![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: dziwne zdarzenie
http://www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=2346
link do tego filmiku...ku przestrodze dla ludzi wynajmujących mieszkanie od starych bab ... UWAGA...niecenzuralne teksty..nie wiedzialem ze stare bereciary potrafia tak kląc
![]() |
#92 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Przerażająca baba ;]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole glosna sprawa byla z tego swego czasu ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ja bym zadzwonila do tamtych dziewczyn i zapytala, komu dawaly klucze
![]()
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Aż mi serce zadrżało na samą myśl o tym. Chyba gdybym była na Twoim miejscu, to chodziłabym po domu spanikowana i z miękkimi kolanami...
![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
to da się tak po prost pożyczyć amstafa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
no wlasnie...tez sie nad tym zastanawiam
![]() ![]() a i tak btw. sara17 pisalas ze mieszkanie w ktorym obecnie jestes nalezy do Twojej mamy...kilka postow wczesniej pisalas ze Twoja mama nie ma kluczy do tego mieszkania bo nie zdążyłas jej dać...troszke mi ta cala sprawa smierdzi. Twoja mama nie miala kluczy do swojego wlasnego mieszkania?? Czy moze tez UFO jej zabrało? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Nie nie ma kluczy, klucze ja dostalam jak sie przeprowadzalam a juz w wawie dziewczyny mi oddaly swoje.
No coz nie wiem czy sa gdzies wypozyczalnie amstaffów - watpie. Ja pozyczylam od kumpla, i psiaka sie nie boje - jest cudny i grzeczny ![]() Przypuszczam ze po prostu musial ktos miec dorobione klucze bo innego wytlumaczenia nie ma, tym bardziej ze nic nie zginelo (obrocz bulek ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że to były te koleżanki albo ktoś z rodziny. Jeśli rodzina ma klucze of kors.
No bo który złodziej nic nie kradnie tylko je bułki i zostawia długopis ? xD Jest jeszcze ta opcja z właścicielem...skoro dziewczyny mi odpowiedziały że to możliwe ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Co z właścicielem?
No nie widze innej mozliwoscize ktoras z dziewcztn albo jakis ich znajomy mial dorobiony klucz i nie chcialy sie przyznac. Bo jak juz mowilam klucze (o ktorych wiadomo) mialam tylko ja (wszystkie 3 pary)... I nie dziwie sie ze trudno w to uwierzyc, jak zadzwonilam do mojego faceta i mu zaczelam mowic ze ktos byl w domu to stwierdzil ze pewnie nie pamietam co robilam rano... ![]()
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak dla mnie ściema. Jeśli się mylę to przepraszam, ale wiele już było takich wątków, ja się napiszę , napiszę a potem zonk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Nie jest to sciema ale jak juz pisalam wiem ze trudno w to uwierzyc... jak dla mnie to tez jedyne rozwiazanie ze ktoras z dziewczyn lub ich znajomych musiala miec dorobiony klucz... W kazdym razie teraz juz nic takiego sie nie dzieje.
A co do psiaka to go juz znalam wczesniej i jest grzeczny i ulozony, poza tym znal mnie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.