![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Jakie popularne wątki omijasz z daleka?
Ehh.
Weszłam na wątek o poszukiwaniach Asi Surowieckiej. Wszyscy tam tylko "up" i "podbijam", a w szczególności użytkowniczka o nicku dra...podbija...ilość postow sobie chyba. Zostawiłam post z pytaniem jak długo ludzie jeszcze będą podobijać ten wątek. Następna wypowiedź: użytkowniczka dra, treść "up". Dobija mnie to. Czy ktokolwiek wierzy, że podbijanie w poszukiwaniu ma sens? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
większość wątków w stylu co teraz robicie/jecie/macie na twarzy/macie na sobie bądź co ostatnio kupił wam tż/kupiłyście sobie/was wkurzyło/was ucieszyło bądź szukamy tego/tego/tego.
wkurzają mnie teki wątki bo tak naprawdę nikt tego nie czyta, a wątki wartościowsze, w których można podyskutować, znikają na dalsze strony.
![]() |
#93 |
Mrs Mrau
|
No i znowu te wątki na pierwszej stronie.
Moim zdaniem (tak jak wspomniała całkiem-spoko) to nabijacze postów i tyle.No ale za posty nagród nie ma ![]() hmm to może ze mną coś jest nie tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczere mówiąc nie wierzę,że podbijanie ich w czymś pomoże-zwłaszcza,że te osoby zaginęły stosunkowo dawno temu. Ale,jak ktoś chce podbijać ...
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Tak naprawdę to do mało którego watku na Plotkowym zaglądam. Coraz mniej jest interesujących tematów. Wszystkie tasiemce omijam, no może zajżałam raz czy dwa z nudów
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
A ja jednak wierzę, że pomoże. Są tam zdjęciazaginionych ludzi. Może jakaś Wizażanka jeszcze na tym wątku nie była. Może wejdzie. Może kogoś rozpozna..
Tonący brzytwy się chwyta. Każdy sposób jest dobry. Byle tylko odnaleźć człowieka. ![]()
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Ewidentnie było widać, że dra nie czyta tego wątku o poszukiwaniu Asi Surowieckiej, bo nie zareagowała na to, co napisałam wcześniej!
Wkurza mnie takie bezmyślne podbijanie wątków, bo jakoś nie wierzę w wielką dobroduszność i pomoc w poszukiwaniu zaginionej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama podbijam wątek o Maćku. I, broń Boże, nie robię tego w celu nabicia sobie pewnej ilości postów. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
pomalu zaczynam omijac ten wtek ;-) :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Zaczyna być popularny
![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
99,9 wymienionych tu omijam. Czasem wchodzę na serialowe(PB, Lost, Grey's) bo te seriale lubię.
I pomyśleć, że kiedyś na plotkowym było tyle ciekawych dyskusji na różne tematy... ech. W ogóle łatwiej wymienić wątki/fora, które czytam: Perfumy, kultura, czasem zajrzę na po 30 -tce, intymnie i na redakcyjne. Od czasu do czasu w poszukiwaniu inspiracji przeglądam modę, moje gotowanie i makijaże ( to ostatnie, że by sie pozachwycać co inni potrafią a ja nie ![]() Na inne fora trafiam właściwie tylko z nudów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Watki typu szukam, o Avonie, reklamach i serialach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Powiedzmy, ze uwazam, ze kosmetyki powinny byc w jak najwygodniejszym opakowaniach, wielofunkcyjne, slowem coraz nowoczesniejsze
![]() Ale oczywiscie jak ktos chce analizowac sklad i sam tworzyc wlasne kosmetyki, to czy mi to w czyms przeszkadza? Tak samo jak nie przeszkadza mi to, ze ludzie sami hoduja sobie owoce i warzywa na wlasny uzytek, sami parza skomplikowanie kawe czy szyja sobie ubrania. Jak lubia i ich to cieszy, to prosze bardzo. ![]() Oczywiscie cieszy mnie ze sa hobbisci, bo wykonuja naprawde dobra robote, ale jestem tylko czlowiekiem i nie jestem w stanie zajmowac sie wszystkim ![]() Edytowane przez Rena Czas edycji: 2007-04-17 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Rena, ale na biochemii jest wiele innych ciekawych rzeczy!
Ja też nie włażę w wątki typu zrób jakiś krem, ale dziewczyny tam analizują sklady chemiczne róznych mazidel i warto wiedzieć, czy jest sens inwestować 200 zł na krem...aby nie nabrać się na ładną reklamę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nawet przez tydzień potrafię nie wejść na żadne forum, wchodzę bezpośrednio w panel sterowania i zaglądam tylko na wątki z subskrypcji. Wolę wchodzić na stałe wątki, bo bardzo często jest tak, że zobaczę wątek, który nawet mnie zainteresuje, wchodzę, a on już dawno nie na temat, bo pewna grupa znów zrobiła sobie mega offtopa. Z całą wielką sympatią do tych wizażanek, mogłyby sobie założyć wątek do ploteczek i nie śmieciły po innych wątkach. Ostatnimi czasy naprawdę jedynym forum, gdzie można sensownie pogadać przez cały wątek jest "Mama z klasą" chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
jaka u was pogoda
misja w zambii pajacyk i serduszko zaginął(i tu podane imie i miejsce zamieszkania) free samples na wspolnej moda na sukces na razie tyle, reszty nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasem wejde na tasiemcowe wątki o "dupie Maryny" ![]() ![]() A na Pajacyka codziennie wchodzę i się wpisuje, bo jak juz klikam to musze sie wpisać, taki jakiś nawyk mam. A są watki tasiemce na któe nigdy nie weszłam, juz sam tytuł mnie zniechęcił |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek omijałam do tej pory z daleka
![]()
![]() |
#112 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja chyba większość tych hiper-popularnych omijam szerooookim łukiem
![]() Nudne są po prostu ![]() Bo co mnie obchodzi, co ktoś właśnie je przed monitorem albo co sobie kupiła zupełnie mi obca wizażanka? ![]() ![]() Zasadniczo omijam nawet założony przeze mnie ( ![]() ![]() Faktycznie, na Plotkowym kiedyś było duuuużo fajnych tematów... Teraz wszystko jest rozdrobnione, jest masa nowych for, a ja zwyczajnie nie mam czasu się przez nie przekopywać w poszukiwaniu tych ciekawych wątków, które kiedyś pojawiłyby się na plotkowym... Więc wchodzę na Plotki z przyzwyczajenia chyba, po czym najczęściej szybko wychodzę, bo widzę na pierwszej stronie wciąż te same wątki, na które powoli nie mogę już patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Mrs Mrau
|
chlip
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
cattt chyba omijam wszystkie watki , które tu podalas , moze ze 2-3 razy cos napisalam.Lubie za tp watek tasiemiec wpadki lózkowe bo sie mozna posmiac
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
avon
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Mógł by mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie.. z ciekawości pytam: Dlaczego niektóre wizażanki omijają wątek pajacyk ? kiedyś zadałam jakiejś wizażance to pytanie ale nie odpowiedziała mi, nawet już nie pamiętam kto to był jednak dalej nie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie ?
![]() ![]() ale pewnie i tym razem nie uzyskam odpowiedzi ![]()
![]() Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2007-08-03 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co mam tam wchodzić? Aby czytać "up'y" i inne nabijacze? Co daje przeglądanie takiego wątku? To tylko strata czasu... Brzuchów głodnym dzieciom to nie napełni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.