|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
No laski co tu tak cichutko ?
Smutno co? Pojeździć nie można. Zimno jak w ... Koniec sezonu daje się we znaki. Trzeba czekać na następny, ale cóż.. Niby kolej rzeczy, no nie? Osobiście mam nadzieje, że temperatura dojdzie jeszcze chociaż do 15 * C W te chłodne dni można chociaż wygodnie usiąść w fotelu i załączyć jakiegoś Stunt Days'a na poprawę humoru i dobre samopoczucie Noo.. piszcie coś |
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, zimno, zimno ;/ Ja jeszcze dzisiaj się przejechałam, bo było dziś u mnie 17 C. Ale trochę zmarzłam ;D Chociaż taka jazda na moto mnie raczej hartuje, niż ziębi
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
brrrr ... no nic jakoś trzeba przetrwać i rozgrzać się w weekend jakimś trunkiem chociaż wolałabym jeszcze polatać VelvetRose a macie tam jakieś dobre miejscówki do polatania? To zapakuje moto na pakę i przyjadę
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No jest jedna miejscówka, ale to droga krajowa i jest niebezpiecznie. Ale jeżeli już na nią wyjedziesz to jest cudownie. A torów żadnych nie mamy, za mała miejscowość jak na takie rzeczy
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja Wam zazdroszczę tej mozliwości polatania sobie dla zabicia nudy i odstresowania się
![]() U mnie dziś słoneczko ładne wyjrzało i zaledwie jeden moto - ścigacz ukazał sie moim oczom..ach... Po marzyć. Zastanawiam się gdzie w pobliżu mojego miejsca zamieszkania spotykaja się najcześciej motocykliści... Chyba zajrzę do miescowego sklepu z akcesoriami "w temacie" i zapytam sprzedwacę hehehe Buziaki dla Was - wspaniałe motocyklistki i dajcie czadu jeszcze w te ostatnie dni ciepełka
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Eh Witam Was.
Zastanawiam się czemu tutaj tak mało Pan się interesuję motorami. Chyba nie wiedzą jakie wrażenia je omijają
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam, że większość woli po prostu popatrzeć
Z mojego otoczenia to jestem JEDYNĄ babką, która chce mieć swój motor, na którym będzie jeździć, a nie na którego będzie tylko patrzeć Jako jedyna chcę prawko na motor i motor, bo mnie to kręci, a większość jak słyszy o moich po-maturalnych planach (prawko na motor i jak się zarobi coś to w końcu i motor ) to się pyta, po co mi to, że mi odbiło i w ogóle Tak samo zresztą wszyscy są zdziwieni, że babka (i to jeszcze dzieciak prawie jakby nie patrzeć, 18-stka mi w tym roku dopiero stuknęła) kupiła sobie trabanta, no bo przecież to nie jest fura, którą można się pochwalić
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej hej Zjawiam sie po dłuższej przerwie wśród motocyklistek (przyszłych i obecnych) Coś cicho ostatnio tu było Pogoda sie typowo zimowa zrobiła - śnieg sypie, ale żeby chociaż zechciał poleżec trochę a tu chlapa nie cierpię śniegu - wolę zdecydowanie bardziej wiosnę i poczatki sezonu motocyklowego![]() To nie prawda!!!!, że mało kobitek interesuje się motocyklami, choć prawda że nie tak dużo jak by się chciało (?) Ja tam się cieszę, że jestem również jedną z niewielu (w moim otoczeniu) dziewczyn która interesuje sie motocyklami na tyle, żeby mieć własny. Czekam z upragnieniem na wiosnę i zaczynam kurs kat. A
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej słyszę oznaki zdumienia w damksich gronach. Sama nie wiem czemu. Ja mam Hondę CBR 125 i koleżanki się już przyzwyczaiły, ale kiedy jestem np. pod supermarketem to wszyscy patrzą na mnie z miną '' Baba i takie motor ? '' Eh. może z czasem takie reakcje się zmienią.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
W moim otoczeniu prawda I właśnie o to co ja u siebie zaobserwowałam mi chodziło Kr0pka, mnie te miny zdziwienia zawsze strasznie bawią i jeszcze bardziej nakręcają, żeby mieć swój motor
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I steasznie mnie ten fakt `patrzenia` nakręcił ;P Postanowiłam mieć swój motor.
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheheh mnie właśnie takie reakcje (podobnie jak Was) nakręcają bardziej ![]() ![]() a niech panowie się slinią na widok laski na ścigaczu!!! A co!!! Fajnie jest zdjąć kask z głowy i potrząsnąć czupryną z długimi włosami (ku zdziwieniu panów ;p) .Ach...już nie mogę się doczekać
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd ja to znam Czasami faceci okazują się totalnymi ''blacharami''. Swoje zainteresowanie okazują tylko mojemu sprzętowi, zamiast mnie ;/ Takich trzeba omijać z daleka. ;P Pant3rka, a jaki chcesz sobie motor kupić? ;D |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Moje marzenia dotyczą Hondy 600 F4 lub RR
Co do rocznika to juz szczegół.
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Po co ja tu weszłam!
Znowu się nakręciłam!! O ja głupia, nie mogę się doczekać tych reakcji na widok długich blond włosów pod kaskiem kierowcy, a jeszcze dodatkowo jak zdejmę kask to reakcji na tą okrągłą dziecinną mordkę hehehe Będę podrywać facetów na motor
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Haloo Haloo, dziewczęta
Co u Was ? Czemu tutaj tak cichutko ? Powstał nowy wątek czy cooo ? Czekam na jakiś odzew ;*
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie piszę, bo jestem w 5tym m-cu ciąży. ostatni mój przejazd był jeszcze w 4tym i na tym chyba poprzestanę.
zimno jak diabli
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Wersta, Gratulacje ! Będzie dzidzia
suuuper. Chłopczyk czy dziewczynka ?Szacunek za jazde na moto w 4-tym msc ciąży ... ja nie wiem czy bym się odważyła. Co to pogody ... faktycznie ... okropny mróz jest A było już tak fajnie ... wiosennie
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dzięki
płeć poznam dopiero za półtora tyg. no ja jeszcze załapałam się na tę lepszą pogodę na przejażdżkę
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję dzidziusia!
Może od tej przejażdżki w ciąży też załapie sentyment do motorów ;P Mnie cieszy perspektywa, że coraz bliżej matury, a więc coraz bliżej prawa jazdy na motor
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Wersta, to tak późno się płeć dziecka poznaje ? Znaczy się ... dopiero ok. 6 msc ?! Jakoś nigdy się tym nie interesowalam
![]() Świniaczek, rozumiem że tez rocznik 1989 Ahhh ... piękny rok ... nieprawdaż ? A jak z prawkiem? Rodzice uświadomieni? Czy "po tajniaku" będzie robione? hehe
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Dziewczyny
plec ok 20 tyg czyli polowa 5 mca |
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uświadomieni A że wychodzą z przekonania, że z moim cudownym podejściem do matury (no cóż, niezbyt się nią interesuję ) na pewno jej nie zdam (a po tajniaku się trochę uczę), to nawet mi je zafundują jeśli zdam A zdam 89 to najlepszy rok W szczególności dla naszych rodziców
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Warsta, naprawdę nie wiedziałam. To czekamy na płeć
A imionka wybrane ?Świniaczek, rocznik naj, naj, najlepszy hehe. Straszna jest ta matura, chciałabym już ją zdać, mieć za sobą ... eh ... ale nie wiem czy zdam, bo mam takie podejście i mobilizacje że szkoda gadać Co do prawka, suuuper Oby Ci się udało Ja jak narazie zrobiłam w październiku kat. B, o A jakos narazie nie myślałam. Ale kusi kusi
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
oh no i prosze, wiecej napa/zapalenczyn 2kolkowych![]() ej dziewczyny, skutery [te z wieksza pojemnoscia ofc] tez nie sa takie zle... postanowilam na poczatek sprawic sobie takie miejskie dosc suzuki sixteen 150, potem sie szarpne na yamaszke TDM 850<3 moze jestem malo 'hardkorowa', ale coz... ![]() na trasie mojego rozprzestrzenienia warszawa-olsztyn-gdansk przejazdzki super, az szkoda zmarnowac zadek w pudelku na 4 kolach
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Te z większa pojemnością trawie, jakoś mnie nie drażnią, ale te maleństwa co to 50 ledwo jadą niektóre mi działają niesamowicie na układ nerwowy
Ten dźwięk... Brrr... Nienawidzę ![]() Dodek, też bym już chciała mieć maturę za sobą, no ale cóż... Kategoria B też jest, teraz czekam na A i będzie git
|
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no, na te male szkoda kasy
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Witam Motomaniaczki
![]() No proszę...już sie ciepło zaczeło robić i odrazu wątek odżył heh Wyciągacie powoli sprzęty na drogę? Ja się boję że teraz z nauka bedzię u mnie gorzej, bo co usłyszę ten przyjemny pomruk to zaraz do okna lecę i jak tu się skupić...???WERSTA ja również gratuluję zajścia Póki co ja np. o tym wogóle nie myslę!!! Muszę na moto się wyszaleć....tylko jak zwykle problem z tym mam: jeszcze nie mam prawka ale....to kwestia czasu - czuję się tak jakbym juz miała![]() Buziaki 4all
|
#120 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dziewczyny- przyłączam się do grona maturzystek 89 robiących kat.A po maturze ;P
B zdałam w styczniu, rodzice już uwierzyli że nie mam skłonności samobójczych Jeszcze nie wiedzą o moich planach motorowych, ale cóż... trzeba zacząć przyzwyczajać...Jak się uczyć- przed domem mam pas startowy po byłym lotnisku i dłuuugi kawałek ulicy, więc codziennie motory, a ja w oknie siedzę ![]() I jeszcze zakochałam się w facecie, ma dwa motory... a ja tutaj siedzę i kontempluję Honda nie pamiętam jaka, i taka Kawa (zdjęcie wkleję jutro, bo dziś już lecę napisac ostatnią pracę i spać )Mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie do grona dziewczyn na motorach
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Smutno co? Pojeździć nie można. Zimno jak w ...
Koniec sezonu daje się we znaki. Trzeba czekać na następny, ale cóż.. Niby kolej rzeczy, no nie? Osobiście mam nadzieje, że temperatura dojdzie jeszcze chociaż do 15 * C

brrrr ... no nic jakoś trzeba przetrwać
Chyba zajrzę do miescowego sklepu z akcesoriami "w temacie" i zapytam sprzedwacę hehehe

oh no i prosze, wiecej napa/zapalenczyn 2kolkowych