|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Shem - serdeczne gratulacje i buziaki
Kancia - ten suwaczek też mi się podoba Wczoraj mieliśmy ostatnie wykłady w szkole rodzenia i w niedzielę jeszcze idziemy tylko obejrzeć porodówkę (salę tortur ). Dostaliśmy zaświadczenie i dyplom że jesteśmy w pełni przygotowani do porodu rodzinnego ... Chyba go sobie w ramkę oprawię . A w poniedziałek idę do gina. Ciekawa jestem jak tam mój Mateuszek ... Mam nadzieję że nadal leży główką w dół Usg to on raczej mi nie zrobi, skąpiradło jedne ... ale chciałabym wiedzieć czy szyjka jest ok.Kurde, jestem już 5 w kolejce .
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007 II
ja sie tak zastanawiam..
kim jest zirkant ktora tylko nas czyta a nawet sie nie przywita
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Z Alą przy cycu szybko przyleciałam do kompa pokazać Oskara!! Właśnie dostałam mms!!
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
shem miala racje. Oskar jest slodki
|
#96 |
|
BAN stały
|
Wow! Jaki śliczny dorodny chłopak z tego Oskarka!
Gratulacje dla Shem. Oby szybko doszła do siebie ![]() Kancia-ja jestem z Jupi na wątku mam majowo-czerwcowych 2006 i już wczoraj pozwoliła mi podkraść swój liczniczek. Więc też mogę teraz oglądać swoją dzidzię Ttlko, że u naszych maluchów już dużo się nie zmieni
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje dla schem
![]() Oskarek śliczny i ma oczki po mamie |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
sms od Shem:
Ja miałam trzęsawki po znieczuleniu ale już przechodzą. Znieczulenie puszcza a ja zaczynam odczuwać ból brzucha jak na mega okres. Ciekawe ile wytrzymam. Mam tak leżeć plackiem 24 godz. Normalnie nuda na maxa. Oskara dadzą mi jutro dopiero to go obejrzę sobie dokładnie ;-)
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
Ale śliczny chłopczyk !!! ma takie ładnie zarysowane, duże usteczka.
![]() Zaraz muszę wysłać jej SMS,a z gratulacjami. Lista się kurczy, coraz bliżej, ale fajnie... |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
jaki slodki
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
mi tam sie jego broda podoba. czyzby mial doleczek
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje dla Shem !!!!
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Megagratulacje dla Shem i Oskara - pięny chłopiec
Kancia - suwaczek super, można się przy nim rozmarzyć Jutro mam usg, zobaczymy jak urosła moja dzidzia i jaką ma tym razem płeć, zaczynam już się przyzwyczajć, żę pewność bedzie dopiero po porodzie. ogolnie to trochę się boję, bo wyszły mi średnie wyniki z moczu, 25Leu/ul ni 3 w polu widzenia. nie wiem co to znaczy, bo czuję się dobrze, a koleżanka jak miala stan zapalny pęchjerza miała 500 Leu, więc może nie jest ze mną źle. wszystkie inne wskaźniki są dobre. u mnie dziś wstrętnie, wichura szaleje, zimno jak diabli i jeszcze pada, normalnie jak w październiku nie w lipcu |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
blondie no własnie załuje, ze od poczatku nie miałam takiego bo chociaz bym sobie podglądała jak sie dzidzia zmienia
![]() no spakowałam sobie torbe z nudów
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
kancia spakuj i moja
plizzz... a tak na serio to my z TZ praktycznie wszystko mamy juz w pudelkach, torbach i workach.. dzis przewozimy czesc lzejszych rzeczy a jutro z moim kumplem z pracy beda te ciezkie. pralka, lozko, itp..
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Shem - gratulacje
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
kropka bardzo chętnie bo sie fajnie przy tym bawiłam
![]() uwielbiam oglądać te wszystkie małe ubranka |
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Kanciu, skoro Ty już się spakowałaś, to ja chyba też już muszę... i zaraz to zrobię.
Wreszcie zaczęłam porządkować ubranka. Ilość tego wszystkiego do ogarnięcia wciąż mnie przeraża, ale samo się nie zrobi, więc lepiej mieć to już za sobą.Kobiety, czy macie już poskładane łóżeczko i ustawione w odpowiednim miejscu? Bo ja chciałam już złożyć, żeby sobie w sypialce wszystko poustawiać na kilka sposobów, żeby zdecydować jak ma być ostatecznie. No i nie wiem, czy to nie za wcześnie? Bo wiadomo, jak już złoże, to nie będę z powrotem rozkręcać... |
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Lea - ja już mam łóżeczko ustawione i raczej wszystko przyszykowane
Jestem NEXT, a niech mnie któraś przegoni to się zdenerwujęByłam dziś na zakupkach spożywczych w Auchan. tam oczywiście przeceny, więc nie byłbym sobą jakbym czegoś nie kupiła ![]() Uwaga, chwalę się :1- bluzeczka 5 zł 2- spodenki 5 zł 3 - czapeczka 2,99 zł 4 - bluza 10 zł Ps. cosik mnie wzięło na żółto
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Shem, gratulacje. Oskarek slodziutki. No i zycze cierpliwosci przez ten czas ktory musisz wylezec. Malo ci zostalo. Trzymajs ie.
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Lea ja się poprostu nudziłam
ale na Twoim miejscu juz bym sie spakowała nieduzo masz do terminu...Izuniak sliczne ciuszki
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
sms od Shem:
Dzięki ogromne! Ja już się czuję całkiem spoko. Na dziś koniec kroplówki. Leże i gadam z fajnymi babkami . Dostałam dolargan i mnie nie boli.
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
lea pakuj sie kobito pakuj - bedziesz miala spokojna glowe
A lozeczko mysle, ze tez mozesz rozlozyc i pokombinowac co i jak bedzie stalo ![]() izuniak no ciuszki super - i za taka cene Chyba przejde sie jutro do Auchana![]() A do mnie dzis przyszla paczuszka z allegro z Musteli
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
No to sie pakuje, chyba rzeczywiście nie ma na co czekać,
tym bardziej, że "chcę" się chociaż trochę wcześniej rozsypać.A łóżeczko jutro mi TŻ poskłada, bo dzisiaj musi dłużej popracować. izuniak, ceny szok !! A ubranka pierwsza klasa !! Jadę w niedzielę na zakupy, to może tez coś ładnego z przeceny upoluje dla siebie lub TŻ, dla Maksa już nic nie kupuje, on ma więcej ciuchów niż ja z TŻ razem. A na te zakupy jedziemy razem z bratem do Gliwic, jakieś centrum handlowe niedawno otwarte "Forum" czy jakoś tak. Nie wiem, tyle tego wszystkiego jest na Śląsku, że trudno się nie pomylić.
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Shem-gratuluję!
![]() Oskarek śliczny i podobny do mamusi ![]() z niecierpliwością czekam na relacje Izuniak-śliczne ciuszki i cena ![]() ostatnio w Tesco też widziałam spore obniżki-czas się chyba wybrać ![]() gratuluję wszystkim mamusiom! ![]() emocjonuję się razem z Wami i dziękuję za wsystkie wiadomości jakimi się dzielicie się nagadałam-to chyba z emocji ![]() no dobra juz zmykam p.s Kanciu-i ja zrobiłam sobie ten suwaczek
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Shem - serdeczne gratulacje!!!
Przystojniak z niego wyrośnie |
|
|
|
#119 |
|
Rzabbocop
|
Shem gratulacje
Oskar śliczny |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Shem gratuluje
Dzieci z cc sa chyba ładniejsze po porodzie bo nie wymęczone całym tym porodem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

). Dostaliśmy zaświadczenie i dyplom że jesteśmy w pełni przygotowani do porodu rodzinnego ... Chyba go sobie w ramkę oprawię
. A w poniedziałek idę do gina. Ciekawa jestem jak tam mój Mateuszek ... Mam nadzieję że nadal leży główką w dół
Usg to on raczej mi nie zrobi, skąpiradło jedne ... ale chciałabym wiedzieć czy szyjka jest ok.
.

Gratulacje dla Shem. Oby szybko doszła do siebie 

to się zdenerwuję