|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co sądzicie o Leg magic??
5 min
łał.ja po 3odpadałam kompletnie! ![]() a efekty?
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Cześc laseczki
Ja kupiłam LM w piątek. Poćwiczyłam kilka razy po 1 minucie. W sobote tak sobie dałam wycisk że w niedzielę i poniedziałek nic a nic. Może 2 minuty w niedziele ćwiczyłam ale poniedziałek to już wogole. Poprostu sie nie da. Ledwie chodzę. Ale jutro mam zamiar zacząć od nowa tylko ze tak jak w instrukcji. Po 30 sekund razem z DVD a nie po 60. Do tego aerobic z you tube Paul Eugene- tak sie mozna przy nim fajnie wybawić, że aż przyjemnie sie ćwiczy. I myślę jeszcze dodać jakieś ćwiczonka bez sprzetu żadnego wypady nóg na boki, do tyłu, przysiady i takie tam. ps. Czy oprócz LM używacie np. steppera? chcę wyszczuplić uda, a przeczytałam, że na nim jest to możliwe..... ps. macie tez jakąś dietkę oprócz ćwiczeń? Pozdrowionka |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
właśnie zakupiłam i postanowiłam sama przetestować
mam nadzieje,że nie pójdzie w kąt jak u innych ps.ale w tym TvMarkecie chyba przesadzają! Cena: zwykły 349,00 PLN pulse 499,00 PLN chyba ich pogięło! ja zapłaciłam na niemieckim ebay 35euro+przesyłka =ok. 160zł wyszło! pozdrawiam |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
ja kupilam juz w zeszlym roku, ale jak wszystko inne szybko mi sie znudzilo.. od dzisiaj zaczynam na nowo
mam nadzieje ze teraz wytrwam dlugo jak cwiczylam poprzednio to bylo widac efekty pupa sie ujedrnila i nogi troche wyszczuplaly mam nadzieje ze teraz efety beda jeszcze lepsze, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- ciezko sie cwiczy :P Edytowane przez Blond_Venus Czas edycji: 2009-04-19 o 12:07 |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczę od 2 tygodni, na razie wchodzę kilka razy dziennie po minucie
|
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
A ja powiem tyle. Teraz jak już mam go trochę mogę się wypowiedzieć co sądzę. A więc ODDAJĘ GO! Zniszczyłam sobie tylko dolną część kręgosłupa. Przez kilka dni od ćwiczeń mam takie bóle jakby ktoś chciał mi wyrwać kregosłup, takie okropne rwanie i ból. Nie niszcze już sobie zdrowia, lepsze będą zwykłe przyrządy- stepper, rowerek i bieganie. NIC NIE WARTE to moje zdanie
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
a jak Ty ćwiczyłaś, że tak Cię boli kręgosłup? robiłaś te zestawy ćwiczeń czy tylko LM?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Cwiczyłam i zestawy ćwiczeń i czasami tylko po 1 minucie kilka razy dizennie sam LM. Teraz go juz oddalam i szczerze moge powiedziec ze jest to strata pieniedzy
.Wole jezdzic na rowerku i troche pobiegac to o wiele lepsze i zdrowsze .
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek ma już dwa lata i nie ma nikogo ktoby się pochwalił osiągniętymi lub nie efektami
![]() Może jest tak jak u mnie , też kupilam dwa lata temu , ćwiczyłam pare dni , potem zapomniałam , nawet zapomniałam że mam LM. ![]() Nie obiecuje ,że od jutra ale chce zacząć ćwiczyć , mam taką małą motywacje - chodze teraz na elektrostymulacje mięśni , i już widze efekty , nie chce ich zaprzepaścić , bo ta elektrostymulacja to nie jest miły i przyjemny zabieg |
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Mi się całkiem podoba
Cwicze od ok miesiąca codziennie(mniej wiecej 20 min) i jest ok, czasami sama włączam sobie jakiś serialik i robie a czasami z płytą ale przy niej wysiadam w połowie daje w dupe.. Ogólnie jestem zadowolona, uda mam bardziej zbite,już powoli zanikają "galaretki" widze ze mi sie wyszczupliły, zeszło mi z uda póki co z 47 do 46,5 cm, niewiele ale zawsze coś Oprócz tego robie jeszcze cwiczenia z jakiejś tam płyty "szczupłe uda bez wysiłku" i dzisiaj dostałam Ja chce miec taki pośladki Tamilee Webb więc będe cwiczyc to i to czekam az pojawią sie mięśnie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
moze jeszcze ktos opowie o swoich rezultatach po leg magic???
