Formuła 1 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-26, 13:25   #91
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89
Dot.: Formuła 1

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość

Bożenko, jakbyś jednak kogoś znalazła żeby z Tobą pojechał do Warszawy to pamiętaj zrobić jak najwięcej zdjęc Robertowi (potem nam wyślesz oczywiście) i dobrze się bawić
Hehe ok Ale czy on bedzie chcial pozowac ze mna do zdjec? O mam pomysl... Powiem mu, ze jak da sie namowic na mala sesje to wywioze gdzies daaleko Nicka ;D zwiaze go i zamkne w piwnicy, zeby mu nie przeszkadzal w nast wyscigu Wtedy na pewno sie zgodzi hyhy... ;]

Cytat:

kto wie, może za rok wszystkie razem pojedziemy jak takie coś znów będzie
dobry pomysl
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 13:30   #92
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość

A jak nawet staną na podium to tacy spoceni, mokrzy, rozczochrani.. I za chwile znów czapeczke ubierają musimy wprowadzić przepis jazdy bez kasku
Zgadzam sie! Kto durny wymyslil, zeby jezdzili w kaskach?;d Ja chce caly czas ich podziwiac, a nie tylko jak stana na podium... Napiszemy petycje do tego calego FIA czy jak to sie tam zwie ;P
Stary 2007-07-26, 13:30   #93
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość
"Jeżeli Kubica jeszcze raz mnie zdenerwuje, to nim zakręcę" - cytuje Nicka Heidfelda szwajcarski dziennik "Blick". Niemiec miał wypowiedzieć tę kwestię przed wyścigiem o Grand Prix Europy.

Jesli naprawde tak powiedzial to poprostu jest z niego zwykly ham ;/
Slyszalam, ze jeszcze nie ma podpisanej umowy na przyszly sezon, za to Robert ma, w takim razie moze juz Nikusia nie zobaczymy w przyszlym roku... Nie zebym mu zle zyczyla czy cos hehe... :P
lepiej żeby nie okazał sie taką świnią i tak nie mówił

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość
A którego? Czyżby Boruca? Większość dziewczyn go wielbi, a przecież blondyn.

Dobra, może pierwszy raz w życiu uda mi sie coś uzbierać
To będzie moja pierwsza inwestycja.

Wydaje mi sie, że to nie prawda. Chyba nie powiedziałby czegoś takiego. Szczególnie, że nie było jakiegoś większego powodu do spięć. Zrobiła sie afera z tego wypadku, kierowcy sie kłócą, więc dziennikarze piszą bzdury żeby podnieść czytalność gazety.
Z umową to prawda. Kubica może być spokojny miejsca w teamie bmw do 2010, z Nickiem nie przedłużyli umowy. A jak Heidfelda wykopią to jak myślicie, kto będzie stał na czele teamu? ... Robert, Robert, takie moje ciche podejrzenia.
a nie :jezyK: Boruc to nie moja działka z blondynów to najbardziej Baszczu
ja zbieram na własne wesele bo nigdy nie wiadomo ile sie kasy przyda
no właśnie, te gazety ...
Robert, do boju

Cytat:

Wyobrażacie sobie jak już pójdziemy na jakieś GP, takie umalowane z ogromnym transparentem WIZAŻ KOCHA ROBERTA?

Nie ma to jak dobry Fin
Szkoda tylko że żonaty ;(

Przynajmniej Cię słuchał

no co
oj tak, trzeba taki transparent zrobić
nom szkoda, ale pomarzyć zawsze można
tja, słuchał, ale to już dawno zakończone

Cytat:
kochana-plotkara: jakbysmy wyszly z takim transparentem to Robercik na pewno by dojechal 1szy taki by byl happy, ze zobaczyl swoje wierne fanki z wizazu
oj tak

Cytat:

http://www.sport.pl/sport/1,65025,4333275.html JA TEŻ CHCĘ! Wiecie co. A może bym tak pojechała? Ale pewnie będą miliony ludzi.

http://www.sport.pl/moto/1,78995,4335523.html a tu troche o stosunkach między Robertem i Nickiem. ha!
ahh

Cytat:
z Gliwic

Tyle, że nie chce rodzicom robić kłopotu, musieli by brać urlop żeby ze mną jechać. Mam niecałe 16lat, ale i tak samej mnie nie puszczą do Wawy, z koleżanką też raczej nie, bo nie mam w Wawie żadnej rodziny ani nic, a raczej chciałabym tam zostać do końca imprezy f1
szkoda

Cytat:
Ahaa... Kurcze Moze jakbys byla starsza to by Cie sama puscili, albo jakbys jakas rodzinke miala w Warszawie, a tak to sytuacja sie komplikuje... Mnie by z kims puscili, ale ni ma z kim... bu
ja mam 18 lat ale i tak mnie nie puszczą

Cytat:
jeny też bym na to pojechała do Warszawy, ale samej też mnie rodzice nie puszczą, a rodziny tam nie mam

skoro już wybrałyście sobie instruktorów i Robert jest zajęty, to ja już ewentualnie moge mieć tego Hamiltona

a teraz moje kochane dziewczyny mam niespodziankę (mam nadzieje)
wpisywać w google grafika : Adrian Sutil

ja jestem z Podkarpacia, za daleko dla mnie
bierz Lewisa póki wolny
no dziewczyno, Ty chyba chcesz żebym ja padła na zawał przed kompem ale ciacho gdzie go wyniuchałaś

Cytat:
A to niedobrzy znajomi
Ja też bym chciała już auto i prawko Jak tylko będe miała osiemnastke to zdaje Chciałam teraz na wakacjach już sie uczyć, ale mogłabym prowadzić tylko jakąś motorynke, leciutki pojazd i traktor
u mnie to samo, tylko ja mam takie zainteresowania

mi nawet traktorem by nie pozwolili jeździć chociaż nie mam

Cytat:
[URL="http://www.sport.pl/sport/1,65025,4333275.html"]

Jasne że jedź!
"W związku z wysokim poziomem hałasu wszystkie osoby odwiedzające park otrzymają przy wejściu zatyczki do uszu, a dzieci zostaną wyposażone w specjalne słuchawki ochronne. Każdy z gości dostanie również pamiątkową smycz z kartą wstępu do Pit Lane Parku. Wstęp wolny." Chociażby dla tych zatyczek

Ja z Krakowa, może spotkamy po drodze w Częstochowie?

No to z nami jedź! Ustawka w Częstochowie w połowie drogi Chociaż zależy skąd jesteś bo jak ze Szczecina no to nie rewelacyjnie..

A tak swoją drogą słyszałyście o laske Natalii Kowalskiej, która się ściga w Formule Renault 2.0? Oglądałam z nią ostatnio wywiad, taka totalna idiotka, była w czasówce raz przed wszystkimi polakami na jakiejś imprezie
ING Renault F1 Roadshow i w ogóle chwali się tym, że zna Roberta od 2002 roku, i Kimiego i Heikki Kovalainena i w ogóle, że ona dąży do tego żeby ścigać się w F1
o tak, chociażby dla zatyczek
a ja z Podkarpacia, 5 godzin i jestem w Częstochowie
czytałam o niej kiedyś w gazecie nieźle ma

Cytat:

Luna chyba zakochana po uszy, rzadko zwraca na nas uwage
to, że zdradza nas to jeszcze mało, zdradza nawet formułe i swojego Alonso

wcale nie
poprostu mam teraz dużo na głowie, praktycznie mnie nie ma w domu
oby

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Moj tata był na GP Węgier powiedziła ze mozna bylo stracic słuch i ze bezpieczniej jest przed Tv:d ale warto bylo ja tez bym chciała sie wybrac szkoda ze tylko moj tata mogł pojechac

formułe oglada dobrych pare lat jak wszystko
Fajny jest Kimi Hamilton tez niczego sobie
Ale i tak wole piłkarzy i siatkarzy bo kaskow nie nosza

witaj Izuś w naszym gronie
to zazdroszcze Twemu tacie
Ty wiesz najlepiej kogo ja wole

Cytat:

no mogliby ich czasem bez kasków pokazywać wystarczy, ze taki Adrian Sutil jeździ Spykerem i nawet nikt nie pomyślał, żeby sprawdzić jak wygląda
nom ale towar z nigo

Cytat:
e nie podoba mi się ten Yamamoto

żeby wątek nie umierał daje nowy artykuł : http://sport.onet.pl/0,1248769,1578449,wiadomosc.html

wiecie co, tak sobie pomyślałam, że jakby nie podpisali nowej umowy z Heidfeldem to jego miejsce mógłby zająć Vettel i nie trzeba by go było oddawać do Toro Rosso, mimo, że nie zbyt lubię Niemców to on wydaje mi się taki jakiś sympatyczny no i jest młody no i ten same wiecie no ale tak serio to w każdym bądz razie wydaje mi się milszy od Heidfelda
spokojnie, nie umrze

też nie lubie Niemców
Stary 2007-07-26, 13:32   #94
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

PS ojj dziewczyny co sie z Wami dzieje? tylko ja tu pisze :P

Wkoncu musze skorzystac z tego, ze moich "kochanych" braci nie ma i mam wolnego kompa ;]
Stary 2007-07-26, 13:33   #95
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Hehe ok Ale czy on bedzie chcial pozowac ze mna do zdjec? O mam pomysl... Powiem mu, ze jak da sie namowic na mala sesje to wywioze gdzies daaleko Nicka ;D zwiaze go i zamkne w piwnicy, zeby mu nie przeszkadzal w nast wyscigu Wtedy na pewno sie zgodzi hyhy... ;]

dobry pomysl
pewnie że dobry

Cytat:
Zgadzam sie! Kto durny wymyslil, zeby jezdzili w kaskach?;d Ja chce caly czas ich podziwiac, a nie tylko jak stana na podium... Napiszemy petycje do tego calego FIA czy jak to sie tam zwie ;P
ale bez kasku moze sie coś im stać

Cytat:
PS ojj dziewczyny co sie z Wami dzieje? tylko ja tu pisze :P

Wkoncu musze skorzystac z tego, ze moich "kochanych" braci nie ma i mam wolnego kompa ;]
ja jestem
Stary 2007-07-26, 13:34   #96
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

dziewczynki, dziękuje Wam bardzo że tak sie tu udzielacie, i wklejacie linki ja staram sie wpadać kiedy tylko moge
Stary 2007-07-26, 13:35   #97
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Ale ja jestem slepa :P nie zauwazylam, ze ktos napisal...

aa no wlasnie... witam Ize
ten moj refleksss... hehe :P

teraz ide pomoc mamie robic obiadek ;P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 13:41   #98
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

hehe to tylko ja

narazie
Stary 2007-07-26, 14:08   #99
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość

ale bez kasku moze sie coś im stać
Kurcze no racja... lepiej, zeby dojechali do mety cali i zdrowi z kaskiem niz mieli jakis wypadek i byli bez kasku. Ah ale ja madrze napisalam

Cytat:
dziewczynki, dziękuje Wam bardzo że tak sie tu udzielacie, i wklejacie linki ja staram sie wpadać kiedy tylko moge
Nie ma za co Ja tez staram sie czesto byc, o ile moich braci nie ma w domu...
Stary 2007-07-26, 14:24   #100
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

http://www.nelson-piquetjr.com/

Widzialyscie go?? mmmm... ale ciacho To syn Piqueta. Obecnie jest kierowca testowym Renault
Stary 2007-07-26, 14:52   #101
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet jakby dojechał ostatni (bo by się tak nami zauroczył) to my byśmy go już tam pocieszyły

Jasne że jedź!
"W związku z wysokim poziomem hałasu wszystkie osoby odwiedzające park otrzymają przy wejściu zatyczki do uszu, a dzieci zostaną wyposażone w specjalne słuchawki ochronne. Każdy z gości dostanie również pamiątkową smycz z kartą wstępu do Pit Lane Parku. Wstęp wolny." Chociażby dla tych zatyczek

Ja z Krakowa, może spotkamy po drodze w Częstochowie?

A tak swoją drogą słyszałyście o laske Natalii Kowalskiej, która się ściga w Formule Renault 2.0? Oglądałam z nią ostatnio wywiad, taka totalna idiotka, była w czasówce raz przed wszystkimi polakami na jakiejś imprezie
ING Renault F1 Roadshow i w ogóle chwali się tym, że zna Roberta od 2002 roku, i Kimiego i Heikki Kovalainena i w ogóle, że ona dąży do tego żeby ścigać się w F1
No pocieszyłybyśmy go, napewno Tylko co jak tak mu się spodoba i zacznie cały czas przegrywać?

Raczej sobie odpuszcze ten wyjazd, może kiedyś pojade

A o tej Natalii słyszałam, ale nigdy nie widziałam wywiadów z nią. Poszperam w necie może coś znajde.

Cytat:
Fajnie by było, ekipa Wizażanek wielbiących f1

Cytat:
Moj tata był na GP Węgier powiedziła ze mozna bylo stracic słuch i ze bezpieczniej jest przed Tv:d ale warto bylo ja tez bym chciała sie wybrac szkoda ze tylko moj tata mogł pojechac

formułe oglada dobrych pare lat jak wszystko
Fajny jest Kimi Hamilton tez niczego sobie
Ale i tak wole piłkarzy i siatkarzy bo kaskow nie nosza
Witam
Ale zazdroszcze Twojemu tacie
hałasem bym sie nie przejmowała, w końcu takie przeżycie, adrenalina, kierowcy, pędzące bolidy.

Ale niektórzy piłkarze i siatkarze to mogliby zacząć jednak nosić kaski
Kierowcom sie przydają i nie chciałabym żeby jeździli bez Wole ich widzieć zasłoniętych, ale żywych

Cytat:
A jak nawet staną na podium to tacy spoceni, mokrzy, rozczochrani.. I za chwile znów czapeczke ubierają musimy wprowadzić przepis jazdy bez kasku

Widzę, że mamy mały przestój w związku z tym że treningi dopiero w piątek
Nowe info: Sakon Yamamoto nowy w Spykerze
I żeby nie było tak jak z Sutilem, tu jego zdjęcie i dane personalne hehe - http://www.f1wm.pl/kierowcy/?id=syam (tak nawiasem to żadna rewelacja na Bałtyku..)
I o to chodzi, tacy rozczochrani, mokrzy, kilka kilo mniej po wyścigu niż przed Ja lubie na nich popatrzeć, wchodzą tacy zmęczeni na podium, widać że zasługują na to, że tam stoją A potem deszcz szampanów

Yamamoto nie za piękny, rzeczywiście Za to nazwisko na bardzo zmotoryzowane

Cytat:
I jeszcze w to wątpisz? A jakby jednak nie chciał to pokażesz mu moje zdjęcie, chłopak się zakocha i na pewno rzuci wszystkie obowiązki
A Nickiem to sie nie ma co przejmować, pewnie długo z nami nie pojeździ. Oby.

Cytat:

Widzialyscie go?? mmmm... ale ciacho To syn Piqueta. Obecnie jest kierowca testowym Renault
Nie podoba mi się.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 15:07   #102
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

I o to chodzi, tacy rozczochrani, mokrzy, kilka kilo mniej po wyścigu niż przed Ja lubie na nich popatrzeć, wchodzą tacy zmęczeni na podium, widać że zasługują na to, że tam stoją A potem deszcz szampanów
Ja rowniez lubie jak tak wygladaja... Z checia bym postala z nimi na podium ;]

Cytat:

I jeszcze w to wątpisz? A jakby jednak nie chciał to pokażesz mu moje zdjęcie, chłopak się zakocha i na pewno rzuci wszystkie obowiązki
A Nickiem to sie nie ma co przejmować, pewnie długo z nami nie pojeździ. Oby.
Ale jestes skromna hyhy Ale jednak bym wolala, zeby we mnie sie zakochal hehe... A Nick niech zostanie w tej Szwajcarii i nie wraca.

Cytat:

Nie podoba mi się.
No coz kazdy ma inny gust
Stary 2007-07-26, 15:23   #103
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rowniez lubie jak tak wygladaja... Z checia bym postala z nimi na podium ;]

Ale jestes skromna hyhy Ale jednak bym wolala, zeby we mnie sie zakochal hehe... A Nick niech zostanie w tej Szwajcarii i nie wraca.

No coz kazdy ma inny gust
Oj tak Miałam kiedyś nawet takie foto na kompie jak jakiś kierowca [nie pamniętam kto ] lał kubice szampanem, a on stał do niego tyłem, wyglądało, jakby mu wlewał szampan za kombinezon Poprostu świetne foto Może któraś z Was ma w swoich zbiorach?

A tam, jestem skromna Jakby mnie na serio zobaczył na tym zdjęciu to chyba by zemdlał ze strachu i musieliby go reanimować, a Ty byłabyś najbliżej, więc padłoby na Ciebie. Czyli tak czy siak moje zdjęcie łączy ludzi

wymiana książek:

Stary 2007-07-26, 15:33   #104
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Oj tak Miałam kiedyś nawet takie foto na kompie jak jakiś kierowca [nie pamniętam kto ] lał kubice szampanem, a on stał do niego tyłem, wyglądało, jakby mu wlewał szampan za kombinezon Poprostu świetne foto Może któraś z Was ma w swoich zbiorach?
A te fotki musza byc z Kubica czy inny kierowca tez ujdzie? Poszperam na necie, moze cos znajde

Cytat:

A tam, jestem skromna Jakby mnie na serio zobaczył na tym zdjęciu to chyba by zemdlał ze strachu i musieliby go reanimować, a Ty byłabyś najbliżej, więc padłoby na Ciebie. Czyli tak czy siak moje zdjęcie łączy ludzi
hehe ;D Jakie Ty masz pomysly ale tak na powaznie to na pewno by nie zemdlal, predzej jakby mnie zobaczyl :P
Bo jeszcze zaczniemy sie licytowac przez ktora z nas moglby zemdlec

[/QUOTE]
Stary 2007-07-26, 15:36   #105
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

http://www.f1ultra.pl/encyklopediaf1...Nick,2647.html

O jej... tak Nick kiedys wygladal? Jakos tak... jak nie on :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 15:40   #106
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

kas!a - moze nie o tego typu fotki Ci chodzilo, ale jak je szukam to natykam sie na inne ciekawe badz smieszne ;D

patrzcie na to: http://rodland.blogsome.com/images/kimi1.jpg

Ale z Kimiego imprezowy chlopak
Stary 2007-07-26, 15:56   #107
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
A te fotki musza byc z Kubica czy inny kierowca tez ujdzie? Poszperam na necie, moze cos znajde

hehe ;D Jakie Ty masz pomysly ale tak na powaznie to na pewno by nie zemdlal, predzej jakby mnie zobaczyl :P
Bo jeszcze zaczniemy sie licytowac przez ktora z nas moglby zemdlec
Każdy ujdzie Chętnie sobie pooglądam

Cytat:
http://www.f1ultra.pl/encyklopediaf1...Nick,2647.html

O jej... tak Nick kiedys wygladal? Jakos tak... jak nie on :P
To on nie był taki zły kiedyś A teraz jest taki owłosiony, że wygląda jak idź i nie wracaj.

