![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Cytat:
Dokładnie wole Natkowi kupic fajna zabawke lub dobre kosmetyki ![]() ale ja mam tez tansza opcje na zakup zabawek...czasem odkładam więcej kasy i potem do hurtowni zabawek sie wybieram ![]() tyko ze tam nie zawsze wszystko co chce jest wiec i tak kupuje w smyku np czy entliczku
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakiech grubasów ![]() ale jesli chodzi o wieksze rozmairy to u mnie zawsze mutlum rozm 42 44 aczesto sa bardzo fajne i nie moge kupi bo musiałabym zwęzac te 4,5 rozmiarów nawet a nie chce mi sie...moze poszukaj ja w krakowie obleciałam juc chyba z 30 lumpeksów i znalazłam 4 moje ulubione gdzie co jakis czas zaglądam i zawsze coz znajde i dla Natka i dla mnie a nawet dla męza ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Gosiaczku -- chyba masz rację, bo ja uparłam się na jeden sklep i chodzę przeważnie wtedy, jak jest obniżka o 50% więc pewnie i ciuszki już tam są przebrane. Muszę połazić po innych sklepach a jest ich co niemiara
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
witam kobietki
dzisiaj straszny dzien dla mnie. przez ta pogode to ja sie wykoncze. wieje i pada od wczoraj a dzisiaj mnie tak boli glowa ze nawet siedziec nie moge. wczoraj tylko na chwile wyszlam do sklepu z Wiktoria zeby jakies zakupy male zrobic i po drodze dwa razy nas descz zlapal. na szczescie raz jak bylysmy w sklepie a drugi raz jak bylysmy w lumpeksie. musialam kupic TZtowi spodnie do pracy (robocze) no i sobie przy okazji bluze kupilam i bluzeczke wiazana na szyi. bluzeczka jeszcze nowa atmosphere za cale 4 zł. dla Wiki juz siegalm po kamizelke sliczna zielona ale kobiecina zabrala mi ja spod reki i poleciala szybciutko i za nia zaplacila. jak mnie mijala w drodze do wyjscia to tylko powiedzialam ze niektoe osoby to sie leczyc powinny. tylko glowe sposcila w dol. co do spotkania to nie chce wam zmieniac planow. i nie wiem jak t bedzie z praca TZta. zaganiany jest i az mi go szkoda. bo jak wroci to nawet gadac mu sie nie chce. i nigdy nie wiadomo jak to dalej bedzie. rownie dobrze zamiast do ocieplania szpitala moga go na drugi koniec polski wyslac. Wiktoria wlasnie sie budzi. wczoraj padala o 20.30 wstala dzisiaj o 4 rano. o 6 robila ze mna knapki TZtowi do pracy a kilka minut potem pleciala obudzic dziadkow. na szczescie i tak o tej porze wstaja. potem padla tuz przed 10 . ciekawe czy znow bedzie chodzic zla jak osa. bo od tygodnia jak sie przestawila na takie spanie to zla jak nie wiem co. no i brak latania po podworku tez tak na nia dziala. bo jak tu wyjsc. jeszcze tydzien takiej pogody a zakupie jej gumowce i kurtke przeciwdeszczowa. moze wiatr nas nie porwie
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
My też już świrujemy od tego siedzenia w domu. Co będzie z tego lata? Zaraz jesień, zima i znowu siedzenie w domu.
![]() Dziewczyny przestańcie z tymi rozmiarami! Szkoda życia na ciągłe przejmowanie sie wagą. Ja zawsze byłam 34-36 a teraz raczej 38-40. Jakoś z tym żyje. Ważne żeby nie wskoczyć w dresy i nadal czuć się kobieco. 46 to też rozmiar.
#96 |
Zadomowienie
|
mi rozmiar potrzebny tylko po to zeby wiedziec jaki ciuch kupic
![]() ![]() ale paskudna pogoa a ja lapie dołkii ![]() dzisiaj chciaz towarzstwo bedzie bo pzyjezdza kuzynka meza ze Szwecji i nas odwiedzi przy okazji ![]() tylko nie chce mi sie nzawt sprzatac ![]()
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nataniel ciągle chce to oglądac i robi mi o to awanture teraz
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Chaga, super tancerz
![]() ![]() Zadroszczę wam dziewczyny tego,że potraficie znaleźć fajne rzeczy w lumpeksach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękujemy
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
super tancownis
![]() ![]() za to mówi coraz wiecej - ostatnio nauczyła sie mowic " buty" i "auto" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zobaczyłam twojego malucha to jakby Natanka widziała on tak samo tanczy tak obraca sie dookoła tylko oprócz tego na paluszki staje i przechodzi z jednje nózki na druga i probuje podskakiwać macha tez rączkami.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Chaga nie wiedziałam że to twój Mateuszek tak tańczy
![]() ![]() Kolekcja perfum niezła ![]() ![]() Pojechałam dziś do biedronki i kupiłam gazetke ale była tylko ta z programem, ale mama ma sprawdzić u siebi czy jest ta druga i ma mi kupić. Kasiulko u nas też Pati zaczyna z dnia na dzień coraz więcej mówić i wychodzi jej oczywiście nie dokładnie czesc, mleko, boje, kuki( pies siostry męża tak się nazywa) shrek dosłownie jestem w szoku że zaczyna tak gadać. A to moja Pati w sukience ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
super ze zaczyna tez mówic...Nataniel dzisiaj patrzy przez okno i mowi pada pada ![]()
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Ch_aga normalnie wymiękłam. Super tańczy, fajnie że nam wrzuciłaś, bo naprawdę miło popatrzeć. A talent to po kim, mamusi czy tatusiu?
A Pati normalnie wygląda jak na wybiegu ![]() ![]() ![]() Mąż mi kupił gazetkę w Biedronce, dzięki Płatek. Popijam pyszne różowe winko. Napradę dobre, chyba się dzisiaj ululam ![]() Idę kąpać Milcia.
#107 |
Zadomowienie
|
Chago, masz swietnego tancerza w domu.... ojojoj, Natalka zaraz wziełaby Go w obroty na potańcówę
![]() Natalka CHODZI SAMA!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo pomógł jej pchacz, świetna rzecz ![]() Agiko tez z przyjemnoscia wypiłabym porządną lampkę wina, ale niestety jestem na kuracji antybiotykowej (kilka dni temu przeszłam anginę). Na szczęscie dzis na wieczór ostatnie tabletki i jutro sobie to odbiję ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Kostko gratulacje dla Natalki
![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie Muszek mały Travolta rośnie, małżowi pokazałam i strasznie mu sie podobał. Słuchajcie a moze kazda by wrzucila jakis krótki filmik tak jak Ch aga? Ja juz co prawda kiedys filkim z Oliwka wrzucałam ale chetnie powtorze ![]() A Pati slicznie wygląda - mała modelka ![]() Odgruzowałam chałupe i jestem padaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam w stu procentach
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gosiaczku,podoba mi się zdjecie w Twoim avatarku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak jego stopki chyba z 4 msc mial czy 5 ![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie wygląda w tej sukieneczce ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dziękujemy za komplementy
![]() Haniu -- ależ Pati jest już duża ale dalej śliczna ![]() Agiko -- ani mama ani tata nie umieją tańcować, tak się tylko wyginamy w rytm muzyki ![]() Kostko -- wielkie gratulacje dla Natalki ![]() Ja się pożegnam na kilka dni bo jutro rano ruszamy do Kątów Rybackich, będę za tydzień ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ch_ago udanego wypoczynku i bezpiecznej podróży
![]() Kostko gratulacje i buziaczki dla Natalki ![]() ![]() Haniu jestem w szoku Pati wygląda oczywiście ślicznie ![]() ![]() ![]() My mieliśmy wczoraj ciężką podróż Mati na koniec tak się spłakał, że musiałam go wziąść na kolana i jak chciałam go odłożyć tak się przytulił, że nie miałam serca go odłożyć do fotelika naszczęscie byliśmy już w Prabutach. Wczoraj były takie korki, jeszcze siostra tż wypatrzyła sobie jakieś buty i musieliśmy zajechać po nie, straciliśmy godzinę w mieście, póżniej 2 w podróży tragedia ![]() ![]() ![]() Ja tak sobie zamrzyłam, że co roku w sierpniu bedziemy się spotykać gdzieś na jakieś dwa dni taki mały weekendowy wypad nie koniecznie zawsze do tego samego miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
chaago gratuluje malego tancerza. normalnie super chlopaczek ci roscie.
Haniu a mala modelka taka jest powazna jak trzyletnia dziewczynka. a sukienusia sliczna. Kostko widzisz ze nie potrzebnie sie martwilas. nadszedl dzien i na twoja Natalke. kazde dziecko inaczej sie rozwija i w swoim tempie zdobywa umiejetnosci. a ja znow sama prawie w domku. TZ stawia rusztowanie na drugim budynku i nie wiadomo kiedy wroci. jakby byla ladna pogoda to bym wziela Wiktorie na spacerek bo to 10 minut drogi od nas a tak wieje ze nawet nie bede dziecka ciagnac. jeszcze wczoraj zadzwonil do TZta facet od ktorego mamy internet. wybudowal domek za miastem i chce zeby TZ postawil mu kominek. TZ tylko powiedzial ze co trzeci dzien to bedzie o 3 w nocy wracac.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiadacie modelka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko gratulacje dla Natalki ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku chyba każde dziecko nie daje rady wysiedzieć w korku ![]() ![]() ![]() Chaga miłego wypoczynku i poprawy pogody życze ![]() Tiaara to fatalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Jestem tak genialna że nie poznałam Mateuszka i myślałam że to jakieś inne dziecko
![]() ![]() ![]() TŻ idzie na popołudniu do pracy więc wysłałam na spacer z Julką. Przynajmniej spokojnie się umyłam, umalowałam i troche sprzątnęłam. Wieczorem jedziemy z Julką do mojej mamy na kolacje ![]() No i koniec wolności juz po mnie dzwonią. Trzeba coś na obiad skombinować. Wpadne wieczorem. Odpoczywajcie mamusie.
#118 |
Zakorzenienie
|
A ja postaram się pochwalić moim Słoneczkiem. Zdjęcia może nie są za super,bo robione telefonem.
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajny chłopczyk....o i ma hustawke ![]() ![]() dzisiaj byłam natankiem dziadkiem i pieskiem an spacerku potem wizyta kuzynki ze szwecji...załuje ze nei udało mi się na roli wybrac dzisiaj ale moze w nastepnym tygodniu ![]() ![]() na nastepny tydzien mam duzo planów m in wizyta u kosmetyczki same przyjemności a 17 i 18 lipca ide z Natkiem na szczepienie i do chirurga ![]() Dobranoc mamusie musze sie wyspac dzisiaj ![]()
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Poprosiłam wczoraj TŻta żeby zajął się Julką a ja chciałam w tym czasie spokojnie posprzątać. Nagle słysze podejrzaną grobową cisze. Ide do nich do pokoju i co tam widze? Moje dziecko siedzi w foteliku do karmienia ze zdjętym blatem, zamaist tego na kolanach klawiatura, Julka szczelnie zapieta pasami. I ogląda z TŻtem jakieś bzdety
![]() Zostaniemy we Wrocławiu na noc ![]() ![]() Zapomniałam: gratulacje dla naszego wędrowniczka - Natalki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.