|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Iwonka mnie o zdanie nie pytaj, ja tylko układałam na półkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() E bardzo Cię przepraszam, ale jeszcze nie dotarłam na pocztę a moja ulubiona sekretarka z pracy, co mi nosi listy na pocztę się zwolniła ![]() Mam nadzieję dotrzeć w końcu jutro ![]() Ja tam najbardziej lubię samochody ![]()
#93 |
sophisticated
|
Beatko a tvn odzyskałaś? bo dziś wtorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Brewko dzięki za przypomnienie, bo ja znowu zapomniałam
![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
wklejaj Iwonko tego kuraka, bo ja potrzebuję czegoś co zdrowe a nie jest gotowanym kurakiem na którego już patrzeć nie mogę
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Heloł panienki
![]() Nie nadążam za Wami. Dziś został założyony ten wątek o 10.27, a już są 4 strony do czytania!!! Szok!!! Wpadłam się tylko przywitać, podczytać, żeby dalej się motywować do odchudzania. Nie czuję się najlepiej ![]() Pracuję, wszystko robię w biegu, nie mam czasu dla moich dzieci, no i boli mnie wątroba i ciągle chce mi się spać. Dziś się dowiedziałam, że na pamiątkę z Tunezji przywiozłam sobie żółtaczkę typu A. Naszczęście to niegroźna choroba, ale ja i tak czuję się źle. Jak wrócę do pełni sił, to biorę się ostro do roboty tzn. znowu będę chodzić na siłownie ![]() Obecnie jedyne na co mnie stać, to niejedzenie słodyczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Cześć Weronisu
![]() Przykro mi że chorujesz, mam nadzieję że szybko wrócisz do formy ![]()
![]() |
#98 |
sophisticated
|
bardzo proszę
![]() ![]() ![]() EDIT o rany Weronisiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z jelitami tak jest często, że to historie na tle nerwicowym. Cytat:
![]() ![]() Iwonka, bidoku koffany. Cytat:
![]() W najgorszym razie facet sie popuka w głowę, ale dopiero jak zamkna sie drzwi za Tobą, więc tego nie zobaczysz. Zależy Ci na yum, co o tobie po9mysli? Nawet jak pomysli, że dziwna jakaś przyszła, żeby ja próbnie przepytać. Idź. ![]() Żeby nie skończyło sie to problemem w druga stronę.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fotki jakies będa? Rabbciu, dziewczynki cudne, wsztstkie tsy!!! Rzabba, te nogi.... Daj kawałek... A serek próbowałas sama robić? JA wiem, że wszystkiego samemu sie nie da, ale tak od czasu do czasu, jak masz wielkiego smaka. Gdzies znalazłam przypadkiem kiedys jakąs serowrska stronkę, jak chcesz, to poszperam, może uda mi sie odszukac. Cytat:
A w ogóle to mam dzień do ![]() I piłam ALKOHOL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja na prawde mam silna wolę, tylko, że mam jej bardzo mało. ![]() ![]() A propos hiit. JAk mnie przy każdym bieganiu szybko-wolno łapie kolka a wysiłku, przy czym to szybko, to cos pośrednigo miedzy truchtem, a biegiem (szyki trucht, wolny bieg), a to wolno to szybki marsz; to czy to sa tylko interwały czy juz hiit? Szybciej nie mogę, bo mnie kolka powali na trawnik i wezwą ludzie pogotowie mysląć, ze to serce. W ogóle jak media doniosa kiedyś, że wariatka zeszła na zawał na ulicy, to może byc o mnie. I jeszce jedno. Dlaczego rozciąganie jest takie ważne? Jak jest jego rola w ćwiczeniach? Robię, je oczywiście, bo wiem, że ważne. I to nawet takie porządne, że aż mnie "drze" w rozciąganych partiach, tylko nie wiem po co ja to robię.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
hi
![]() no wygląda na to że i ja nie nadążę jutro też jadę do roboty pojutrze pewnie też na popołudnia też mam stos roboty ![]() gnomo, udanego wyjazduuu! ![]() maglisa, Ty mi nie przysyłaj żadnych msili, dopóki nie zobaczę Twoich fot ![]() ![]() Iwonka ![]() oreganka ![]() jak tam ciężaróweczki ? ![]() i dziękuję za życzenia powodzenia ![]()
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy to będzie Ci jeszcze potrzebne, ale na żółtaczke typu A sa skuteczne szczepionki. Usmiechnij sie do Pinga to podpowie, jak sie żywić przy tym cholerstwie, to może wątróbka prędzej wróci do formy. Cytat:
Myślałam, ze dopiero od poniedziałku (może od piątku) będą Ci życzenia potrzebne, a na razie to Ci Twojego własnego powodzenia wystarczy. Dlatego sie nie spieszyłam. Edit: maile będę przysyłać, bo czyszczę miesięczne zaległości w skrzynce (74 maile do przeczytania). Foty będą, ale nie wiem kiedy. Postaram się, zeby nie za pół roku. ![]()
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-18 o 18:03 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rzabbocop
|
Weronisiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Weronisiu-a tak mi się ostatnio nasunęło w związku z tą Twoją alergią czy to nie związane z tymi Twoimi wakacjami-reakcja na słońce czy cóś
![]() a tu żółtaczka wyskoczyła,przykro mi i mam nadzieję,że szybko uda Ci się z niej wyjść ![]() ![]() Rzęsko-jak wrażenia szkolne? Magliso-też kcem fotki ![]() i pamiętaj,że ciężarówkom się nie odmawia ![]() dobrej nocy spamerki! ![]() jak tak codziennie będziemy pstrykać po 100stron to nas złoś na zbity pysk wywali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rzabbocop
|
Maglisko ja poprosze fotki motywacyjne
![]() takie zestawienie przed i teraz ![]() No to jedziemy z tym koksem ![]() moje aktualne pomiary Waga 72 kg BF 32,68% szyja 37 ramiona 116 klatka 94 biust 110 pod biustem 84 ramię 29.5 przedramię 26 nadgarstek 15 talia 87 brzuch 92 biodra 97 udo 54 kolano 38 łydka 37,5 kostka 23 Moje cele: do końca września 68 kg i 28% BF, talia 80 cm do końca roku 64 kg i 25% BF, talia 75 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O mamo. Rzabbka, to ja sie musze spieszyć mocno!!!!! A ja, głupia, hiita odpuściłam dzisiaj.
![]() |
#106 |
Rzabbocop
|
Maglisko ja zaczynam znowu po przerwie, teraz cofnęłam się z wynikami do maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewczyny,
uciekam pod prysznic i do łóżka bo mi głowa pęka ![]() Pa
#109 |
Rzabbocop
|
Dam radę
![]() a nawet jeśli coś mi nie wyjdzie to świat się nie zawali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Chciałam coś pisać, ale już padam
![]() To tylko miłych snów Wam życzę ![]()
#111 | |||
Zakorzenienie
|
wiem wiem
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. no problemos, tyle ze to do podrzutka sie bedziesz usmiechac, bo on nagrywarke ma, ale czuły na kobiece usmiechy ![]() 3.ucz sie ucz, bo my tu na 5 czekamy ![]() Ann ja ostatnio czesto grilluje we wlasnej kuchni na malym przenosnym grillu philipsa (tzn to jest 3 w jendym-super urzadzenie ![]() tiramisu powiadasz? ![]() ![]() ojj Weronisiu wyrazy wspolczucie.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() rzęsko i jak bylo?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ehh myslalam ze pospamujesz tu ze mna a Ty spac leziesz
![]() ![]() ![]() oo widze, ze ka.si nie spi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rzabbocop
|
Magliso rozciągani mięsni wysmukla je, poza tym zapobiega kontuzjom ale nie wolno sie rozciągać mocniej niż do granicy bólu, bo jak już boli to tez można łatwo kontuzję złapać.
Navi no myślę ![]() Mnie mój obwód tyłka odpowiada ![]() Nie chcę mieć takiej chudej dupci jak u króliczka ![]() Generalnie obwody chcę pozmieniać powyżej bioder |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Postaram sie wkleic jutro ten przepis na salatke warstwowa z kurczaka
![]() ![]() Co do makaronu ze szpinakiem czekam na pozowlenie/lub nie Pingwinka, bo jednak malo to nie kaloryczne jedzenie ![]() Dzis mnie zmulilo jakos i zamiast sie uczyc lenilam sie ogladajac Monka ![]() Weronisiu Słonce strasznie Ci wspolczuje!!! ![]() ![]() Maglisko dziekuje za cieple slowa ![]() ![]() A tym, co juz spia to dobranocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podrzutek mi ciśnienie podniósł. dlaczego na początku meźczyzna tak bardzo zabiega o kobiete, aby ta zakochała sie w nim do stopnia ślepoty ![]() chyba trzeba komuś przypomnieć, że miłość polega na ciągłym staraniu sie o druga osobę
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj ja tez nie! ja chce pozmieniac obwod głównie biodrach w udach i w doopce ![]() Cytat:
![]() ![]() przypomnij mu, przypomnij, czasem trzeba ![]() edit: weszłam na mamuski i wiecie co... jest watek o wieku w ktorym zaszlo sie / planuje sie zajsc w ciąże. wiekszosc tych dziewczy ma miedzy 22-23 lata, sa juz mezatkami, albo maja dzieci albo chca miec... ![]() czy ja jestem jakas nie tego,ze teraz zupelnie nie czuje takiej potrzeby? ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DOBRANOC. jednak ide spać, sen najlepszy na wszystko ![]()
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-18 o 18:06 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Navi odp. na Twoje pytanie z PW: poniekąd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ja po prostu nie moge tego pojąć... dziewczyny 20-22 lata i mowia, ze urodzily planowane dzieci ![]() ok, gdyby mi się to w najblizszej przyszlosci przytrafilo przypadkiem (odpukać ![]() ![]() choc dzis (jak ogladalismy Przyjaciol) podrzutek sie bardzo rozmarzyl i wzruszyl kiedy jeden z bohaterow dowiedzial sie ze bedzie mial syna. az za bardzo sie wzruszył ![]() edit: dziekuje za odpowiedz Iwonko, nie da sie ukryc ze bardzo konkretna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.