![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co kupujecie u Thanatosa?
Kolejne udane zakupy! Zlozylam zamowienie w srode wieczorem, wczoraj dostalam maila z potw., a dzis - paczkę!!
![]() Od razu nalozylam na twarz błoto termalne z oligoelementami, dodałam po konsultacji z Thanatosem troche fluidu z siarki. Jestem bradzo zadowolona, algowe maseczki juz mi sie troche znudzily, błoto sie bardzo fajnie i szybko przygotowuje, no i od razu napina skóre. jeszcze chce poszperac za jakimis przepisami lub pomyslami na wykorzystanie błota. I od razu moglam ukrecic nowe serum, z mleczkiem kwinoa, zielona harbata i siarką - wrazenia bardzo przyjemne, jak dla mnie w sam raz na wieczor. Samo mleczko mi przypadlo do gustu, bede testowac jescze przez weekend to i inne, zeby wiedziec czego zrobic zapasy przed dłuzszymi wyjazdami. Zaczynam doceniac produkty w plastikowych opakowaniach - w przypadku podrozy bardzo praktyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
A ktore sera u Thanatosa sa tylko do twarzy?
Thanatos, podaj jakis przepis na balsam do ciala do skory baaardzo suchej. Pisales kiedys o jakims z dodatkiem masla karite, ale nie znam przepisu. Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Kasia o...
|
yolabb ale Ci fajnie, że złozyłaś zamówienie
![]() ![]() ![]() thanatosie czy mogę mleczka łaczyć z emulgatorami jak lecytyna robiąc krem czy to się kłuci, bo wiem że mleczka same w sobie juz emulgator posiadają.
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Katarina - to dlatego, że wkrotce wyjezdzam na dłuzej, i chcialam pobrowac rozne rzeczy i zebrac pare specyfików. jak na razie ciezko mi to idzie - ja chce wszystko...ech. zasadniczo stwierdzam, ze wole poł walizki połproduktów, ubrania sie kupi jakies zaawsze jakies, ale jak sie zmiescić w 20 kg ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Thanatos, a co z tymi Twoimi serami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Moze i mialy byc nowe, ale nie wiem czy wszystkie, oprocz oczywiscie cellulitowego, sa na twarz czy do ciala.
I czy stosuje sie je na dzien pod filtr czy na noc. Potrzebuje jakies sera zamienne z serum z witamina c od Basi Kwiatkowskiej wlasnie pod filtr. Chociaz na cialo moze tez by sie cos przydalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Chciałbym poinformować,że dostępne są w sprzedaży nowe produkty
![]() -olej z dzikiej róży -olej z kiełków pszenicy -olej ze słodkich migdałów -macerat brzozowy -macerat z białej marchwii -ekstrakt z kasztanowca 30% -ekstrakt z Saw palmetto 25% -ekstrakt z korzenia pokrzywy 30% -ekstrakt ze skórki jabłka 70% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
korzystam z obecności na forum i mam pytanie czy jest mozliwy odbiór osobisty produktów we wrocłaiu??
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Nie ma problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Oooo super Thanatos, kocham cię
![]() ![]() A co z ekstraktem ze skrzypu? będzie toto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ekstrakt ze Skrzypu polnego będzie napewno,ale podobnie jak żenszeń dopiero późną jesienią.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ale co można zrobić z tym olejek ze słodkich migdałów? Mogę np. smarować nim twarz na noc, jak już mi sie krem wchłonie? albo dodać do któregoś z kremów wg Twojego przepisu? Co jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Kasia o...
|
Thanatosie chyba mnie zameczysz tymi nowymi produktami
![]() Co daje skórze ekstrat ze skórki jabłka? ![]()
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ekstrakt ze skórki jabłka jest na porost WŁOSÓW, RZĘS I BRWI!!!! i to jest to, czego potrzebuję najbardziej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Oprócz tego działa ujędrniająco i jest bardzo silnym antyoksydantem
![]() Tylko troche niewygodny w użyciu,bo robi sie po rozpuszczeniu w wodzie coś w rodzaju kleiku,no i zapach wyjątkowo mało apetyczny ![]() Katarina,spokojnie wstrzymaj sie do listopada,późną jesienią dojdzie jeszcze pare ekstraktów,olejów (m.in.masło shea) i witamin (panthenol - w wygodnej proszkowanej formie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tanatos gratulacje sklep Ci sie fajnie rozwija i ceny tez dalej fajne! A z tymi serami widac wypalilam i jakos nikomu sie moj zart nie podobal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
To pierwszy dzień, chciałam zrobić zamówienie i juz nie ma ekstraktu ze kórek jabłek, nie starczy tez ekstrakty z pokrzywy
![]() ![]() ![]() ![]() Idę sobie popłakać eeeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.thanatos.com.pl/product_i...roducts_id=126 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Może to wina mojego komputera, nie aktualizuje obrazu?
![]() Hurraaa, zamówiłam. Jutro/pojutrze pójdę zapłacić, ale sie cieszę, dziękuję mrs. doubtfire |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
A z tymi serami widac wypalilam i jakos nikomu sie moj zart nie podobal.[/quote]
Mnie sie podobal, ale posmialam sie tylko do siebie. Sorry, na drugi raz zrobie to na forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Thanatos, a mógłbys napisać czy ekstrakt z pokrzywy robi coś dobrego naczynkowcom (zewnętrznie)? Przymierzam się na pewno do ekstraktu z kasztanowca, ale tu znów pytanie - czy on się rozpuszcza w wodzie? Chciałabym uzyskać wiele jak najmniejszym kosztem
![]() I jeszcze jedno - dziś otworzyłam po raz pierwszy mleczko pszeniczne, które - przyznaję - leżało sobie w szufladzie, również w te największe upały. I to mleczko pachniało bardzo nieciekawie, kwaskowato. Czy to normalne? Mam porównanie do mleczka owsianego i winogronowego, które pachną ...bardzo przyjemnie, jak coś bezzapachowego, neutralnie. A tu w pszenicznym poczułam maślankę. Czy ono po prostu skisło? ![]() Pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Pokrzywa podobnie jak kasztanowiec wzmacniają naczynka,oprócz tego ekstrakt z korzenia pokrzywy wskazany jest przy słabych i łamliwych włosach. Świetnie spisuje się razem z ekstrakt z palmy (Saw palmetto).
Obydwa ekstrakty są rozpuszczalne w wodzie. Co do skwaśniałego zapachu mleczka pszenicznego,to niestety ale jest zepsute . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za informacje! A co do mleczka, potwierdziłeś moje obawy - co oznacza że zbliża się czas złożenia kolejnego zamówienia, fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Thanatosie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, dubel.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Baz kremowych w chwili obecnej nie ma, trudno mi powiedzieć kiedy pojawią znowu. Mam jeszcze trochę odłożone dla siebie , więc jak coś daj znać podeśle Ci jako "próbkę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Parę dni temu odebrałam paczuchę z pierwszym zamówieniem!Obok rzeczy zamówionych,dostałam całkiem spore próbki
![]() Tak sobie"obwąchuję"extrakt z jabłka i w cholerę nie wiem do czego to zużyć?!!Dogębnie???Nagębn ie???Może ktoś litościwy podpowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.