|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak schudnąć? - część II
To opowiem Ci troche moich wrazen....Egipt zaskoczyl mnie bardzo pozytywnie,wszyscy przed wyjazdem opowiadali jacy to miejscowi nachalni,nieuprzejmi....J a czegos takiego nie przezylam,prawda jest ze stali przed swoimi sklepami i zapraszali,ale grzecznie,a jak nic sie nie chcialo kupic to usmiechali sie i mowili no problem.Mam to szczescie byc Polka
![]() Morze,plaza,pogoda....baj ka Mezczyzni...jak to mezczyzni.....dostalam 3 propozycje malzenstwa,4 listy milosne,ha ha ha.....bralam to z usmiechem,co mojemu mezusiowi wiadomo nie za bardzo sie podobalo,ale smialismy sie we dwoje z tego. Rafy koralowe,rybki...cos pieknego....wycieczki calodniowe statkiem,plywanie na otwartym morzu,gdzie woda jak krysztal....ach..... Jedno wiem napewno,tam kiedys wrocimy |
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
wiedzialam, że będziesz rozrywana. To pzryjemne uczucie gdy adoradcja nie jest nachalna. Zakupy tez były dla Ciebie pzryjemnością. Słyszałam, że tam całkiem tanio można kupić ciekawe rzeczy. Zapewne jestes Moja Kochana czarna jak czekoladka. Cieszę się, że odpoczęłaś, a Mężuś cóż, nie ma miłości bez zazdrości... i dobrzeLeweczku Kochana, dzięki twoim zachętom zaczynam również rozglądać sie po allegro - nie mam w sobie jednak tyle odwagi, by czynić większe zakupy |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
jOASIU mój narzeczony (hi, hi) jest zakochany w Egipcie, strasznie chce abyśmy tam pojechali w podróż poślubną. Ja jeszcze nie byłam, ale jego opowieść o Egipcie pokrywa się z Twoimi wrażeniami więc wybierzemy się na pewno
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez od zawsze , kiedy pamietam chciałam pojechac do Egiptu i na własne oczy zobaczyc piramidy, poczuc atmosfere starozytnego Egiptu , o ktorym kiedys tyle czytałam,
ale.... może za rok lub dwa
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
No czarna jak czekoladka to napewno nie,ale ladnie opalona
Adoracje switezianko musze powiedziec,ze byly bardzo grzeczne,zadne tam nachalne,ale co sie posmialismy ![]() Ja bylam w Sharm el Sheikh,gdzie w 2005 wybuchla bomba,ktora podstawili terrorysci,wlasnie w moim hotelu gdzie mieszkalam.Hotel na nowo zbudowano,policjanci na kazdym kroku,ale naprawde to ci nie przeszkadza w urlopie.Nie myslalam o tym.Wszedzie moze cie cos spotkac. Dorinko polecam Egipt,a jak to badzie wasza podroz poslubna,i powiesz to w Hotelu,to bedziesz miala dziennie tak pieknie przystrojony pokoj,ze ![]() Dziewczyny ja juz bym mogla wsiasc znowu w samolot i tam wracac |
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana, to świetnie, ż emasz az tak mile wspomnienia z urlopu, ale ja powiem Ci szczerze Kochana, że odrobine pzrytłaczałaby mnie wizja pzreszlości terrorystycznej tego miejsca i hotelu, w ktorym byłaś, ale z drugiej strony masz racje Kochana - jestem fatalistką - co ma byc to będzie.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Pare zdjec:
ktore za chol....nie chca sie zaladowac,ale bede probowala Probowalam,nie chca...Sama niewiem dlaczego???!!!!! Sprobuje jeszcze dzisiaj wieczorem albo jutro,ok? Edytowane przez sr.johanna Czas edycji: 2007-07-12 o 12:34 Powód: Zdjecia |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaosiu Kochana - koniecznie..czekamy na zdjęcia
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Kiedy fotka nie chce się ładować pojawia się komunikat o tym dlaczego tak się dzieje. Może być za duża, albo w nieodpowiednim formacie. Po prostu przeczytaj komunikaty.
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie przeczytalam i ......Za duzo maja moje zdjecia KB....Co moge zrobic zeby mialy mniej i sie zaladowaly??? Wstyd sie przyznac,ale ciemna jestem ze ![]() Dopiero teraz wyszlo
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Zmniejszyć. ![]() W jakimś programie do obróbki zdjęć. Najlepiej legalnym i najlepiej darmowym. ![]() Ja mam GIMPa ściągniętego z http://www.download.net.pl/354/Gimp/ i działa jak złoto.
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry wszystkim
Dzisiaj ja jestem pierwsza U mnie szaro,brzydko,pada deszcz ![]() Kiedy w koncu zacznie sie to lato??????!!!!!!!!! Na zdjecia jednak bedziecie musialy troche poczekac,bo tak jak pisalam ciemnota ze mnie nie ludzka,i za nim ja to zmniejsze.....
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
U mnie pogoda znośna A weekend zapowiada sie jeszcze lepiej.Świtezianko z wąchania nic nie wyszło Nasze drogerie są tak zaopatrzone.. Muszę zatoczyć większe kółko i zahaczyć o wiecej drogerii. Życzę spokojnego wesołego dzionka! Johanko, a masz nasze maile z czasów kiedy wymieniałyśmy sie zdjeciami? Może nam po prostu wyślij na pocztę ![]() |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Moje Piękne Czerwoniczki,
całuję Was badrzo mocno i cieplutko pozdrawiam. Pogoda u nas pzrygnębiająca. Joasiu Kochana, też czekam na lato, choć nie mam szans na normalny urlop, to samam świadomość ciepłej i słonecznej pogody daje mi poczucie optymizmu, którego teraz mi brak. Kochana , czekamy na zdjęcia z niecierpliwościa. Leweczku Kochana, rzeczywiście musisz pobiegac i popatrzeć w innych drogeriach. Powąchcac, a potem jako maniaczka internetowych zkupów - właśnie tak sobie je zamówić |
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Czarowniczki
U mnie pogoda ładna i słoneczna ale wczoraj tez tak blyo a po południu sie zachmurzyło i padało.Ale od jutra.................Cza rowniczki moje -bedzie już piekna pogoda. Wiecie co mam dzis na obiad.........Szpinak w sosie śmietanowym,który nabyłam wczoraj w Lidl ![]()
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie miłe panie
Nikuś mam nadzieję, ze ten szpinak będzie Ci smakował, bo poleciłam go na wątku Szpinakożercy i jedna wizażanka napisała, ze dla niej jest okropny i niesmaczny , mam nadzieję że u Ciebie tak nie będzie![]() W każdym razie ja także dzisiaj szpinakuję czyli piątkowa lasagne
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Powysylalam wam zdjecia na maila,narazie 1 czesc
Dorinko czy jest to mozliwe,ze zmienilas adres mailowy,bo przyszedl mi komunikat,ze juz nie istnieje ![]() Dajcie znac czy doszly |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Johannko doszły
Dorinko,zakupilam kilka paczek ,musi byc dobry zaraz sie za niego zabiore i jeszcze dzis powiadomie CieA swoja droga ....... to ciekawe dlaczego owej wizażance nie smakował
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Johanko, doszły, dzieki
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
No to fajnie,ze doszly i sie Wam podobaja.Nastepna czesc juz wyslana,tylko do dorinki i Switezianki nie chca dojsc
Poprosilam Nike,zeby wyslala dalej Caluje |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
doszła do mnie pierwsza cześc i natychmiast przyłączam się do szczerych zachytów: Krajobraz piękny, Ty jestes piękna - niczym Egipcjanka, Synuś uroczy, Mąz też Fajny Facet. Jednym slowem miód i sielanka. czekam na ciąg dalszy. Nikuś Kochana, witaj Piękna |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Switezianko,witaj kochana
I ja Ci przesłałam zdjecia od Johannki ,Ciekawe czy dobrze to zrobiłam i dojda
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikuś Kochana zaraz sprawdzę,
bo ten dziwny serwer cały czas warjuje. Caluję Cie Kochana Chyba też dzis dopadne jakiegoś Lidla- oczywiście w celu nabycia szpinaku
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY podam Wam inny adres, bo z tamtego rzadko korzystałam i coś tam pokombinowali.......
Niko wysyłam Ci na priva . |
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
I znów zachwyty.
Dostałam od Niki 2 częśc zdjęć Joasi. Jestem pełna podziwu dla urody Modelek, cóż za Laski!!!! A morze jakie piekne, aż łza sie w oku kręci ze wzruszenia- kocham morze. Joasiu, bardzo się cieszę, że miałas tak wspaniałe wakacje w pełni na nie zasłużyłaś swoim wspaniałym serduszkiem Nikuś - dziękuję Ci za pzresłanie zdjęć Joasi. Mma nadzieję, że mail do Ciebie dotarł ") |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
No to sie ciesze
A w nastepnym tygodniu przesle wam zdjecia z Kairu,brudnego i biednego Moja siostra zrobila sobie wycieczke,my nie bo ja chcialam tylko odpoczywac,ale nastepnym razem tez chcemy sie tam wybrac.Dostane te zdjecia za tydzien,bo teraz bawi sie jeszcze w Anglii...Nie ma to jak nauczycielka...wakacje 2 miesiace...Chociaz zamienic sie z nia bym nie chciala.....Teraz rozumiecie dlaczego moglabym juz tam wrocic ![]() Dorinko mam nadzieje,ze zdjecia dotra do Ciebie,napewno Nikus ci przesle |
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
doskonale rozumiem, że chciałabys tam wrócić, to doprawdy miejsce idealne do relaksu i sądząc ze zdjęc - nie było tam chyba specjalnego natłoku turystów? Kochana, a kupiłaś sobie cos w tym bajecznym Centrum Handlowym? Mnie zapewne kusiłaby biżuteria, alez oni maja piekne i misterne wyroby. |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Switezianko,mail dotarł
Aż mi ulżylo ,ze dostałas zdjecia bo jedna czesc wrócila do mnie ale z tego wynika,ze pokryly sie zdjecia i masz wszystkie.Dorinko wysłałam do Ciebie mam nadzieje,ze dojda
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana, kolejny juz raz serwer wariuje - maja jakąś awarię, ale bywają pzrerwy, gdy uda się odczytac pocztę
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Bizuteria switezianko jest naprawde przepiekna,spedzalam w tych sklepach duzo czasu,ale chlop juz sie denerwowal
![]() Kupic raczej nie kupilam,bo nie wszystkie kamienie mozna z Egiptu wywozic,i poprostu mialam stracha,ze celnicy czegos sie doczepia ![]() Duza czesc czasu spedzalam takze w sklepach z torebkami i butami(na tym punkcie mam bzika )no i wlasnie takie rzeczy sobie pokupowalam.A tak pozatym to nic innego nie przywiozlam,wolalam ten czas spedzic na plazy niz calymi dniami po sklepach biegacBardzo fajne maja takze perfumy,podrabiane,ale zawsze z dodatkiem olejku,ktore sa wtedy duzo trwalsze.Drogie jednak i to ja juz wole oryginaly,a mam teraz dostep do nich i to wcale nie drogo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.

A weekend zapowiada sie jeszcze lepiej.