![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: the sims 2
a ja mam problem z nimi taki ze jak chce wprowadzic kod na cenzure albo wzrost to sie nie udaje ale np na dorobienie pieniedzy jest ok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
podnoszę
![]() mam pytanie. ostatnio planowałam zakup the sims 2 podstawy, jednak nigdzie nie mogę jej dostać. 2 tygodnie temu byłam w MM i trzymałam w rece i z tego co widziałam na półkach było jeszcze sporo, jednak nie kupił bo były straszne kolejki i pomyślałam sobie a co tam, za tydzień przyjade z samego rana to sobie kupie. no i pojechałam a tu ani widu ani słychu po podstawie. zapytałam się jednego z pracowników i on mi powiedział, że teraz podatawa jest w double deluxe i zrozumiałam, że podstawa została wycofana na rzecz double deluxe. potem pojechałam do empiku i tam też nie znalazłam zwykłej podstawy. i teraz moje pytanie, czy któraś z was posiada double deluxe ? chodzi mi o to czy jak kupię tą wersję to będe mogła normalnie instalować wszystkie dodatki ? tymbardziej, że niektóre są na PC. byłabym wdzięczna za uświadomienie mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wszytsko to zapewne zabieg marketingowy i opróżnianie magazynów przed wyjściem the Sims 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Znalazłam cos takiego:
http://eastore.ea.com/store/eaemea/p...uctID.99571900 Wychodzi z tego ze double delux to podstawowa gra plus 2 dodatki w cenie podstawy chyba się opłaca ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
kurcze, dziewczyny, tak to jest jak się człowiek jakiś bzdur naczyta
![]() ostatnio właśnie chciałam poszukać coś w internecie o tym i natrafiłam na jakieś forum gdzie ktoś pisał, że ma DD i nie może zainstalować zwierzaków i podkreślił, ze są na PC i dlatego panikę wszczęłam ![]() w sklepie wszystkie płyty były na DVD, ale z tego co widzę też są na PC więc powinno być ok. na początku zrozumiałam też, że to jest podstawa + dodatek, a potem się naczytałam i nic już nie wiedziałam. a co do the sims 3 to wczoraj nawet był artykuł na onecie o nich. wychodzą w lutym. jakby nie patrzeć zostało ponad 2 miesiące a oni już pozbyli się podstawy ( tej zwyczajnej). nie oglądałam dokładnie screenów, ale szczerze mówiąc nie widziałam jakiejś znacznej różnicy. wolę się nie nastawiać na 3 bo potem pewnie się okaze, że komputer nie spełnia wymogów i tyle z tego będzie. ![]() w każdym razie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PC = personal computer, czyli taki, jaki każdy ma w domu Jeszcze za czasów kiedy kupowałam swoją podstawkę, było do wyboru na CD (4płyty), lub DVD. Widocznie wtedy brali pod uwagę te kompy, które czytników DVD nie posidają. Może jestem w błędzie, ale Double Delux jest robiony tylko pod DVD ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurczę, ale wstyd ![]() ![]() ![]() mam czytnik DVD więc nie powinno być problemów. ale z tego co mi się wydaje to nawet jeśli DD jest robione tylko pod DVD to nie powinno być problemów z zainstalowaniem dodatku, który jest CD, prawda ? tylko Własny Biznes mam na CD, reszta jest na DVD, ale właśnie Własny Biznes obok Podrózy i 4 pór roku to mój ulubiony dodatek i mam nadzieję, że nie będę musiała z niego rezygnować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie, nie będzie żadnego problemu z zainstalowaniem Własnego Biznesu ![]() PS: Ja też uwielbiam 4 pory roku (ah, to uprawianie roślin i łowienie ryb) i Własny Biznes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Moja córka dostanie Double Delux pod chionkę, więc będę mogła podzielić się z Wami wrażeniami, bo jak na razie to nie wiem o co chodzi w tej grze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dopiero w sobotę będę w Saturnie to będę mogła kupić, a naszła mnie już teraz ochota na granie, że nie wiem ![]() przynajmniej tam miałabym śnieg ![]() WioletoM, jak zainstalujecie to mogłabyś mi powiedzieć czy w tej grze najpierw zainstaluje się podstawa a potem dopiero dodatki czy za jednym zamachem ma się już wszystko ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
matko... wstyd się przyznać, ale ja uwielbiam tę grę...
