sonda avon - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Pokaż wyniki sondy: Avon- forum- sonda
wybieram stara formę forum i powołanie moderatora 63 75,90%
wybieram nowe forum z poddziałami 20 24,10%
Głosujący: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-31, 12:47   #91
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: sonda avon

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
A zmieniłoby to coś,gdyby to mod napisał,że "te perfumy a nie ta perfumka" ?
widze ze sie nie rozumiemy wląsnie mi o to chodzi, że podpisy nic nie dadzą - a ilisija proponowała rady w podpisach

nie wiem co sie tak przyczepiłaś ze mod miałby niby poprawiać błedy - cały czas pisze przeciez o jednym - ze mod by łączył post pod postem i skracał za długie cytacje

fresco - przyklaskujesz ilusiji a przecież dokładnie to samo napisałam wyżej i miałaś jakieś "ale"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 12:48   #92
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ok, ty korzystałaś z tych podpisów, ale pytania INNYCH nie znikneły niestety.

Wiec wg mnie ostateczna wesrja mogłaby wygladać tak:

1. robimy 2 watki: 1 ze zdjęciami (zlikwiduje to, mam nadzieje, ciagłe pytania o katalogi), najlepiej żeby był przyczepiony na górze na plotkowym - żeby nie zniknął, a 2 o wszystkim innym (z wyjątkiem niewyspania i psów itp)

2. wszelkie posty pod postem, długie cytacje zgłaszamy złym postem. Jeśłi Rambo stwierzdi że sama nie da rady (wkońcu ma całe plotkowe jeszcze) to wtedy by sie powołało dodatkowego moda, albo inny mod by jej pomógł

Śmiem twierdzić, że to spowoduje skrócenie wątków kwalifikujących sie do zamkniecia i otworzenia nowego conajmniej o połowe

co wy na to?
MI sie nie zdaje to do końca dobrym pomysłem, bo sama jestem babą i wiem jak to jest. nie uwierzę ze naglę jak lecicie tu ze wszystkim i nie tylko z Avonem, no po prostu sobie plotkujecie bo sie już jakoś tam znacie nagle tego zaprzestaniecie. To jest po prostu niemozliwe . Ja proponuję zeby oprócz wątku katalogowego był wątek plotkarski Avonu i wątek opinii o kosmetykach. Gdzie faktycznie byłyby tylko opinie > no ale to tylko taka moja sugestia

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 12:52   #93
isa666
Zakorzenienie

A tak wogóle to kiedy ewentualnie ten podział miałby wejść w życie?
Stary 2007-08-31, 12:52   #94
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulina Pokaż wiadomość
MI sie nie zdaje to do końca dobrym pomysłem, bo sama jestem babą i wiem jak to jest. nie uwierzę ze naglę jak lecicie tu ze wszystkim i nie tylko z Avonem, no po prostu sobie plotkujecie bo sie już jakoś tam znacie nagle tego zaprzestaniecie. To jest po prostu niemozliwe . Ja proponuję zeby oprócz wątku katalogowego był wątek plotkarski Avonu i wątek opinii o kosmetykach. Gdzie faktycznie byłyby tylko opinie > no ale to tylko taka moja sugestia
ok, niech beda trzy watki - sam avon + ten plotkarski, ale tak naprawde to nic nie da bo ktoś stwierdzi że nie chce mu sie przeskakiwać na drugi watek

same opinie są na KWC

Instagram

Stary 2007-08-31, 13:13   #95
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
same opinie są na KWC
Niby są na KWC ale il tych opinii. Tyle co nic. Na niektóre produkty w ogóle nic nie ma, a tu się pojawiają w wątku. Poza tym nie chodzi o takie opinie jak na KWC tylko takie jakie były do tej pory tyle ze bez off topów itp.

lulinka- Paulinka

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
Stary 2007-08-31, 13:24   #96
snowqueen
Zakorzenienie

Napisałam wcześniej długiego posta, ale widzę, że nie zapisał się, więc w skrócie wyrażę jeszcze swoją opinię

Dla mnie jak najbardziej do zaakceptowania jest pomysł z dwoma-trzema wątkami. Plotkarski dla avonek na Społecznościach, a poza tym o kosmetykach i ew. dodatkowo o katalogach.

Hosenko - na KWC wiadomo, są opinie, ale czasami kosmetyk jest jeszcze niezgłoszony lub nie ma żadnej recenzji - co nie oznacza, że nikt go nie używał. Często padały w wątku różne porady dot. różnych serii z Avonu, ich stosowania, działani, itp. - nie wszystko zawsze zawiera się w recenzji, więc taki wątek byłby jak najbardziej na miejscu. Zawsze można też podzielić się pierwszymi informacjami o nowościach - np. po kilku dniach stosowania - zwłaszcza jeśli chodzi o pielęgnację, którą ocenia się po min. 30 dniach

A tak poza tym... Jesli komuś nie będzie się chciało przeskakiwac z wątku na wątek, to jego problem. Można tak jak napisała wcześniej rambo umieścić informację o kasowaniiu offtopów i po kłopocie - jak komuś nie będzie się chciało tego czytać, to trudno. Przyznaje, ja wcześniej nie stosowałam funkcji zły post, a nawet nie wpadłabym na to, żeby zgłaszać np. trzy posty pod postem - teraz mogę to zmienić Jesli przynajmniej część z nas tak zrobi, wątek powinien stać się wkrótce bardziej przejrzysty.

A co do wątku z katalogami, to myślę, że nie do końca zda to egzamin, bo w pozostałych wątkach pojawią się pytania o to, kiedy się pojawi
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 13:33   #97
urshoola
Zadomowienie

stare forum jak najbardziej :d bo ma ono swoisty urok ale też jestem za tym, by był osobny wątek z katalogami, ofertami itd.

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 13:35   #98
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiem, wiem, sama wole rozmowe "na żywo" na forum niż suchą opinię na KWC. Napisałam tak tylko dlatego, że watek z samymi opiniami nie jest dobrym rozwiązaniem

snowqueen: dlatego pisałam aby taki watek z katalogami był przyczepiony na stronie głownej forum plotkowego. "katalogowce" może by go zauważyły. pytania byłyby usuwane - jeśli katalogu ei ma watku ze zdjeciami to znaczy ze nikt nie ma ...

Instagram

Stary 2007-08-31, 13:44   #99
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, wiem, sama wole rozmowe "na żywo" na forum niż suchą opinię na KWC. Napisałam tak tylko dlatego, że watek z samymi opiniami nie jest dobrym rozwiązaniem
No to ja nie rozumiem. Nie może być wątku bez dyskusji o tym czy ktoś sie wyspał?

lulinka- Paulinka

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
Stary 2007-08-31, 13:45   #100
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

snowqueen: dlatego pisałam aby taki watek z katalogami był przyczepiony na stronie głownej forum plotkowego. "katalogowce" może by go zauważyły. pytania byłyby usuwane - jeśli katalogu ei ma watku ze zdjeciami to znaczy ze nikt nie ma ...
Chodzi mi bardziej o wątek o wszystkim, co można znaleźć w katalogu - bez spraw technicznych, bez offtopów, po prostu o produktach Avonu

Jesli pytania byłyby usuwane, to pomysł wydaje się być w porządku
Fajne określenie, "katalogowce"
Stary 2007-08-31, 13:50   #101
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Chodzi mi bardziej o wątek o wszystkim, co można znaleźć w katalogu - bez spraw technicznych, bez offtopów, po prostu o produktach Avonu

Jesli pytania byłyby usuwane, to pomysł wydaje się być w porządku
Fajne określenie, "katalogowce"

a sprawy techniczne gdzie by wiec miały być? takie jak np. braki?? myślę że w jednym watku, dlatego pisałam że watek tylko o produktach (czyli z opiniami) nie jest zbyt dobrym pomysłem. Bo to by oznaczało że "wątek techniczny" dla konsultantek a "watek o kosmetykach" dla konsultantek i klientek a doszliśmy juz do tego, że nei ccemy podziału klientka - konsultantka ...

proponowałabym zatem 3 watki:

1. zdjęcia katalogów/demo itp
2. wszystko o avonie - czyli produkty + sprawy techniczne
3. i pierdółki jak to napisała rzyrafka czyli że ktoś sie nie wyspła, że ktoś kocha miśki a ktoś inny pieski

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 13:57   #102
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

a sprawy techniczne gdzie by wiec miały być? takie jak np. braki?? myślę że w jednym watku, dlatego pisałam że watek tylko o produktach (czyli z opiniami) nie jest zbyt dobrym pomysłem. Bo to by oznaczało że "wątek techniczny" dla konsultantek a "watek o kosmetykach" dla konsultantek i klientek a doszliśmy juz do tego, że nei ccemy podziału klientka - konsultantka ...

3. i pierdółki jak to napisała rzyrafka czyli że ktoś sie nie wyspła, że ktoś kocha miśki a ktoś inny pieski

Braki są niby ok, bo to tez interesuje klientki. Ale listy zamówień, dni wysyłkowe, itp. - jak każda dziewczyna przytakuje do ilości braków czy coś, to potem robi się z tego długa lista postów i znowu ciężko coś znaleźć Zwłaszcza na liście zamówień
Po prostu chodzi o to, że Was jest dużo więcej niż np. dziewczyn w wątku o ori, dlatego tak łatwo się pogubić.
Zresztą, przecież w wątku na społecznościach możnaby dzielić się info o brakach - to w końcu informacja dla tej właśnie konkrentej społeczności I tworząc taką właśnie społeczność można rozmawiać i o sprawach technicznych, i o pisekach, i o kotkach, itp.
Już się sama gubię

A na wątku o opiniach, przecież nie byłoby żadnego podziału. Może pisac każdy.
Stary 2007-08-31, 14:02   #103
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Braki są niby ok, bo to tez interesuje klientki. Ale listy zamówień, dni wysyłkowe, itp. - jak każda dziewczyna przytakuje do ilości braków czy coś, to potem robi się z tego długa lista postów i znowu ciężko coś znaleźć Zwłaszcza na liście zamówień
Po prostu chodzi o to, że Was jest dużo więcej niż np. dziewczyn w wątku o ori, dlatego tak łatwo się pogubić.
Zresztą, przecież w wątku na społecznościach możnaby dzielić się info o brakach - to w końcu informacja dla tej właśnie konkrentej społeczności I tworząc taką właśnie społeczność można rozmawiać i o sprawach technicznych, i o pisekach, i o kotkach, itp.
Już się sama gubię

A na wątku o opiniach, przecież nie byłoby żadnego podziału. Może pisac każdy.
ja też sie zaczełam gubić

jedno jest zatem pewne: osobny watek z katalogami jest potrzebny

aa i jeszcze jest pewne: moderator (poczatkowo rambo - potem opisze swoje wrażenia jeśłi bedzie jej to sprawiac jakies problemy to ewentualnie szefostwo powoła moda pomagającego rambo, albo wyznaczy drugiego istniejacego już moda) MUSI łaczyć posty, skracac cytację i kasować pytania o katalog

Uważam że już to by wiele pomogło a wątek, jako taki, pozostałby w obecnej formie (łacznie z offtopami )

Instagram

Stary 2007-08-31, 14:39   #104
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
aa i jeszcze jest pewne: moderator (poczatkowo rambo - potem opisze swoje wrażenia jeśłi bedzie jej to sprawiac jakies problemy to ewentualnie szefostwo powoła moda pomagającego rambo, albo wyznaczy drugiego istniejacego już moda) MUSI łaczyć posty, skracac cytację i kasować pytania o katalog
Nie trzeba zganiać całej roboty na Rambo ,bo też ma swoje życie.
Wyłączając Szefostwo-Plotkowe ma 4 modów.
To chyba wystarczająca siła,jak na 2- 3 wątki .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 14:43   #105
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
czy czytałaś cały watek??

podałyśmy propozycję aby ustalić nowego moderatora który by sie zajął tylko watkiem avonowym

ale rambo sama przyznała, że watek podlega jej. szefostwo równiez nie jest przychylne do nowego "specjalnego" moda.

jak sama widzisz chciałyśmy odciązyc rambo ale nie spotkało sie to z akceptacją (po co osobny moderator dla jednego watku, to bez sensu itp)

dlatego napisałam ze zajełaby sie rambo a jeśłi stwierdziłaby ze rzeczywiście sama nie da rady to wtedy inny mod by jej pomógł, lub to pomocy ustalono by nowego moda

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 14:43   #106
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

No to ja się ostatecznie podpisuję pod takimi 3 wątkami
Stary 2007-08-31, 14:50   #107
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
czy czytałaś cały watek??

podałyśmy propozycję aby ustalić nowego moderatora który by sie zajął tylko watkiem avonowym

ale rambo sama przyznała, że watek podlega jej. szefostwo równiez nie jest przychylne do nowego "specjalnego" moda.

jak sama widzisz chciałyśmy odciązyc rambo ale nie spotkało sie to z akceptacją (po co osobny moderator dla jednego watku, to bez sensu itp)

dlatego napisałam ze zajełaby sie rambo a jeśłi stwierdziłaby ze rzeczywiście sama nie da rady to wtedy inny mod by jej pomógł, lub to pomocy ustalono by nowego moda
No ba!
Pewnie,że czytałam.

I pierwsze słyszę,że jakiś konkretny wątek podlega jakiemuś konkretnemu modowi .
Chyba źle zrozumiałaś wypowiedź Rambo.
Wypowiedziała się tu,jako mod Plotkowego .
Na pewno Laura2112,Cheer,YenneferD ,gdyby tu były-napisałyby to samo-że wątek im podlega .

Mogę się mylić oczywiście,ale nie sądzę .

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 15:24   #108
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Nie głosowałam w sondzie bo żadna opcja mi nie pasuje.Patrząc obiektywnie na cała sprawę widzę jedno rozwiązanie.
Na plotkowym jest sporo moderatorek dbających o porządek, właściwie funkcjonowanie własnie tego forum. Jaki problem poprosić Je o pomoc, o większe zwrócenie uwagi na Wasz wątek o Avonie? Dziewczyny z miłą chęcią zaopiekują się Waszym wątkiem, w końcu My moderatorzy jesteśmy tu po to, żeby stworzyć Wam przyjazny klimat i miła atmosferę do poklikania
Dlatego powoływanie nowej osoby moderującej tylko tematykę Avonu jest dla mnie zbędne.

Jeśli bardzo Wam zależy na porządku, skupcie się na współpracy moderatorów z użytkownikami. Wspólnymi siłami, nie tylko chęciami co działaniami osiągnięcie zamierzony cel.

Spróbujcie
Stary 2007-08-31, 16:00   #109
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Ja tylko chciałbym zwrócić uwagę, że nigdzie na forum nie ma stanowiska i oprogramowania dla "moderatora wątkowego". Nie sądzę, aby technicznie było możliwe wprowadzenie takich funkcji.
Cytat:
no ale taka osoba mogłaby sie azwyać moderatorem ale "obsługiwać" tylko ten jeden watek. A oprogramowanie to samo co inni moderatorzy.
Ja rozwine wypowiedz Zlo
Nie da sie technicznie zrobic specialnego moderatora do 1 watku na danym forum, ktory mialby narzedzia moderatorskie tylko w wybranym watku, a w pozostalych watkach na tym forum nie mialby uprawnien.
Zlo mial na mysli oprogramowanie techniczne, ktore umozliwialoby tworzenie stanowiska moderatora wylacznie do 1 watku bez uprawnien w innych watkach na tym forum.
Technicznie musialabys zostac moderatorem calego forum Plotkowego, a umownie zajmowac sie tylko wybranym watkiem, narzedzia moderatorskie mialabys aktywne na calym forum lacznie z podforami.

Moderator forum glownego "Plotkowe" staje sie automatycznie moderatorem jego podFor.
Moderator podForum nie staje sie automatycznie moderatorem forum glownego.
Dlatego aby dac Ci uprawnienia wylacznie dla watkow Avonowskich, trzeba bybylo utworzyc oddzielne podforum i ustalic Ciebie jako moderatora do Ciebie automatycznie dolaczyliby moderatorzy glownego forum.

Tak to wyglada technicznie.

Cytat:
ale rambo sama przyznała, że watek podlega jej. szefostwo
Tak, Rambo ma racje, kazdy watek na Plotkowym jak i jego podfora podlegaja Rambo - z punktu widzenia technicznego.
Teoretycznie moderatorzy moga sie umowic miedzy soba czym zajmuja sie bardziej.

Na moim przykladzie:
Jestem moderatorem Forum Technicznego
dokladniej: "Pytania i uwagi do redakcji"
Odpowiadam na pytania techniczne,
jednak automatycznie stalam sie moderatorem podforum "Techniczne dla Katalogu KWC" - widnieje tam w spisie moderatorow, jednak umownie nie zajmuje sie tym podForum.

Cytat:
Nie mylisz sie

PS.
Nieczego nie sugeruje, wyjasnilam tylko kwestie techniczna na przykladach, poniewaz tak bylo mi latwiej

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 16:42   #110
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Może w takim razie spróbujmy to zrobić bez większych rewolucji. Zróbmy oddzielny wątek z katalogami.
Pozostałe kwestie moderowania (rozdzielanie wątków, sprzątanie itp..) zostawiamy w gestii starych modów, ale bardzo bym prosiła Hosenkę o pomoc i wskazówki. Znasz najlepiej te wątki

Poza tym same avon(owiczki) muszą zadbać o porządek Jeśli dojdziecie do wniosku, że potrzeba Wam więcej wątków, to po prostu to zgłoście.

Gorąca prośba i pytanie do Rambo, czy da radę zrobić teraz pierwszy krok i czy może stworzyć wątek o Katalogach ?
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 16:47   #111
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No ba!
Pewnie,że czytałam.

I pierwsze słyszę,że jakiś konkretny wątek podlega jakiemuś konkretnemu modowi .
Chyba źle zrozumiałaś wypowiedź Rambo.
Wypowiedziała się tu,jako mod Plotkowego .
Na pewno Laura2112,Cheer,YenneferD ,gdyby tu były-napisałyby to samo-że wątek im podlega .

wcale nie myślałam że rambo ma pod sobą tylko ten wątek i jej wypowiedż dobrze zrozumiałam. Pisałam o neij, bo ona sie wypowiada w tym watku a pozostali moderatorzy nie.

AgaZ - służe pomocą

mam tylko takie pytanie: czy z tymi "zmianami" czekać do nowego watku czy już obecny wątek modyfikować? (łączenie postów)?

Instagram

Stary 2007-08-31, 16:56   #112
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Może w takim razie spróbujmy to zrobić bez większych rewolucji. Zróbmy oddzielny wątek z katalogami.
Pozostałe kwestie moderowania (rozdzielanie wątków, sprzątanie itp..) zostawiamy w gestii starych modów, ale bardzo bym prosiła Hosenkę o pomoc i wskazówki. Znasz najlepiej te wątki

Poza tym same avon(owiczki) muszą zadbać o porządek Jeśli dojdziecie do wniosku, że potrzeba Wam więcej wątków, to po prostu to zgłoście.

Gorąca prośba i pytanie do Rambo, czy da radę zrobić teraz pierwszy krok i czy może stworzyć wątek o Katalogach ?
Jestem ZA

Hosenko może po prostu zacznijmy z tym łączeniem postów od tej chwili, czyli jak teraz się pojawią jakieś posty pod postami to zgłaszamy do Moderatorów Tak ja to widzę.
Stary 2007-08-31, 17:02   #113
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

Może faktycznie póki co tak będzie najlepiej - jeżeli zda egzamin, to obejdzie się bez większych zmian. Myślę, że wspólnymi siłami i przy pomocy modów uda się zachować porządek w wątku
Stary 2007-08-31, 17:51   #114
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
to nie jest żadne wykroczenie przecież
No oczywiście, że nie, pod warunkiem,że to nie jest tam sama osoba I nie kłamie w zywe oczy U mnie z mojego kompa przez jakiś czas korzystała kuzynka, nawet się zalogowąła tutaj i udzielała, tez by mod mogł pomyslec, że to ja Ale inny styl wypowiedzi, i brak literówek od razu było wiadomo,ze to nie ja

Cytat:
Fresa nie wiem, może byłas na watku Avonowym, moze sie wypowiadałas, ale tam posty ida z predkościa swiatła
Poza tym jets to hermetyczne środowisko- częśc z Avoenk nie odwiedz ażadneog watku poza Avonowym

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
No to ja się ostatecznie podpisuję pod takimi 3 wątkami
Jo tyz, tylko to 3 to byłaby jakby Avonowa Społeczność Mogłybyśmy poplac jak np robić maseczki domow,e o czym była mowa ostatnio

Cytat:

O i to jest mysl Hosenka na konsultanta

Tu jest watek techniczny, wiec sie zapytam:

AgaZ to szefowa, złos to jej powładny, a aniołek tamsański to kto??
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 18:06   #115
MagdaP
Zadomowienie

Zaglosowalam za wersja druga - czyli podforum, ale wlasciwie potrzebne jest tylko wydzielenie katalogów (i ktos do wklejania). Jak bedzie z reszta watku - zobaczymy. Dalsze zmiany moglyby byc np od czesci V.
BTW nie daloby sie jakos uruchomic automatycznego laczenia postow. Widzialam gdzies forum (phpBB) gdzie jesli sie nie wpisze czegos nowego do tematu to dodaje do poprzedniego posta i "Added after .... "

Edytowane przez MagdaP
Czas edycji: 2007-08-31 o 18:58 Powód: pl-krzaczki
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 18:09   #116
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Tu jest watek techniczny, wiec sie zapytam:

AgaZ to szefowa, złos to jej powładny, a aniołek tamsański to kto??
Lewa reka Zlosliwca

Stary 2007-08-31, 18:12   #117
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
Lewa reka Zlosliwca

dziekuje
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 18:39   #118
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
Lewa reka Zlosliwca

A kto jest prawą?
Stary 2007-08-31, 19:20   #119
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
A kto jest prawą?
wszyscy inni zieloni, a ich szefami sa ciemnoniebiescy

Stary 2007-08-31, 19:20   #120
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
No oczywiście, że nie, pod warunkiem,że to nie jest tam sama osoba I nie kłamie w zywe oczy
ale dlaczego?, przytaczałam już punkt z regulaminu, że każdy może sobie 'żyć po swojemu' (nawet w kłamstwie, to sprawa jej sumienia) byle go nie łamał
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości