|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hasła dodające motywacji do odchudzania
c.d.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Garść naprawdę sensownych motywacji od J.Michaels.
![]() "Don't blame anyone or anything for your situation or problems. When you do that, you are saying that you are powerless over your own life—which is utter crap. An empowering step to reclaiming your☠life☠is taking responsibility." "Unless you puke, faint, or die, keep going!"☠ "Visualize what you want out of☠life☠and think big. Don’t feel undeserving. We're☠alldeserving of living our dreams—some of us realize it and some don't. You’re not doing anyone any favors by living small. Embrace these truths and step up. The world is waiting." "Failure is all a matter of perspective. Think of all the people you admire. I guarantee you they all failed at one time or another.☠The☠keyis to recognize setbacks for what they really are—entry points for learning, not validation that you aren’t good enough. After a disappointment analyze your actions, get feedback from friends, and take inventory of what you could do better next time. This type of self-reflection and improvement will ultimately make success inevitable. |
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki za wszystkie motywatory, są świetne
Niektóre hasełka wydrukowałam, nakleiłam na kartoniki i noszę w portfelu albo używam jako zakładki do książek (przy tak ciekawych lekturach szukam czegoś innego do poczytania i zawsze coś w głowie zostaje ) Jednak najbardziej przemawia do mnie to hasło :Przeczytałam raz i zostało w głowie na długo
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
A ja od dzisiaj zaczęłam walkę ! zainspirowały mnie Wasze hasełka, wykorzystałam jedno i stworzyłam swoją tapetkę ! Polecam. Mam do zrzucenia około 20 kilo, ale dam rade !
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
moje ulubione to hasełko Jillian Michales: Why choose failure when success is an option?
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś tym, co jesz.
Oraz ze starego kalendarza, który był u mojej babci w domu, taki gdzie się karteczkę odrywało każdego dnia: Nie możesz jeść ponad swój apetyt. Druga połowa bochenka należy do drugiego człowieka i jeszcze trochę powinno zostać dla przypadkowego gościa.
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Mnie zawsze podobało się hasło "train insane or remain the same"
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Widzę, że już było bardzo podobne, ale...
"Dziś zrób coś, czego innym się nie chciało... a jutro będziesz miał to, czego inni pragną" "Twoje ciało jest odbiciem Twojego umysłu. Jeśli Twój umysł się zmieni, Twoje ciało się zmieni !" "Jeżeli naprawdę chcesz coś zrobić – zrobisz to. W przeciwnym wypadku tylko wydawało Ci się, że chcesz." "Życie nie wymaga, żebyśmy byli najlepsi – ale żebyśmy dawali z siebie wszystko." „Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego“
Edytowane przez Annowa Czas edycji: 2013-09-22 o 09:15 |
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
A czy nie lepiej zamiast haseł motywujących stworzyć po prostu solidny, plan odchudzania, który posłuży nam jako GPS w drodze do szczupłą sylwetkę.
![]() Taki osobisty plan z konkretnie ustalonym celem jest o wiele bardziej motywujący niż krótkie hasła. Gdy jesteśmy wstanie wyobrazić sobie cel jaki chcemy osiągnąć podczas odchudzania znacznie łatwiej jest nam odmówić różnym pokusom i mamy wtedy większą motywacją do wykonywania ćwiczeń. ![]() Ustal konkretny plan. xxx
<ciach_reklama> Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-07-16 o 14:50 Powód: link |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
: zrób to!
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Hasełka hasełkami, ale najważniejsze to poukładać sobie wszytsko w głowie, od tego trzeba zacząć inaczej dupa blada
![]() Po urodzeniu dziecka schudłam 24 kg, a dzisiaj zabieram sie za półmaraton! ![]() Zreszta dzisiaj na swoim blogu zmajstrowałam post motywacyjny ![]() Polecam i powodzenia! xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-01-07 o 09:46 Powód: reklama |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

) 
(gdzieś usłyszane)