|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wzruszjąca prawdziwa historia.Uwaga chwyta za serce.
Przykra sprawa
Szkoda, że tak wyszło. Nie rozumiem tych dziewczyn...wydaje mi się jeżeli pracuje się w takim schronisku chce się pomóc każdemu zwierzakowi, a nie tak jak te dziewczyny. Mam nadzieję, że w końcu coś z tego wyjdzie i ktoś te pieski przygarnie. Informuj nas jak coś o wszystkim co z pieskami się dzieje.
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
na dzień dzisiejszy wszystko jest jak było
![]() Zamykam watek bo przez "pewne osoby" majace na co dzień stycznosć z monią i kreciolem sa z tego problemy.Te osoby nie chca by im pomagać i działąc na własna reke-ba NIZE ŻYCZA sobie tego i z błotem mieszaja każdego kto wyrazi cheć pomocy prosto z serca. Wszystkich zainteresowanych odsyłam na ich wątek na dogomanii. Żegnam i dziękuję za jaka kolwiek pomoc w tej sprawie ![]() ps.głupota niektórych ludzi nie ma granic.Smutne i to bardzo.
Gucio-kupka psiego nieszczęścia szuka pilnie domu Korabiewickie schronisko dla zwierząt Jeżeli nie jest Tobie obojętny los bezdomnych zwierząt prosze Cię o pomoc Edytowane przez grinajs Czas edycji: 2007-07-22 o 14:48 Powód: ... |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Uprzejmie proszę Moderatora o zamknięcie tego wątku.Dziekuję.
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Przed paroma chwilami sie o tym dowiedziałam:
Monia i Krecik adoptowane! wiecej na ich watku na dogomania.pl
Gucio-kupka psiego nieszczęścia szuka pilnie domu Korabiewickie schronisko dla zwierząt Jeżeli nie jest Tobie obojętny los bezdomnych zwierząt prosze Cię o pomoc Edytowane przez grinajs Czas edycji: 2007-07-30 o 12:15 Powód: coś dopisałam |
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Super, to bardzo dobra wiadomość
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
nareszcie!
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

Szkoda, że tak wyszło. Nie rozumiem tych dziewczyn...wydaje mi się jeżeli pracuje się w takim schronisku chce się pomóc każdemu zwierzakowi, a nie tak jak te dziewczyny. Mam nadzieję, że w końcu coś z tego wyjdzie i ktoś te pieski przygarnie. Informuj nas jak coś o wszystkim co z pieskami się dzieje.