach to moze byloby mi łatwiej - bardzo Was o to prosze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ja zamówilam Paradise i zdecydowałam siię na podszycie sukienki. Moja przyjaciółka w zeszłym roku miała Secret i też miała podszyty gorset. Myślę że to dobrze wygląda i nie będie mnie krępować. Myślę że jeżeli nie czujesz się dobrze w tym prześwitującym gorsecie to go podszyj,poźniej przez cale wesele bedziesz czula dyskomfort. Co do kiecki ja tez sie boje ze moja nie spodoba sie mojemu przyszlemu mezowi,ale ja czuje sie w niej jak ksiezniczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja też kupowałam Dafne ( wanilia + zieleń) w Radomiu,na tej samej ulicy co poprzedniczka.Była pierwszą suknią,ktorej byłam pewna,że chcę w niej wystapić!!! Suknie mam do dziś,ale chyba niedługo to się zmieni ;-) pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja miałam Janessę
![]() przez przypadek wpadłam na EmmiMariage, chciałam falbanki i w sumie w takim malutkim saloniku Pani mi pokazała Janessę, no i stało sie, zakochałam się w niej ![]() Chciałam wypożyczyć, ale nigdzie nie wypożyczają 40, chciałam kupić używaną ale też nie trafiłam na mój rozmiar, dlatego miałam zamawianą, ecru, piękna i nie wyobrażam sobie siebie w innej ![]() ![]() wycięte przez moderatora Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-08 o 20:16 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
zielony stworek
|
Empire bardzo przypomina mi suknię Grace Kelly od Maggie Sottero.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
gizella, a czy istnieje możliwośc byś wrzuciła zdjęcia Twoje w Paradise? bądz samej sukienki chociaż
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
poniżej ja w mojej kiecce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
gizella-bardzo dziękuje za zdjęcia!!! Sukienka jest śliczna i bardzo Ci pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie!
Właśnie zupełnie przez przypadek trafiłam na stronę internetową EM. Normalnie nie mogę oderwać oczu od tych pięknych sukni ![]() Powiem Wam szczerze, że jest to pierwsza kolekcja, która tak mnie zachwyciła... Do tej pory obejrzałam całą masę innych sukni lecz jeszcze żadne mnie tak nie zauroczyły ![]() W końcu znalazłam producenta u którego podoba mi się więcej niż 1-2 suknie. Choć ślub dopiero w maju 2010 roku to już wiem, że bez wahania wybiorę się do nich do Radomia. Mam jednak pytanie do tych z Was, które już wystąpiły w ich sukni: Czy suknie te są warte swojej ceny?? Czy wystapiłybyście w niej po raz drugi na swoim ślubie bez wahania?? Chodzi mi o to czy są to suknie dobrej jakości, pod względem dobrych materiałów, dodatków itp. Zastanawia mnie to gdyż w internecie wszystko wygląda idealnie a rzeczywistość okazuje się często zupełnie inna, niestety. Dziękuję z góry za Wasze odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Paulina widzę że jesteś z Warszawy,mam dla ciebie dobrą wiadomość od września zostanie otwarty nowy bardzo duży salon Emmi Mariage w Warszawie na ul.Kijowskiej.Ja kupiłam swoją suknię w salonie w Blu City a z powodu zamknięcia tam salonu osobiście kilka dni temu odebrałam swoją suknie w siedzibie firmy w Radomiu.Suknie są przepiękne widziałam jak powstają i ile serca i precyzji wkładają w swoją pracę panie które je szyją.Ja zamówiłam model Amelia tylko bez trenu w kolorze bardzo jasnym ecri kolor możesz wybrać dowolny,gratis do sukienki dostałam bolerko i zamówiłam kwiat do włosów na grzebyku do wpięcia z takiego samego materiału jak sukienka.
