![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1 rocznica slubu - co kupic dla "mlodych"
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: 1 rocznica slubu - co kupic dla "mlodych"
hehe dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
prezet na 2-ga rocznice
Aaaaa....
juz za tydzien bedzie druga rocznica mojeg slubu, i nie wiem co kupic mojemu kochanemu? jestesmy ze soba 12 lat- chyba mi pomysly sie koncza; moze Wy cos wymyslicie kochane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznica ślubu - prezenty, pomysły na świętowanie itp
A jak obchodzic 1 rocnzice slubu osobno????
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Też tak uważam, że można przesunąć, czasem nie da się nic na to poradzić tak jak z imprezą urodzinową w środku tygodnia i trzeba przenieść na inny dzień. pozdrawiam
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ale my dopiero spotkamy sie z mezem w przedzien moim urodzin czyli 15.11.2007 czyli prawie w 13miesia cpo naszym slubie..ja to rozumiem ze obchody mozna przelozyc ale co z naszym osobistym samopoczuciem bede sama siedziala w domku i z placzem ogladala chyba dvd z wesela...co mam tak zwykle przerzyc ten dzien??tak jak kazdy....??
![]() |
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie wystarczyłby jakiś miły, ułożony specjalnie dla mnie wierszyk, wysłany pocztą na jakiejś uroczej karteczce... Głowa do góry! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to że przeżyjesz ten dzień jak każdy inny nie znaczy że świat się zawali ![]() możecie się chyba tego dnia jakoś skontaktować, może nawet wysłać miły prezencik? a może zrobi Ci niespodziankę i stanie w drzwiach tego dnia ? ![]() nie ma sensu użalać się nad sobą z powodu jednej rocznicy, nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli ale przed wami całe życie!!! inna sprawa że przykre że tak długo nie widzisz się z mężem, ale patrząc z drugiej strony możecie sobie zrobić wielkie świętowanie rocznicowo-urodzinowo-wytęsknieniowe po długiej rozłące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Nie no widzielismy sie maz od lipca zaczol sam jeździc za granice wczesniej pol roku mieszkalismy razem w dani...ale sytuacja zmusial nas bym zostala w polsce i wyjechal tydzien temu a wruci dopiero w pol listopada....ale i tak bedzie mi smutno ze pierwsza....pierwsza a nie kolejna jest dla mnie mega wazna bo to pierwsza juz sie niegdy nie powturzy to tak jak z dniem slubu jeden w zyciu....dlatego mi smutno...a kontakt mamy tylko przez skype,smsy,chcialam zamowic msze za nas ale po co skoro samabym na niej byla....a macie pomysl jak mam sama spedzic ten dzien by sie nie smucic
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak już potrzebujesz czegoś ekstra idź na zakupy, albo na kawę z przyjaciółką, kup sobie jakiś miły drobiazg rocznicowo pamiątkowy (niech mąż zafunduje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie uzytkowniczki! jesli chodzi o swietowanie pierwszej rocznicy slubu to uwierz mi,ze odbijecie sobie jej swietowanie na pewno w krotkim czasie.zapewne maz juz zadba o to,zeby bylo niezapomnianie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i skoro temat prezentów na pierwsze rocznice ślubów,to co poradzicie osobie,której za 6 dni (czyli 18 pażdziernika) mija 4 lata chodzenia z chłopakiem? może to wyda sie Wam głupie,ale pomyślałam o tym,żeby zrobic mu niespodziankę i zabrać go do lepszej restauracji w naszym mieście...(nigdy w takiej nie byliśmy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-12 o 20:05 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Moja rocznca juz jutro i szczerze mowiac nie moge sie doczekac ![]() Dzis mielismy przedsmak imprezy bo dostalismy ogromny tort od rodzicow ale prawdziwe swietowanie oczywiscie bedzie jutro. ![]() Co do prezentow to jest wielka paka roznosci. Zakupilam malzonkowi jego ulubione perfumy, koszulke z napisem z tyłu "Wytrzymalem rok --> ile jeszcze moge??" a z przodu nasze zdjecie ![]() ![]() Jutro zobaczymy czy trafilam!!! Pozdrowienia dla wszystkich swietujacych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Nio a gdzie mozna taka koszulke kupic??macie racje pojde dzis na piwo z kumplem i troche mus ie porzale a potem wiadomo po piwku humor kazdemu wraca
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Mozna kupic na internecie albo w takich sklepikach co robia nadruki na koszulkach.
Ja swoja wlasnie zrobilam w takim sklepie. Wymyslilam napis i dalam im zdjecie w 1 dzien zrobili. Koszt to 40 zl ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Nio i wybiła godzina zero!!!
