|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shape
yhhh to sobie poczekam na niego... bo mam zamówiona prenumeratę czyli przyjdzie mi do domu, a ja wtedy akurat będę już na wakacjach i wrócę w połowie września... szkoda... ale bardzo fajnie że będzie jakas płytka
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez polowalam i w koncu udalo mi sie kupic, lecz niestety polamalam ja przez przypadek
ale teraz wymyslialm i napsialam do redakcji shape i podali mi adres mailowy tam gdzie maja stare numery i odpisali mi ze maja jeszcze ten numer ze mam im wyslac swoj adres i platne przy odbiorze 16 zl podaje adres , moze sie jeszcze przyda prenumerata@winkowski.pl
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
A ma już któraś najnowszy Shape? Są jakieś ćwiczenia na brzuch?
Właśnie zastanawiam się nad kupnem - Alba z okładki zachęca :P |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Na brzuch cwiczen jako takich nie ma, jest artykuł o treningu pod chmurka (tam jest jedno cw na brzusio), a tak z takich wiekszych artykułów - stretching (cwiczenia rozciagajace sa przypisane do wykonywanych wczesniej cwiczen siłowych)
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny macie płytke z shape "ujedrnianie"? kupilam wczoraj i wydaje mi sie że bardzo przyjemne ćwiczonka
zaczyn am od jutra Co myślicie o tym zestawie ćwiczeń? |
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
No ja własnie tez mam te plytke i tak ją tylko wstępnie poogladalam i tez wydaje mi się że bedą fajne te cwiczonka ale przetestuje dopiero w przyszlym tygodniu
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj próbowałam na razie ćwiczonka na uda. Zrobiłam dwa razy po piętnaście i byłam cała mokra. teraz mam mega zakwasy na udach i pupie
Postanowiłam robić ćw na pośladki i biodra a następnego dnia na ramiona. Myślę, że po miesiącu powinny być efekty. Czy Wy widziałyście jakieś efekty wcześniejszych ćwiczeń z płyt i po jakim czasie? a dodam że parę razy się poplątałam ćwicząc, ale myślę, że z każdym razem będzie lepiej i będę nadązac ![]() ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze bardzo ważne dla mnie pytanie: Mam dość dużą pupę i najpierw zależałoby mi, żeby spalić ten niepotrzebny nikomu tłuszczyk. Czy ćwiczenia z shape najpierw spalą tłuszcz i potem wyrzeźbią mięśnie? Bo ja nie chcę jeszce większego tyłka...
, jeśli robiąc ćwiczenia ma mi się powiększyć
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam pytanie poprzedniczki
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
ja stosuje taktykę każdego dnia inna płyta z shap'a
i\powiem wam że naprawdę działa !
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie zdecydowałam się na same ćwiczenia na pośladki i uda, póki nie kupię hantelek. I nawet powiem, że sprawiają mi one przyjemność
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ja, chociaż Shape dawno kupiłam, dopiero wczoraj miałam czas pocwiczyc, i powiem, że mnie sie cwiczonka podobają, na razie brzuch i posladki przerobione (newralgiczne miejsca:p) a dzis sie za ramiona biore
![]()
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
a może któraś dziewczyna mogła by zrobić skan jakiś fajnych ćwiczeń .. ze względu na rozmiar wrzucić gdzieś i podać nam link
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, ja swoją przygodę z ćwiczeniami Shape'a dopiero zaczynam, ale dzisiaj po raz pierwszy przećwiczyłam płytkę ujędrnianie i podzielę się wrażeniami
![]() Przede wszystkim najfajniejszy jak dla mnie jest bonus - ćwiczenia są energiczne, w szybkim dosyć tempie i bardzo szybko leci te 20 minut, polecam. Co do reszty treningu mam mieszane uczucia, niby ćwiczenia fajne, bo trochę innowacyje, ale chyba bez rewelacji. W każdym razie lepiej jak dla mnie ćwiczyć z płytką niż bez bo przynajmniej nie muszę wymyślać własnego treningu
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!! jest jaks plytka z cwiczeniami w najnowszym numerze??
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
W obecnym numerze nie ma płyty, jest kalendarz ścienny na 2009 rok
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
a ćwiczył ktoś trening kardio z płyty na uda i pośladki z listopadowego shape? Ja dzisiaj miałąm pierwsze podejście i póki co w ogóle nie nadążam za nimi ;/;/
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie T.Webb czasami poćwiczę
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
jest cos ciekawego w shapie teraz?
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
widziałam z płyta "joga na płaski brzuch" ale nie posiadam.
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Ma może któraś z Was aktualny numer SHAPE? Chciałabym wiedzieć czy warto kupić?
chodzi mi głównie o dołączoną płytę
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja posiadam. I jak dla mnie nie warto. Może to dlatego, że nie przepadam za tak "powolnymi" ćwiczeniami.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do płyty to jestem srednio zadowolona
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

ale teraz wymyslialm i napsialam do redakcji shape i podali mi adres mailowy tam gdzie maja stare numery i odpisali mi ze maja jeszcze ten numer ze mam im wyslac swoj adres i platne przy odbiorze 16 zl
zaczyn am od jutra 
Postanowiłam robić ćw na pośladki i biodra a następnego dnia na ramiona. Myślę, że po miesiącu powinny być efekty. Czy Wy widziałyście jakieś efekty wcześniejszych ćwiczeń z płyt i po jakim czasie? a dodam że parę razy się poplątałam ćwicząc, ale myślę, że z każdym razem będzie lepiej i będę nadązac 

Jedynie T.Webb czasami poćwiczę