![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam przyjaciółki -- niestety warunki wygladowe
Bo tak..
Być może: * to ma nie być tylko przyjaciółka *albo autorka wątku pragnie mieć przyjaciółkę, ale nie chce się jej jednocześnie wstydzić (wiem, że to się wzajemnie wypiera, ale cos takiego wpadło mi do głowy, a co ![]() Zresztą nie rozumiem tej całej selekcji? To jakieś castingi niedługo sie będzie robiło?
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo nawet bardziej jako ten pierwszy,przez Ciebie wymieniony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
![]()
Szukam przyjaciółki na dobre i na złe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
czyli jak mam 160 cm to nie mam u Ciebie szans? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
![]()
Szukam przyjaciółki okolice Leszna;];]
Ja mam 22 lata i szalone pomysły;];] Poznań również wchodzi w gre;];] Podaje gg 26555988 Alicja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
ja też szukam
![]() ja: okolice Głogowa ' 20 lat ![]() chętne pisać: 6988613 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Niestety- jestem za niska . Tak to reszta się zgadza .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Identyczna sprawa ma sie z facetem. Chyba jakby kazda widziala tylko urodę,to zajeci byliby sami modele. A czesto widze,ze powodzenie maja przecietni mezczyzni,bo wlasnie MAJA DROGIE PANIE I PANOWIE CHARAKTER, który nadaje zyciu smak. Co z pieknisia co ani be ani me? Tak samo z przyjaciolki. Jak sie z kims nie dogadujesz to co przyjdzie z urody?Popatrzec sie na nia jak na posag? Mialam kiedys kolezanke,z ktora przez godzine nie rozmawialam,a raczej prowadzilam monolog,po czym sie znudzilam i powiedzialam ze "mam mleko na gazie". Przeciez charakter drugiej osoby to najwazniejsze co nas łaczy z kims innym. Chociazby sie spotkaly dwie najpiekniejsze dziewczyny jako przyjaciolki i nie mialyby wspolnego tematu to nie spotkalyby sie po raz drugi. Mozna byc przecietnym,ale jezeli nic nie pasuje to dziecinadą jest wierzyć,że uroda wystarczy.Nie zapominając o tym,ze przemija ![]() Chyba,ze - mialam przypadek , iz byla kolezanka ktora zawsze byla lepsze ode mnie.We wszystkim.Zawsze wszystko miala itd.I przyznam szczerze-jest to niezdrowe.(pomijajac ze raczej waliła grubą ściemę).Niezdrowa jest taka znajomosc,bo przy ideałach każdy zaczyna się gubić i jest niezadowolony ze swojego zycia. Trzeba wiedziec jakiego warto miec przyjaciela ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2015-04-11 o 18:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.