![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Witam i... już się boję ;)
13. i 14. komplet "Santer" (onyks)
15. naszyjnik "Eternity" (hematyt) 16. kolczyki "Kopciuszek" (swarki i srebro) - pomysł może banalny, ale wyglądają super, więc powstaje cała seria kolorystyczna ![]() 17. i 18. komplet "Intelektualistka" (szkło - porządki ![]() c.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
i ostatnia porcja:
19. naszyjnik "Moonwalk" (labradoryt) "odpadkowe" kolczyki powstałe w wyniku wiosennych porządków w koralikach: 20. kolczyki "Wiosna" (szkło, bali) 21. kolczyki "Mszyste" (szkło, bali) 22. kolczyki "Gerda" (szkło, bali) i na koniec 23. naszyjnik "Życie" (szkło) No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
O i znów b. dużo
![]() 11. alcee uwielbiam 13. i 14. ładny komplet oraz 20 śliczne szkło. Ogólnie wszystko jest śliczne, jednak te najbardziej mi sie podobają ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Nawet fajnie wygladaja te
Tu kompletnie nie pasuje mi zawieszka w ta strone - do gory nogami wygladaloby "lzej" a tak kolce sa jakies ciezkawe... Ten komplet natomiast calkiem sympatycznie ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Najdłużej zawiesiłam oko na naszyjniku hematytowym. Ma coś w sobie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa i bardzo przepraszam, że dopiero teraz
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Dziś tylko kilka nowości - reszta czeka na obfocenie:
1. Naszyjnik "Winobranie" (granaty) 2. Zawieszka "Tybet II" (prawie identyczny komplet z kolczykami czeka na fotkę) (agat) 3. Kolczyki "Pierwsza randka" (Jablonex i srebro) 4. Kolczyki "Bursztynowy szlak" (Jablonex i elementy posrebrzane) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, to też moje ulubione - kalię zostawiłam sobie, a naszyjnik co prawda dałam w prezencie, ale z żalem się z nim rozstawałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Kalia mnie zachwyciła. Ma piękny kolor..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Kalia i naszyjnik winobranie
![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za miłe słowa! Widzę,że wszystkie jesteśmy zgodne
![]() Co do kalii - dużo zależy od oświetlenia. Poniżej komplet z tych samych kalii, ale w innym świetle. Oprócz tego dorzucę kilka nowości: - komplet "Nibylandia" (swarki + elementy posrebrzane) - kolczyki "Chiyo" (tensha, swarki i srebro) - kolczyki "Hatsumomo" (tensha, swarki i srebro) - naszyjnik "Czarny kot" (onyksy + srebro) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
A że ja jak zwykle focę i wrzucam hurtowo, to c.d. wrzutu:
- kolczyki "Biała dama" - kolczyki "Zimolubek" (koral biały) - naszyjnik "Morska bryza" (jaspis, swarki, srebro, posrebrzane przekładki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Właśnie przeglądam Twoje prace
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
mi wpadły w oko tylko "czarny kot" i "morska bryza", a w reszcie loopy do poprawy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Morska bryza śliczna...
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
wszystko bardzo ladne i dopracowane, ale Chiyo i bryza sa naj, naj, naj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
1 - uhhh... kalie
![]() 2,3 - poprostu prześliczny ![]() 4 - ładniuchne 5 - mimo wszystko wolałabym zawieszone odwrotnie ![]() 6 - ładny, bo czany ![]() 7 - i znowu to samo co w 1 ![]() 8 - mój koral ulubiony ![]() 9 - ale fajnie wyglądają te prtzekładki ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Zimolubek i Nibylandia - bardzo wdzięczne
![]() Buziaki mari. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Niestety ostatnio mam tyły z wrzucaniem zdjęć, bo moje młodsze dziecię funduje mi pobudki o kosmicznej godzinie 5:20! Więc nocne siedzenie przy kompie odpada
![]() Ale wrzucam kilka nowości i zaległości ![]() 1 i 2 - specjalnie dla Caffi - komplet Tybet II (zawieszka raz jeszcze) (Caffi, tych labradorytów jeszcze niestety nie mam obfoconych) 3 - kolczyki "Aniołki" (kryształ górski, swarki) 4 - kolczyki "Pszczółki" 5 - kolczyki "Ariel" (szkło i elementy posrebrzane) 6 - kolczyki "Ariel II" (szkło i elementy posrebrzane) c.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
I następnie (8,9 i 10 to efekt robienia porządków w koralikach
![]() 7 - kolczyki "Daisy" (lampwork, swarki) 8 - kolczyki "Grapes" (szkło, bali) 9 - bransoletka "Gucio" (szkło i drewno) 10 - kolczyki "Krewniacy" (szkło i elementy posrebrzane) 11 - kolczyki "Księżycowy blask" (labradoryt, srebro, bali) 12 - kolczyki "Matka natura" (malachit - prawdziwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Malachitowe w moim typie są.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze trochę:
13 - kolczyki "Sayuri" (moja ukochana Tensha, swarki, srebro) 14 - branosletka "Ślimaczki" (szkło - efekt porządków w koralikach ![]() 15 - kolczyki "Żabie oczko" (onyks, millefiori i szkło - też porządkowe ![]() 16 - naszyjnik "Potęga miłości" 17 - naszyjnik "Isztar" 18 - naszyjnik "Zefir" 3 ostatnie naszyjniki to propozycje dla koleżanki, która chciała coś podobnego do "Szamanki". Przyznam się Wam, że powoli kończy mi się wena twórcza jeśli chodzi o nazwy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze wrzucam ostatki:
19 - komplet "Passion dance" (jeden z moich ulubionych motywów - tym razem ze zwykłych szkiełek) 20 - kolczyki "Tajemnica wygasłych wulkanów" (onyksy i agat - niestety w onyksach kółeczka troszkę różnią się wielkością, ale i tak już poszły w świat ![]() No i wreszcie definitywnie kończę ten wrzut ![]() ![]() ![]() P.S. Kasiu, dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Tybet - w kalii fajnie wyglada ten środek, a kolczykach są nakładki których bardzo nie lubię
![]() Aniołki - ładne, ale swarek mi sie widzi za duży troszke ![]() Pszczółki - fajniuchne ![]() Ariel - w prawym ci się obsunął loop w biglu ![]() Ariel II - jakie ślicze bigle ![]() Daisy - piękne szkiełka Grapes - śliczne korale, śliczna kompozycja Gucio - takie noo... ładne poprostu ![]() Krewniecy - świetne ![]() Księżycowy Blask - moju ![]() Matka Natura - moju dwa ![]() Sayuri - nigdy nie miałam tenshy ![]() ![]() Ślimaczki - fajne te ślimaki ![]() Żabie oczko - bardzo bardzo, za nietypowość ![]() Potęga Miłości - jak ja lubię czerwony ![]() Istar - porzedni lepszy ![]() Zefir - kolor nie, forma tak Passion Dance - prosto, ale ładnie ![]() Tajemnica Wygasłych Wulkanów - prześliczny agat ![]() ![]() Ps. Madziu, następnym razem proszę w mniejszych ilościach, coo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.