![]() ![]()
Nasz ślub 22.08.2009. Edytowane przez karolade Czas edycji: 2009-07-26 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Karolade
wybrałaś piękną suknię ![]() Twoja wiadomość o nowym salonie na Kijowskiej bardzo mnie ucieszyła ![]() ![]() Mam nadzieję, że będzie to salon firmowy a nie jedynie współpracujący bo z tego co pisały inne wizażanki w tych drugich jest dużo mniejszy wybór. Nawet jeśli będę musiała jechać do Radomia to pojadę bo czuję, że znajdę tam suknię moich marzeń. Czytając Twoje zadowolenie z zakupu i obsługi tylko się upewniam w swojej decyzji. Czekam na fotki ze ślubu... A propos trzymam kciuki aby wszystko był tak jak sobie zaplanowaliście. Czy mogłabym zapytać o cenę Twojej sukni? Chcę się zorientować z jakiego przedziału mają ceny, gdyż na pewno się orientujesz w tym temacie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Tu Agaeire, tylko niestety nie moge sie zalogowac na starym koncie, stąd nowe nick. Od 2 tygodni jestm juz mezatką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Agaeire pięknie wyglądałaś, sukienka cudowna i ten welon wszystko tak ładnie dopasowane.
![]() Paulina o nowym firmowym salonie na ul.Kijowskiej opowiadała mi właścicielka Emmi Mariage,byłam u nich w pracowni sukien a nie w salonach sprzedaży.Nowy salon w Warszawie ma mieć 170m i będą tam też suknie wieczorowe.Jejku jak tam weszłam to nie mogłam się napatrzeć jakie te sukienki są śliczne ![]() Z moją suknią było tak że weszłam do salonu pooglądać zapytałam o cenę kilku sukienek i padały ceny 2700,2900 3100zł ja mówię że trochę drogo że chciałabym kupić do 2500zł,pani zapytała kiedy ślub i czy w tej cenie już z wszystkim z welonem i bolerkiem ja mówię że z bolerkiem bo welonu nie planuję mieć.I pani mówi że ok że za cenę 2500zł razem z bolerkiem wybierzemy sukienkę jaka mi się spodoba.Więc umówiłam się za kilka dni na przymiarkę.Przymierzyłam 3 sukienki wybrałam Amelię choć na zdjeciach średnio mi się podobała z tym trenem ale pani zaproponowała że zrobią mi beż trenu ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kobzalka Czas edycji: 2009-07-27 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Black Horse (pozwól że tak teraz będę się do ciebie zwracać
![]() ![]() Karolade dziękuję Ci za te informacje. A możesz mi zdradzić tą tajemnicę, gdzie się mieści ich pracownia sukien??? Napisałam maila do nich i poinformowali mnie, że KOLEKCJA 2010 pojawi się w listopadzie ![]() Poza tym nowy salon w Warszawie to również będzie SALON FIRMOWY. Przyznam szczerze, że faktycznie ceny ich nie są wygórowane... Mnie niestety nie stać na suknię za 6 tyś + wszystkie dodatki... A też chcę wyglądać olśniewająco ![]() Kobzalka piękna suknia. Aż się wierzyć nie chce, że jest taka leciutka z tyloma aplikacjami... ![]() Dziewczyny co tu dużo gadać ich suknie wszystkie są wyjątkowe i piękne ![]() A powiedzcie mi jeszcze taką rzecz: Ile czekałyście na uszycie sukni? Rozumiem, że każda suknia jest szyta na miarę, indywidualnie dla każdej klientki, prawda? Aha, zapomniałabym zapytać: czy każdy model mam do wyboru w różnych kolorach? Jak to jest? Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2009-07-29 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
![]() Ja swoją suknię kupowałam w warszawskim salonie Angel. Czekałam na nią pół roku - ale to na własne zyczenie. Zrezygnowałam z 1szej przymiarki. Suknię odbieralam 10 dni przed ślubem, panie tego samego dnia dopasowały ją do mnie, dodały tez na moja prosbe koronkowe aplikacje z przodu. Takze polecam serdecznie ten salon ze względu na miła i profesjonalną obsługę. Niestety nie wiem, czy mają wszystkie suknie z kolekcji Emmi Mariage i czy ceny są takie same jak w salonach firmowych. Wydaje mi się, ze kolor sukni można wybrac sobie samemu - bo ja w styczniu mierzyam serenade w kolorze toffi i ze złotą koronką, a dle siebie zamówiłam białą. Suknia szyta jest na wymiar, chociaz w przypadku sukni ze sznurowanym tyłem mozna ja o rozmiar dopasowac. A moja suknia czeka teraz na nowa właścicielkę ![]() Pozdrawiam wszystkie Panny Młode i zazdroszcze Wam, ze ten wyjątkowy, czarujący i pełen wzruszeń dzień jeszcze przed Wami ![]() Edytowane przez Black Horse Czas edycji: 2009-07-29 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pracownia Emmi Mariage mieści się w Radomiu na ul.Słowackiego 55 ![]() Ja też chciałam mieć piękną suknie w rozsądnej cenie i wybór okazał się trafny.Ja swoją suknie zamawiałam w połowie czerwca a odebrałam w tamtym tygodniu.Co do kolorów to myślę że nie ma problemu i można proponować swoje pomysły. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny lejecie miód na me serce tymi pochwałami...
Ja już normalnie się nie mogę doczekać kiedy będę mogła przymierzać, wybierać, decydować... Wybrałam już swoją faworytkę... To model Venus z kolekcji 2009. Wiem, że szyją ją w bieli i ecrui... Kolor wybiorę jak zobaczę w którym się lepiej czuję ![]() Choć może się okazać, że w salonie okaże się że to jednak suknia nie dla mnie lub w innej się zakocham. Ahhhh już się nie mogę doczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Moimi faworytkami wybrałam trzy sukienki była Carmen,Colette i Wenus.Carmen nie było więc zastąpiłam ją na miejscu Amelią którą wybrałam.Colette przymierzałam jako pierwszą i kolor ciemny ecri wogle do mnie nie pasował więc z niej zrezygnowałam.Wenus piękna suknia a jak podkreśla talię szok pani tak mi ją zasznurowała że ledwo oddychałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
karolade
to powiem Ci, że świetnie, że Venus podkreśla talie... to jest jedyny atut mojej figury. Jestem typową gruszką o mocno zarysowanej talii. Tak jak nie cierpię swoich ud i bioder tak talię lubię... więc będę eksponować to co mam najlepsze w sobie ![]() Poza tym tak sobie myślę, że to sznurowanie z tyłu to dobre rozwiązanie bo w każdej chwili już po uszyciu można będzie suknię związać mocniej lub słabiej - odpowiednio czy przytyję czy schudnę ![]() A pamiętasz może mniej więcej ile kosztowała Venus? Tak w przybliżeniu. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Niestety nie pamiętam ceny Wenus ale wydaje mi się że nie jest z tych bardzo drogich ze względu na brak koronek, zdobień itp.ale to tylko moje przypuszczenia.Ja umówiłam się na cenę 2500zł razem z bolerkiem spróbuj i ty się trochę dogadać co do ceny myślę że nie będzie problemu.Moja sukienka też ma sznurowanie z tyłu,a nie suwak z boku jak na zdjęciach na stronie EM od jakiegoś czasu podobno tak szyją moją Amelię ponieważ łatwiej ją dopasować do figury i można regulować nawet o jeden rozmiar.pozdrawiam
Nasz ślub 22.08.2009. Edytowane przez karolade Czas edycji: 2009-07-31 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Zrobię tak jak mi radzisz... może coś wytarguję
![]() Czy bez problemu będę mogła robić zdjęcia u nich w salonie??? Wiem, że niektóre salony tego sobie nie życzą, a ja bym chciała zanim podejmę decyzję obejrzeć się na spokojnie w domu na zdjęciach próbnych. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Kurcze tego akurat nie wiem bo nie robiłam zdjęć, jakoś z wrażenia o tym zapomniałam.
![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Ja robiłam tam zdjęcie, zapytałam panią czy mogę i nie było żadnego problemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki dziewczyny.
Już mnie chyba pod każdym względem przeszkoliłyście ![]() Teraz tylko pozostaje mi się do nich wybrać. Jak tylko otworzą ten salon w Warszawie to się z nimi umówię. Jeśli coś wybiorę to na pewno się Wam pochwalę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.