Dziś nasza 1 rocznica ślubu!! W sumie jest ładniejsza pogoda niż była rok temu(nie ma mgły) nio jest ładniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
na dzień chłopaka zrobiłam chłopakowi taki prezent w postaci koszulki z nadrukiem (z przodu z napisem "najfajniejszy chłopak na świecie,a z tyłu "własność ...[swoje imię]). robiłam to przez www.allegro.pl i tam koszty były mniejsze,niż w innych miejscach.za koszulkę zapłacilam 19,90 plus jakies 7-8 zł za przesyłkę.prezent fajny,"pocieszny"(czyli sprawiający radość) i niedrogi.pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja kupiłam swojemu mężowi na 1-sza rocznice cyfrowa ramke.Ostatnio jak byliśmy w Vobisie bo strasznie mu sie podobala i ja postanowilam zrobic mu wlasnie taki prezent.Mozemy sobie teraz ogladac nasze zdjecia ze slubu i pierwszego roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Nasza rocznica wypada w tygodniu więc już sobie zaplanowaliśmy że spędzamy ją sami a dla najbliższej rodzinki (czyli jakieś 20-kilka osób
![]() ![]() Oczywiście też mam problem z prezentem - zależy mi na czymś osobistym, więc postawiłam na zegarek z grawerem, uważacie że wypada? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
co polecacie na prezent na 40 rocznice slubu dla rodzicow?
![]() jedyna opcja jaka mam to kupe roz i zyczenia prosto z serca uwienczone slowami ze dziekuje im za lata nauki zycia itp ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
to jest dobry pomysł, możesz też coś dodać do tych róż, na przykład bilety do opery zamknięte w ozdobnym bileciku i zaproszenie na dobrą kolację we dwoje do dobrej restauracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
jezeli chodzi o 40 rocznice to u mnie w rodzinie, rodzicom na 30lecie slubu zrobiłyśmy z siostrami taki album/książeczkę ze wspólnymi zdjęciami ich od poznania sie, potem nasze zdj z dziecinstwa itd aż do teraźniejszości. przeplatane to było komentarzami, wierszykami, oparwione (podobnie jak praca mgr) z napisaem na okładce 30 lat minęło... Trafiony prezent.
A juz 26 kwietnia moja 1 rocznica ![]() ![]() O prezentach szczerze mówiąc nie myślałam i nie wiem czy będą - mam nadzieję, ze kwiaty dostanę, no chociaż 1 symbolizującego 1 rocznicę.
![]() |
#113 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza rocznica ślubu już tuż tuż
własnie znalazłam taki link http://wp.tv/i,Seksowne-zdjecia-pani...l?ticaid=589e1 i pomyślałm ze fajny pomysł na rocznice tylko jakaś dobra dyskretna najlepiej bliska znajoma fotografka by sie przydała
![]() ![]() Cytat:
![]() mój też ![]() 1 rocznica jest papierowa nawet logicznie rzecz biorąc papier po "roku" nabiera mocy urzędowej -małżeństwo też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- własnie szukam na necie kalendarzyka wizytówkowego z własnym projekem tak zeby mozna było kupic 2 sztuki (bo wszedzie jest na 1000szt)i kurcze nie moge znalesc moze wie ktos gdzie mozna takie kupić?? przy okazji znalazłam ciekawe rzeczy na prezent tylko troche drogie ale fajne nawet spodobały mi sie grawerowane kieliszki i nowosc na swiecie fotoostatuetka http://www.funphoto.pl/
Z czasem słowa stygną, więc odświeżaj je.... Edytowane przez aanitkaa Czas edycji: 2009-08-23 o 17:28 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Pierwsza rocznica ślubu!!!
Ponoć papierowa....nasza pierwsza rocznica wypada 06.09.2009 i juz zaczyna boleć mnie głowa co tu kupić mężuciowi mojemu....jeden pomysł zrealizowaliśmy razem, poszliśmy do ksiedza i zamówiliśmy mszę, napewno co zrobie to kolacje jeszcze sama nie wiem co ugotować ??? Jak sama nazwa wskazuje rocznicy to papierowa i chciałabym coś kupić z papieru ale co ??? ze zrobieniem sama to nie bardzo ja pracuje mąż również i tak niesmacznie ale nie mam czasu na samodzielne zrobienie prezentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Jutro 8.09 mija nam 2 rocznica ślubu hurraaaaaa!!!
Wybieramy się z mężem do teatru a potem jakaś romantyczna kolacyjka. W sobotę natomiast podobnie jak w zeszłym roku robimy mega impreze rocznicowa - ognicho dla znajomych.
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
ja swój bukiet slubny mam jeszcze we flakonie ( bez wody oczywiśćie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
prezent: skoki ze spadochronem!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
ja bym chyba nie chciała takiego prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Quiz
Halo
![]() Czy macie może pomysły na pytania do quizu dla rodziców/gości ze znajomości ceremonii ślubnej i pożycia małżeńskiego na 30 rocznicę ślubu? Mylę, że to może być fajne urozmaicenie obiadu rocznicowego dla moich rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Powinnaś kupić mu coś wyjątkowego - pierwsza rocznica jest najważniejsza
![]() Polecam stronę : www.pogotowieprezentowe.com.pl w poszukiwaniu ciekawych pomysłów na prezent. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.