![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Vitalia
Po tygodniu diety i treningów wkręciłam się niesamowicie! Fajne jest to, że można sobie posiłki wymieniać na inne z ich propozycji o podobnych składnikach odżywczych. Z reguły wszystko, co trzeba mam w domu. Posiłków wybrałam sobie 5 więc w ogóle nie myślę o jedzeniu, nie chodzę głodna. Są dobrze zbilansowane. Jak czuję, że już bym coś wszamała, to akurat okazuje się, ze to właśnie pora mojego kolejnego posiłku. Nie tykam nic poza posiłkami z jadłospisu, w moich posiłkach często występują owoce, orzechy więc nie mam już ochoty na słodycze. Mięsa nie jadam od 16 lat więc nie ma go w moich posiłkach. Wymieniam je na strączki i inne wegetariańskie sztuczki
![]() Mój chłopak (jest ogólnie bardzo aktywny) bezkarnie może sobie jeść przy mnie paczkę chipsów i popijać piwem, a mi nie jest żal! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
A często tak po górach hasacie?
Ile udało Ci się już zrzucić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Cześć Ktoś tu jeszcze zagląda?
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dzieki ale kiepskie efekty ale to bylo bez diety Wykupilam diete na vitalii i mam nadzieję ze teraz pojdzie waga lepiej w dol bo naprawdę zaczelo mnie to denerwować ale efekty wizualne sa Kazdy mi to mówi Ale chce wiecej 😜
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
![]() korzystam ze starych przepisów, które kiedyś wykupiłam na vitalii i trochę z innych źródeł z nadzieją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
To stosowałaś vitalie? Efekty byly?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
-10 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
mam 50 lat, w 4 tygodnie z dietą dobrze dopasowaną - 6 kg, bez wyrzeczeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Podpisuję się, ktoś jeszcze może korzystał z diety Vitalii? Zastanawiam się nad kupnem... Tylko szczerze mówiąc mam problem ze słomianym zapałem... Na wszystkich dietach, które miałam wytrzymywałam góra tydzień... boje się ze nie dam rady, a nie chciałabym wyrzucać kasy w błoto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
|
ja jestem na Vitalii. Skończyłam dwa miesiące i wykupiłam kolejne 3. Jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Hanusia
|
cześć Dziewczyny,
ja znowu sie zastanawiam czy wziąść sie za vitalię :-( miałam taki plan dwa miesiące temu, ale poległam finansowo. Teraz wyskoczył mi jakiś kod rabatowy nawet..może zaryzykować? tylko żeby słomiany zapał mnie nie pokonał.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Hanusia
|
Cytat:
Ale jeszcze muszę zrobić tę całą ankietę, ciekawe kiedy dostanę pierwszą rozpiskę. Zawsze w grupie raźniej, jestem na tak 😄
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Ja byłam kiedyś na ich diecie. Do ślubu schudłam w sumie 13 kg.
Całkiem fajna, smaczne przepisy, jak potrzebowałam wsparcia to też było - pamiętnik czy dietetyk. A jak tam Wasza wrażenia? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
|
ja mam póki co -4kg ale zdarzają się grzeszki więc nie podchodzę jakoś bardzo radykalnie. Przepisy są super! Zmiana nawyków a nie głodówka. Przynajmniej nie muszę się każdego dnia zastanawiać co na obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile chcesz zrzucić? 4kg to jest niezły wynik i tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
|
Cytat:
![]() a Ty ? ile chcesz zgubić ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
mam do zaoferowania 5- miesięczny abonament na dietę na portalu "Vitalia". Jest to bardzo dobra dieta dostosowana indywidualnie do każdej osoby. - Jest skuteczna, - smaczna - różne smaczne, tanie i szybkie przepisy dostosowane do prywatnych upodobań, które można wymieniać, - Nielimitowany kontakt z dietetykiem, psychologiem odchudzania i trenerem. Odpowiedź na czacie i przez e-mail również w weekendy - jest wiele grup wsparcia dzięki, którym możesz się kontaktować z innymi osobami będącymi na diecie - gratis jest także indywidualnie ułożony plan treningowy, Także go stosowałam lecz z powodów zdrowotnych musiałam zrezygnować dlatego chcę go odsprzedać za niższą cenę tylko 150 za 5 miesięcy diety. zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. 721741283 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
A ja nie polecam. Odradzam wręcz - szczególnie osobom świadomym, dbającym o zdrowie (a nie tylko o wygląd, bo efekty). Jeżeli komuś nie zależy na tym co je, co z czym łączy i co się dzieje w środku jego organizmu - to ok.
Przepisy są naszpikowane pieczywem i NABIAŁEM! Odsyłam do literatury, jeżeli nie wiemy o co chodzi. Jeżeli ktoś jest na coś uczulony, ma nietolerancję pokarmową - to niestety tutaj to "nie jest uwzględniane", proszę się dalej zatruwać ![]() "... to zalecenia żywieniowe dietetyków i leczenie farmakologiczne są najczęstsza przyczyną chorób." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w nabiale? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z Vitalią od 4 miesięcy. Póki co schudłam prawie 10kg i jeszcze 12 przede mną. Odchudzam się razem z partnerem (Dieta dla par). Jesteśmy zadowoleni, są efekty
![]() ![]() Mój facet ma nietolerancję laktozy - szczególnie mleko i jogurt (śmietana, ser biały czy serek ziarnisty nie szkodzi mu w sumie). Po prostu kupujemy produkty bez laktozy i się dietujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.