wszystko o inneov na gestsze wlosy - wasze opinie - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-10, 13:09   #91
PinYvette
Przyczajenie

Dot.: wszystko o inneov na gestsze wlosy - wasze opinie

Więc oby i mnie poratowało pytanie czy któraś sie orientuje czy moge jednocześnie z Inneov brać biotyne ( tabletki 1000mg) i spiruline ? Nic nie znalazłam na ten temat na necie

Sent from my iPhone using Tapatalk
PinYvette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-18, 00:10   #92
babethka
Raczkowanie

GG do babethka

Chciałam zaznaczyć, ze watek rozpoczynał Inneov Gęste włosy. Używałam go i bardzo mi pomógł.
Teraz po długim czasie znowu lecą mi włosy i chciałam do niego wrócić, ale niestety producent zmienił ZUPEŁNIE skład!
ten obecnie dostępny Inneov Densilogy nie zawiera ani tauryny ani katechin z herbaty zielonej.Zawiera omega 3 i wit. D3 i cynk.
Tak więc te efekty, o których była mowa, na początku wątku mogą niestety już nie dotyczyć nowego preparatu..
Nie ukrywam ,ze jestem rozczarowana...bo omega 3 i D3 łykam w tranie całą zimę i niestety nie widzę poprawy stanu włosów..a poprzedni preparat naprawdę zawsze mi pomagał.
Mam zatem pytanie czy tan Inneov Densilogy ze zmienionym składem tez działa?

Edytowane przez babethka
Czas edycji: 2014-03-18 o 00:22
babethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-18, 13:03   #93
KONICZYNKA 47
Zadomowienie

Moim zdaniem poprzedni skład był lepszy.
Na szczęście na all są jeszcze dostępne.
KONICZYNKA 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 22:11   #94
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

ktoś stosował ten preparat z nowym składem? jak wrażenia?

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 13:19   #95
bellefille
Przyczajenie

Pijana truskawkami - mój mąż ma tą nową wersję i muszę stwierdzić, że jest poprawa. O ile dobrze pamiętam stosuje je sumiennie wg zaleceń - czyli 2 tabletki dziennie i widać mnóstwo "baby hair"
Problem mojego męża polegał na "genetycznych" cienkich i rzadkich włosach, a później pogłębiających się zakolach. Od czasu stosowania tabletek widać poprawę. Muszę jednak przyznać, że stosuje on do tego co najmniej 3x w tygodniu odżywkę do włosów Jantar z Farmony, która też może mieć jakiś dodatkowy wpływ na efekty.

Ps. Dodatkowym skutkiem przyjmowania inneov jest przyspieszony wzrost paznokci co akurat jemu jest nie potrzebne
bellefille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-28, 15:58   #96
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Po INNEOV Densilogy co tydzień musiałam chodzić do kosmetyczki na mocne spiłowanie paznokci, bo rosły z prędkością światła
Od 1 sierpnia rozpoczynam nową kurację Densilogy, ale do włosów farbowanych.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-07, 09:14   #97
JessicaB
Przyczajenie

Polecam Inneov Densilogy włosy rosną naprawde szybko ale trzeba brac minimum 5 miesięcy.Mi pomógł jedynie Inneov a brałam wiele innych suplementów.W 8 miesiecy urosły mi jakieś 30cm wiec naprawde jestem zadowolona a paznokcie super mocne już po miesiącu brania.Ważna jest tez systematycznośc żeby brac codziennie przez kilka miesięcy .Polecam bo naprawde działa !!!
JessicaB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-13, 11:37   #98
Pani Jezowa
Przyczajenie

Dziewczyny, chciałam poratować swoje cienkie włosy i łamiące się paznokcie tabletkami inneov densilogy, jednak natrafiłam na spore utrudnienie - tabletki zostały wycofane, w żadnej aptece nie można ich dostać... Wiecie może co jest powodem wycofania ich z obiegu? Przecież wiele osób je chwaliło... Może ktoś jeszcze je stosuje i wie, gdzie można je dostać? Przeszukałam wszystkie apteki internetowe, wszędzie tabletki są niedostępne
Pani Jezowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-14, 08:16   #99
Niebieskooka arystokratka
Marszałkini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Niestety, też chciałam ponownie zastosować tę kurację, ale też nie mogę ich nigdzie znaleźć. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale Inneov do włosów po prostu już nie ma.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 19:57   #100
Farmaceutka77
Wtajemniczenie

Inneov Densilogy nie jest już produkowany, ale są jeszcze miejsca gdzie można je nabyć stacjonarnie. Jak znam takie miejsce bo w nim pracuję;-) Jeśli którejś z Was bardzo będzie zależało to mogę jakoś pomóc. Jakby co to piszcie na priv
Farmaceutka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-09, 17:17   #101
Kejtiii_96
Przyczajenie

A ja Wam powiem tak płaciłam już dużo kasy niby świetne odżywki, szampony, tabletki itp. Jedno co mogę polecić to coś po czy był na prawdę ogromny efekt. 2 tygodniowa kuracja z odżywka w szklanej butelce Jantar!! Po kilku dniach stosowania swedziala mnie okropnie skóra głowy, po czym zauważyłam mnóstwo małych włosków i nie wypadywaly. Kuracje robi się przez 2 tygodnie i musi być przerwa. Na prawdę polecam jak ktoś ma delikatne włosy jak ja.
Kejtiii_96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości