![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak spalić mięsnie ?!!! pomocy
Inch to jest specjalny trening na specjalne problemy i obowiązują tu specjalne zasady
uwierz, że można zrobić tyle powtórzeń trening robisz bez lub z obciązeniem w zalezności od wydolności organizmu jak Ci nie zależy na LBM to rób aeroby po silowym - wtedy spalsz fet ale sporo mięsni leci pisząc o maszynach mialam na myśli bieżnie, trenaż itp.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2007-06-22 o 17:19 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że straty mięśni ( przy dobrej diecie) nie są wtedy aż tak wielkie, a tłuszcz rzeczywiście pięknie spada, bo glikogen jest niski.
Zawsze wolałam to zestawienie niż dłuuuugie aeroby. Ściskam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
o wiele lepszy jest hiit - wiecej tluszczu się tarci i mniej LBM
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko najpierw muszę rozszyfrować te nazwy hiit, FWB itd. ![]() ![]() A co do brzucha to nie wiem, czy tu jestem mocno tłusta, bo w cm to dużo nie mam, ale chcę żeby było widać chociaż zarys mięśni ![]() Dziękuję raz jeszcze ![]() ![]() EDIT: Doczytałam Pingwinku, że Ty o udach piszesz, że mają mi schudnąć. Wolałabym żeby schudły mi łydki bo uda są szczupłe ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Pingwinku ss to jest to, tak? co Rzęska wklejała? http://super-sylwetka.pl/smukle_nogi_na_lato.php Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-06-22 o 18:09 Powód: skleroza ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Muszę tu dopisać, bo jednak trzeci edit kiepsko będzie wyglądał
![]() Pingwinku te SS nogi podobaja mi się z opisu, ale nie rozumiem: - co to znaczy wyciskanie stojąc, nie wiem, jak mam trzymać sztangę czy hantle?? na prostych nogach stoję i do góry? czy przed siebie? - te przysiady to normalnie? tylko z obciążeniem, tak? - wyskok z głębokiego przysiadu? jakoś nie umiem sobie wyobrazić, jak to wygląda ![]() - przeskoki z nogi na nogę w wykroku w przód- tego tez nie rozumiem Dalsze są opisane ![]() ![]() I czy zrezygnować w ogóle z tych wspięć na palce? z różnym ustawieniem stóp z obciążeniem? bo lubię to ćwiczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Iwona jak chcesz pzrepalić łydki to mozesz robić ten trening co wcześniej opisałam tylko robisz tą część na łydki i aeroby
co do treningu SS Wyciskanie sztangi sprzed głowy(**): http://www.kulturystyka.pl/atlas/naramienne.asp#1 tak normalny przysiad robisz przysiad a tyłeczek prawie na ziemi leży i z tego przysiadu wybijasz sie do góry prostujesz nogi ( podskakujesz do góry innymi słowy) i lądujesz znowu w głębokim przysiadzie robisz wykrok wybijasz sie do góry i w powietrzu zmieniasz nogi lądujesz w wykroku zapytaj Rzęsy, bo ona to ćwiczy a wspięcia moze robić po tym treningu jak dasz radę ![]() i nie zapomnij o sprintach
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ok to będę to robiła
![]() Tylko nie wiem, czy dam radę z tym wykrokiem, bo chyba się wywalę ![]() ![]() Eee wspięcia lubię to, co mam nie robić, może w końcu te łydki będą łydkami, a nie kołkami ![]() I mam robić Pingwinku tak, jak napisałaś, że w 1 tydzień 30 minut itd.? Dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
z hiitu mam złe wspomnienia - ot i nie przepadam, choć to chyba bardziej z dietą się wiązało, ale odruch bezwarunkowej niechęci pozostał. W nietreningowe wolę popedałować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Pingwin rozumiem
![]() Orenda, witaj w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Robiłam 20-30 minut góra. Teraz jestem na trybie ochronno-mięśniowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=IHZL9DNqT4I
http://www.youtube.com/watch?v=qacnh...e=user&search= Inch tu masz przykład jak ludzie ćwicza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć podskakuje jakby się czegoś nawąchał ![]() szacuneczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=qacnh...e=user&search=
poprawiony link
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ok, dzięki
ja robię teraz po 10 min po treningu zobaczymy jak się to sprawdzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
a moje udeczka kochane wynosza 48 a 47 cm i dzieki dbaniu o nie malutko tluszczyku '
ja uwazam ze wyraźne miesnie sa elegancja dla kobiety - w sensie ze jest twarda no i napewno uprawia jakies sporty ... :P
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
i masz racje mięsnie są super
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie to horror, albo ja niewiele wiem o treningach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak wyszczuplić nogi - przykładowe treningi
hej dziewczyny
przeczytałam cały wątek, i pomyślałam że może wy mi pomożecie. generalnie chodzi o mięsień czworogłowy, wyglądam jak Szwarceneger na obcasach ![]() ![]() ![]() ![]() help ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.