![]() mam wszystkie dodatki oprócz czasu wolnego i osiedlowego życia i na prawdę czasem jak się wciągnę w historię jakiegoś sima-ciężko mi się odessać od komputera... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Oh zawsze jak grałam w dwójkę to pokolei ściągałam nowo wychodzące dodatki i miałam wszystkie (oprócz akcesoriów bo wolę ściągać z netu dodatki...) ale mój komp to ledwo wytrzymuje (Dość słaba karta graficzna, tylko 512 RAMu). Zawsze chciałam zrezygnować z kilku dodatków jednak nie potrafię, bo w każdym jest coś ważnego. W Na Studiach są studia (ale rzadko używam) i możliwość modyfikowania twarzy w grze (taka nagroda kariery), w Nocnym Życiu są imprezy i auta a bez tego juz nie potrafie w simsach funkcjonować (a tak prywatnie to nie posiadam auta i jakoś żyje :P) no w biznesie jest biznes i to jest baardzo fajny dodatek. W zwierzakach zwierzaki, a jak ja maniaczka psów i posiadaczka jednego mogłabym bez nich przeżyć? Poryroku są bardzo wazne, np w kreceniufilmów , albo poprostu tak o to swietny dodatek na któego czekałam od podstawy simsów1. Hobby jest świetnym orozmaiceniem, wakacje również, dodaja ciekawych mozliwosci ale strasnzi mi zamulają, no i osiedlowe życie, jak ja mieszkanka bloku mogłabym sie bez niego obejsć? No normalnie nie widze wyjścia zeby nie zainstalowac znów wszytskich dodatków....
Edytowane przez Sysunia1994 Czas edycji: 2008-12-28 o 03:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
A jamam pytanie.
Czy The Sims 3 rózni się od 2 jedynie nowymi możliwościami? Czy jest coś jeszcze ![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ostatnio próbowalam zainstalowac na Viscie Simsy 2.. niestety efekt byl taki ze nie chciały sie zainstalowac ;( a tak sie cieszylam ;(;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Czym jeszcze!?!? w s z y s t k i m !! ![]() Wystarczy spojrzeź tylko na ten trailer http://pl.youtube.com/watch?v=o6gXiw5URNM i zobaczyć tę nową cudowną grafikę! Simsy wyglądają jeszcze bardziej jak żywe! Miasteczko Simowe jest jeszcze bardziej urealnione (tzn. widzisz sąsiadów z okien), można będzie projektować ubrania, dopracować twarz swojego sima co do najdrobniejszych szczególików - jego wygląd, pragnienia, karierę!! No i jeszcze raz: grafika, grafika, g r a f i k a... ![]() Niestety, Sims 3 będzie miało przez to bardzo duże wymagania sprzętowe, więc na byle kompie nie będzie się dało w nie grać z pełną przyjemnością czerpania dobroci z tej jakże wspaniałej grafiki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wesna nie krzycz na mnie ![]() ![]() Byłam tak zajęta The Sims 2 że gdzieś info o 3 przeoczyłam ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Premiera już 20 lutego!! (mój brat już cierpnie na samą myśl, że zajmę komputer co najmniej na tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ja też uwielbiam simy :P
Zawsze robie siebie, kupuję dom i urządzam go, na ile pozwalają moje finanse, potem, w razie przypływu gotówki wszystko ulepszam. W sąsiedztwie zasiedlam mojego TŻ. Potem wiadomo, narzeczeństwo, ślub, dzieci. Teraz gram chyba swoimi pra pra prawnuczkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
WESNA Ty wielka fanka jesteś widzę i nowości śledzi. Ja nie wiedziałam, ze jest cos takiego jak sims 3.
A wogole to mi sie tez nie chciała 2 zainstalowac ;( |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() The Sims 2 jest naprawde proste w instalacji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
do usunięcia :P (dubelek)
Edytowane przez gyoparka Czas edycji: 2008-12-28 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Coś było kilka razy mówione o tej Viscie ale ja całe szczęscie XP posiadam. Eh dzisiaj postanowiłam zainstalować Simy. Jak myslicie? Kórego dodatku najbardziej NIE warto instalować (jak już wczesniej wspominałam każdy ma to coś co sie przydaje...). Ah ten głupi 512 RAM. Czemu te czesci do kompa takie drogie są?
Edytowane przez Sysunia1994 Czas edycji: 2008-12-28 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już teraz widziałam trailery i też nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
![]() |
#118 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szczęściara ;] będe odliczać dni ;] cos około 80 dni zostało ;D
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
no już nie długo
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam zapowiedzi trójki, ale na razie cieszę się swoją dwójką-mam ją od niedawna, a jeszcze chciałabym wypróbować kilka dodatków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.