![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Dziewczyny chodzicie do Sex-Shopu ?
Początki z zakupami w sexshopie nie były takie przyjemne. Pierwszy raz trafiłam do tego typu sklepu w Szczecinie. Obskurny z kiepską obsługą. Szukałam w tym czasie wibratora dla siebie. W końcu poszłam po rozum do głowy i zaczęła szukać czegoś w sklepach internetowych. Trafiłam na []z ciekawą ofertą i tam też zrobiłam swój pierwszy zakup. Wszystkim mogę polecić zakupy przez internet - szybko, dyskretnie i duży wybór różnego rodzaju produktów erotycznych
Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2015-04-02 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie byłam.
Jak miałam kilka pod nosem to nie zachodziłam bo było to dla mnie fuuu i w ogóle. A jak przestałam uważać że jest to fuuu to już tam nie mieszkam :P Zakupy robię na allegro.
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
W zeszłym roku byłem pierwszy raz, bo podczas rozmowy z koleżanką na temat seksu (głównie z koleżankami gadam o seksie i ciuchach) powiedziała mi, że "zawsze marzyła o wibratorze, ale szkoda jej pieniędzy na to". Jak jej odpisałem "to ja Ci go kupię", uznała to za żart. Nie wiedziałem co konkretnie kupie, wiedziałem tylko, że musi być: z silikonu medycznego, na zasilacz i ładnie wyglądać. Poszedłem do sieci sex shopów Venus, bo mam blisko i mają bardzo estetyczne wystawy. Przed wejściem spodziewałem się, że sztuczne penisy będą mnie atakować z każdej strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuje w necie. Byłam raz w sklepie stancjonarnym i czułam się skrępowana i obserwowana przez sprzedawcę
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Zainspirowany filmem 50 twarzy greya
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Są fajne gadzety, które są dla kobiet a nie pod facetów. Można sobie internetowo zamówić. Wszystko się zmienia, gadzety mogą zwiększyć satysfakcje dziewczyn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.