|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
ja dziś ćwiczenia zaczełam od ... zjedzenia połowy pizzy XL
ale ostro przed chwilą wzięłam się do ćwiczeń miałam nawet obciążenie pies tak bardzo chciał mi pomóc zę się na mnie położył ;-) zobaczył ze leżę i odrazu przyszedł sie przytulać zaraz po zrobieniu cwiczeń czułam super mięśnie a teraz już nic, mam ochotę zrobić jeszcze raz no i już dziś czułam różnicę wczoraj 1 dzień i w połowie byłam wykończona a dziś dopiero dzień 2 i już bez problemu wszystko zrobiłam za 1 zamachem zastanawia mnie tylko jedno- chyba źle coś robię, bo kilka dni temu po jedynie 20 brzuszkach miałam takie zakwasy ze 2 dni się nie mogłam z łóżka normalnie podnieść, a po tych ćwiczeniach dziś nic nie czułam chyba że to może dlatego, że brzuszki robiłam pierwszy raz w życiu i teraz już trochę mięśnie miałam wyrobione , hmmm |
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
witam dzism ma byc dzien 32 ale strasznie mi sie nie chce myslalam ze efekty beda lepsze owszem brzuch jest lepszy pojawiaja sie miesnie na goze z dolem gorzej ale myslalam ze bedzie gorzej poniewaz mialam troche tluszczyku jestem pol roku po porodzie to nie ma sie co dziwic wiec moja skora byla troche rosciagnieta ale miejmy nadzieje ze bede wygladac tak jak przed ciaza .
waga przed porodem 51 waga przed cwiczeniami 54 waga teraz 52,5 |
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
miejmy nadzieję ze do 3 razy się uda:
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie skonczyłam 2 dzien
ale jak sie okazało cąła ta 6 weidera to pikus w porównaniu z "ja chce miec takie posladki"
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zaczęłam A6W, podejśie trzecie
No, w końcu do trzech razy sztuka ![]() Ostatnio przerwłam na 20 dniu bodajże. Ah, ten słomiany zapał
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
dzień 4.... zmartwiłyście mnie tym, że robi się 6x na jedna, 6 na druga... ja robiłam na zmianę.. 12 razy...? moge tak robić, czy mam zacząć od początku? bo ja się zasugerowałam 5 ćwiczeniem tam mamy "nożyce"
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Mmmm... Nie wiem elianko... Pisz do Pingwina o pomoc... Bo w sumie każdo ćwiczenie, sposób jego wykonywania i kolejność ma duże znaczenie dla osiągnięcia dobrych efektów końcowych.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
to naprawde działa? po jakim czasie widać efekty??
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
elianko - ja też robię raz jedną, raz drugą nogę..oooł..i cio teraz?
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... na stronie sfd jest wyraźnie napisane, że raz jedną a raz drugą....
cytat: "Następnie wykonujemy szybkie przejście do leżenia początkowego i powtarzamy ćwiczenie do drugiej nogi, co daje nam pełne jedno powtórzenie."
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
ja odpadłam po 18 dniu chyba. Tak wyszło że nie miałam czasu i musiałam sobie odpuścic. Narazie odpoczywam :P
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robie tak jak ten pan na filmiku http://youtube.com/watch?v=gj1XAOji9U4
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ja też robie :P zaczełam wczoraj, dzsiaaj juz jest 2 dzień
ależ się ciesze hehe..kurcze juz kiedyś robiłam a6w ale nie wytrwałam do końca.. teraz mam nadzieję, że mi sie uda. No i trzymajcie kciuki! razem raźniej pozdrawiam ćwiczących;]
' . . . Co Nie Uśmierci To Podwójnie Wzmocni Mnie. . .' ![]() Zadbaj o siebie! Wegetariańskie i wegańskie przepisy oraz świeża dawka artykułów i ciekawostek o zdrowym stylu życia, odchudzaniu i racjonalnej diecie.
|
|
|
|
#104 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Sztucer Czas edycji: 2007-07-03 o 21:27 Powód: bo tak |
||||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
sztucer- dziękować
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na forach kulturystycznych poszukać,tam są spece
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
11 dzien zaliczony uffffffff 10 powtórzeń
![]() elianka a tobie jak idzie?? jutro hh i skakanka
|
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i gratuluję wytrwałości ^_^ |
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Ha!Skupiłam się,pewnie hula-hop...wstyd no;p
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudynk- dziś dzień, ale lekko nie jest... zwłaszcza, że ja prowadzę ostatnio taki tryb życia, że nigdy nie mogę się wyrobić z a6w o tej samej godzinie... ale staram się je robić miedzy 12 a 15..
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
o proszę nowy wątek Weiderowy powstał akurat w dzień w którym wg solennych obietnic miałam zacząć po raz drugi w życiu Weidera..
wątek dał radę, ja niestety nie zaczynałam też 2 i 3ciego.. dziś jest 4 i jeśli nie zacznę dziś Weidera to będę totalnym mięczakiem ![]() ciężko z wakacyjna motywacją mam nadzieje że pomożecie.. za pierwszym razem zrobiłam całego weidera tylko dzięki ekstra dopingowi na forum ![]() a więc który leń zaczyna dzis ze mną?
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Jak masz 6 powtórzeń to w ćwiczeniu 1 i 3 powinno to wyglądać tak:
Lewa, prawa, lewa, prawa, lewa, prawa, lewa, prawa, lewa, prawa, lewa, prawa.
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam
witam panie
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
yk
klaudynka 5 dzień ![]() wiecie co? pewnie to jakaś autosugestia, ale ja już widze zmiany na moim tłustym bębnie zaczyna zbierać się do kupy
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj leciutko, 2 dzień
i kurde, nie wiem jak sobie poradze przy końcu jak dla mnie te 2 serie są już męczące dam radę
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
moje sadełko (ehhhh... :/ ) tez jest juz troche mniejsze a dzisiaj 7 dzien... jezeli ktos tez ma dzisiaj 7 to piszcie na gg
razem raźniej 874746
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
ja mam dzisiaj dzien 12.......... yyyyyy ide sie meczyc, ale ani nie poskakalam na skakance ani nie pohulalam na hula-hopie
ale jeszcze moze nie wszystko stracone... tylko dziisaj troooooooooooszke dietki nie utrzymalam :P:P:P![]() ![]()
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Hm,ja stoje w miejscu,trzeci raz zatrzymuje sie na drugim dniu.Ćwiczę od 3 lat bardzo intensywnie(co prawda przez ostatnie 5 miesięcy miałam o wiele lżej),a z 6w nie mogę sobie poradzić,po prostu wysiadam.Nie tylko z tego powodu,że czuje,jakby przepona miała mi zaraz eksplodować,ale również koszmarnie mnie to nudzi.
Może robię coś źle? Pierwszy dzień wygląda tak,krok-po-kroku: 1.prawa 3sek.- prawa na podłogę - lewa 3 sek. - lewa na podłogę x6? 2.obie 3sek - na podłogę - znowu na 3 sek - znowu na podłogę x3? 3.tak samo jak 1 tylko,że z rękoma na karku 4.jak 2 - || - 5.rowerek 6.obie do góry w innej pozycji x6 A drugi dzień to tak samo jak pierwszy,przerwa a potem drugi raz?Czy 1 ćwiczenie x2 potem drugie x2 potem trzecie itd.? Czizzs...mam nadzieję,że nie namotałam A co do hh =] jakie efekty przynosi? |
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!Ratujcie!To tak..mam problem z a6w-albo on ze mna
nie zrobiłam wczoraj 11 dnia-nie miałam kiedy-nie z lenistwa..i teraz nie wiem co robić wiem również, że w poniedziałek też nie zrobię, bo cały dzień spędzę w pociągach,autobusach i samolocie-a to nie sprzyja ćwiczeniom tego typu-tak mi się wydaje..i cio teraz? Przerwać,kontynuować?
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

ale jak sie okazało cąła ta 6 weidera to pikus w porównaniu z "ja chce miec takie posladki" 

ależ się ciesze hehe..kurcze juz kiedyś robiłam a6w ale nie wytrwałam do końca.. teraz mam nadzieję, że mi sie uda. No i trzymajcie kciuki!
a ładnie wygląda taki umięśbniony brzuszek w bikini, w szczególności że jeszcze mam kolczyka w pępku:Pwięc od dzisiaj biorę się za a6w ale od 2 dnia

mam nadzieje że pomożecie..