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Rany.. troche jestem przerażona.. Kupiłam LM, a tu takie kiepskie opinie.. Po 3 ostrych dniach ledwo chodze, ale ćwicze
Jak dla mnie 15min po 60sekund tych wygibasów to za wiele.. Brak mi tchu i mokra jestem jak szczur! Trochę to skracam, może w miare upływu czasu i przypływu formy będzie szło to sprawniej i przynajmniej odrobiną uśmiechu jak u pani, która na dołączonej płycie prezentuje ćwiczenia![]() Pozdrawiam
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczę kilka razy dziennie po 60 powtórzeń w średnim tempie, ale jak robię ćwiczenia z tą babką z płyty to wymiękam i ze mnie leci dosłownie, ale fajnie się z nią ćwiczy, bo na więcej partii ćwiczenia działają wtedy
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Długo już ćwiczysz? Efekty widać? Błagam powiedz, że nie kupiłam droższego modelu wieszaka lub zwykłego pożeracza miejsca i pieniędzy
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Pytania jak długo uznajmy, że nie było znalazłam już na nie odpowiedź. Interesują mnie efekty
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczyłam 2 miesiące non stop, 6 razy w tygodniu, czasem 5 jak nie miałam czasu i efekty były, pupa ładnie podniesiona, nogi wyszczuplały i ogólnie dużo lepiej ciałko wyglądało na plaży, ale oprócz LM ćwiczyłam też na twisterze kręcąc od 10 do 50 minut dziennie (jednorazowo lub dzieląc na 2-3 razy w ciągu dnia), do tego od czasu do czasu brzuszki i ćwiczenia rozciągające, pajacyki, rzadko skakanka.
Tylko ćwicząc i nie zmieniając diety schudłam 2 kg, nie rezygnując ze słodyczy i innych przyjemności, w końcu to lato ![]() teraz po miesięcznym urlopie i pysznej kuchni nadmorskiej wróciły te 2 kg , więc biorę się za siebie, kupiłam też ab rocket, by brzuszki były bardziej efektywne |
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Magrens Twoja odpowiedz była dla mnie niczym balsam na suchą skórę!
Od razu mi lepiej! Moje uda przestały wyglądać, tyłek się rozrósł-HORROR! Próbuje nad tym zapanować na zmiane pełna motywacji- a za chwile zupełnie tracąc nadzieje walcze z kg i nadmiarem tłuszczyku.
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
moją zmorą są grube uda i pupa też nie należy do szczupłych po porodzie, do tego wstrętne boczki sprawiły, że nie chciałam się pokazać na plaży w bikini, wzięłam się za ćwiczenia i po dwóch miesiącach ćwiczeń efekty były i są, teraz po miesiącu urlopu i braku ćwiczeń sylwetka się pogorszyła, ale poprzedni wynik sam motywuje mnie do powrotu do ćwiczeń, więc znów biorę się za siebie
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- acha, tylko pamiętaj, żeby oprócz LM robić też inne ćwiczenia, np. pajacyki, skłony, kręcenie biodrami, przysiady, wymachy nóg itp. tak by rozruszać całe ciało mi to daje dużo satysfakcji i mega power na każdy dzień, bo ćwiczenia robię z samego rana zaraz po przebudzeniu, jeszcze przed śniadaniem ![]() mam nadzieję, że choć trochę pomogłam, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Pomogłaś i dodałaś nadziei!
![]() LM mam dopiero od 3 dni, ponadto kręce na twisterze, brzuszki, przysiady i wymachy, czasem coś na kształt pompek (również po przebudzeniu- przed sniadaniem- nie od razu bo najpierw mój maluch domaga się jedzenia) Zaczynam powoli wierzyć, że jest jeszcze szansa na to by wejść w spodnie z przed ciązy
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
cieszę się i życzę dużo wytrwałości, bo ta jest niezbędna gdy czasem ma się dość ćwiczeń
ja też najpierw muszę naszykować dziecku śniadanko, a potem razem się bawimy ćwicząc
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
up up
![]() ćwicze od 2 tygodni i z moich wyliczeń to przybyło mi centymetrów w udach
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Mam od 4 dni,cwicze codziennie.Czuje wewnetrzne miesnie i bryczesy.Bede cwiczyc regularnie.Po to zamowilam ten sprzet,napewno nie pojdzie w kat.Dam znac o efektach,jesli takowe beda.
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie tak was czytam i w sumie nie wiem czy kupić ten Leg Magic czy nie. Słyszałam, że jest dobry, a ja potrzebuję wyszczuplić sobie te potężne uda oO
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
. Dostałam od "teściowej" leg magic, bo ona nie korzysta, a ja chcę mieć ładniejsze uda i mieć ładniejszą pupę. I tak się zastanawiam, ile min ćwiczycie na nim lub ile ślizgów wykonujecie? Ja dziś zrobiłam 200 ślizgów i powiem, że czuję delikatnie tylko wewnętrzną stronę ud. Zewnętrznej niestety nie, nie mówiąc o pupie . Ćwiczenie na LM przynosi Wam jakieś efekty?
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I przyznaję, już po 2-3 minutach "wysiadam"... O efektach mówić jeszcze nie mogę. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Hello, dziewczyny!
Może któraś z Was mi pomoże? Zgubiłam płytkę DVD z ćwiczeniami do leg magic, a bez niej na pewno nic nie zrobię - nudno, nikt nie daje rytmu. Czy którejś z Was chciałoby się zrobić kopię? Byłabym baaaaaaardzo wdzięczna... Lub może wiecie, gdzie można kupić samą płytę? |
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja za pierwszym razem mokra jak szczur i pełna podziwu dla Cudownej Rzeźniczki, sama wytrwałam coś około 5 minut ).Sigma76, nie ma tego na youtube ?
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Bayoo, wg mnie na youtube są tylko reklamy albo filmiki od użytkowników leg magic, nie widziałam zestawu ćwiczeń, niestety...
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
ja ćwiczyłam na leg magic około 2 miesięcy. dla mei bomba- nogi sie robiły bardziej zbite, galaretki mniejsze na udach no i z boku miałam iwdoczny miesien
od 2 dni znów cwicze po półrocznej przerwie. moim zdaniem daje efekty ale ja cwicze z płyta codziennie
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Sigma76, trening "zerżnięty" z płytki też tam jest (;
przynajmniej ten z mojej, z Cudowną Rzeźniczką XD Oto linki: http://www.youtube.com/watch?v=K9rjj...eature=related - pierwsze 10 minut http://www.youtube.com/watch?v=SONTH...eature=related Pozostała część (; Zmija19, jak często ćwiczysz i jak długo ? (; Ja swojego chyba odgrzebię, bo chciałabym trochę schudnąć, wyrobić sobie mięśnie, a od samych spacerów z podtruchtywaniem mi to raczej nie wyjdzie =D
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

łał.ja po 3odpadałam kompletnie! 

mam nadzieje ze teraz wytrwam dlugo

.Wole jezdzic na rowerku i troche pobiegac to o wiele lepsze i zdrowsze
.

59
. Ćwiczenie na LM przynosi Wam jakieś efekty?