|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odlewanie perfum
Cytat:
nie wiem, czemu, ale strasznie mnie śmieszy twoja wypowiedź![]() A patent świetny, też wytestuję.
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: odlewanie perfum
potrzeba matką wynalazków
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
jak zrobić odlewkę?
Z góry przepraszam jeśli taki wątek już istnieje ale szukałam i coś niby było ale gdy wchodziłam w wątek była inf że taki nie istnieje...
Chciałabym zrobić sobie odlewekę perfum żeby dopsikiwać się w ciągu dnia i nie taszczyć całej butelki w torebce. I tu moje pytanie jak to zrobić? Co sądzicie o atomizerkach z allegro które kosztują łącznie z przesyłką jakieś 15 zł? Da się z nich bez strachu korzystać czy może poszukać czegoś innego? (ale gdzie?) I najważniejsze pytanie: Jak przemieścić perfumy z flakonu do atomizerka? Wlać? Ale jak odkręcać flakon? czy psikać do atomizera? ale czy wtedy część zapachu nie znajdzie się w powietrzy?
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
Dot.: jak zrobić odlewkę?
Witam
Co do atomizerów, ja używam błękitnego i bardzo sobie chwalę
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję tak więc nie pozostaje mi nic innego jak zakupić atomizer i zacząć psikać
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
Cieszę się, że mogłem pomóc
|
|
|
|
|
#97 | |
|
gamma Orionis
|
Cytat:
Twój wątek połączyłam - ale na przyszłość zalecałabym więcej cierpliwości przy korzystaniu z wyszukiwarki. Wpisałam "odlewki" i stosowny wątek wyskoczył na pierwszej stronie wyników, więc jak widać... Do porad Gryxa dodam, że przydatne bywają metalowe lejki, które można kupić m.in. w Sephorze. Również w S. jest całkiem znośny wybór atomizerów - od ok. 7ml do 30ml. Niestety ceny dość wysokie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

nie wiem, czemu, ale strasznie mnie śmieszy twoja wypowiedź

potrzeba matką wynalazków
tak więc nie pozostaje mi nic innego jak zakupić atomizer i zacząć psikać