|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Torebka / torba dla studentki
Tak, dokładnie, kartki możesz nosić luzem, w koszulce, w teczce, lub wpięte w skoroszyt np.
Edytowane przez danusia_prv Czas edycji: 2007-10-04 o 19:59 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie sprawdzają sie tylko bardzo duże torby
. Co prawda na uczelnię noszę tylko zeszyt, ale mam jeszcze kilka pierdółek, które potrzybuje mieć przy sobie. a po zajeciach chodzę na jogę, wiec musze miec miejsce na strój, często tez idę połazić po jakiś sklepach, więc też musze miec miejsce na ewentualne zakupy. na ten rok kupiłam tą z serii dużych atmosphere , które ktoś wczeniej juz pokazywał : /zdjecie zaporzyczone z allegro/ |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze popularne te toby hehehe. Ciekawe ile osob u mnie na uczelni bedzie ja mialo
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w przyszły wtorek pochodze po Pietrynie w Łodzi (szczególnie po sklepach Diverse) i planuję zakupić torbę z takiego modelu (zdjęcie jednej z wizażanek
) moja kumpela ma taką i mówi że jest niesamowicie pakowna a ja takie właśnie lubię no i mieści teczkę A4 ja na uczelnie noszę własnie teczkę z kilkoma kartkami wkładów do segregatora i na nich robię notatki. Mam co prawda jeszcze zeszyt do angielskiego oraz mikro- i makro- ekonomii, ale to są rzeczy które muszę mieć na każdych ćwiczeniach z tych przedmiotów przy sobie a wtedy w takim zeszycie łatwiej się połapać
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko faktycznie warto pamietac o regularnym wpinaniu kartek,bo inaczej mozna niezle namieszac Ja,poniewaz jestem leniwcem ,na wszelki wyapdek kupilam skoroszyt,od razu podziurkowany i z takimi nacietymi kartkami,zeby bylo latwo odrywac. W ten sposob notatek po drodze nie pogubie,a z czase bedzie coraz cienszy No i takie wklejki do segregatora-na kazdy przedmiot inny kolor,zeby bylo latwiej znalezc gdzie sie jedne notatki koncza,a drugie zaczynaja...A co do zeszytow A4 to tez kiedys myslalam,ze to taki uczelniany wymog,nakupowalam<of course wszystkie grube iw twardej oprawie>i malo mi ramie nie odpadlo no coz,czlowiek sie uczy na bledach
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym numeruję te kartki więc o poplątaniu przedmiotów i kolejności raczej nie ma mowy
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba bede zeszyt a4 nosila, bo kartki mi sie pogubia
super torbe widzialam w bershce, duuuża , ale nie za duza, w krateczke , z małymi rączkami i jednym dłuższym + portfelik do kompletu . tylko musze isc z zeszytem i zbadac czy sie zmiesci za 90 zł
|
|
#98 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jka nie kupie tej diversa to pewnie ta, zawsze mozna sweterekdo niej włożyć, czy zakupy po zajęciach. |
||
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co studiujesz? Cos mi swita ze administracje? |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
jedna z wizażanek napisała, że kupiła ja za 90zł
|
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
cena jest naprawdę przystępna,a torba niesamowicie pakowna (moja kumpela taką ma)
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ja jako studentka 3go juz roku na dodatek farmacji wiem jak wazna jest duza torba (na moim kierunku musze nosic na cwiczenia oprocz notatek fartuch... itp) No i zakupilam sobie ostatnio swietną, duzą ladną czarno-szarą torbę Pumy. Zaplacilam 240zl. Jak znajde zdjęcie to moze wkleje.. ale narazie nie widzialam takiej na necie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
To jest wlasnie moja torebka. Jak wam sie widzi?
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
u mnie na uczelni i ulicach Poznania jest pełno toreb tych wielkich z Atmosphere
aż odpada mi kupienie jej.
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
A ja zamist kombinować i szukać dużej i ładnej torby... notuję w zeszytach formatu A5
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wykorzystam zapas kupiony dwa dni temu z mysla o nowym semestrze to wyprobuje Dzieki myszo za podpowiedz
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuję po prostu takie kolorowe wkłady do segregatora kupuję tez takie specjalnie zrobione tekturki (przekładki) do segregatora i wtedy za poszczególnymi przekładkami są inne przedmioty
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz nas pogonia bo sie off top robi
Na innym watku wizzanka pisala, ze wozi ze soba skoroszyt i w nim ma koszulki - kazda na jeden przedmiot i tam sobie zbiera notatki. Jest lekkie i ma wszystkie notatki przy sobie. Ale to chyba na dziennych, myslicie ze na zaocznych jest inaczej? A jest wogole tyle kolorow co przedmiotow? ![]() A ja czekam na moja torebeczke z Atmosphere, juz sie nie moge doczekac - jutro powinna juz byc
|
|
|
|
|
#113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo ja jak nie kupie ta diversa to wlasnie atmosphere |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na nie bardzo ciezko trafic ( mam na mysli ta bezowa/biala) ten sprzedawca mial tylko jedna. Chyba ze chodzi ci o ta duuuza co sa rozne wzory? Bo ta juz do mnie dawno doszla i bardzo mi sie podoba, wlasnie jestem w nia spakowana i o 13.49 jade do Bydgoszczy ;P
OOoooo wlasnie przyszedl listonosz i przyniosl ta bezowa. Zrobie jeszcze szybciorem zdjecie bo zaraz musze uciekac na autobus. |
|
|
|
|
#115 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Ok zdaze zrobic jeszcze duza
Sorry za ten bajzel ![]() Ta bezowa estwieksza niz myslalam, na zdjeciu wygladala na dosc mala. Bardzo mi sie podoba tylko nie wiem zczym ja bede nosila, nie mam jasnych butow, nawet dodatkow. Bede musiala kupic jakis bezowy szaliczek, korale i moze pasek? |
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest bezowa, 80zl - tez Atmosphere.
Tej duzej nie bede nosila na uczelnie, moim zdaniem to model raczej podrozny. Mam w nia zapakowane ciuchy i kosmetyki na weekend. Na uczelnie zabieram czarna z serduszkiem z H&M, pozniej bede nosila tez ta bezowa. |
|
|
|
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szukam czegos zywego i wesołego na torbie. Nie chce jednolitej. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sie skoroszyty nie sprawdzily - strasznie sie niszczyly w torbie (mialam takie fioliowe jakby, takie zwykle. Teraz zakupilam zeszyty formatu A5 z dziurkami do segregatora, z jednej strony bede miala wyklady, z drugiej cwiczenia i mysle ze to sie sprawdzi - wszystko w jednym miejscu i bez balaganu. Oczywiscie zalezy od przedmiotu, ale gdy trzeba miec notatki z wykladow na cwiczeniach, to pojedyncze kartki sie w moim wypadku nie sprawdzaja.
Marua ta pierwsza, bezowa torba super, ta druga juz mi sie mniej podoba, moze ze wzgledu na to, ze wyglada jakby byla z satyny... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

.

) moja kumpela ma taką i mówi że jest niesamowicie pakowna a ja takie właśnie lubię

Jak wykorzystam zapas kupiony dwa dni temu z mysla o nowym semestrze to wyprobuje