Cytat:
kas!a - moze nie o tego typu fotki Ci chodzilo, ale jak je szukam to natykam sie na inne ciekawe badz smieszne ;D

patrzcie na to: http://rodland.blogsome.com/images/kimi1.jpg

Ale z Kimiego imprezowy chlopak
Albo poprostu bardzo zainteresowany tą dziewczyną obok niego

A ja wklejam moje łupy:
Najpierw Kubica z 1988 roku, a potem Kubica w moherze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z3523704X.jpg (76,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z3526343X.jpg (40,4 KB, 12 załadowań)

wymiana książek:

Stary 2007-07-26, 16:04   #108
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

Ale niektórym dodaje to uroku

No bez kasku to sie nie da, trzeba o nich dbac bo nie bedzie kogo podziwiac
Cytat:

Witam

Cytat:

jest niczego sobie

Cytat:
Witam
Ale zazdroszcze Twojemu tacie
hałasem bym sie nie przejmowała, w końcu takie przeżycie, adrenalina, kierowcy, pędzące bolidy.

Ale niektórzy piłkarze i siatkarze to mogliby zacząć jednak nosić kaski
Kierowcom sie przydają i nie chciałabym żeby jeździli bez Wole ich widzieć zasłoniętych, ale żywych

Ja tez
dla nas to moze nie przeszkadza ale moju tata to juz ma swoje lata i to napewno nie bylo przyjemnie + zar lejacy sie z nieba

Tak zama paru co by im sie przydał taki kask

Dokładnie wazne zeby byli zdrowi i bedzie na co patrzyc
Na starcie jak sie przygotowuja to sobie mozna podziwiac

Cytat:
witaj Izuś w naszym gronie
to zazdroszcze Twemu tacie
Ty wiesz najlepiej kogo ja wole
hej

Oj wiem bardzo dobrze a ty kogo ja

Mam pare fotek dla was dla urozmaicenia
1,2- Kimi
3- Kimi i Hamilton
4- Alonso Hamilton i Kimi
5- Hamilton sliczne
6 - Sutil
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1734287823.jpg (63,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 206321157932470687.jpg (108,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201536083330102573.jpg (81,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 192810359048073811.jpg (91,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 202943458210702994.jpg (61,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1607725283.jpg (88,0 KB, 12 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-26, 16:07   #109
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

To on nie był taki zły kiedyś A teraz jest taki owłosiony, że wygląda jak idź i nie wracaj.
Noo, a teraz wyglada jak jakis malpiszon, ktory nie wie chyba co to jest maszynka do golenia ;P

Cytat:
Albo poprostu bardzo zainteresowany tą dziewczyną obok niego
hehe mozliwe a myslalam, ze jest mi wierny... buu

Cytat:
A ja wklejam moje łupy:
Najpierw Kubica z 1988 roku, a potem Kubica w moherze
W moherze smiesznie kiedys wygladal ;D

A tu Kimi ze swoja zona: http://www.formula1.nl/images/coureu...nidahlmann.jpg
Wyglada jak nie on ;P Wogole to on jest chyba dosc niski.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-26, 16:12   #110
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Izka000 - ale oni sa sliicznii... rozplywam sie
Kimi by pasowal na modela Hamilton tak sloodko z ta dzidzia wyglada ah... a Sutil tez niczego sobie ;]

Ja dalej szukam ;D
Stary 2007-07-26, 16:29   #111
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
5- Hamilton sliczne

Piękne ! poprstu brak słów
i jeszcze kawaler

Cytat:
hehe mozliwe a myslalam, ze jest mi wierny... buu

A tu Kimi ze swoja zona: http://www.formula1.nl/images/coureu...nidahlmann.jpg
Wyglada jak nie on ;P Wogole to on jest chyba dosc niski.
Napewno jest Ci wierny Żona i ta dziewczyna ze zdjęcia to tylko przykrywka

http://youtube.com/watch?v=t-AQGohc3zI Anything you can do, I can do better. I can do anything better than you.

wymiana książek:

Stary 2007-07-26, 16:33   #112
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Znalazlam cos ciekawego:

Przedstawiciele zespołu McLaren stawili się dzisiaj w Paryżu przed Światową Radą Sportów Motorowych zwołaną przez FIA w celu podjęcia decyzji o ewentualnej karze dotyczącej szpiegostwa przemysłowego. Zespół McLaren został oczyszczony z zarzutów.

Oficjalne oświadczenie prasowe FIA brzmi:
Światowa Rada Sportów Motorowych potwierdza, że zespół Vodafone McLaren Mercedes był w posiadaniu tajnych informacji Ferrari i dlatego naruszył 151 punkt, podpunkt c regulaminu sportowego [ang. International Storting Code]. Niemniej nie zgromadzono wystarczających dowodów, że informacje te zostały użyte w sposób kolidujący z Mistrzostwami Świata Formuły 1 organizowanymi przez FIA. W wyniku tego nie wydajemy kary.”

„Ale jeżeli w przyszłości okaże się, że informacje Ferrari zostały użyte z ujmą dla mistrzostw, zastrzegamy sobie prawo do zaproszenia zespołu Vodafone McLaren Mercedes ponownie przed Światową Radę Sportów Motorowych, gdzie zostanie rozważona możliwość wykluczenia zespołu nie tylko z mistrzostw 2007 ale także 2008.”

„Światowa Rada Sportów Motorowych zaprosi także Pana Stepneya oraz Pana Coughlana, aby przedstawili powody, dla których nie mieliby oni zostać wykluczeni ze środowiska międzynarodowych sportów motorowych na dłuższy okres czasu- w tym celu Światowa Rada Sportów Motorowych powołała odpowiednią osobę która rozwiąże sprawę w departamencie prawnym FIA.”

Tego w sumie mozna sie bylo spodziewac... Od poczatku uwazalam, ze ich nie ukaraja. Ciekawe czy uzyli wkoncu tych informacji do budowy bolidow, bo tego wkoncu nie wiadomo...
Stary 2007-07-26, 16:46   #113
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

Napewno jest Ci wierny Żona i ta dziewczyna ze zdjęcia to tylko przykrywka
Yhyym... napewno ;D Ale zawsze jak nie on, to mam wielu innych do wyboru hyhy

Cytat:
http://youtube.com/watch?v=t-AQGohc3zI Anything you can do, I can do better. I can do anything better than you.
Ale fajny filmik i ta piosenka ;d To pewnie bylo krecone przed rozpoczeciem sezonu, wtedy jeszcze Ferdek mogl lubic Lewisa ;P
Stary 2007-07-26, 16:54   #114
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazlam cos ciekawego:

Przedstawiciele zespołu McLaren stawili się dzisiaj w Paryżu przed Światową Radą Sportów Motorowych zwołaną przez FIA w celu podjęcia decyzji o ewentualnej karze dotyczącej szpiegostwa przemysłowego. Zespół McLaren został oczyszczony z zarzutów.

Oficjalne oświadczenie prasowe FIA brzmi:
Światowa Rada Sportów Motorowych potwierdza, że zespół Vodafone McLaren Mercedes był w posiadaniu tajnych informacji Ferrari i dlatego naruszył 151 punkt, podpunkt c regulaminu sportowego [ang. International Storting Code]. Niemniej nie zgromadzono wystarczających dowodów, że informacje te zostały użyte w sposób kolidujący z Mistrzostwami Świata Formuły 1 organizowanymi przez FIA. W wyniku tego nie wydajemy kary.”

„Ale jeżeli w przyszłości okaże się, że informacje Ferrari zostały użyte z ujmą dla mistrzostw, zastrzegamy sobie prawo do zaproszenia zespołu Vodafone McLaren Mercedes ponownie przed Światową Radę Sportów Motorowych, gdzie zostanie rozważona możliwość wykluczenia zespołu nie tylko z mistrzostw 2007 ale także 2008.”

„Światowa Rada Sportów Motorowych zaprosi także Pana Stepneya oraz Pana Coughlana, aby przedstawili powody, dla których nie mieliby oni zostać wykluczeni ze środowiska międzynarodowych sportów motorowych na dłuższy okres czasu- w tym celu Światowa Rada Sportów Motorowych powołała odpowiednią osobę która rozwiąże sprawę w departamencie prawnym FIA.”

Tego w sumie mozna sie bylo spodziewac... Od poczatku uwazalam, ze ich nie ukaraja. Ciekawe czy uzyli wkoncu tych informacji do budowy bolidow, bo tego wkoncu nie wiadomo...
No i dobrze, mają nauczke. Niech lepiej pilnują swoich dokumentów.

Cytat:
Yhyym... napewno ;D Ale zawsze jak nie on, to mam wielu innych do wyboru hyhy

Ale fajny filmik i ta piosenka ;d To pewnie bylo krecone przed rozpoczeciem sezonu, wtedy jeszcze Ferdek mogl lubic Lewisa ;P
Tak, ale oprócz Roberta i Hamiltona tych ja porywam

Albo poprostu kazali im się lubić, albo nie będzie wypłaty. I podziałało

wymiana książek:

Stary 2007-07-26, 17:09   #115
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

Tak, ale oprócz Roberta i Hamiltona tych ja porywam
Albo najlepiej jak sie nimi podzielimy ;] jednego dnia Ty masz np Robercika, a drugiego ja

Cytat:
Albo poprostu kazali im się lubić, albo nie będzie wypłaty. I podziałało
Ciekawe czy Kubica i Heidfeld tez maja jakis smieszny filmik. Hm... Poszukam, ale watpie ;P

http://youtube.com/watch?v=KbbqU8GYzg8 ile tu jest Kimiego...ah... Chyba stalam sie Kimimaniaczka hehe
Stary 2007-07-26, 17:25   #116
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
Albo najlepiej jak sie nimi podzielimy ;] jednego dnia Ty masz np Robercika, a drugiego ja

Ja sie nie dzielę.
Biore co moje i uciekam

Kimi to bezpośredni chłopak jest:
http://youtube.com/watch?v=Rxme2YY0sVU

wymiana książek:

Stary 2007-07-26, 17:41   #117
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

kas!a - oj jak mozesz byc taka...

A Kimi wymiata tylko szkoda, ze jak sa jakies konferencje po wyscigach to nawet jak wygra to malo mowi... :P

http://www.zianie.pl/files.viewFile,...sach-w-f1.html niby nie powinnam sie z tego smiac, bo jakby z wieksza szybkoscia na niego wjechal to cos by mu sie moglo stac, ale jak sie na to patrzy to smiesznie to wyglada
Stary 2007-07-26, 17:57   #118
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
kas!a - oj jak mozesz byc taka...

A Kimi wymiata tylko szkoda, ze jak sa jakies konferencje po wyscigach to nawet jak wygra to malo mowi... :P

http://www.zianie.pl/files.viewFile,...sach-w-f1.html niby nie powinnam sie z tego smiac, bo jakby z wieksza szybkoscia na niego wjechal to cos by mu sie moglo stac, ale jak sie na to patrzy to smiesznie to wyglada

A w niedziele jeszcze gadałam z tatą co by sie stało jakby bolid najechał na tego gościa z przodu trzymającego podnośnik.

wymiana książek:

Stary 2007-07-26, 18:10   #119
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

http://www.luzior.pl/f/1880/Marsylianka,na,silniku,F1
ale oni sa pomyslowi ;D

Chyba niedlugo znikam od kompa, bo dluugo juz tu jestem... :P
Stary 2007-07-26, 18:16   #120
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Ale mam do nadrabiania, dziewczyny zabijcie mnie, ale tyle info, że zajmie mi czytanie pół nocy, ŚLICZNE FOTY, już je ściągam na twardy dyścior.

A na Avie to faktycznie Kimas Bożenko, zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia i wg mnie nie ma nikogo piękniejszego, każdy ma swój gust, ale ja będę mu wierna

Ok nadrabiam i zaraz muszę się "ustosunkować" do waszych wypowiedzi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości