Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-06, 08:36   #91
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

Cytat:
Napisane przez Joasiaa Pokaż wiadomość
Właśnie problemem jest że ceny w normalnych sklepach są wysokie. Owszem też tam kupuje ale nie tyle. Jak mam kupic nowe, ale jakiejś nieznanej firmy i rzecz po praniu się mechaci, traci fason to już wole w lumpeksie. Kiedyś to były nieciekawe miejsca, brzydko pachniało. Teraz jest inaczej, wszytsko wyprane, wyprasowane i na wieszakach.
Za to na zabawka nie umiem oszczędzać zachwycają mnie te wszystkie bajery.
U nas pada, cały dzień w domu juz się boje co to będzie

Dokładnie wole Natkowi kupic fajna zabawke lub dobre kosmetyki
ale ja mam tez tansza opcje na zakup zabawek...czasem odkładam więcej kasy i potem do hurtowni zabawek sie wybieram
tyko ze tam nie zawsze wszystko co chce jest wiec i tak kupuje w smyku np czy entliczku
Stary 2007-07-06, 08:40   #92
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Ja też czasem kupuję w lumpeksach ale dla grubasków to nie ma nic ciekawego Ale gdybym była szczupła to pewnie większość rzeczy bym tam kupowała, jest z czego wybierać. Dla Muszka też czasem wybiorę coś fajnego

A to coś do obejrzenia: http://www.youtube.com/watch?v=t6tYHks0Kpg
Pozdrawiam

jakiech grubasów daj spokój! nie jestes grubasem

ale jesli chodzi o wieksze rozmairy to u mnie zawsze mutlum rozm 42 44 aczesto sa bardzo fajne i nie moge kupi bo musiałabym zwęzac te 4,5 rozmiarów nawet a nie chce mi sie...moze poszukaj ja w krakowie obleciałam juc chyba z 30 lumpeksów i znalazłam 4 moje ulubione gdzie co jakis czas zaglądam i zawsze coz znajde i dla Natka i dla mnie a nawet dla męza
Stary 2007-07-06, 08:50   #93
ch_aga
Zadomowienie

Gosiaczku -- chyba masz rację, bo ja uparłam się na jeden sklep i chodzę przeważnie wtedy, jak jest obniżka o 50% więc pewnie i ciuszki już tam są przebrane. Muszę połazić po innych sklepach a jest ich co niemiara
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 09:46   #94
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

witam kobietki

dzisiaj straszny dzien dla mnie. przez ta pogode to ja sie wykoncze. wieje i pada od wczoraj a dzisiaj mnie tak boli glowa ze nawet siedziec nie moge. wczoraj tylko na chwile wyszlam do sklepu z Wiktoria zeby jakies zakupy male zrobic i po drodze dwa razy nas descz zlapal. na szczescie raz jak bylysmy w sklepie a drugi raz jak bylysmy w lumpeksie. musialam kupic TZtowi spodnie do pracy (robocze) no i sobie przy okazji bluze kupilam i bluzeczke wiazana na szyi. bluzeczka jeszcze nowa atmosphere za cale 4 zł. dla Wiki juz siegalm po kamizelke sliczna zielona ale kobiecina zabrala mi ja spod reki i poleciala szybciutko i za nia zaplacila. jak mnie mijala w drodze do wyjscia to tylko powiedzialam ze niektoe osoby to sie leczyc powinny. tylko glowe sposcila w dol.

co do spotkania to nie chce wam zmieniac planow. i nie wiem jak t bedzie z praca TZta. zaganiany jest i az mi go szkoda. bo jak wroci to nawet gadac mu sie nie chce. i nigdy nie wiadomo jak to dalej bedzie. rownie dobrze zamiast do ocieplania szpitala moga go na drugi koniec polski wyslac.

Wiktoria wlasnie sie budzi. wczoraj padala o 20.30 wstala dzisiaj o 4 rano. o 6 robila ze mna knapki TZtowi do pracy a kilka minut potem pleciala obudzic dziadkow. na szczescie i tak o tej porze wstaja. potem padla tuz przed 10 . ciekawe czy znow bedzie chodzic zla jak osa. bo od tygodnia jak sie przestawila na takie spanie to zla jak nie wiem co. no i brak latania po podworku tez tak na nia dziala. bo jak tu wyjsc. jeszcze tydzien takiej pogody a zakupie jej gumowce i kurtke przeciwdeszczowa. moze wiatr nas nie porwie
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 10:02   #95
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

My też już świrujemy od tego siedzenia w domu. Co będzie z tego lata? Zaraz jesień, zima i znowu siedzenie w domu.

Dziewczyny przestańcie z tymi rozmiarami! Szkoda życia na ciągłe przejmowanie sie wagą. Ja zawsze byłam 34-36 a teraz raczej 38-40. Jakoś z tym żyje. Ważne żeby nie wskoczyć w dresy i nadal czuć się kobieco. 46 to też rozmiar.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 11:05   #96
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

mi rozmiar potrzebny tylko po to zeby wiedziec jaki ciuch kupic

ale paskudna pogoa a ja lapie dołkii
dzisiaj chciaz towarzstwo bedzie bo pzyjezdza kuzynka meza ze Szwecji i nas odwiedzi przy okazji
tylko nie chce mi sie nzawt sprzatac
Stary 2007-07-06, 12:12   #97
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

Cytat:
Napisane przez kasiulka Pokaż wiadomość
Płatek a masz, a masz
... za kosmate mysli

ale troche jestes blisko bo siedze przed kompem, popijam domową wiśniówke i juz mi troche szumi

nie bij

Nie było mnie bo oglądałam forum o perfumach - mam ostatnio faze na nowe zapachy, starzeje sie czy co ... laski sie chwala na tym forum swoimi kolekcjami - wiedziałyscie ze można miec ok. 50 flaszek perfum , normalnie szok, wgapiam sie w te zdjecia jak sroka w gnat, kopara mi opadła do ziemi
zobaczcie same
http://img77.imageshack.us/img77/514...golydolul3.jpg
imponująca kolekcja

Cytat:
Pozdrawiam
Ch_ago ślicznie tańczy Muszek jest przesłodki
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 13:20   #98
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

jejku cha go ja to wczesniej przeczyłam słodziakkk
Nataniel ciągle chce to oglądac i robi mi o to awanture teraz
Stary 2007-07-06, 13:50   #99
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też czasem kupuję w lumpeksach ale dla grubasków to nie ma nic ciekawego Ale gdybym była szczupła to pewnie większość rzeczy bym tam kupowała, jest z czego wybierać. Dla Muszka też czasem wybiorę coś fajnego

Pozdrawiam
Ch ago to twoj Muszek???

boski , mały tancerz

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 14:19   #100
kociulek
Zakorzenienie

Chaga, super tancerz sama juz kilka razy obejrzałam

Zadroszczę wam dziewczyny tego,że potraficie znaleźć fajne rzeczy w lumpeksach Ja nigdy nie potrafie znaleźć cos co by mi sie spodobało Chyba po prostu nie potrafie szukać

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 14:30   #101
ch_aga
Zadomowienie

Bardzo dziękujemy Właśnie długo myślałam, jak się pochwalić moim małym tańcownisiem i wreszcie przypomniało mi się, że jest Youtube On bardzo często tańczy, nawet jak słyszy muzyczkę w komórce, tylko się nie daje złapać na kamerkę, która jest w komórce. Jak widzi komórkę to od razu zabiera, przystawia do ucha i mówi "ala" co chyba znaczy "halo"
Pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 14:52   #102
kasiulka
Zakorzenienie

super tancownis , moja Oliwka mało utaneczniona jest

za to mówi coraz wiecej - ostatnio nauczyła sie mowic " buty" i "auto"

Oliwka
Stary 2007-07-06, 15:13   #103
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo dziękujemy Właśnie długo myślałam, jak się pochwalić moim małym tańcownisiem i wreszcie przypomniało mi się, że jest Youtube On bardzo często tańczy, nawet jak słyszy muzyczkę w komórce, tylko się nie daje złapać na kamerkę, która jest w komórce. Jak widzi komórkę to od razu zabiera, przystawia do ucha i mówi "ala" co chyba znaczy "halo"
Pozdrawiam

jak zobaczyłam twojego malucha to jakby Natanka widziała on tak samo tanczy tak obraca sie dookoła tylko oprócz tego na paluszki staje i przechodzi z jednje nózki na druga i probuje podskakiwać macha tez rączkami.. tanczy profesjonalnie tylko troszke większy jest i juz bardziej pewnie sie porusza słodkie sa takie maluchy teraz jak puściłam mu muzyke tez tanczył moze uda mi sie kiedys nagrać i puscić wam
Stary 2007-07-06, 16:43   #104
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Chaga nie wiedziałam że to twój Mateuszek tak tańczy świetny jest Pati na to patrzy i też tyłkiem kręci

Kolekcja perfum niezła mi już troche przeszło z kosmetykami, ale jak pracowałam na stoisku kosmetycznym to też wszystkie fajne nowości miałam teraz jakoś mi przeszło.

Pojechałam dziś do biedronki i kupiłam gazetke ale była tylko ta z programem, ale mama ma sprawdzić u siebi czy jest ta druga i ma mi kupić.

Kasiulko u nas też Pati zaczyna z dnia na dzień coraz więcej mówić i wychodzi jej oczywiście nie dokładnie czesc, mleko, boje, kuki( pies siostry męża tak się nazywa) shrek dosłownie jestem w szoku że zaczyna tak gadać.

A to moja Pati w sukience może troche za duża ale tak mi się podobała że wziełam, ramiączka przeszyje i będzie ok.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pati062.jpg (79,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pati063.jpg (82,3 KB, 33 załadowań)
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 17:45   #105
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania024 Pokaż wiadomość
Chaga nie wiedziałam że to twój Mateuszek tak tańczy świetny jest Pati na to patrzy i też tyłkiem kręci

Kolekcja perfum niezła mi już troche przeszło z kosmetykami, ale jak pracowałam na stoisku kosmetycznym to też wszystkie fajne nowości miałam teraz jakoś mi przeszło.

Pojechałam dziś do biedronki i kupiłam gazetke ale była tylko ta z programem, ale mama ma sprawdzić u siebi czy jest ta druga i ma mi kupić.

Kasiulko u nas też Pati zaczyna z dnia na dzień coraz więcej mówić i wychodzi jej oczywiście nie dokładnie czesc, mleko, boje, kuki( pies siostry męża tak się nazywa) shrek dosłownie jestem w szoku że zaczyna tak gadać.

A to moja Pati w sukience może troche za duża ale tak mi się podobała że wziełam, ramiączka przeszyje i będzie ok.

super ze zaczyna tez mówic...Nataniel dzisiaj patrzy przez okno i mowi pada pada
Stary 2007-07-06, 18:05   #106
agika11
Zadomowienie

Ch_aga normalnie wymiękłam. Super tańczy, fajnie że nam wrzuciłaś, bo naprawdę miło popatrzeć. A talent to po kim, mamusi czy tatusiu?

A Pati normalnie wygląda jak na wybiegu . Szok jaka ona duża, a sukienusia fajniutka. Ale dla mnie szok, że ona prawie pozuje modelka mała. Jak Natalka Kostki. Ach te dziewczyny, jak się spotkamy to chłopaki oczu nie oderwą. Ciekawe jak to będzie jak wszystkie się zobaczą

Mąż mi kupił gazetkę w Biedronce, dzięki Płatek.

Popijam pyszne różowe winko. Napradę dobre, chyba się dzisiaj ululam , ale będzie trzeba wyszperać nową butelkę.
Idę kąpać Milcia.
Stary 2007-07-06, 20:03   #107
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Chago, masz swietnego tancerza w domu.... ojojoj, Natalka zaraz wziełaby Go w obroty na potańcówę .

Natalka CHODZI SAMA!!!!!!!! . Wreszcie...ach, jak ja sie nie mogłam doczekac tego momentu. Łazi już po całym domu, wreszcie mój kręgosłup odpocznie
Bardzo pomógł jej pchacz, świetna rzecz

Agiko tez z przyjemnoscia wypiłabym porządną lampkę wina, ale niestety jestem na kuracji antybiotykowej (kilka dni temu przeszłam anginę). Na szczęscie dzis na wieczór ostatnie tabletki i jutro sobie to odbiję

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 20:23   #108
kasiulka
Zakorzenienie

Kostko gratulacje dla Natalki , widzisz, nie mineły 2 dni od Twojego posta i problem sie rozwiązał . Super
Normalnie Muszek mały Travolta rośnie, małżowi pokazałam i strasznie mu sie podobał. Słuchajcie a moze kazda by wrzucila jakis krótki filmik tak jak Ch aga? Ja juz co prawda kiedys filkim z Oliwka wrzucałam ale chetnie powtorze

A Pati slicznie wygląda - mała modelka jesli to sukienka z lumpów to normalnie szok.

Odgruzowałam chałupe i jestem padaka , chyba ide spac, nie mam juz siły kiwnac palcem w bucie.

Oliwka
Stary 2007-07-06, 22:07   #109
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agika11 Pokaż wiadomość
A Pati normalnie wygląda jak na wybiegu
Potwierdzam w stu procentach dokładnie tak samo pomyslałam

Cytat:
Napisane przez kostka.kr Pokaż wiadomość
Natalka CHODZI SAMA!!!!!!!! . Wreszcie...ach, jak ja sie nie mogłam doczekac tego momentu. Łazi już po całym domu, wreszcie mój kręgosłup odpocznie
Bardzo pomógł jej pchacz, świetna rzecz
Strasznie się cieszę i gratulacje dla Natalki

Gosiaczku,podoba mi się zdjecie w Twoim avatarku To stópki Natanka? Szkoda,ze ja swojemu nie zrobiłam jak był jeszcze malusi Teraz to ma takie duże kopytka

My + A + K +

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 22:20   #110
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Potwierdzam w stu procentach dokładnie tak samo pomyslałam

Strasznie się cieszę i gratulacje dla Natalki

Gosiaczku,podoba mi się zdjecie w Twoim avatarku To stópki Natanka? Szkoda,ze ja swojemu nie zrobiłam jak był jeszcze malusi Teraz to ma takie duże kopytka

tak jego stopki chyba z 4 msc mial czy 5 ja mu jeszcze farbkami pomalowałm i odbiłam wjego pamiętniku
Stary 2007-07-06, 22:22   #111
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania024 Pokaż wiadomość

fajnie wygląda w tej sukieneczce
Stary 2007-07-06, 22:36   #112
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek94@buziaczek.pl Pokaż wiadomość
tak jego stopki chyba z 4 msc mial czy 5 ja mu jeszcze farbkami pomalowałm i odbiłam wjego pamiętniku
Super będzie pamiątka

My + A + K +
Stary 2007-07-06, 23:37   #113
ch_aga
Zadomowienie

Jeszcze raz dziękujemy za komplementy
Haniu -- ależ Pati jest już duża ale dalej śliczna
Agiko -- ani mama ani tata nie umieją tańcować, tak się tylko wyginamy w rytm muzyki
Kostko -- wielkie gratulacje dla Natalki :brawo:

Ja się pożegnam na kilka dni bo jutro rano ruszamy do Kątów Rybackich, będę za tydzień
Pozdrawiam
Stary 2007-07-07, 07:37   #114
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ch_ago udanego wypoczynku i bezpiecznej podróżywracajcie do nas szybko.

Kostko gratulacje i buziaczki dla Natalki.

Haniu jestem w szoku Pati wygląda oczywiście ślicznie jak modelka pozuje jakby miała już ze 3 lata jest bardzo dojrzała.

My mieliśmy wczoraj ciężką podróż Mati na koniec tak się spłakał, że musiałam go wziąść na kolana i jak chciałam go odłożyć tak się przytulił, że nie miałam serca go odłożyć do fotelika naszczęscie byliśmy już w Prabutach. Wczoraj były takie korki, jeszcze siostra tż wypatrzyła sobie jakieś buty i musieliśmy zajechać po nie, straciliśmy godzinę w mieście, póżniej 2 w podróży tragedia. Wszystko trafiło do buźki Matiego nawet lizak i wafelek w czekoladzie, a na koniec popił tymbarkiem pomarańczowym. Nie chce więcej takiej męczarni w podróży.

Ja tak sobie zamrzyłam, że co roku w sierpniu bedziemy się spotykać gdzieś na jakieś dwa dni taki mały weekendowy wypad nie koniecznie zawsze do tego samego miasta
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 09:00   #115
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

chaago gratuluje malego tancerza. normalnie super chlopaczek ci roscie.

Haniu a mala modelka taka jest powazna jak trzyletnia dziewczynka. a sukienusia sliczna.

Kostko widzisz ze nie potrzebnie sie martwilas. nadszedl dzien i na twoja Natalke. kazde dziecko inaczej sie rozwija i w swoim tempie zdobywa umiejetnosci.

a ja znow sama prawie w domku. TZ stawia rusztowanie na drugim budynku i nie wiadomo kiedy wroci. jakby byla ladna pogoda to bym wziela Wiktorie na spacerek bo to 10 minut drogi od nas a tak wieje ze nawet nie bede dziecka ciagnac. jeszcze wczoraj zadzwonil do TZta facet od ktorego mamy internet. wybudowal domek za miastem i chce zeby TZ postawil mu kominek. TZ tylko powiedzial ze co trzeci dzien to bedzie o 3 w nocy wracac.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 09:39   #116
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Dziewczyny powiadacie modelka chyba uciekająca modelka bo wogóle nie chciala stać w miejscu Dziękujemy za miłe słowa fakt Pati wygląda bardzo poważnie i jest wysoka, po tacie

Kostko gratulacje dla Natalki teraz to będą cię kochana nogi od biegania za nią boleć, nie kręgosłup

Płatku chyba każde dziecko nie daje rady wysiedzieć w korku ale dobrze że dojechaliście, a na uspokojenie to każdy sposób jest już dobry nawet wafelki Ja też myśle że będziemy co roku się spotykać fajnie by było tak co lato się zobaczyć.

Chaga miłego wypoczynku i poprawy pogody życze

Tiaara to fatalnie tak samej w domu, ale ten twój mąż to się wkońcu zarobi jak będzie tyle zasówał niech odpocznie troche.
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 10:51   #117
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Jestem tak genialna że nie poznałam Mateuszka i myślałam że to jakieś inne dziecko Chago tylko pogratulować bo jest uroczy moja tak nie tańczy, coś tam podryguje ale nie aż tak. Z mówieniem też u nas kicha mamy w repertuarze: mama, tata, baba, lala, pa, tak, nie, oko, żaża (to jest zjawa) i to chyba tyle. Mam nadzieje że na moją gadułe też przyjdzie czas.

TŻ idzie na popołudniu do pracy więc wysłałam na spacer z Julką. Przynajmniej spokojnie się umyłam, umalowałam i troche sprzątnęłam.
Wieczorem jedziemy z Julką do mojej mamy na kolacje bardzo się ciesze bo przynajmniej nie bedziemy same siedzieć i jakoś czas zleci.

No i koniec wolności juz po mnie dzwonią. Trzeba coś na obiad skombinować. Wpadne wieczorem. Odpoczywajcie mamusie.

Stary 2007-07-07, 16:24   #118
kociulek
Zakorzenienie

A ja postaram się pochwalić moim Słoneczkiem. Zdjęcia może nie są za super,bo robione telefonem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30.06.07r..jpg (51,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.07.07r..jpg (54,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.06.07r..jpg (51,2 KB, 16 załadowań)

My + A + K +
Stary 2007-07-07, 21:56   #119
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
A ja postaram się pochwalić moim Słoneczkiem. Zdjęcia może nie są za super,bo robione telefonem.

Fajny chłopczyk....o i ma hustawkeja Natkowi nie mam gdzie zamontowac

dzisiaj byłam natankiem dziadkiem i pieskiem an spacerku potem wizyta kuzynki ze szwecji...załuje ze nei udało mi się na roli wybrac dzisiaj ale moze w nastepnym tygodniu
na nastepny tydzien mam duzo planów m in wizyta u kosmetyczki same przyjemności

a 17 i 18

lipca ide z Natkiem na szczepienie i do chirurga

Dobranoc mamusie musze sie wyspac dzisiaj
Stary 2007-07-08, 14:40   #120
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Poprosiłam wczoraj TŻta żeby zajął się Julką a ja chciałam w tym czasie spokojnie posprzątać. Nagle słysze podejrzaną grobową cisze. Ide do nich do pokoju i co tam widze? Moje dziecko siedzi w foteliku do karmienia ze zdjętym blatem, zamaist tego na kolanach klawiatura, Julka szczelnie zapieta pasami. I ogląda z TŻtem jakieś bzdety nie ma co tata zajął się córką. Oto dowód:

Zostaniemy we Wrocławiu na noc gadałam z TŻ i zgodził się, ma 2 tygodnie urlopu więc wrócimy do Kalisza i dopiero później jedziemy do Niemiec. Agiko prosze zarezerwuj też dla nas ten motel w Radwanicach.

Zapomniałam: gratulacje dla naszego wędrowniczka - Natalki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7070017.JPG (104,5 KB, 24 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości