![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy wątek- kosmetyki i inne :)
Kolor Farby to Karmelowy brąz.
Chciałabym tylko większą odlewkę czekolady do ciała i oddam ci wszytsko czego chciałaś ![]() wiec: -maslo czekoladowe --Vichy Aera Teint podkad odcień 23 clair ivory 2 po 1.5ml Nowość! Vichy Oligo 25-rozświetlająca baza pod makijaż- bardzo wydajna 2 saszetki po 1.5ml 2 tubki przeciw rozstępom 15ml - dwie szczoteczki Garnier- nie wiem do czego są chyba do masażu twarzy, może ktoś wie (są na fotce) -Vichy Oligo 25-krem przywracający blask dla skóry mieszanej i normalnej -5saszetek po 1.5ml Balsam do ust mango Avon- znikome zużycie !!! za dwie farby cień Miss Sporty i błyszczyk tak?
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam, nie potrzebuje juz bronzerka i rozswietlacza
![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Czy interesowałaby Cię wymiania moich SPODNI na:
- puder sypki AVON peach (połowa) - cień Colortrend AVON w tubce golden pearl - kredka różowa pastelowa do oczu Oriflame - i wedle uznania;D - saszetka kremu drenującego Vichy Lyposine ? czekam na odpowiedź ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej,a z rzeczy na wymianke masz tylko kosmetyki??Jeśli tak,to niestety nie jestem zainteresowana,chyba,że masz coś po za wątkiem z rzeczy poszukiwanych przeze mnie.Pozdrawiam,menula
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Podkład Avon Personal Match Ivory(jasny beż)-został prawie cały,zużycie znikome,najchętniej za inny podkład ?? ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() spodobał mi sie jeszcze bronzer Astor u Ciebie; mogę dać wszystko, co sobie wybrałaś oprócz Olejku Asia beauty bo ten już leci do Truskawkowejwiosny ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od Ciebie chciałabym podkład Avon i bronzer Astora; spodobał mi sie jeszcze puder sypki Avonu ale to już za dużo raczej, chyba, że coś sobie jeszcze dobierzesz u mnie. Jeśli nie to daję Ci to, co na ostatniej liście za podkład i bronzer, co Ty na to?
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Pantene odżywka do włosów blond- nie wiem ile dokładnie zostało, ale raczej wiecej niż połowa, mam z wymianki, najlepiej za inną odżywkę
Podkład w musie Wibo - taki jasny odcień ale do średniej karnacji też ok, urzyty z4 razy,za coś fajnego !!! tymi dwoma rzeczami byłabym zainteresowana, tylko czy podkład jest jasny czy bardzo jasny ? mam jasną karnację i czy jest matujący ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Hej
![]() Byc moze ze zainteresuja mnie u Ciebie te rzeczy o ile wyslesz m ifotki kosemtykow bo neistety nie mog sie ich u Ciebie doszukac ![]() PS. W jakim stanie sa te kosmetyki? Daty waznosci? Uzywane? ![]() puder sypki Vipera matujący transparentny cień sypki różwy Bell -Tusz do rzęs Avon Colortrend różowy - Historia Vademecum dla gimnazjum i szkoły średniej- świetnie opracowana historia w pigułce, najważniejsze fakty i daty, opisy -ksiazka Historia dla maturzystów- zamówiona ze "Świata książki" bardzo gruba, zawiera teksty źródłowe i pytania do nich jest więc idealna jako przygotowanie do matury z historii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
apraszam do mojego wątku ciuszkowego: biżuteria, kolczyki hand made, buty, japonki, jeansy i inne
![]() a masz jeszcze jakeis kolczyki typu hand made? bo w podpisie nie masz linku do tego ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie parę rzeczy:
puder sypki inglot- ma fajne drobinki cień sypki Joko stare złoto- w pudełeczku podobnym do sypkich vollare, ślicznie połyskuje i się mieni Cień w kremie Colortrend odcień sea shell Cień Maybelline w kulce- blękitny z drobinkami i szary z drobinkami- zostało ok 80procent każdego Cień Maybelline srebrny w kulce- Cień w kremie z aplikatorem Cantare-brudny róż,zostało 3/4Rozjaśniający żel do włosów Avon dla blondynek ksiazka Historia dla maturzystów- zamówiona ze "Świata książki" bardzo gruba, zawiera teksty źródłowe i pytania do nich jest więc idealna jako przygotowanie do matury z historii -Magiczny puder do ciała Avon- została ok połowa kolorowy brokat w kulce Avon Color trend- kolorowe serduszka i kropeczki w żelu- została połowa Zajrzyj do mnie, jeśli Ci się nic nie spodoba, napisz czego szukasz, z Twojej listy mam futerkowe etui na komórkę czarne, kolczyki - małe różowe gwiazdki, czarno-białe prostokąty w paski.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puder mineralny Loreal,Pantene,Vichy,Joko ,Avon,Eveline i inne:)
Mi pasuje taka wymiana, torebkę da się założyć na ramię ma rączki takie akurat pasujące i do ręki i na ramie, chociaż nie jestem pewna czy wejdzie na grubą zimową kurtałkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Hej spodobało mi się u Ciebie:
słynna już Baza wygładzająca Dax Cosmetics- ułatwia nakładanie podkładu, wygładza cere, zostało ok 40-50%, bardzo wydajna. Błyszczyk Paloma z kolagenem różowy,użyty góra 5 razy,za coś fajnego Błyszczyk Pierre Rene,odiceń delikatna czerwień, zostało 3/4 lub więcej -róż privi- ciepły odiceń,zużycie znikome,fotka na życzenie -rozświetlacz w kulce no name- do twarzy, oczu, śliczny błyszczący pyłek- zostało 3/4 Znajdziesz coś u mnie za te kosmetyki?
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Z tego co wymieniłaś aktualne jest wszystko (2 nowe błyszczyki i rzęsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wyczerpujący opis
![]() Reflektuję na nie. Niestety nic nie dobrałam u Ciebie ![]() ![]() Oddam rzęsy i błyszczyk ‘Love Me Lavender’, mogę dorzucić jako gratis 48. Avon błyszczyk czekoladowy - z 5ml raczej końcówka http://torebka.kafeteria. pl/katalog....de=view&id= 527 , jakąś próbkę... Za Shine musiałabym coś dobrać, a nic nie jest mi aż tak pilne... Chyba, że masz coś z mojej czerwonej wish list, np. kolorowy eyeliner ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za starania, silk dzisiaj kupiłam...
![]() Co do błyszczyka, to mam świetną okazję na inną wymianę za niego, stąd wysunęłam propozycje rzęs i czekoladowego + gratisów. Zgadzasz się? To poproszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214735
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Kobieto z nieba mi spadłaś
![]() -Manga Sailor V- stan idealny, 2 tomy nr2i3 świetnie wydana,kredowy papier-rezerwacja -Komiks Czarodziejka z Księżtca wyd.TM-SEMIC to komiks na podstawie anime, seria pierwsza numery: 2,6,7,8,9,10,11,12/98 1,2,3,4,5,6/99 -Komiks Czarodziejka z Księżca wyd.Tm-Semic, seria R nr 1,2,3,4,5 -2 komiksy Sailor Moon the movie R (własnoręcznie wycięte i złożone z czasopisma Sailor Moon) (to ta historia o parze kosmitów co przybyli na Ziemię, Fiore itp.pewnie wiesz o co chodzi) -Kompendium Kawaii nr 1/2003 gruby papier,ładne wydanie a w nim: j-music,kolekcjonowanie, opisy paru mang, sailor moon, manga w holandii i wiele informacji o mangach- świetne rysunki i zdjęcia Na plytach: -płyta Kawaii 100%Sailor Moon a na niej: Animacjepeningi,endingi , trailery ze wszystkich serii TV Sailor Moon z całego świata!!! 39 animacji, w tym kilka superunikatowych. Artykuły: unikatowa kolekcja archiwalnych artykułów Kawaii dotyczących Sailor Moon -Ikony sailorkowe do Windowsa -Puzzle o Sailorkach Tapety o Sailorkach(dużo ich jest) i skiny do Winampa 3 piosenki z Sailor Moon jeśli wciąż to masz to czy znajdziesz coś za to ;D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.