|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **wizażanki, ktorym brak przyjaciólki od serca- poplotkujmy tutaj :) **
Witam, witam, dzień dobry
![]() Ale dziś przegiełam z tym spaniem, dopiero otworzyłam oczy ![]() ![]() U mnie za oknem mleczne niebo, słońca nie widać, chmury przysłaniają. W sumie nie przeszkadza mi to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś wstałam o 8.30 i tak niestety mam od kilku dni z powodu posiadania zbyt naładowanych energią małych słodkich kociąt
![]() U mnie tak samo, tylko jeszcze lekki wiaterek, teraz się uspokoiło. W pokoju mam 25st ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz kotecki!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dostalam wiadomość od kuzynki że na grilla mam wpaść
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja też tak mam, jak jestem zmęczona to padnę i nie wstanę. Ale to dobrze, odpoczęłaś ![]() No mam, i dwie muszę oddać, jakieś chętne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() A ja teraz dopiero zwlekłam się z łóżka ![]() Pogoda u mnie taka sobie, zachmurzone niebo ale nadal duszno. Rano zapowiadało się na burzę, zagrzmiało dwa razy, pokropiło i tyle było burzy. A juz myślałam że się trochę ochłodzi ![]() Miłego dnia ![]() PS. Madie u mnie też dziisaj grill- znajomi rodziców przychodzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Za mną kotki nie przepadają, bardziej lubię się z psami
![]() Dzień dobry Lii ![]() ![]() A ja to nie tyle jedzonko lubię co piffffko sobie sączyć w przyjemnych okolicznościach przyrody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja nie chcę narzekać bo lubię i lato i ciepło
![]() ![]() Oczywiście jak na początku lipca przebywałam w Austrii to przez dwa tygodnie było zimno i padał deszcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() xhankax- helou ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Hehehe tak Austria jest znana z takich "pyszności"
![]() ![]() ![]() A ja jeszcze śniadania nie jadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Wyspałam się za wszystkie czasy dzisiaj. Mimo, że upał jak zwykle to musiałam trochę w chacie ogarnąć. Szczerze to tego nie cierpię. Teraz na chwilkę siadłam przed kompa żeby się z wami przywitać i do garów ![]() A wczoraj... eh szkoda gadać. Nie dośc, że zawitał przed 24, to jeszcze tak zmęczony, że prawie na stojąco zasypiał. Więc już się nie znęcałam. W końcu mamy cały weekend dla siebie, nadrobimy braki ![]() A dzisiaj to mam nudziarstwo, bo raczej żadnego grilla nie szykujemy i nie zanosi się na jakieś huczne wyjścia. Może wieczorem, jak się trochę ochłodzi, na jakiś mały spacer. Ale nie narzekam, bo będe miała czas dla siebie (tz po tylu godzinach pracy zwykle przez całą sobotę spi) i wymyslilam sobie nową fryzurkę. Więc muszę popróbować czy to w ogóle mi wyjdzie na moich włosach. No i tyle.. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
cześć cześć, wstałam już jakiś czas temu, już po kawie i śniadaniu, niestety mi żaden grill się nie szykuje, a chętnie bym się wybrała
![]() ale za niedługo wychodzimy do kina na film o georgu michaelu, jakieś to pocieszenie zawsze ![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
Lilly78 właśnie obejrzałam sobie twoje zdjęcia ślubne. Mam nadzieję że się nie gniewasz. Śliczne. Miałaś sesję w wesołym miasteczku? czy to fotomontaż? pierwszy raz takie widzę. opowiedz nam jak to było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczęta
![]() właśnie wstałam... ![]() ![]() do tego ciągle ten upał, a już wyglądało jakby się miało zamiar ochłodzić... Ale zaraz TŻ wpada i normalnie w końcu wieczorek dla nas ![]() Udanych grillów, kin, wieczorów na kompie etc ![]() PS. hula_hula chcem zobaczyć kotki ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
nisiaq mówisz-masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Mam peeełno tych słodkości na komputerze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Jeeeejku
![]() Jak ja kocham kiciaczki ![]() W ogóle moja Klara podobna jest do tego kotka bardzo z umaszczenia: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4825765 cudne są cudne! jakby Ci któryś zginął to znaczy że ja go mam :P A co Ty masz tak dużo ich?
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Ja już po kiełbaskach i karkóweczce ![]() A co Wy tak mało aktywne dzisiaj? ![]() hula_hula kotecki są cudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dołączę do Was.
w liceum miałam dwie fantastyczne przyjaciółki, ale od kiedy wyjechałam na studia 500 km od domu, a one zaczęły studia bliżej domu (ok 120 km), to nasze drogi się rozeszły. Z jedną praktycznie za każdym razem, kiedy się widzimy, to się kłócimy. Z drugą jest troszkę lepiej, staramy się dość często kontaktować, ale to już nie to... Ona ma na studiach mnóstwo znajomych, nowych przyjaciól, za każdym razem jak rozmawiamy to nawiązuje do jakiegoś ważnego wydarzenia w jej życiu tak, jakbym świetnie wiedziała, o co chodzi. Kiedy mówię, że wcześniej mi o tym nic nie mówiła, to ona na to: Nieee?? A byłam pewna, że ci powiedziałam, no ale mówiłam to już, tej, tej, tej, tamtej i jeszcze tej, mogło mi się pomylić..." A mi jest wtedy tak bardzo przykro, czuję się taka nieważna w jej życiu ![]() Przepraszam, pewnie piszę chaotycznie, ale boli mnie to i jest nmi tak strasznie przykro ![]() Dziękuję za uwagę. Wygadałam się troszkę, choć mogłabym o tej pseudoprzyjaźni opowiadać jeszcze długo. Dobrze, że mam TŻa, jedyna osoba, z którą mogę szczerze porozmawiać. Ale nawet On teraz jest 550 km ode mnie... Buzia dla Was
#114 |
Raczkowanie
|
Lily ja również jka reszta Wizażanek zajrzałam do zdjęć
![]() Są piękne ![]() ![]() Hula kociaczki słodkie ![]() ![]() ![]() Corka rosy- witaj w naszym gronie ![]() ![]() Szkoda że drogi ludzi czasami tak się rozchodzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
W dorosłym życiu, większość dróg się rozchodzi. Tak mi się wydaje, że tylko naprawdę mocne przyjaźnie sa w stanie przetrwać. Pojawia się tz albo studia i nowe znajomosci i wszystko staje do gory nogami. Pozazdoscic tym, ktorym sie udalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Lii , dziękuję, nie ma za co bić
![]() ![]() Corka rosy, witamy ![]() ![]() Dziewczyny, dziś zadzwoniła do mnie A. ( ta "teraźniejsza" ) spotkałyśmy się i było naprawdę przyjemnie, pytała się czy się obraziłam i czemu się nie odzywałam, ale chcę z nią o tym pogadać w poważnym nastroju, dziś była zbyt wesoła, miała tyle nowin.. połaziłyśmy po mieście , poopowiadałyśmy sobie co się działo i w ogóle.. nawet poznałyśmy nowych kolegów ![]() ![]() ![]() A co u Was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Corka_rosy- witaj w naszym gronie i nie martw się tak bardzo. Widzisz, sytuację niemal każdej z tu obecnych można by przyrównać do Twojej. Koniec oczywiście taki sam, żal po zerwanej przyjaźni. NIe smuć się i wpadaj częściej do wątku, bo tu jest wesoło
![]() hula_hula-to fajnie że spotkanie się udało, no i może uda się jakoś naprawić przyjaźń i będzie dobrze ? ![]() ![]() a skoro o zwierzętach i odpoczynku to oto ja i Aron dziś na pikniku. Aron- kochany pies wujka. No i trochę natury- pszczółka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za powitanie
![]() Cieszę się, że nie jestem sama z takim problemem. Takie szczęście w nieszczęściu - nie jestem sama, ale lepiej, żebyśmy nie miały problemów z przyjaciółkami :/ Myślę, że zazwyczaj tak jest, że coś tracimy, aby zyskać coś nowego. Jestem na wymarzonych studiach, mam TŻa fantastycznego, ale jednocześnie TYLKO jego. Szczerze powiem, że zaczynam się do braku przyjaciółki przyzwyczajać. Tylko czasem chciałabym z kimś porozmawiać o typowo babskich sprawach ![]() Jedna z Was, chyba Madie, pisała o komiksie o sobie i TŻcie -genialny pomysł!! Chyba jutro odkurzę swoje kredki i zacznę malować ![]() ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślicznaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
corka_rosy witaj w naszym gronie. Tak to już jest że prawdziwych przyjaźni jest tak niewiele, każda z nas się o tym przekonała. I to nie tylko kwestia odległości (jak już pisałam jedna z moich ex przyjaciółek mieszka piętro wyżej) ale charakteru. Niestety. Czasami człowiek tak strasznie się myli... Ale faktycznie, idzie się do tego przyzwyczaić. A tak w ogóle to witamy u nas
![]() Lii na szczęście nie jest to wątek o wielbicielach kotków ![]() Ja np pieski też lubię, i szczurki ![]() hula- hula ![]() ![]() ![]() ![]() madie cudny piesek, cudny bzyczek i cudna modelka ![]() A ja dziś miałam pierwszy od tygodnia wspólny wieczór z TŻ, połozyliśmy sie do łózka i... zasnęliśmy ![]() Poza tym jestem nadmiernie podniecona nową częścią Harrego ![]() ![]() ![]() Pozdrówka dla Was w ten upalny ( u mnie) wieczorek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.