TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-09, 20:42   #91
Karolynka
Zakorzenienie

Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja!

Miałam nie oglądać,a jednak na kawałek się skusiłam Pewnie dalej będę oglądać wyrywkowo,bo program zdecydowanie mi się przejadł i na niektóre gwiazdy jakoś nie mam ochoty patrzeć
Kibicuję Steczkowskiej,a marzę o szybkim odejściu Vondrackovej (czy jak to się tam pisze )
Karolynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 20:46   #92
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Karolynka ja tez nie lubie Vondrackowej mam nadzieje ze szybko odpadnie...

a dzis podobal mi sie przede wszystkim Damięcki !!

no i odeszli z programu D.Kublik i Stachurski...
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 20:46   #93
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Karolynka ja tez nie lubie Vondrackowej mam nadzieje ze szybko odpadnie...

a dzis podobal mi sie przede wszystkim Damięcki !!

no i odeszli z programu D.Kublik i Stachurski...
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 20:58   #94
xandra78
Zakorzenienie

Ciekawe o jakiej chorobie mówił Stahurski?????? .Mam nadzieję,że to nic poważnego.
xandra78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 21:09   #95
natalka2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dora_angel Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny wieciejak nazywa sie piosenka do ktorej tańczyl adam fidusiewicz? Albo czy wiecie gdzie znalesc tytuly piosenek do ktorych tancza gwiazdy?
jutro powinny być na stronie tzg

a Stachurskiego mi trochę żal, mimo iż jakoś specjalnie za nim nie przepadam.
ale zachował się z klasą

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 21:13   #96
vika19871
Zadomowienie

GG do vika19871

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
Ciekawe o jakiej chorobie mówił Stahurski?????? .Mam nadzieję,że to nic poważnego.

no własnie ciekawe,,,,, obejrzalam tylko samm koniec i widzialam tą akcje z nim..

Vincent Van Gogh

moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617
vika19871 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 21:29   #97
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

damięcki coś pięknego..myślałam że odpadnie ten stary ble:P rafał
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 21:47   #98
froggie
Zakorzenienie

Stachursky skręcił kostkę i dlatego zrezygnował z dalszego udzialu w tancu bidulek
Stary 2007-09-09, 22:01   #99
malenka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Stachursky skręcił kostkę i dlatego zrezygnował z dalszego udzialu w tancu bidulek
Oprócz kontuzji chyba wspomniał też o chorobie, mam również nadzieje,że to nic poważnego.
Uważam,że dzisiejszy odcinek był dosyć emocjonujacy

63-61-59-57-55-53-52-50
malenka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 22:13   #100
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malenka17 Pokaż wiadomość
Oprócz kontuzji chyba wspomniał też o chorobie, mam również nadzieje,że to nic poważnego.
Uważam,że dzisiejszy odcinek był dosyć emocjonujacy
To chyba chodzi właśnie o to że ma problemy ze stawami skokowymi. Na filmikach z treningów pokazali że już jakąś kontuzję wtedy miał, przyszedł lekarz i powiedział że w każdej chwili może się to powtórzyć.

A tak w ogóle może to troche nie na miejscu w tej sytuacji ale uważam że cała akcja z kontuzją Stachurskiego i jego rezygnacja z dalszego udziału w programie jest bardzo starannym zabiegiem marketingowym TVN-u - czyli w skrócie uważam że zostało to wyreżyserowane
Stary 2007-09-09, 22:19   #101
katison
Rozeznanie

A czemu reszta gwiazd kobiet nie tańczyła tańca towarzyskiego pojedynczo tylko wszystkie razem? To te nowe zasady niby
Takie dziwne jak tak

" Nothing tastes as good as skinny feels.."
Kate Moss

mój blog inspiracje
katison jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-09, 22:27   #102
Abuba
Zadomowienie

1.Też byłam pewna, że odpadnie Bryndal, a tu proszę, proszę...
2.Myślicie, że Stachursky rzeczywiście dostał najwięcej sms-ów? Jeśli tak, to rzeczywiście "opłacało" się TVN wypuścić go z kontuzją na parkiet. Jejku...
3. Szkoda mi Tomka Kammela, bo ja go naprawdę lubię. Myślę, że gdyby miał inną partnerkę - kogoś znanego i lubianego - zdobyłby więcej sms-ów. Zresztą w drugiej potencjalnej parze do odpadnięcia była też zupełnie nowa, nieznana partnerka. Ciekawe, ile tak naprawdę głosów zbierają tancerze a nie gwiazdy. Chyba nie jest to mały odsetek.
4. A jeśli rzeczywiście widzowie głosują i na gwiazdę i na tancerza, to duże szanse ma Justyna Steczkowska i Stefano. Finał mają na pewno! Halinka i Robert też.

Cytat:
Napisane przez Kattie7 Pokaż wiadomość
tak było w poprzednich edycjach, ale teraz trochę zmienili formułe programu,
teraz jest 14 par, więc po starych zasadach program trwałby o 4 tygodnie dłużej (przedtem było 10 par) dlatego już w pierwszym odcinku ktoś odpadnie
Zmieniło się jeszcze to, że w finale będą trzy pary. Bardzo mądra decyzja, bo przynajmniej teraz w finale głosy jury będą miały jakieś znaczenie - do tej pory tak naprawdę wszystko było w rękach widzów.
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 22:37   #103
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lee_monka Pokaż wiadomość
e tam, e tam lepszy jest niż beckham
OMG!!Jak pokazywali urywki z prób to miał dłuższe włosy...ale wyszedł tańczyć mambo...

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Przyzwyczaiłam się już do Urbańskiego... teraz moim zdaniem Gąsowski jest beznadziejny, ale może jakoś sie jeszcze wyrobi

A Blanka jakoś się zmieniła...
Gąsowski też mi nie pasuje...I tak już na nerwy działa mi Skrzynecka a jeszcze on...

Kurcze, smutno mi się zrobiło jak zobaczyłam Stachurskiego kontuzję...Fajny facet z niego i chociaż nie jestem jego fanką to uważam że jest dobrze ułożonym, normalnym facetem który podszedł do tego programu z dystansem!

Jak Damięckiemu oczka błyszczały...o mamoo!
A Kammel jakii...
Ten z "Na wspólnej" mógłby odpaść...Wyglądał jakby tańczył na szczudłach...
A jak Bosakowi z tym sexem dogryzali...Wogóle był lekko speszony chłopak...zobaczymy jak mu pójdzie w rumbie

Ale jak zobaczyłam Maksymiuka i Leppera...Kampania trwa:|

Nie rozumiem za bardzo tej formuły programu...bo dzisiaj tańczyli tylko faceci i zawodowe partnerki...A za tydzień kobitki i zawodowi tancerze

Ach...Co za wieczór, naprawdę mnóstwo wrażeń!

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 22:48   #104
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darin Pokaż wiadomość
A tak w ogóle może to troche nie na miejscu w tej sytuacji ale uważam że cała akcja z kontuzją Stachurskiego i jego rezygnacja z dalszego udziału w programie jest bardzo starannym zabiegiem marketingowym TVN-u - czyli w skrócie uważam że zostało to wyreżyserowane
Cytat:
Napisane przez Abuba Pokaż wiadomość
2.Myślicie, że Stachursky rzeczywiście dostał najwięcej sms-ów? Jeśli tak, to rzeczywiście "opłacało" się TVN wypuścić go z kontuzją na parkiet. Jejku...
Zgadzam się z Wami, dla mnie też to było bezsensu. Po prostu TVN go na siłę promuje, odkąd wygrał w zeszłym roku Sopot. Zagranie typowo pod publiczkę, pełen melodramatyzm. I jeszcze to łzawe pożegnanie itp.

Niesprawiedliwa była też dla mnie ocena. Bo niby z jakiej paki on, za 3 kroki dostał oceny wyższe od tych, którzy przebrnęli do końca?? Przecież 4 krok mógł być beznadziejny.:c ool:

Mi się najbardziej podoba para Halinka - Robert. Ona jest po prostu śliczna, ma w sobie jakieś naturalny urok. Ładnie się razem prezentują. Ale moim ulubieńcem pozostaje Kochanek .
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 23:28   #105
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Cytat:

Od razu zaznaczę, że nie oglądałam całości programu, tylko końcowe wyniki i cóż.. dla mnie to trochę małą ściemą zajechało.. Gąsowski tak sztucznie mówił o tym, że nie wiedzą co się dzieje, że nie wiedzieli nic o tym 'planie' Stachurskyego.. myślę, że gdyby faktycznie nagle coś tak nieoczekiwanego się stało to był by chwilowy chaosik.. a nie ot tak, lekko jak z płatka 'odchodzę z programu' 'dobrze Jacku!" Dziwnie to wyszło..
Stary 2007-09-09, 23:38   #106
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Od razu zaznaczę, że nie oglądałam całości programu, tylko końcowe wyniki i cóż.. dla mnie to trochę małą ściemą zajechało.. Gąsowski tak sztucznie mówił o tym, że nie wiedzą co się dzieje, że nie wiedzieli nic o tym 'planie' Stachurskyego.. myślę, że gdyby faktycznie nagle coś tak nieoczekiwanego się stało to był by chwilowy chaosik.. a nie ot tak, lekko jak z płatka 'odchodzę z programu' 'dobrze Jacku!" Dziwnie to wyszło..

Dokładnie, sztuczne reakcje prowadzących. Przecież reżyser nie wpuścił by go parkiet podczas gdy program leci na żywo. No i ta naciąga punktacja - dla mnie jedna wielka ściema
Stary 2007-09-10, 00:05   #107
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Cytat:
Dokładnie, sztuczne reakcje prowadzących. Przecież reżyser nie wpuścił by go parkiet podczas gdy program leci na żywo. No i ta naciąga punktacja - dla mnie jedna wielka ściema

Jakoś nie chce mi się wierzyć, aby Stachursky bawił się w takie coś...
On raczej nie należy do ludzi którzy robią dookoła siebie szum itp.

Dla mnie to dosyć realnie wyglądało wszystko...Chociaż jak w programach na żywo coś "nie pójdzie" według plany robi się ogromne zamieszanie przeważnie...A tutaj jakoś to "bez echa"przeszło...

No i Skrzynecka powtarzająca w kółko "Byłeś bardzo dzielny Jakcku!"

Co do Gąsowskiego to brak słów...Stachursky przerwał taniec a ten do niego "Jacku chodź tu..." i mu mikrofon pod nos...Dopiero dali mu spokój jak p. Tyszkiewicz powiedziała "Podajcie mu krzesło..."!

Sama nie wiem...

Stary 2007-09-10, 00:29   #108
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolynka Pokaż wiadomość
Miałam nie oglądać,a jednak na kawałek się skusiłam Pewnie dalej będę oglądać wyrywkowo,bo program zdecydowanie mi się przejadł i na niektóre gwiazdy jakoś nie mam ochoty patrzeć
Kibicuję Steczkowskiej,a marzę o szybkim odejściu Vondrackovej (czy jak to się tam pisze )
mam takie samo zdanie jak Ty, odejście stachurskiego tez wg mnie naciągane..ale i tak współczuje facetowi, bo widać było że go boli..a co do gąsa to mam mdłości jak go widze obleśny,łysol!Biedna głogowska
Stary 2007-09-10, 00:55   #109
Darin
Rozeznanie

http://www.ukaraj.pl/news/id2421,Wie...+Isis+Gee.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 07:52   #110
hebe20
Raczkowanie

Akcja ze Stahurskym zajeżdzała mi troche przekrętem..i wyglądała na wyrezyserowaną... ale może jestem przewrażliwiona... bo ja wszędzie węszę przekręt.

Prawde mówiąc wolałabym oglądać dzisiaj kobiety na parkiecie. Bardzo jestem ciekawa kocich ruchów Steczkowskiej, i żywiołowej Halinki Młynkowej.

Wg mnie jak na pierwszy taniec świetnie wypadł Jacek KAwalec( widać że cha cha mu lezy), i Damięcki ( widać że ma dryg do standardu)... chociaż momentami troche mu rama opadała:P

Pozostali mi się nie podobali. POzytywnie byłam zaskoczona jedynie Bosakiem. Widziałam go kiedyś u Wojewódzkiego i sprawiał wrażenie strasznie zasadniczego i poważnego człowieka, bez poczucia humoru. Myślałam że w tańcu zupełnie polegnie, bo przecież w tańcu trzeba choć trochę wrzucić na luz, zatanczył całkiem poprawnie
hebe20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 08:44   #111
żurawinka
Zakorzenienie

A więc Steczowska nie tańczyła? bo właśnie się zastanawiałam jak ja ich przegapiłam? oglądałam jeszcze inny program, przełączam a tam koniec??? to kiedy będą tańczyć? za tydz.?
Damięcki miodzio, Bosak zabawny ale fikołka zrobił!, Guzikową lubię ale czy tańczyła czy przegapiłam nie wiem.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 08:45   #112
_totally_
Zakorzenienie

Za chwilę w DDTVN ma się pojawić Stachusky, który zdradzi powody swojej decyzji.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 08:48   #113
Darin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
A więc Steczowska nie tańczyła? bo właśnie się zastanawiałam jak ja ich przegapiłam? oglądałam jeszcze inny program, przełączam a tam koniec??? to kiedy będą tańczyć? za tydz.?
Damięcki miodzio, Bosak zabawny ale fikołka zrobił!, Guzikową lubię ale czy tańczyła czy przegapiłam nie wiem.

Nic nie przegapiłaś, jest nowa formuła programu i wczoraj tańczyli tylko faceci i zawodowe tancerki. Za tydzień czas na babeczki
Stary 2007-09-10, 09:17   #114
karolinaa
Wtajemniczenie

Ja jestem rozczarowana ta edycją , ( właśnie w dzień dobry jest wywiad z stahurskym , sorci za złą pisownię ) .
Może i faktycznie ma kontuzję , ale ta cała sprawa i rozgłos jest dla mnie dziwny . Jeśli wiedział że coś sie dzieje ze stopą , powinien zrezygnować , i wyjątkowo zatańczyć w przyszłym tygodniu , po drugie dlaczego powiedział że rezygnuje jak , prowadzący już praktycznie wypowiedzieli kto odpada , i jak dobrze sie przypatrzeć skrzynecka nie była zaskoczona , że pan stahursky nagle przerywa program , wyglądało to tak jakby czekała , aha i czy jeśli tak go stopa bolała to dlaczego zaraz nie skonsultował się z lekarzami tylko w tym pokoju gwiazd tak długo stał uśmiechnięty , i te decyzje jury , najwyższe noty .
Nie chce tutaj nikogo osadzać , ale to całe zamieszanie jest ja dla mnie zbyt dziwnie . Nie wiem może jestem przewrażliwiona , rozumiem za stacja TVN była postawiona w podbramkowej sytuacji (jeśli to prawda co piszą w gazetach ) ale , dać Gąsowskiego to zły pomysł . Ten facet jakoś tak na mnie źle działa .
Z tego odcinka nie podobał mi sie Bosak i Bryndal
Natomiast zaskoczył mnie Kawalec .
wogóle to bym wolała żeby zatańczyły wszystkie pary , a tak jakos dziwnie .
A co powiecie żeby program prowadził Majewski , myslicie żeby sie nadawał . ??

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 09:34   #115
hebe20
Raczkowanie

Nie lubie Gąsowskiego, ze względu na jego uganianie się za dojrzewającymi panienkami w typie Głogowskiej....

Ale musze przyznać , że Gąsowski o niebo lepiej nadaje się do prowadzenia takiego programu, niż drętwy i sztuczny do granic możliwości, chccący być śmiesznym na siłę Urbański. I chwała za to organizatorom że zdjęli Urbańskiego. Gąsowski , może z racji tego , że jest dobrym aktorem, ma jakąs wrodzoną naturalność.

Po raz pierwszy oglądałam program z czysta przyjemnością, bo nie irytowały mnie głupie komentarze prowadzącego!. Prowadzący musi być po to żeby być dodatkiem, ma się nie wyróżniać, nie gwiazdowac, ma tylko stać i się uśmiechać , i czasem powiedzieć coś istotnego.... a Hubert za przeproszeniem po prostu pierniczył od rzeczy....

O Majewskim się nie wypowiadam. (Ten to dopiero pierniczy!) to nie mój styl poczucia humoru. WYmuszony śmiech, teatralne, kabaretowe gesty, to mnie nigdy nie śmieszyło...cała postać sztuczna ... żenująca... jak ktoś bardzo chce być śmieszny na siłę, to to zazwyczaj kończy się tragicznie...

Powiem tylko, ze wg mnie Majewski to byłaby jescze większa porażka niż Urbański.

Wg mnie Gąsowski sie nadaje
hebe20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 09:39   #116
isa666
Zakorzenienie

Nie oglądałam wczoraj całego programu, ale wg. mnie bez sensu te nowe zasady, że odpaść miał jeden z facetów a panie dopiero zaprezentują się za tydzień No ale jak dali tyle par, to chyba program musiałby trwac ze 3 godziny żeby wszyscy zdążyli zatańczyć.
Nie widziałam tej akcji ze Stahurskim, tzn. widziałam tylko jak przerwał taniec i ukłonił się publiczności. Nie wiem czy jego rezygnacja była wyreżyserowana czy nie, ale wg. mnie dobrze, że odpadł, bo co można powiedzieć o jego tańcu jak zrobił raptem parę kroków.
Będę czekać na kolejny odcinek, ciekawa jestem jak panie zatańczą
Stary 2007-09-10, 10:03   #117
żurawinka
Zakorzenienie

Nie bede oceniać akcji ze Stachurskym, zachował się elegancko na koniec, szkoda było mi jego partnerki - miała łzy w oczach, nie kojarze za bardzo tancerek ale czy nie ona zawsze ma pecha do partnerów?
Gosowskiego nie uwielbiam jakoś szczególnie, ale dajmy mu szansę, w końcu umie po rosyjsku i angielsku
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 10:10   #118
kasQ
Raczkowanie

jeja rewelacyjny jest Robert, wyglada cudnie teraz jak scial wlosy.nigdy jakas ogromna fanka tzg nie bylam ale jak zobaczylam Roberta w zapowiedziach stwierdzilam ze musze ogladac.
tez jestem ciekawa co pokaza kobitki ale jesli chodzi o facetow to podobal mi sie taniec Kawalca - wg mnie calkiem niezle mu poszlo Bryndalowi kibicuje z claego serca - szczegolnie za to ze ma "jaja" i pomimo wieku/kondycji probuje i sie nie poddaje , swietny facet. za to mam nadzieje ze szybko odpadnie Kammel i Damiecki.
kasQ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:03   #119
paulinka3110
Wtajemniczenie

Prawdziwy dramat rozegrał się poza kulisami. Gwiazdor rozmawiał z lekarzem. Okazało się, iż intensywne treningi ujawniły schorzenie, o którego istnieniu Stachursky nie miał pojęcia. - Przez moment tańcząc bałem się nawet, że stracę przytomność - mówi wokalista "Faktowi". - Ból stopy jest potworny. Lekarz, który natychmiast zajął się mną, zapowiedział, że nie wyleczą mnie okłady ani masaże, może nawet będzie potrzebna operacja. Z drugiej strony Bogu powinienem dziękować, że intensywne treningi do "Tańca z gwiazdmi" ujawniły to schorzenie, inaczej rozwijałoby się ono po cichu i podstępnie i nie wiadomo, czy to dla mnie mogłoby się skończyć - dodaje.

Oto co znalzłam na film.onet.pl

Kurczę, Mam nadzieję że to nic poważnego!

Stary 2007-09-10, 12:08   #120
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Mnie sie podobal najbardziej A Fidusiewicz. Moze byl troche sztywny , ale mysle ze jesli zostanie jeszcze troche, to rozkreci sie i bedzie naprawde niezle tanczyl.
No ale niestety dostał jedne z nizszych not i możliwe, że odpadnie niedlugo Szkoda by bylo.

A akcja ze Stachurskim tez wydala mi sie rezyserowana. Od poczatku do konca wyglądało to mało wiarygodnie

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości