![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy uporządkowany letni kramik, zapraszam
Eleorei - w swoich zapasach mam juz kilka takich brazerów roznych firm i nawet nie mam ich kiedy uzywac bo na codzien wole filtr i Lavertu, wiec boje sie brac kolejnego bo znów moze lezec w szafce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Patii Fekkai wole wymienic na kosmetyk ktory jest mnie naprawde zachwyci bo nie jestem do konca pewna czy chce je wymienic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
To w takim razie moze za odlewke maski Tigi? Filtr nie wiem kiedy zostal otwarty - mam go z wymiany, podejrzewam, ze otwarty zostal ze 2-3mies. temu, data wazn. 01.09.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Patii w takim razie musze zrezygnowac z wymianki, myslalam ze byłas pierwsza włascicielka Avenki i bedziesz wiedziec dokładnie kiedy była otwarta, bo date waznosci ma 12 m-cy po otwarciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
hej
Paradise to 30ml u Ciebie podoba mi sie kilka rzeczy -Givenchy Prisme Libre -versace perfuma -maski do włosów moze znajdziesz cos jeszcze u mnie? zajrzyj tez do watku ciuszkowo-butkowo-torebkowego ![]() odpisz prosze u mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
z takich zapachów mam jeszcze Givenchy Eau Torride ze 100ml zostało ponad połowe.
http://alejka.pl/eau_torride_edt_50_ml.html interesuje cie ten zapach?
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Moglam sporo oddać za Pryzmy (jesli pisalam w tej sprawie juz to przepraszam)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
jesli chodzi o kosmetyki do włosków to podobaja mi sie te:
Paul Mitchell odżywka Super Skinny Daily Conditioner- prof odzywka silnie wygładzająca - ubytek okolo 35% z 300ml- pozostawia włosy jedwabiscie miekkie, nawilzone i lsniace 8. Serum Fekkai z serii Technican Color Care- serum zamyka łuske wlosa, silnie nablyszcza , wygładza i ochrania kolor, ale nadaje sie równiez do niefarbowanych wlosow - ja takie posiadam i dla mnie jest rewelacyjne , jest niesamowicie wydajne, naprawde tak jak zapewnia producent wystarczy 2-3 krople dla spektakularnego efektu, przecudnie pachnie i zapach długo sie utrzymuje, z 125ml ubytek to 10%, moge zrobic odlewke polowy lub oddac całosc ale tylko za cos extra 11.Odżywka Jaga Hupało & Thomas Wolff- w sprayu do włosow delikatnych i cienkich, nawilza, nablyszcza i delikatnie unosi u nasady , absolutnie nie obciąza, pozostąło okolo 3/4
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
DAISSY niestety nic mi sie nie przyda
![]() Malwina - jesli mogłabys cos oddac z kosmetyków ktore mam wypisane w pierwszym poscie to daj znac, bo z twojego watku nic dla siebie nie widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
mam PINEAPPLE& COCONUT - BALSAM DO CIAŁA 250ml
jesli jestes zainteresowana to napisz co bys mi mogla dac za niego z kometykow ktore mnie u Ciebie interesuja
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
Jeśli Cię interesuje to jestem w posiadaniu kremu Phsyiogel, zapraszam na wątek-mozesz zobaczyc moj wysublimowany opis tego kremu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
![]()
No to pięknie, mnie załatwiłas
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Witaj czy zainteresuje Cię Gloria Cacharel 30/50 ml , poczwórne cienie Nouba wrzosy/fiolety lub puder sypki Clarinsa. Interesuja mnie mnie Pryzmy 02
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Ryjku Glorie lubie, ale to za mało za pryzmy, a cieni nie uzywam, a sypki Clinique niedawno wymieniłam bo sama mam za duzo sypańców w domu, potrzebowałabym ewentualnie prasowany puder, chetnie pryzmy prasowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Niestety pryzm prasowanych nie mam ale mam puder prasowany Shiseido L1. Tylko , że to jest wkład i jest użuty dwa razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
No wlasnie nad Paraidise sie zastanawiam ale mam duzo perfum i nie wiem kiedy je wszystkie złuzyje, wiec chyba wolalabym przygarac takie ktore sa na 100% w moim guscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
aha,rozumiem
to chyba nie wyjdzie nam wieksza wymianka skoro podoba Ci sie tylko balsam the body shop...
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za
. Loreal Prof szampon Sensi Balance- mam wielka butle, moge zrobic odlewke lub oddac całosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.