![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
Koszt wysyłki takiej sunki do Polski to 30$ (pisałam do nich i pytałam). Więc chyba lepiej zapłacić krawcowej na miejscu za poprawki niż wysyłać kilka razy (odesłanie 30$, oni odsyłają poprawioną kolejne 30$....).
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo no to tym bardziej sie nie oplaca.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze tak: halka, welon - płaci się dodatkowo, ale 50% ceny podanej na stronie (jeśli zamówi się suknię, to liczą taniej).
A podpięcie na tren robią jeśli się zażyczy... I mogą uszyć każdą suknię jeśli da się im zdjęcia. EDIT: Dzwoniłam właśnie do salonu Belissima i Maggie Sottero mają w tej chwili tylko jedną suknię ![]() Idę dzisiaj na przymiarki. Mam aparat - może pozwolą cyknąć jakąś fotkę...
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2008-10-16 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
to zalezy od modelu, np. rihanna royale kosztuje prawdopodobnie 5 tys
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Z tego co słyszałam ok 4-5 tys.
EDIT: W salonie Belissima nie wolno robić zdjęć ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez to po trochu reklama dla ich salonu
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
No pewnie się boją, że się im podkradnie modele.
W Lisa Ferrera można robić fotki (tylko ja akurat zapomniałam aparatu). A nie orientujecie się jak z robieniem zdjęć we Flossmannie i Adeline?
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to dobrze ze mozna w Lisa Ferrera ![]() ja tam chce kupic moja suknie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle, że 10m dalej jest salon, w którym suknię całą z koronki (takiej ślubnej, z koraliczkami) babka powiedziała, że uszyją za 1500zł. Chyba tak się zdeyduję na szycie ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie jest ten salon we Wroclove?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
To jest tam gdzie te pawilony, gdzie jest m.in. Belissima. Tam jest pełno tych sklepików z sukniami slubnymi i praktycznie wszędzie szyją na miarę, ale tam w tym jednym babka podała mi cenę 1500zł (w innych padały ceny 1800zł w zwyż). Niektóre były pozamykane, więc jeszcze się tam przejdę, żeby przelecieć wszystkie te butiki.
Mają stronkę, co prawda prawie nic na niej nie ma, ale jest tam kontakt. www.kamasuknie.pl
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam ![]() EDIT: Do sukni dają welon i podwiązkę gratis ![]() I potem możesz oddać do nich suknię w komis.
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wytlumaczylas dziekuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Cześć Monai
mam gorącą prośbe podaj mi jakieś bliższe namiary na ten salon w JAsienicy te suknie które wkleiłas sa boskie zwłąszcza ta pierwsza cudo!!!!!nie widziąłam ładniejszych czekam na wiesci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Mam informację odnośnie szycia w tym salonie. Wysłałam Pani zdjęcia, żeby oceniła czy uszyją mi taką suknię i żeby przy okazji wyceniła.
No i jedną suknię wyceniła na 1700zł, a drugą na 1900zł ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
acha no to troszku juz drogo...bo 1900zł szyta...a moj model kosztuje 2400zł ale orginal ...
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Moje drogie pomóżcie
![]() Gdzie na ślasku szyja takie sukienki?????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Juz jakis czas temu mialam zapisany na komputerze ulubiony model sukni i gdy dzisiaj zobaczylam wątek o sukniach Maggie Sottero, weszlam na ich stronke i zdalam sobie sprawe ze ten moj ulubiony wzor jest wlasnie z tej marki
![]() Wiem ze w salonach te suknie sa bardzo drogie, wiec planuje najpierw przymierzyc i upewnic sie ze dobrze na mnie lezy i ze sie sobie podobam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie przyszle Panny Mlode przypadkiem trafilam na to forum ale ten fakt mnie bardzo cieszy. Jak zdazylam sie zorientowac jestescie zafascynowane sukniami MS. To wlasnie tak jak ja. Wiem jak to jest, gdy w czasie przygotowan do slubu i wedrowek po salonach slubnych trafi sie na ta jedna jedyna suknie. W chwili gdy ja mierzycie, wiecie, ze to ta i zadna inna. Tak bylo ze mna. Kilka dni po przymiarce zamowilam suknie w salonie i rozpoczelo sie odliczanie do dnia jej odbioru i slubu. Moj model to Rhianna Royale. Suknie mialam tylko raz na sobie. Musze przyznac iz pomimo duzego trenu ( podpina sie go na 3 guziczki ) nie mialam zadnych problemow w tancu.
wycięte przez moderatora Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 17:12 Powód: zakaz ofert kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
witam dziewczynki;] jestem tu "nowa" powiedzmy bo zawsze wszystko czytam ale nie komentuje- czas najwyzszy zacząć. wszystko było oki zanim nie weszłam na strone Maggie Sottero;] mialam wybraną suknie a raczej zlepke 3 rożnych bo szyje na miare wiec moge pokombinować... ale teraz to ja już nic nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
slubujemy w ten sam dzien ![]() ja tez mam dylemat co do sukni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Strippi wiedzialysmy jaki termin wybrać co ? ja juz nie moge sie doczekac. jeszcze jakies 9 miesięcy a moj TŻ juz ma dosc gadania bo ja codziennie pokazuje mu jakies ozdoby a tu piosenki które mogą być a to jeszcze cos innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja rowniez nie moge sie doczekac ![]() dzis skonczylam robic album dla rodzicow ( moich ) dla tż koncze ![]() no wlasnie ja tez juz zglupialam ogladajac suknie pojade do wroclawia i poprzymierzam Maggie Sottero ![]() zobaczymy w ktorej bedzie mi najlepiej ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285132&page=65 tutaj jest forum panny mlode 2009 ![]() zapraszam ugadujemy wspolnie wszystko ....i nikt nie marudzi ze tyle gadamy o slubie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
hej
![]() Ja też mam "termin" na 18 lipca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zapraszam również na forum PM 2009 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285132&page=65 i czekam na zdjecie sukni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Suknie Maggie Sottero
no ja niestety nie nie mieszkam w Polsce wiec za bardzo nie mam jak poprzymierzać różnych sukien ślubnych MS czy innych ;/ a poza tym najpierw chcialam mieć suknie Emmi Mariage "Romance" potem spodobala mi sie Angel"Lena" i jeszcze jakaś inna nie wiem jakiej firmy po prostu ja znalazlam i stwierdziłam że połącze 3 w jedną a teraz jeszcze doszły suknie MS
![]() ![]() ![]() oj widze dziewczynki że bedziemy mialy co opisywać bo coraz wiecej nas na 18 lipca ![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 17:13 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe kurde a nie wiecie czy nie ma nowej kolekcji z MS??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.